önce 50 000 ler sonra 300 000 ler....

Collapse
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • smartinvestor
    Tecrübeli
    • 29 Kasım 2015
    • 901

kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    var tabii...iyi bir haberle 2000 puvan artı açıp....yukarı basması...HER YER KARANLIK KURALI BU.

BU ihtimallerde....DAR KENE UYGULANIR.....

benim sürü ile aynı doğrultuda olduğumu hiç gördün nü sen....görememişsindir....ASLA OLMAM...HEP KARSISINDAYIMDIR....
    Görmedim elbette emmimmm...

Sen PİRİMİZSİN...

Yorum

• kuzu
      furuşan akıncı
      • 11 Aralık 2008
      • 13961

BİRİLERİMİZ SATIYOR....BİRİLERİMİZ ALIYOR....birilerimiz....NE SEHİT OLDU NE GAZİ...PİSİPİSİNE GİTTİ BİZİM NİYAZI OLACAK....umarım bu ben değilimdir.....

doları bizimkiler 5.80 altına basmamalılar....basarlarsa CAVİR borsayı satar...şimdilik satamıyor...dolar bazlıda yüzde 10 dan fazla göçtük...
      YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• kuzu
        furuşan akıncı
        • 11 Aralık 2008
        • 13961

KENE LONG...DAR KENE....

1 ci kademe....98 500 elde....

2 ci kademe....97 500

3 cü kademe....96 500

4 cü kademe....95 500

verdiğim hedef neydi....98 000 LER YANDIMI DEMİŞTİM...YANDI.

ortalıkta harb yok...karsımızda bir devlet yok...TERORLE MUCADELE KAPSAMINDA BİR SINIR HAREKETİ BU...İLGİLİ TÜM DEVLETLERİNDE ONAYI ALINMIŞ DURUMDA....SURİYENİN BİLE....
        bu KENE de....97 500 leri kapıyorum....1000 puvan kar....98 700 deyiz...98 500 den kurtuldum.

YENİ KENE....

97 500 İLK KADEME ELDE....

96 500

95 500

94 500

MALİYET İYİLEŞTİRMESİ YAPTIM....cumaya var daha....
        YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• kuzu
          furuşan akıncı
          • 11 Aralık 2008
          • 13961

bak karanlık birden aydınlık oldu....1000 puvan kardayım ve FURUSMANIN içindeyim....

PİYASA YAPICIDA AYNEN BENİM GİBİ OYNUYOR....pozizyon ayarlıyor....

Yorum

• kuzu
            furuşan akıncı
            • 11 Aralık 2008
            • 13961

SORU SUDUR HEP....bu borsada milyarlarca doları olan...TURK OLİGARŞİ....bunun yokolmasına izin verir mi....

küçük oğlanın üç gurusu var....onu düşünüyor....LEM KERİZZZ ADAMIN MİLYARLARCA DOLARI ORADA....

Yorum

• kelmiker
              Tecrübeli
              • 02 Aralık 2008
              • 554

SORU SUDUR HEP....bu borsada milyarlarca doları olan...TURK OLİGARŞİ....bunun yokolmasına izin verir mi....

küçük oğlanın üç gurusu var....onu düşünüyor....LEM KERİZZZ ADAMIN MİLYARLARCA DOLARI ORADA....
              Bugüne dek nasıl verdiyse öyle verir sayın kuzu.. ne yazıkki deveden büyük fil var

Yorum

• kuzu
                furuşan akıncı
                • 11 Aralık 2008
                • 13961

MONEY DOCTOR....bunları iyice not et....sana yazıyorum....DAR KENE...GENİŞ KENE...MALİYET İYİLEŞTİRME...GECEYE AZ RİSKLE GİRME....TEK KADEME....

Yorum

• kuzu
                  furuşan akıncı
                  • 11 Aralık 2008
                  • 13961

YARIN...1000 puvan eksi acar....1000 de assagı gider dipten kaparsa....İŞİMİZ BİTER...DİREKT 103 BİN.

