ben olsam yarin long poz acmam,,,1000-1500 puan dususte short pozlarimin yarisini kapatirdim...ama long olmazdim,,,eger boyle bir dusus olursa ve tepkide tekrardan 115.000 lerde tekrar short olurdum.....tabiki bu benim stratejim,,,,asla yatirim tavsiyesi degildir
önce 50 000 ler sonra 300 000 ler....
Collapse
X
-
piyasadaki nami ile herif yada varlik fonu yada herkimse cuma gunu 200 milyonluk mal satti,,,elinda hala 4 milyarlik var o satisa gecerse crash olabilir 107 binlere kadar ama daha dipler su an icin gorunmuyor bencewisewell Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterben olsam yarin long poz acmam,,,1000-1500 puan dususte short pozlarimin yarisini kapatirdim...ama long olmazdim,,,eger boyle bir dusus olursa ve tepkide tekrardan 115.000 lerde tekrar short olurdum.....tabiki bu benim stratejim,,,,asla yatirim tavsiyesi degildir
Yorum
-
kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterTURKİYE...benim ülkem....sunni siyasal islamdır ve tarihsel olarak da...sunni islamın lideridir...
tarihe bakarsan....
ANADOLUDA KİM VARSA...suriye hep ona bağlıdır...suriye lubnan..urdun ve Mekke ile medine….
IRAN COGRAFYASINDA KİM VARSA....iraq ve körfezde ona bağlıdır hep....
bu Bizans ve sasaniden beri hep böyledir...selcuklu...Osmanlı...ve safavi turk-ıran devletitinde de böyledir...buna doğru gidiyoruz....VE BATI DİRENİYOR...ARAPLARI KISKIRTARAK...
DEVLET KURMA VE YÖNETME....ortadoguda iki halkta vardır...biri ANADOLU coğrafyasında...öbürü ıran coğrafyasındaki halklar....ARAPLARDA devlet kurma ve yönetme genleri yoktur...kürtlerdede yoktur...AŞİRET HALİNDE YASADIKLARI ÜÇÜN...BİRLEŞMELERİ İMKANSIZDIR...bu yüzden biz türklere hem anadoluda...hemde ıranda yasayan...ihtiyaçları vardır....iranın lideri Azeri turktur.
bundan 100 yıl önce....hem Osmanlı turk devleti...hem irandaki qajar turk devleti...dağıtılmış...yıkılmış....Fransız ve ıngılızler cetvelle bu ülkeleri lime lime edip...garip guraba ülkeler yaratmıştır...ORTAK ÖZELLİGİ OLMUYAN....
ŞİMDİ...100 yıl sonra...iranda tam bağımsız bir devlet...turkiyede ise o yolda giden bi devlet vardır...
yeniden güçlenmiş olan bu iki devlet...bu coğrafyayı birlikte düzelteceklerdir....başka alternatif ise yoktur.kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
DELAVERAGEING EFFECT NEDIR....BORSANIN GUNE EKSI YUZDE 5 ACARAK BASLAYIP EKSI YUZDE 8 E INIP DONMESI...DELAVARING DIR...
bu ne zaman olusur....
borsalar...REFLEXIVITY kullanilarak MANUPULE edilirler....hayal edilmiyen noktalara zorla basilirlar...bilahare bunun Adina TREND derler...
halbuki...bu bir ilizion...GERCEK DEGIL...iste bu halde eksi yuzde 5 acilis eksi 8 e yek gunde inmek...KACINILMAZDIR....sn KUZU'nun yukarıdaki 3 yazısını beraber değerlendirin derim.kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterdeğerli dostlarım....
ben kuzuyum....suan borsa düşüşte....emme ben....ben 113 000 asıldıgında kol kestim....
bunu 2009 da yapmıştım....şimdi 2019 da da yaptım.....
benim alevi türk hayatım....dürüst olmak...üzerine kurulmuştur....
bunu bilmenizi istiyorum....
borsa yerin dibinede batsa....bilinki kuzu bu kez kuzu kaybetti...
ben bele bi insanım...
KAÇINILMAZDIR diye uyarıyor.
