önce 50 000 ler sonra 300 000 ler....

Collapse
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • ihakki
    Tecrübeli
    • 02 Aralık 2008
    • 709

celme Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yarın değil de her an olabilir dedi galiba kuzu agabey...ben öyle anladım
    sevgili çelme, yarın stopları patlatma günü yazınca ben öyle anladım, senin dediğin gibi de olabilir!

kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    iki gündür....sistemci ve teknikçilere YEMİN ediyor....ALIN diyor...bu desteği kırarsam şhhherefsizim diyor....

o usaglarda alıyorlar ve aşağıda bi yere ISTOP koyuyorlar...yarın o İSTOPLARIN günü...
    YAZDIKLARIM TAMAMEN HAYAL ÜRÜNÜDÜR.YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.

Yorum

• iki gozum

ihakkı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
      iki gözüm
      Stoploss yapmanın kaybetmek olduğunu kuzu bize öğretti.Bu konu ve diğer köyle ilgili yazdıklarınıza katılıyorum.Ancak hisse alırken fabrika ziyareti yapmak bana pek olacak bir şey gibi gelmedi.Hisse alırken Bist100 hisseleri içinden öncelikle banka sonra bilinen sanayi şirketleri hisselerinden secim yapmak tercih edilmelidir.Temel analiz tamam ama fabrika ziyareti yanıltıcı olabilir diye düşünüyorum.
      sn İhakkı,Fabrika ziyareti küçük işletmelerde şirket arsa lokasyonu hakkında bilgi edinmek için önemli.(bence)
      Bremen şirketinde arsa değeri sebebi ile geçmişte şirketin sermayesinin %5 ine kadar ortak olmuştum.
      Halka açık şirketlerde %5 önemlidir, geçerli sebebiniz varsa mahkeme tarafından şirkete özel denetçi atayabilirsiniz.
      Patronlar bunu istemezler ve sizdeki malı almak isterler.
      Portföyüm büyük ise Genel kurullara katılırım.(kendimi onlara gösteririm)

YTD

Yorum

• celme
        Katılımcı
        • 31 Temmuz 2008
        • 152

ihakkı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
        sevgili çelme, yarın stopları patlatma günü yazınca ben öyle anladım, senin dediğin gibi de olabilir!
        benim anladığım yarın stop patlatacaklar ama çifte jandarma yarın değil...pir'imiz ne der bilmiyorum
        kuzufun

Yorum

• sinterklass
          Tecrübeli
          • 17 Mayıs 2009
          • 1522

Allahın deli poşası seni ... J sine kadar biliyor ... sevgiler.
          Mutluluk uzun dönemde dengeye gelecektir .

Yorum

• metin67
            Yeni Üye
            • 10 Mayıs 2014
            • 37

Pala burayı okuyor
            Önce terse yatırıyor..
            F_XU0301019 da 131.000 gösterdiler. Şu anda 129.950

Yorum

• kelmiker
              Tecrübeli
              • 02 Aralık 2008
              • 554

130350 den tekrar bindim şu an 127850.. bu nasıl bir bilgidir sayın kuzu.. ölmeden önce yapılacaklar listemde sizinle ırakı içmek var, haberiniz olsun.. Bu bilginin karşısında saygıyla eğiliyorum

Yorum

• kuzu
                furuşan akıncı
                • 11 Aralık 2008
                • 13961

kelmiker Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                130350 den tekrar bindim şu an 127850.. bu nasıl bir bilgidir sayın kuzu.. ölmeden önce yapılacaklar listemde sizinle ırakı içmek var, haberiniz olsun.. Bu bilginin karşısında saygıyla eğiliyorum
                ha ha ha....BADEM bıyığım var benim...DODAGIMA dar benim....

bu kerizzleri soymak üçün fazla akıla gerek yok...cünki...bunnarda kırıntısı yok....
                YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• erkmen
                  Aktif
                  • 28 Ağustos 2009
                  • 269

ha ha ha....badem bıyığım var benim...dodagima dar benim....

bu kerizzleri soymak üçün fazla akıla gerek yok...cünki...bunnarda kırıntısı yok....
                  kralllll

Yorum

• kuzu
                    furuşan akıncı
                    • 11 Aralık 2008
                    • 13961

iki gündür....sistemci ve teknikçilere YEMİN ediyor....ALIN diyor...bu desteği kırarsam şhhherefsizim diyor....

o usaglarda alıyorlar ve aşağıda bi yere ISTOP koyuyorlar...yarın o İSTOPLARIN günü...

bu yazımı iyi anlamamışsınız....ne diyor yazı...alın...103 000 i kırmam asagı...SİSTEMCİLER...diyor...sistemlerinin AL VERMESİ üçün...bu zabah yukarı basacağını yazımla ima ediyorum...siz hala TERSE DÜŞTÜK diyorsunuz....ula namıssizlar...hissenette öğrendiğiniz herseyi ÇÖPE ATMAZSANIZ...sizden ne köy olur nede gasaba...

ne yaptı...SİSTEMLERİNE AL VERDİRDİ....aldırdı....şimdide ISTOP ETTİRECEK...niye anlamıyorsunuz ula....ha ha ha
                    YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• kuzu
                      furuşan akıncı
                      • 11 Aralık 2008
                      • 13961

çift JANDARMA geliyorda HÖKÜMET KONAGINDAN....

fiske FURSAMMMM....KAN DAMLARDA O YARİN YANAGINDAN....

