önce 50 000 ler sonra 300 000 ler....

Collapse
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • guner
    Kıdemli
    • 28 Mayıs 2011
    • 4864

bist 100

aylık
    siz bilin gayri.....

Yorum

• iki gozum

wisewell Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
      kirmizi savas bayragi ne oldu bu arada?....onu bastan berri biliyorduk
      Ben olsam bayrağı ABD nin başkentine diker gereğini orada yapardım ki biraz daha ABD vatandaşları durumun farkına varsınlar.
      __________________________________________________ __________
      ABD şehirlerinde savaş karşıtı protestolara yol açtı

Yorum

• kuzu
        furuşan akıncı
        • 11 Aralık 2008
        • 13961

kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
        hadise sudur....OLDURULEN GENARAL....BOP PROJESİNİ YIRTTI VE CÖPE ATTI....

bu proje...suriye...lubnan...ıraq ve yemen coğrafyasında....planlandığı gibi bitmedi...

adam sadece general değildi...BÜYÜK BİR DEHAYDI...ONUNCUN ÖLDÜRÜLDÜ...

bu tabiii...bir cok insanı kızdırdı....

ve fekaat….

OLDÜRÜLEN GENARALİN....CESEDİ...SAG OLUSUNDAN DAHA BUYUK ETKİLERE GEBE...ORTADOGU HALKLARI NEZDİNDE...

BU HALKLARA DAYATILAN.....

1...bir emir...ulema...seriat ve ordusu...halkları dinle tehtit edip petrol ve gazına çullanmak....SUUDİ GİBİ...
        BU OLDU....Ebubekir el bağdadi emirdi...ulema ve seriat...ve halklar kaçtı bundan...

2....musluman kardeşler....bunnarı ıktıdara getirmekte tehlikeli...bunnar iktidar olursa….arap coğrafyasındaki...tum sunni emirlikler yıkılır...SUUDİ EN COK BUNDAN KORKUYOR...

3....sıyasal islam….iran islam cumhuriyeti gibi...sunni ulkelerdede sunni siyasal islam....işte bundan ise tüm batı...ve emirlikler köpek gibi korkuyor....

işte bu genaral...saglıgındada...şimdide ölüsüyle bu üçüncü maddeye hizmet edecek...BİRLEŞMİŞ İSLAM DEVLETLERİ...birleşmiyenler yok olacaklar....
        wisewell Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
        fantastik seyler yazmissin kuzu......turkiyesiz birlesmis islam devletlleri hayali bile olmaz,,,,,,sen bu birlesmede turkiyeye nereye koyuyon bide onu anlat sana zahmet
        TURKİYE...benim ülkem....sunni siyasal islamdır ve tarihsel olarak da...sunni islamın lideridir...

tarihe bakarsan....

ANADOLUDA KİM VARSA...suriye hep ona bağlıdır...suriye lubnan..urdun ve Mekke ile medine….

IRAN COGRAFYASINDA KİM VARSA....iraq ve körfezde ona bağlıdır hep....

bu Bizans ve sasaniden beri hep böyledir...selcuklu...Osmanlı...ve safavi turk-ıran devletitinde de böyledir...buna doğru gidiyoruz....VE BATI DİRENİYOR...ARAPLARI KISKIRTARAK...

DEVLET KURMA VE YÖNETME....ortadoguda iki halkta vardır...biri ANADOLU coğrafyasında...öbürü ıran coğrafyasındaki halklar....ARAPLARDA devlet kurma ve yönetme genleri yoktur...kürtlerdede yoktur...AŞİRET HALİNDE YASADIKLARI ÜÇÜN...BİRLEŞMELERİ İMKANSIZDIR...bu yüzden biz türklere hem anadoluda...hemde ıranda yasayan...ihtiyaçları vardır....iranın lideri Azeri turktur.

bundan 100 yıl önce....hem Osmanlı turk devleti...hem irandaki qajar turk devleti...dağıtılmış...yıkılmış....Fransız ve ıngılızler cetvelle bu ülkeleri lime lime edip...garip guraba ülkeler yaratmıştır...ORTAK ÖZELLİGİ OLMUYAN....

ŞİMDİ...100 yıl sonra...iranda tam bağımsız bir devlet...turkiyede ise o yolda giden bi devlet vardır...

yeniden güçlenmiş olan bu iki devlet...bu coğrafyayı birlikte düzelteceklerdir....başka alternatif ise yoktur.
        YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• iki gozum

Yine sallamaya başladı.

