önce 50 000 ler sonra 300 000 ler....

Collapse
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • kaptannemo
    Seyirci Üye
    • 04 Haziran 2009
    • 69

egelii Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yarın veya cuma 113800 lerden bi daha aşşa salıp tekrar yukarı 116 lara gidip testere yapabilir
    genel itibari ile haftalık sat verdi benim sistem
    beklerim desen de olur trade etsende en azından yarısıyla
    Sağolasın, Guzu'nun son yazdıklarından sonra ümidim arttı.
    Senin gibi aşşağıdan kapa yukardan tekrar vur pek beceremesemde, denemekte fayda var.

Yorum

• kuzu
      furuşan akıncı
      • 11 Aralık 2008
      • 13961

BU TOPİCTE....efeye...Egeliye bulaşmak...bana direkt bulaşmaktır...guner i severim...calışkan...emme...egeli gibi pozizyonunu an an yazıp yazmıyor....

borsa çıktımı....ben demiştim...borsa düştümü...ben demiştim....çelik çocuk işidir...o işte öbür köyün işidir....burada CAKIRCALI ALİ EFE daga çıkmış...küffar keserken...gelip allahu ekber demek...dikkatini dağıtır.
      YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• kuzu
        furuşan akıncı
        • 11 Aralık 2008
        • 13961

dikkat...dikkat...

bu İRAN olayları....turkiyeyi 1 numara en önemli ülke yapıyor....

bu nedenle kuzu maldan cıktı….

FUR-KAC yapıyor....bu bir GEOPOLİTİK oyun adaptasyonudur...gunerim….dersine iyi çalış dinlen gel.

gunnerdir iraq ada gireceğiz diyorum....ele bele değil...
        YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• egelii
          Tecrübeli
          • 25 Ağustos 2011
          • 2961

kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
          BU TOPİCTE....efeye...Egeliye bulaşmak...bana direkt bulaşmaktır...guner i severim...calışkan...emme...egeli gibi pozizyonunu an an yazıp yazmıyor....

borsa çıktımı....ben demiştim...borsa düştümü...ben demiştim....çelik çocuk işidir...o işte öbür köyün işidir....burada CAKIRCALI ALİ EFE daga çıkmış...küffar keserken...gelip allahu ekber demek...dikkatini dağıtır.
          eyvallah guzum
          beni onore ettin çok mutlu oldum senden bunları duymak güzel
          diğer taraftan sidik zoruylada olsa inatlada olsa yukarı bastı terste kaldık inat ettik stres oldu emme şükür karla kapadık bu arada biri gelip batacaksınız deyincede geriliyor insan
          yoksa batmadık adam değiliz
          testere bizim işimiz
          113800 önemli

Yorum

• kuzu
            furuşan akıncı
            • 11 Aralık 2008
            • 13961

neyse egeli...guner yorgun...cok calşkan emme...aranızı bozmayın...borsa için bi insanı düşman etmek veya onu kırmak...ikinizide yakışmaz....

saka seklinde kavga edin....benim MAKARİOS a bulaştığım gibi...kerizi damla sevmem...bitimi bilem vermem...bitimi onun kanı zehirler....urum ganı….

bele bulasın birbirinize....

misal...

bunun dedesi guneysu da essek sırtında gezerken sakalı belinde...benim dedem erzurumda chevrolete biniyor onunla geziyordu...

bag bu laflar...MAKARIOS un kimyasını bozar....tokattan ağırdır....bunlara gülmekten on yas gençleşir...gelir bana hakettigim cugabı yapıştırır gider...emme sevgimiz hep artar....azalmaz.

geçenlerde tilufon etti....

yaw ben köyü adam edemiyorum dedi....

edemezsin dedim.....

niyekineki dedi...gevrek gevrek...dedimki…

sen adam değilsin ondan.