YTD
Yorum
-
Irak 'ABD'ye yol verdi' saatler sonra ABD elçiliği hedef alındı
Yorum
-
Doktorun dediğini yap,yaptığını yapma.wisewell Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterkuzum 113.000 lerde kol kesmis,,,bugun ogrendik,,,,,,,,neyse susacam,,,,severim kuzuyu
YTD
Yorum
-
Tamamdır hemşerim hafta sonuna kadar sabretçem.egelii Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteryarın sabahtan düşse bile 60lık ve 120 dk ların gazıyla 141500{142 yapabilir
bence bekle haftasonunu kendin bilirsin yinede
yan topikte izmirlihoca var orayı bi oku grafiklere bi bak derim
Yorum
-
#SONDAKİKAiki gozum Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterDoktorun dediğini yap,yaptığını yapma.
YTD
ABD Merkez Komutanlığı:
Kenya'da ABD Kuvvetleri’nin bulunduğu üsse düzenlenen saldırıda 1 ABD askeri ve 2 Pentagon personeli öldü.
— WSJ
ikigozum atlama bu tur haberleri
Yorum
-
iki gozum Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSiz iyi takip etmiyorsunuz.(bknz.geçmiş sayfaya)wisewell Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster��#SONDAKİKA
ABD Merkez Komutanlığı:
Kenya'da ABD Kuvvetleri’nin bulunduğu üsse düzenlenen saldırıda 1 ABD askeri ve 2 Pentagon personeli öldü.
— WSJ
ikigozum atlama bu tur haberleri

http://forum.keyborsa.com/showthread...0-ler/page1112
YTD
Yorum
-
bu haber yeni dustu hocam ve turp tweet atti,,,,,yukardaki stratejim cop olabilir,,,ve gelismelere gore kuzu nun crash ongorusu olabiliriki gozum Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSiz iyi takip etmiyorsunuz.(bknz.geçmiş sayfaya)
YTD
Yorum
-
ABD'li üst düzey yetkili: İran'daki füze güçleri alarm durumuna geçtiiki gozum Nickli Üyeden Alıntıhttps://www.reuters.com/article/us-k...source=twitter
saat 22.31 de yayınladım.
http://forum.keyborsa.com/showthread...0-ler/page1112
Yorum
-
kuzunun ongorusu yarin gerceklesebilirwisewell Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterABD'li üst düzey yetkili: İran'daki füze güçleri alarm durumuna geçti
https://sptnkne.ws/AUNY
Yorum
-
REFLEXIVITY.....
TÜM DUNYA BORSALARI....ZORLANMIS MANUPULASYONLA....anlamı...yüzde 100 KALDIRACLA....TREND OLUŞTURMUSTUR....
bu oluşan TREND gerçek değildir....ve fekaat...KOL KESTİRME özelliği vardır...bunun sebebi REFLEXİVİTY dir….ir kartopu gibidir....yuvarlandıkça büyür....kuzunun...DOGRU YOKTUR...DOGRU YANSITILANDIR(REFLEXIVITY) sloganı....bu nedenle vardır....
KALDIRACLA oluşturulmuş trendler ise....söyle biter....tek günde ...açılışla eksi yüzde 5 e iner.....sonra yataylasır ve tekrar düşerek yüzde 8 eksiye iner....İŞTE BU....kaldıraç kullanmış oyuncular üçün son andır....poz kapamaya gelirler....bilirlerki...TREND DÖNMÜŞTÜR....
BUNU HANGİ GÜN YAPARLAR...bir haberlemi….yoksa birden ve aniden mi....bunu bilen...REFLEXİVİTY i....bilerek planlamış olan resmi ve özel otoritedir....başka kimse bilemez....ZAMANI...2020 İLK CEYREKTİR....HERHANGİ BİR YERDE....CIZDIM....EMME OYNAMIYORUM ARTIKIN DİYECEKLERDİR.YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
REFLEXIVITY-2....
BU İKİNCİ HALDE İSE....negatif yönde...aşağıya doğru TREND oluşturulur...aynı yöntemle...yüzde 100 kaldıraçla...short ve acıga satışla....
bunu planlamak istiyenlerin ise....HEDEFLERİNDE HÜKÜMETİ DEVİRMEK VARDIR....
MİSAL...
amrikide….2020 kasımda secim var...TRUMP ı dvirmek istiyenler….2020 ilk çeyrekte....REFLEXIVITY ye baslar....kasım seçimine kadar asagı yönlü TREND i oluşturur ve beslerler....
sebebi....
HALKI SEÇİME...göçmüş bir ekonomi ile sokup...TRUMP ı göndermektir...YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
Yorum