önce 50 000 ler sonra 300 000 ler....

Collapse
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • METE99
    Aktif
    • 29 Mart 2014
    • 224

BOP'un temelinde Kürdistan var. Süleymani de Suriye Irak ve İran'da Kürdistana karşı savaşmış..
    ABD terörist bir eylemle Irak'lı komutana ve İran'lı müttefiği komutana kendi ülkesinde suikast düzenlemiş...
    Bunu her Türk yurttaşın lanetlemesi gerekir.. İktidar da açıkça ABD terörünü lanetlemeli ama yuvarlak yuvarlak konuşuyor sanki aynı terörü 15 temmuzda kendisine yapan ABD değildi.!. İnsan biraz omurgalı olmalı.. Tecavüzcüsüne aşık olmamalı...

1979’da ayaklanan Mahabad Kürtleri’nin bastırılması için Süleymani ve birçok arkadaşı bölgeye gönderildi. 22 yaşındaki Süleymani isyanın bastırılmasında gösterdiği performansla Tahran’ın gözüne girdi. Devrime sadakatinin hediyesi olarak, Mahabad’dan dönüşü, Kirman’daki Devrim Muhafızları Kudüs Garnizonu'nun başına getirildi.
    Irak ordusunun Kerkük ve çevresinde Haşdi Şabi ile birlikte düzenlediği saldırıdaki rolü tartışılan İran Devrim Muhafızları Komutanı Kasım Süleymani’nin, Kürdistan Bölgesel Yönetimi’nin bağımsızlık referandumu öncesinde ve saldırıya giden süreçteki temaslarının arka planı ilk kez ortaya çıktı. Reuters ajansı, Iraklı, Kürt ve İranlı yetkililere dayandırdığı haberinde Süleymani’nin, özellikle Kürdistan Yurtseverler Birliği (KYB) yetkilileriyle görüşmesinde Kerkük’ten çekilme için nasıl baskı yaptığını anlattı. Bir yetkili Süleymani’nin, Saddam Hüseyin’in katliamlarını hatırlatır şekilde onları ‘dağa sürmekle tehdit ettiğini’ aktardı.
    Sırça köşkte oturan komşusuna taş atmamalı..

Yorum

• serapsuna19
      Katılımcı
      • 21 Haziran 2015
      • 116

Zarar kaç dolar kuzu emmi.

SM-C5000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• iki gozum

kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
        değerli dostlarım....

ben kuzuyum....suan borsa düşüşte....emme ben....ben 113 000 asıldıgında kol kestim....

bunu 2009 da yapmıştım....şimdi 2019 da da yaptım.....

benim alevi türk hayatım....dürüst olmak...üzerine kurulmuştur....

bunu bilmenizi istiyorum....

borsa yerin dibinede batsa....bilinki kuzu bu kez kuzu kaybetti...

ben bele bi insanım...
        sn KUZU hocam hakkınızda hayırlısı olsun.

Yorum

• iki gozum

Irak Meclisi, ABD güçlerinin ülkeden çıkarılmasına karar verdi -AA

Kaynak : Anadolu Ajansı

Yorum

• Gılgamış
            Katılımcı
            • 07 Mart 2016
            • 165

kuzu dayı dönüş çok büyük ihtimal başladı. bunu gördüğün halde yazmadığına göre zarar bu sefer çok büyük. poz açacak nakit kalmamış. hevesin iyice kaçmış.

canın sağolsun.

Yorum

• kaptannemo
              Seyirci Üye
              • 04 Haziran 2009
              • 69

egelii Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
              olabilir
              normaldir de o ara söylesen bizde inattan vazgeçebilirdik gerçi ben hala umutluyum şort yönlü
              yeni yol haritası veya bizler için de bişeyler yaz bakam napalım ne edelim
              109 umu bekleyelim
              Egelii ben de senin durumundayım, guzum kol kestiyse fenaa, düşündüğümüzden vahim olabilir hal vaziyet,zira 2009 da yok daha düşmeli deyip pes etmemiş ve ona
              inanmamış corta devam edip iflahım kesilinceye kadar devam etmiştim,inşallah bu kez kuzu erken pes demiştir.