Yorum

• smartinvestor
              Tecrübeli
              • 29 Kasım 2015
              • 901

Emmimmm... Bu skender, delaveraging öncesi yine yukarı yardıracak sanki... 116 yi geçer mi sence...

Yorum

• kuzu
                furuşan akıncı
                • 11 Aralık 2008
                • 13961

gundwane Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                ERDOĞAN PUTIN görüşmesi var
                Yüzde 1.6 eksinden 0.60 artıya sürülüyor..

Sonra borsadaki herif kim..

Görüşme sonrası 1.5 2 artı ya sürülebilir ..
                al....

aylardır hep yazıyor...borsadaki HERİF kim....diyor...sonra laf çakıyor herife gidiyor...

öbürü...bizim adanalı wisewell de....herifi bulsa...yatırıp ikecek….

incik soruyorum....bu usaglardan birimi...yogusam...İKİSİ BİRDEN ZINDIK MI.....

BİLSEM....

fermanı yazacağım....irademdir....bu zındıkların dashakları burula...haremime aga tayin edilmelerine deyu...

emme yazamıyorum....emin değilim...hangisi zındık...yoksa ikisi birden zındık mı...seyhulisşlam ebussudu görevlendirdim...cinlere sor öğren deyu….cugap beklirem.

NOT....EBUSUUD EFENDİ....MAKARİOS....imanlı imansız....

NOT 2...buda gunere...herifin olduğu borsada TEKNİK olurmu...olmaz...bademin tekniği olurmu...badem bademdir.

Yorum

• smartinvestor
                  Tecrübeli
                  • 29 Kasım 2015
                  • 901

Emmimmm... sen nasıl özel ve güzel bir insansın ki...

Gecenin bu vakti... bu kadar kişi... Bir satır yazsan da.... Bir huzme ışık tutsan da.... diye bekliyoruz... Her daim olduğu üzere... Hep yolunu, sözünü gözlüyoruz....

Yorum

• manif
                    Matematikçi
                    • 16 Ağustos 2011
                    • 752

herkese iyi geceler.
                    Bir süre ara vermiştim. Yarından itibaren tekrar piyasaya girmeye karar verdim.
                    Kenardan okuduğum için yorum yazmadım.
                    Bu iş bir hastalık bir kere bulaşan bir daha kopamaz.
                    Bugünkü hareketleri izledim.
                    Ayı piyasası için her şart uygun. viop bazında biraz yukarı sürüp, milleti patlatıp fena basacakları zamana az kalmış.
                    Bunun bir benzerini 2013'te yaşamıştım. Sabırsızlığım yüzünden, 25-30 bin puan alacağım süreci ıskalamış üstüne kayıp ile çıkmıştım.
                    Kuzu emmi şahsında tüm forumdaşlara saygılarımı sunarım.
                    Teknik, temel bilmem.
                    Oyun dışında kaldığım anlarda bile emmi ne yazmış diye okumaya geldim ara ara.
                    Düzgün bir teminat yönetimi ile(dostum egeli bunu çok iyi yapıyor ve paylaşıyor.) bu arenada para kazanılıyor.
                    Tekrardan saygı ve sevgi dileklerim ile herkese bol kazançlar dilerim.
                    grafik çizme--değer verme--yerine koyma--yok etme

Yorum

• kaptannemo
                      Seyirci Üye
                      • 04 Haziran 2009
                      • 69

manif Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                      herkese iyi geceler.
                      Ayı piyasası için her şart uygun. viop bazında biraz yukarı sürüp, milleti patlatıp fena basacakları zamana az kalmış.
                      Bunun bir benzerini 2013'te yaşamıştım. Sabırsızlığım yüzünden, 25-30 bin puan alacağım süreci ıskalamış üstüne kayıp ile çıkmıştım.
                      Teknik, temel bilmem.
                      Düzgün bir teminat yönetimi ile(dostum egeli bunu çok iyi yapıyor ve paylaşıyor.) bu arenada para kazanılıyor.
                      Manif hoşgelmişsin.

