gundwane Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
önce 50 000 ler sonra 300 000 ler....
Collapse
X
-
gundwane Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterArkadaşlar..
Bu IRAN işi sonrası olan ralli de yabancı girişini görebiliyor musunuz?
Bu çıkışta yabancıya lidite geçme hakkı verdiler gibi geliyor. Yabancının bu piyasaya gireceğini düşünmüyorum. Acaba diyorum yerliye piyasayı aşağıya basmayın basarsanız imtiyazları kaldırırım mı dediler ki olur olmaz tahtalar saçma sapan tavanlar çekiyor
Yorum
-
Şimdi 2 ihtimal var..egelii Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbaya zamandır yabancı girişi yok
Yabancı direkt citi ve deutsche üzerinden mal almaz..
Malı bizim yerlilere aldırır..
Bu kulaktan kulağa yayıldı mı biz burada takaslara bakarak mal almıyor deriz..
Oysaki kamyonu dayamıştır adamlar..
Bu işler birde öyle tahtadan çıplak al şeklide de olmuyor biraz başka türlü de olabiliyor..
İkinci ihtimal..Kafamı kuralayan..
Bankalarda özellikle kademesiz işlemler ile fiyatlar şişirildi..
Sanki viop tarafı için spot çekiliyor yukarı..Ama alım yok..Mal devrilerek..
Bu durumda çok şiddetli ve ani bir çakılış bizi bekliyor demektir..
Eli kulağında izlemek lazım an be an..
Gözler ve kulaklar açık..
Ne deniliyorsa tersini yorumlayıp..
HALKB davası sanırım 10 şubatta..Kendi iyiliğiniz için katılın falan dendi..
Bir diğer risk de LİBYA gibi gözüküyor..Orada da yine yanlış ata oynamış durumdayız..
HALKB olayını özellikle bankalardaki hacimsiz fiyat yukarı çekmelerinden dolayı çok önemsiyorum..
TEMELİ sağlam 3-4 kağıtta pozdayım..Biraz da macera olsun diye viop long dayım ..
Viop long u yarın kapayacağım
Az bi para ile iyi işler başardıkki ben viop dan haz etmem malcı yım ben..Yada gider dolar alırım..
HALKB davası çözülürse tarihi ralli gelir..Bunu da not edelim..3 -4 dolarlar görürüz orta vade de endeks den sıfır atılır
Yorum
-
Ben halkbank konusunda o kadar ümitli değilim. Abd muhakkak yaptırımlara aykırı hareket ettiği için bu bankaya sağlam bir ceza kesecektir.
Bizimkiler çok akıllı oldukları için, hapis yatmış adamı gelip bistin başına koydular.
Konjoktüre baktığımda, Suriye'de aldığımız pozisyon yok edildi. abd ve rusya tarafından. Libya konusunda, masada kaybetmek üzereyiz.
Mevcut hükümet gitmeden burada olumlu hikaye olmaz bence.grafik çizme--değer verme--yerine koyma--yok etme
Yorum
-
Mevcut hükümet gitmeyecekse ne olacak.heryer uzaya biz yerin dibinemi.?
Zaten öyle de birkac yıldır.Göremiyormusun Bir yere kadar zorlarsın manif.oda coktan bitti.
Yabancı kazıgı yedi.
Heryerde malı götürürken trde kazık yedi.
Bunun acısını cikartacaklar.
Ucuracaklar burayı.hedef kuzu.(300 bin)
Yorum
-
YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
Kuzu hocam hiç düzeltme dahi yapmadan direk 130bin mi diyorsunuz..kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Yorum
-
bi kere yanıldım....algılama sistemim 130 000 den vazgeçirmişti beni....yanılmış biri olduğum üçün....artık AHKAM KESEMEM....RACON BÖYLE...ens Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterKuzu hocam hiç düzeltme dahi yapmadan direk 130bin mi diyorsunuz..
EMME....
sana LOGARİTMİK Bİ GRAF ASAYIM....130 000 yolunda ilk durağı ve ikinci durağı gösteren...
YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
Emmimmm... Bu âlemde raconu sen kesmeyecen de.... Her gün kırk kere yanılan, şöyle olursa böyle olur, böyle olursa şöyle olur deyip hiç yanılmayanlar mı kessin...kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Kestiğin racona kurban olayım...
Yorum
-
Ben yazarken kimsenin beğenmesini beklemiyorum.sadece yaptığım sistemleri paylaşıyorum.kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersevgili guner…
biraz dinlen sen....burası celik cocugu bi süre ceker...emme bi süre...
seni uyarıyorlar...kendi topiğin var burada oraya yaz diye...yazıyorsun...AMA KİMSE GELİP OKUMUYOR....GELİYORSUN BURAYA....
kendine sunu soracaksın....Niye kimse beni okumuyor....
bi hafta düşün...yasağın o kadar...bi hafta sonra gel...bu sorunun cevabını yaz....
106 geçildikten sonra , çıkışa başladığı sinyalini yazdım.
İsteyen beğenir isteyen beğenmez.
Buranın o zaman terse kaldığını gördüğümden yazmıştım.
Zaten twitterdeyim artık.
İstenmeyen yerde işim yok.
Bakın dalganıza....
Yorum
-
tessekkürler ediyorum....ben yarattığım bu aleme örnek insanda olmalıyım....
hepimiz insanlarız....kavga ederiz...bu yaradılışımzda var...ÖFKE bunu sağlar....ama o öfkeyi yendiğimizde...KİBİR devrede kalır....KİBİRİ yenmemiz üçünse....kendimizi suçlamayı...kendimizi....DARA ÇEKMEYİ ÖGRENMELİYİZ....BUNUNLADA TOPRAK GİBİ TEVAZUU İLE DOLARIZ....göründüğün gibi olur...olduğun gibi görünürüz....
bu nedenle....birbirimizi severek yasamayı esas almalıyız....SEVGİ YOLDUR....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
DİNLENDİN ve geldin....devam et....
yoksa seni MARASİOS a teslim ederim....dogduguna pişman eder koc...ha ha ha....alıngan olma.YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
Kuzu ben geceleri saat 4 e kadar sistem kodlamaya çalışırım.kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterDİNLENDİN ve geldin....devam et....
yoksa seni MARASİOS a teslim ederim....dogduguna pişman eder koc...ha ha ha....alıngan olma.
Anlayacağın kolay kolay dinlenemem.
Şeytan azapta gerek hesabı.
Orta vade sinyalim satış verdiğinde yazarım artık buraya.
Görüyon pek sevmiyorlar zaten beni burada.
Ağzınızın tadını bozmayayım.
Yorum
-
senin gibi calışkan insanlar ağzımızın tadını bozmaz....arada bi sorun çıktımı...geri çekil....burası bir aile ortamı....herkes birbirinin iyiliği üçün burada....
alınganlık yok...guneysu ile benim ilişkimi örnek alın....SU GİBİDİR....akar...cağlar...sel olur...durulur ve durgunlaşır....BERRAK BİR SEVGİYE DÖNÜŞÜR HEP.
MAKARİOS gibi olun benimle...sevin beni...ki sevgim sele dönüşşün.YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum

Yorum