Yorum

• egelii
                Tecrübeli
                • 25 Ağustos 2011
                • 2961

kaptannemo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                Egelii ben de senin durumundayım, guzum kol kestiyse fenaa, düşündüğümüzden vahim olabilir hal vaziyet,zira 2009 da yok daha düşmeli deyip pes etmemiş ve ona
                inanmamış corta devam edip iflahım kesilinceye kadar devam etmiştim,inşallah bu kez kuzu erken pes demiştir.
                138200 MALİYETLE ÇOKDA AHIM ŞAHIM ZARARDA DEĞİLİM TRADELER SAYESİNDE
                bi sefer daha 116 yapsa bile günlük sata geçecek 109 dşyelim
                bi daha kalksa bile ufaktan
                haftalık sata geçecek
                aylıklara vuracak
                demem oki kendi payıma bundan sonra long yönlü poz açmam diye düşünüyorum
                aşşadan kapa yukardan vur cort

Yorum

• wisewell
                  Aktif
                  • 30 Nisan 2014
                  • 246

kuzu pimi cekti yine forumun kucagina birakti maligelde cik isin icinden,,,,

Yorum

• kaptannemo
                    Seyirci Üye
                    • 04 Haziran 2009
                    • 69

egelii Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                    138200 MALİYETLE ÇOKDA AHIM ŞAHIM ZARARDA DEĞİLİM TRADELER SAYESİNDE
                    bi sefer daha 116 yapsa bile günlük sata geçecek 109 dşyelim
                    bi daha kalksa bile ufaktan
                    haftalık sata geçecek
                    aylıklara vuracak
                    demem oki kendi payıma bundan sonra long yönlü poz açmam diye düşünüyorum
                    aşşadan kapa yukardan vur cort
                    135200 civarı maliyet,senden hayli kötü benim durum, bi kaç güne ben de kol kesebilirim çıkmaya devam ederse.

Yorum

• guner
                      Kıdemli
                      • 28 Mayıs 2011
                      • 4864

kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                      değerli dostlarım....

ben kuzuyum....suan borsa düşüşte....emme ben....ben 113 000 asıldıgında kol kestim....

bunu 2009 da yapmıştım....şimdi 2019 da da yaptım.....

benim alevi türk hayatım....dürüst olmak...üzerine kurulmuştur....

bunu bilmenizi istiyorum....

borsa yerin dibinede batsa....bilinki kuzu bu kez kuzu kaybetti...

ben bele bi insanım...
                      iyi yapmışsın kuzu.
                      ama bilesin ki bu bist şimdi 130 a da gitse,150 ye nefesi yetmez
                      dönüp geleceği yer 48.
                      var çünkü orada bir fiyat takınsısı.
                      5.000 usd

Yorum

• iki gozum

İran hükümeti nükleer anlaşmadaki taahhütlerin hiçbirisine uymayacağını duyurdu -AA

Kaynak : Anadolu Ajansı

Yorum

• egelii
                          Tecrübeli
                          • 25 Ağustos 2011
                          • 2961

135200 civarı maliyet,senden hayli kötü benim durum, bi kaç güne ben de kol kesebilirim çıkmaya devam ederse.
                          yarın sabahtan düşse bile 60lık ve 120 dk ların gazıyla 141500{142 yapabilir
                          bence bekle haftasonunu kendin bilirsin yinede
                          yan topikte izmirlihoca var orayı bi oku grafiklere bi bak derim

Yorum

• iki gozum

Çin heyeti ticaret anlaşması imzalamak için Washington'a gitmeyi planlıyor

Chinese delegation plans to travel to Washington to sign trade deal: SCMP https://t.co/Ke5ePLzNDL

Yorum

• iki gozum

Dışişleri Bakanı Mike Pompeo Pazar günü yaptığı açıklamada, ABD'nin Genel Süleyman'ın öldürülmesinden sonra Amerikan çıkarlarına karşı düşmanca önlemler alması halinde ABD'nin İran'a saldırabileceği konusunda uyardı

We seek the truth and help people understand the world. Not a subscriber? Your first month is now free in our app. https://t.co/e2FWJZOvXD

Yorum

• iki gozum

Afrika'da Ortam ısınıyor.

Yorum

Working...
                                X

Debug Information