Yorum

• kuzu
                        furuşan akıncı
                        • 11 Aralık 2008
                        • 13961

usaglar....young turk nickimle yazdigim forumda.....

bi kaardi tartisiyorlardi....o kaart bendede var...surekli cikiyor...fiyat kazanc orani 85 oldu...apple inki 18 filan...satalim diyorlar ben sakin haa diyorum....

sonunda....benim dedigim cikti....kaardi bi dev satinaldi....mevcut borsa fiyatinin yuzde 25 ustunden....hepimiz kazandik...

nereden bildin diye sordular ....yazdim cevabi.....

am I not closer than the vein of your neck?....YOU NEED NOT RAISE YOUR VOICE....for I know the secret whisper,and WHAT IS YET MORE HIDDEN....I know what is in the land and in the sea,NO LEAF FALLS BUT I KNOW IT,nor is there a grain in the darkness under the earth,nor a thing,green or sere,but iit is recorded.

Yorum

• kuzu
                          furuşan akıncı
                          • 11 Aralık 2008
                          • 13961

wavvvv ne guzel cevap....diye yikildi forum....

dedimki bana ait degil o yazi....cocuklugumda ezberledigim KURAN surelerinden biri o....aklimda kaldigi kadari devamida var....deyince....

devaminida yaz....devaminida yaz...diye ortalik yikiliyor.....yazsam...basim derde girer diye yazmiyorum tabiii....

Yorum

• ihakki
                            Tecrübeli
                            • 02 Aralık 2008
                            • 709

manif Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                            herkese iyi geceler.
                            Teknik, temel bilmem.
                            Manif kardeşim hoşgeldin
                            YAZDIKLARIM TAMAMEN HAYAL ÜRÜNÜDÜR.YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.

Yorum

• gundwane
                              Tecrübeli
                              • 18 Ağustos 2011
                              • 1922

kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                              al....

aylardır hep yazıyor...borsadaki HERİF kim....diyor...sonra laf çakıyor herife gidiyor...

öbürü...bizim adanalı wisewell de....herifi bulsa...yatırıp ikecek….

incik soruyorum....bu usaglardan birimi...yogusam...İKİSİ BİRDEN ZINDIK MI.....

BİLSEM....

fermanı yazacağım....irademdir....bu zındıkların dashakları burula...haremime aga tayin edilmelerine deyu...

emme yazamıyorum....emin değilim...hangisi zındık...yoksa ikisi birden zındık mı...seyhulisşlam ebussudu görevlendirdim...cinlere sor öğren deyu….cugap beklirem.

NOT....EBUSUUD EFENDİ....MAKARİOS....imanlı imansız....

NOT 2...buda gunere...herifin olduğu borsada TEKNİK olurmu...olmaz...bademin tekniği olurmu...badem bademdir.
                              Kuzu ne demek istediğini cidden anlamadım..
                              Aylardır seni de uyardım 90.000 lerde iken..
                              Ralli geliyor diye
                              Sende 130.000 hedefi veriyordun hatta..
                              Satacak adam kalmadı Yabancı çekti gitti..
                              swapları kapadılar
                              Kendileri çalıp oynuyorlar..
                              Dünya da da durum pek farklı değil..
                              Bak trump a ..Nerede ise iranı nato ya alalım diyecek idi dün..

Dolarda yaptıkları oyunu borsada da yapacaklar dedik..

Sonra nedense short da ısrar ettin..

Neyse..

Yorum

• gundwane
                                Tecrübeli
                                • 18 Ağustos 2011
                                • 1922

GARAN da kademeler 30.000 40.000 lotlarda
                                11.71 11.74 idi az önce..
                                Kademe bile yok..
                                Patron kağıdına çevirdiler..
                                1 milyon lot bile alamazsın..Bırak 10M lotu falan

Yorum

Working...
                                X

Debug Information