Elimizde iki graf var...biri 106 000...öbürü 110 000...her ikisi üçünde...SKENDERi en karlı klan çözüm bu....98 000 nin yanması....işte tam burada....HÖKÜMET KONAGINA...bakacağız...çift jandarma geliyormu diye....bugün tepki verdi 104 000 e çaktın pramidi….102 000 de kapa piramidi....tepki verdi...çaktın pramidi...100 000 de kapa piramidi...tepki verdi çaktın piramidi...yandı 98 000....TIRLARI YÜKLE TÜY....

BUDA Money nin 110 000 i furusma düzeni....98 000 ikisinde ortak nokta....gözler...HÖKÜMET KONAGINDA YERİ...

ÖNEMLİ NOT...GRAFİC HAZIRLARKEN NEYE BAKIYORSUN...

1....ıstop-loss ları çalıştırması şart....

2....KOMİSYONLARI makzimize etmesi şartt….

3.....ROBOTİK programları yatırıp ikmesi şart....

4.....GUNNUKCULERİ....SİSTEMCİLERİ...TEKNİKÇİLERİ. ...OYLUM OYLUM SELVİ BOYLUM...yapması şart...KUZU NUN GRAFLARI BUNNARI İÇERİR...kitapta anlatılan bilgileri içermez...o çelik çocuğun işi...KOLAY İŞ...KOLAYSA...PARA KAYBEDERSİN...ZORSA PARA KAZANIRSIN.
                      kuzu kuralını uygulamazsan yanarsın....ne demişim 104 000 lereden piramidi cak...102 000 lerde piramidi kapa karı cebe al....elindeki...109 000 e ittiğin maliyetli mal hep duracak....

niye....

CİFT JANDARMA....GELİYORDA HÖKÜMET KONAGINDAN....

fiske fursaammmm…...KAN DAMLARDA BORSANIN YANAGINDAN....

Yorum

• kuzu
                        furuşan akıncı
                        • 11 Aralık 2008
                        • 13961

KENE YEDDİCEDDİNLE BÖLÜMÜNDEYİZ....

diyelim elinde 10 000 tl tek kademe mal var....104 000lerde bunun iki katı...yani 20 000 tl piramitliyorsun….102 000 lere indi piramidi kapadın....2000 plus 2000 kar aldın....4000 puvan….

ekle bunu elindeki....109 000 maliyetli mala....MALİYETİ...109 000 DEN...113 000 E İTTİN....

VE HAMMALLIKTAN CIKTIN....elinde gene 10 000 tl lik mal var...ama maliyeti 113 000 de artık....risk yönetimi bu...

yenilere anlattım....eskiler biliyor.

Yorum

• ysf1
                          Katılımcı
                          • 04 Temmuz 2013
                          • 197

ÇİFT JANDARMA...geliyorda hökümet konağından...

demek....

borsanın yüzde 5 eksi açıldığı gün demektir....eskiler biliyor...yeniler üçün....

bu nedenlede 7000 puvan karda olduğum halde shortu kapatmıyorum...

FİSKE FURSAAAMM....kan damlıyor o yarın yanağından....

demek....

yârin..borsanın yanağı...demek....
                          sayın hocam...ÇİFT JANDARMA...ne zaman gelecek ? merak ettim kusura bakmazsan sevinirim.
                          YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR BU BÖYLE BİLİNE...

Yorum

• kuzu
                            furuşan akıncı
                            • 11 Aralık 2008
                            • 13961

ysf1 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                            sayın hocam...ÇİFT JANDARMA...ne zaman gelecek
                            CUMHUR İTTİFAKI ÜÇÜN....tek kurtuluş bu.....çift jandarma....

o zaman diyecekler ki...EKONOMİ ÇÖKTÜ....emme bu bizim yanlışımızdan değil...HERBDEYİK...BAKİİ ÖN CEPHEDE....HA HA HA

Yorum

• kuzu
                              furuşan akıncı
                              • 11 Aralık 2008
                              • 13961

ELİPS....TEKNİKÇİ VE SİSTEMCİNİN İSTOP-LOSS YERİ....

bütün hedefimiz nedir...ISTOP-LOSS cünun cebinden parayı almaktır...

çünkiiii….

İSTOP LOSS CANKURTARIR BORSADA ANA KURALDIR...

image photo upload

Yorum

• syrphida
                                Katılımcı
                                • 03 Mayıs 2019
                                • 169

Syn Kuzu hoca kazancınız bereketli olsun, yeniler için diyorsunuz da, eskiler bile pek anlamıyor, siz piyasanın ruhunu okuyorsunuz, bilginiz eksilmesin. mayıs ayında çinli bankanın hissesini alacaktım biraz daha düşşün dedim ama düşmedi yükseldi ve almadım. o zamandan beri bu sayfayı takip ediyorum. Sizi takip etmemek bir zaman kaybıymış. Siz insanlara bilgi verdiğiniz için inanın kaybetmenizi istemiyorum, ışığınız daim olsun. Helal olsun .

Yorum

Working...
                                X

Debug Information