önce 50 000 ler sonra 300 000 ler....

Collapse
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • wisewell
    Aktif
    • 30 Nisan 2014
    • 246

ben olsam yarin long poz acmam,,,1000-1500 puan dususte short pozlarimin yarisini kapatirdim...ama long olmazdim,,,eger boyle bir dusus olursa ve tepkide tekrardan 115.000 lerde tekrar short olurdum.....tabiki bu benim stratejim,,,,asla yatirim tavsiyesi degildir

Yorum

• wisewell
      Aktif
      • 30 Nisan 2014
      • 246

wisewell Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
      ben olsam yarin long poz acmam,,,1000-1500 puan dususte short pozlarimin yarisini kapatirdim...ama long olmazdim,,,eger boyle bir dusus olursa ve tepkide tekrardan 115.000 lerde tekrar short olurdum.....tabiki bu benim stratejim,,,,asla yatirim tavsiyesi degildir
      piyasadaki nami ile herif yada varlik fonu yada herkimse cuma gunu 200 milyonluk mal satti,,,elinda hala 4 milyarlik var o satisa gecerse crash olabilir 107 binlere kadar ama daha dipler su an icin gorunmuyor bence

Yorum

• iki gozum

kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
        TURKİYE...benim ülkem....sunni siyasal islamdır ve tarihsel olarak da...sunni islamın lideridir...

tarihe bakarsan....

ANADOLUDA KİM VARSA...suriye hep ona bağlıdır...suriye lubnan..urdun ve Mekke ile medine….

IRAN COGRAFYASINDA KİM VARSA....iraq ve körfezde ona bağlıdır hep....

bu Bizans ve sasaniden beri hep böyledir...selcuklu...Osmanlı...ve safavi turk-ıran devletitinde de böyledir...buna doğru gidiyoruz....VE BATI DİRENİYOR...ARAPLARI KISKIRTARAK...

DEVLET KURMA VE YÖNETME....ortadoguda iki halkta vardır...biri ANADOLU coğrafyasında...öbürü ıran coğrafyasındaki halklar....ARAPLARDA devlet kurma ve yönetme genleri yoktur...kürtlerdede yoktur...AŞİRET HALİNDE YASADIKLARI ÜÇÜN...BİRLEŞMELERİ İMKANSIZDIR...bu yüzden biz türklere hem anadoluda...hemde ıranda yasayan...ihtiyaçları vardır....iranın lideri Azeri turktur.

bundan 100 yıl önce....hem Osmanlı turk devleti...hem irandaki qajar turk devleti...dağıtılmış...yıkılmış....Fransız ve ıngılızler cetvelle bu ülkeleri lime lime edip...garip guraba ülkeler yaratmıştır...ORTAK ÖZELLİGİ OLMUYAN....

ŞİMDİ...100 yıl sonra...iranda tam bağımsız bir devlet...turkiyede ise o yolda giden bi devlet vardır...

yeniden güçlenmiş olan bu iki devlet...bu coğrafyayı birlikte düzelteceklerdir....başka alternatif ise yoktur.

DELAVERAGEING EFFECT NEDIR....BORSANIN GUNE EKSI YUZDE 5 ACARAK BASLAYIP EKSI YUZDE 8 E INIP DONMESI...DELAVARING DIR...

bu ne zaman olusur....

borsalar...REFLEXIVITY kullanilarak MANUPULE edilirler....hayal edilmiyen noktalara zorla basilirlar...bilahare bunun Adina TREND derler...

halbuki...bu bir ilizion...GERCEK DEGIL...iste bu halde eksi yuzde 5 acilis eksi 8 e yek gunde inmek...KACINILMAZDIR....
        değerli dostlarım....

ben kuzuyum....suan borsa düşüşte....emme ben....ben 113 000 asıldıgında kol kestim....

bunu 2009 da yapmıştım....şimdi 2019 da da yaptım.....

benim alevi türk hayatım....dürüst olmak...üzerine kurulmuştur....

bunu bilmenizi istiyorum....

borsa yerin dibinede batsa....bilinki kuzu bu kez kuzu kaybetti...

ben bele bi insanım...
        sn KUZU'nun yukarıdaki 3 yazısını beraber değerlendirin derim.
        KAÇINILMAZDIR diye uyarıyor.

YTD

Yorum

• wisewell
          Aktif
          • 30 Nisan 2014
          • 246

iki gozum Nickli Üyeden Alıntı
          sn KUZU'nun bu 2 yazısını beraber değerlendirin derim.

YTD
          kuzum 113.000 lerde kol kesmis,,,bugun ogrendik,,,,,,,,neyse susacam,,,,severim kuzuyu

Yorum

• iki gozum

Irak 'ABD'ye yol verdi' saatler sonra ABD elçiliği hedef alındı

Yorum

• iki gozum

kuzum 113.000 lerde kol kesmis,,,bugun ogrendik,,,,,,,,neyse susacam,,,,severim kuzuyu
              Doktorun dediğini yap,yaptığını yapma.