UNUTMAYIN...üçüncü kademe maldan sonra...yeddicedinleye geçer kene...PİRAMİTLEME

BU ÖRNEKTE 95 500....PİRAMİTLEME YERİ....

Yorum

• Money DOCTOR
                    Katılımcı
                    • 20 Haziran 2018
                    • 139

MONEY DOCTOR....bunları iyice not et....sana yazıyorum....DAR KENE...GENİŞ KENE...MALİYET İYİLEŞTİRME...GECEYE AZ RİSKLE GİRME....TEK KADEME....

Ah hocam ah. 134500 den 12.ay shortlarım vardı. Sırf kendime dik kafalılığım yüzünden minik karla kapattım. Keşke....

Bugünde 1025 puan longdan aldım. Son hareketteki alışıma longu vermeden 100 puan üstden döndü

Yorum

• metin67
                      Yeni Üye
                      • 10 Mayıs 2014
                      • 37

bu KENE de....97 500 leri kapıyorum....1000 puvan kar....98 700 deyiz...98 500 den kurtuldum.

YENİ KENE....

97 500 İLK KADEME ELDE....

96 500

95 500

94 500

MALİYET İYİLEŞTİRMESİ YAPTIM....cumaya var daha....
                      Abi cumaya daha var diyorsun ama yarın cuma.. Zaman anlamında bir şey kalmadı.. Long kenesinde pramid olmaz artık bence..
                      Keza pazar günü Amerika da Trump tayyip görüşmesi var.
                      Görüşmede olumlu bir gelişme olursa beklediğin 2000 puan artı pazartesi günü gelir.
                      Görüşme tırt çıkarsa 94.500 de kurtarmaz artık..

Yorum

• kelmiker
                        Tecrübeli
                        • 02 Aralık 2008
                        • 554

4 nala 5.80 altına gidiyor

Yorum

• ens
                          Yeni Üye
                          • 01 Ekim 2019
                          • 19

YARIN...1000 puvan eksi acar....1000 de assagı gider dipten kaparsa....İŞİMİZ BİTER...DİREKT 103 BİN.

UNUTMAYIN...üçüncü kademe maldan sonra...yeddicedinleye geçer kene...PİRAMİTLEME

BU ÖRNEKTE 95 500....PİRAMİTLEME YERİ....
                          Sayın Kuzu emmi..Merhaba..Forumda yeniyim..Senin furuşmalarını okudum..Çok kuvvetli furuşisun..Bu LONG lar Ekim Vade de mi yapıyorsun..Ekim Vadeyi diplerden Kapatırlar diye bekliyordunuz..O da değişti o zaman..Kolay gelsin..Kazan müberek olsun..Arnavutluktaki Dervişlere selam olsun..

Yorum

• Misafir

,

Yorum

• serapsuna19
                              Katılımcı
                              • 21 Haziran 2015
                              • 116

KENE LONG...DAR KENE....

1 ci kademe....98 500 elde....

2 ci kademe....97 500

3 cü kademe....96 500

4 cü kademe....95 500

verdiğim hedef neydi....98 000 LER YANDIMI DEMİŞTİM...YANDI.

ortalıkta harb yok...karsımızda bir devlet yok...TERORLE MUCADELE KAPSAMINDA BİR SINIR HAREKETİ BU...İLGİLİ TÜM DEVLETLERİNDE ONAYI ALINMIŞ DURUMDA....SURİYENİN BİLE....
                              Kuzu long ve longda kene Allah sonumuzu hayır etsin. 😀

SM-C5000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• sea48
                                Katılımcı
                                • 08 Mart 2016
                                • 137

ZeroHedge - On a long enough timeline, the survival rate for everyone drops to zero
                                YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
                                Al/Sat/Tut/Tavsiye/Öneri değildir!.

Yorum

Working...
                                X

Debug Information