Yorum

• iki gozum

iki gozum Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
            Ben olsam bayrağı ABD nin başkentine diker gereğini orada yapardım ki biraz daha ABD vatandaşları durumun farkına varsınlar.
            __________________________________________________ __________
            ABD şehirlerinde savaş karşıtı protestolara yol açtı

https://www.reuters.com/news/world
            ABD vatandaşı aklı selim davranıyor.(yasef-yasef)

Yorum

• hurolg2
              Aktif
              • 25 Ocak 2019
              • 367

DELAVERAGEING EFFECT NEDIR....BORSANIN GUNE EKSI YUZDE 5 ACARAK BASLAYIP EKSI YUZDE 8 E INIP DONMESI...DELAVARING DIR...

bu ne zaman olusur....

borsalar...REFLEXIVITY kullanilarak MANUPULE edilirler....hayal edilmiyen noktalara zorla basilirlar...bilahare bunun Adina TREND derler...

halbuki...bu bir ilizion...GERCEK DEGIL...iste bu halde eksi yuzde 5 acilis eksi 8 e yek gunde inmek...KACINILMAZDIR....
              When...? When...?

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• aliak
                Katılımcı
                • 18 Eylül 2013
                • 70

Libya'nın durumu nedir?
                Var mı analizi olan?

Iran-abd kavgası mı?
                Libya,iç savaşındaki pozumuz mu bizi daha çok etkileme potansiyeli taşıyor?

Yorum

• kuzu
                  furuşan akıncı
                  • 11 Aralık 2008
                  • 13961

değerli dostlarım....

ben kuzuyum....suan borsa düşüşte....emme ben....ben 113 000 asıldıgında kol kestim....

bunu 2009 da yapmıştım....şimdi 2019 da da yaptım.....

benim alevi türk hayatım....dürüst olmak...üzerine kurulmuştur....

bunu bilmenizi istiyorum....

borsa yerin dibinede batsa....bilinki kuzu bu kez kuzu kaybetti...

ben bele bi insanım...
                  YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• sarisicak01
                    Tecrübeli
                    • 22 Ağustos 2018
                    • 519

Samimiyetiniz için teşekkürler Sayın Kuzu.

Yorum

• smartinvestor
                      Tecrübeli
                      • 29 Kasım 2015
                      • 901

değerli dostlarım....

ben kuzuyum....suan borsa düşüşte....emme ben....ben 113 000 asıldıgında kol kestim....

ben bele bi insanım...
                      Şimdiye değin o kadar üttün ki skenderi emmimmm....

Bu da nazarlık olsun....

Işığını kesme yeğenlerinden....

Yorum

• ihakki
                        Tecrübeli
                        • 02 Aralık 2008
                        • 709

değerli dostlarım....

ben bele bi insanım...
                        Kuzum on yılda bir pozisyondan kaybederek çıkmışsın , hiç sorun değil , girdiğimiz onlarca pozisyondan karla çıkmışız bu da nazar kabul ederiz.Sen ki girdiğin her pozisyonu anında bizle paylaştığın gibi kapattığını da paylaşırdın.Seni sevgi ve bağlılıkla takip eden dostların iki kelime yazmanı günlerce beklerken sen kol kesmiş olduğunu daha şimdi yazıyorsun!Beni üzen tek şey bu oldu , yoksa kazanmak kadar kaybetmek de borsanın doğasında vardır.
                        Sevgilerimle.
                        YAZDIKLARIM TAMAMEN HAYAL ÜRÜNÜDÜR.YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.

Yorum

• gundwane
                          Tecrübeli
                          • 18 Ağustos 2011
                          • 1922

İşi bitmiş bir adamdı..
                          Kontrolden çıkmaması için nokta atışı temizlediler..
                          İran bile kurtulduğuna sevinmiştir..
                          Hiçç bişi olmaz..
                          İran nereye savaşıyor..
                          ABD ile sınır komşusu mu..

İran memnun (bakmayın açıklamalara) ABD sükse yaptı..Rusya memnun Bizden ses bile çıkmadı..Araplar zaten memnun..İsrael memnun..
                          Adamın bi ailesi üzülmüştür o kadar..

Yorum

• ysf1
                            Katılımcı
                            • 04 Temmuz 2013
                            • 197

İran Dışişleri Bakanı Zarif: “İran bölgede gerilim istemiyor, ancak yabancı ve bölge dışı güçlerin varlığı ve müdahalesi istikrarsızlığa, güvenliğin azalmasına ve gerilimin tırmanmasına yol açar”

YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR BU BÖYLE BİLİNE...

Yorum

• egelii
                              Tecrübeli
                              • 25 Ağustos 2011
                              • 2961

değerli dostlarım....

ben bele bi insanım...
                              olabilir
                              normaldir de o ara söylesen bizde inattan vazgeçebilirdik gerçi ben hala umutluyum şort yönlü
                              yeni yol haritası veya bizler için de bişeyler yaz bakam napalım ne edelim
                              109 umu bekleyelim

Yorum

• Misafir

Yorum

Working...
                                X

Debug Information