YTD

Yorum

• kaptannemo
                Seyirci Üye
                • 04 Haziran 2009
                • 69

egelii Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                yarın sabahtan düşse bile 60lık ve 120 dk ların gazıyla 141500{142 yapabilir
                bence bekle haftasonunu kendin bilirsin yinede
                yan topikte izmirlihoca var orayı bi oku grafiklere bi bak derim
                Tamamdır hemşerim hafta sonuna kadar sabretçem.

Yorum

• wisewell
                  Aktif
                  • 30 Nisan 2014
                  • 246

iki gozum Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                  Doktorun dediğini yap,yaptığını yapma.

YTD
                  ��#SONDAKİKA
                  ABD Merkez Komutanlığı:

Kenya'da ABD Kuvvetleri’nin bulunduğu üsse düzenlenen saldırıda 1 ABD askeri ve 2 Pentagon personeli öldü.

— WSJ

ikigozum atlama bu tur haberleri

Yorum

• iki gozum

Hizbullah: Orta Doğu'daki ABD kuvvetleri tabutlara gidecek

Hezbollah: U.S. forces in Middle East to go home in coffins https://t.co/649J4aphr5

Yorum

• iki gozum

��#SONDAKİKA
                      ABD Merkez Komutanlığı:

Kenya'da ABD Kuvvetleri’nin bulunduğu üsse düzenlenen saldırıda 1 ABD askeri ve 2 Pentagon personeli öldü.

— WSJ

ikigozum atlama bu tur haberleri
                      Siz iyi takip etmiyorsunuz.(bknz.geçmiş sayfaya)

http://forum.keyborsa.com/showthread...0-ler/page1112

YTD

Yorum

• wisewell
                        Aktif
                        • 30 Nisan 2014
                        • 246

Siz iyi takip etmiyorsunuz.(bknz.geçmiş sayfaya)

YTD
                        bu haber yeni dustu hocam ve turp tweet atti,,,,,yukardaki stratejim cop olabilir,,,ve gelismelere gore kuzu nun crash ongorusu olabilir

Yorum

• wisewell
                          Aktif
                          • 30 Nisan 2014
                          • 246

ABD'li üst düzey yetkili: İran'daki füze güçleri alarm durumuna geçti

Yorum

• wisewell
                            Aktif
                            • 30 Nisan 2014
                            • 246

ABD'li üst düzey yetkili: İran'daki füze güçleri alarm durumuna geçti
                            https://sptnkne.ws/AUNY
                            kuzunun ongorusu yarin gerceklesebilir

Yorum

• kuzu
                              furuşan akıncı
                              • 11 Aralık 2008
                              • 13961

REFLEXIVITY.....

TÜM DUNYA BORSALARI....ZORLANMIS MANUPULASYONLA....anlamı...yüzde 100 KALDIRACLA....TREND OLUŞTURMUSTUR....

bu oluşan TREND gerçek değildir....ve fekaat...KOL KESTİRME özelliği vardır...bunun sebebi REFLEXİVİTY dir….ir kartopu gibidir....yuvarlandıkça büyür....kuzunun...DOGRU YOKTUR...DOGRU YANSITILANDIR(REFLEXIVITY) sloganı....bu nedenle vardır....

KALDIRACLA oluşturulmuş trendler ise....söyle biter....tek günde ...açılışla eksi yüzde 5 e iner.....sonra yataylasır ve tekrar düşerek yüzde 8 eksiye iner....İŞTE BU....kaldıraç kullanmış oyuncular üçün son andır....poz kapamaya gelirler....bilirlerki...TREND DÖNMÜŞTÜR....

BUNU HANGİ GÜN YAPARLAR...bir haberlemi….yoksa birden ve aniden mi....bunu bilen...REFLEXİVİTY i....bilerek planlamış olan resmi ve özel otoritedir....başka kimse bilemez....ZAMANI...2020 İLK CEYREKTİR....HERHANGİ BİR YERDE....CIZDIM....EMME OYNAMIYORUM ARTIKIN DİYECEKLERDİR.
                              YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• kuzu
                                furuşan akıncı
                                • 11 Aralık 2008
                                • 13961

REFLEXIVITY-2....

BU İKİNCİ HALDE İSE....negatif yönde...aşağıya doğru TREND oluşturulur...aynı yöntemle...yüzde 100 kaldıraçla...short ve acıga satışla....

bunu planlamak istiyenlerin ise....HEDEFLERİNDE HÜKÜMETİ DEVİRMEK VARDIR....

MİSAL...

amrikide….2020 kasımda secim var...TRUMP ı dvirmek istiyenler….2020 ilk çeyrekte....REFLEXIVITY ye baslar....kasım seçimine kadar asagı yönlü TREND i oluşturur ve beslerler....

sebebi....

HALKI SEÇİME...göçmüş bir ekonomi ile sokup...TRUMP ı göndermektir...
                                YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

Working...
                                X

Debug Information