önce 50 000 ler sonra 300 000 ler....

Collapse
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • kuzu
    furuşan akıncı
    • 11 Aralık 2008
    • 13961

HİSSENET....her ALTIN FURUS kahvehanesi açıldığında....gülmekten yerlere yatıyordum...bu usaglar gafayı yemişler diyordum....grafta turk borsası tl de tepede ama....usaglar...servetlerini...altın ve dolar bazda...sevinç içinde kaybediyordular....PARALARINI BANA TESLİM EDİYORLARDI...HEMİDE GÜLE OYNUYA...BORSA CIKIYOR DİYE DİYE....BORSANIN CIKARKEN DÜŞTÜGÜNÜ BİR TÜRLÜ ANLIYAMIYORLARDI...

İŞTE İKİ GÖZÜM....

KODUGU GRAFLARLA....anlattığı şeylerle...aslında....laz guneysu ve babo nun….HAZİN DRAMINI ANLATIYORDU...

beni tercüme ediyordu....ne dediğimi anlatıyordu....yaman oğlan VESSALAM.

aşağıdaki grafa baktın nı ne görüyorsun....BORSA CIKIYOR....TARRAGIMI ÇIKIYOR....BORSA ALTIN VE DOLARDA DÜŞÜYOR....500 000 DOLARI OLAN ADAMIN 2013 DE....ŞİMDİ 150 000 DOLARI VAR...

İŞTE BİZİM USAGLARDA....HABİRE altın furusta idiler...BEN ONLARI SOYARKEN.

YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• celme
      Katılımcı
      • 31 Temmuz 2008
      • 152

pirlerin piri kuzu agabeyim..selamlar sevgiler...seni sevmeyen ölsün
      kuzufun

Yorum

• kuzu
        furuşan akıncı
        • 11 Aralık 2008
        • 13961

geopolitic etkileri....altınla baslar....petrolle biter....

kuzu 2005 de bi rapor yazıyor paralı...ALTIN HEDEF 3600 DOLAR DİYOR....bu daha sonra heryere yayılıyor....

sonra....burası cok önemli...yıl 2011....altın 1900....kuzu gelip altın hedef 900 dolar diyor....herkez sok...3600 dolar diyen adam...şimdi niye 900 diyor diye....

sebeb geopolitic….barrack huseyin obama....LONDONDA İNGİLİZ PARLEMONTOSUNDA KONUSUYOR...tarihte görülmemiş bişey….ARAP BAHARI sinyallerini veriyor....musluman kardeşler teşkilatını destekliyor...bunlar her arap ülkesinde varlar....ve yıllardır SERİATI getirmek istiyorlar....

KUZU....vayyyy anasını sayın seyirciler deyip....konuyu inceliyor....bi bakıyor ki...musluman kardeşler düğmesine basılmış....bundan bana ne demiyor....bu arap ülkelerinde 2000 ton altın var...BUNLAR UCURULACAK VE ALTIN ÇÖKECEK DİYOR....

yıl 2011 altın ve arap baharı....grafı….

petrole etkisi....onu çökertişi....

YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• kuzu
          furuşan akıncı
          • 11 Aralık 2008
          • 13961

sahi Libya merkez pangasının 400 ton altını nerede bilen yok....kac ton altın çalındı....2013 de...iş bitince...MUSLUMAN KARDESLER TESKİLATINI ÇÖPE ATIVERDİLER....MISIRDA MORSİYİ DEVİRİP...işiniz bitti usaglar şeriatı 30 yıl sonra size kurduracağız....şimdi altın biriktirin yeniden deyip...LAİKLİGE DÖNDÜLER...

İNGİLİZ AJANI...cehennemlik fesli kadirin anlattığı....kaderi ilahi bitti...ALLAHU-AZİMİ-SAN...INGİLİZLER....musluman kardeşleri kahretti...ALTINLARI ÇALDIRDILAR....

BU SEYHLERİN HİÇBİRİNİN AKLINA...niye bu KEFERELER bize şeriat kurun diye destek veriyorlar sorusu gelmedi...çünki hepsi ajan....fethulillah gibi....

bunlardan biri...fesli kadirin şefi...nazım kıbrisi...büyük Nakşibendi seyhi...İngiliz prensi CHARLES gizli musulmandır ve anasından dogma SÜNNETLİDİR dedi...

çok iğrenç insanlar bunnar.

Yorum

• kuzu
            furuşan akıncı
            • 11 Aralık 2008
            • 13961

yıl 1982....

İSRAEL....LUBNANI İŞGAL ETMEK İSTİYOR....ama lubnanda 25 000 suriye askeri var....bu sorun...

OZAL aranıyor...suriye musluman kardeşlerin düğmesine basıyor...İSYAN BASLIYOR...suriye ordusu lubnandan çekiliyor isyanı bastırmak üçün....17 000 Suriyeli BİRBİRİNİ öldürüyor....İSRAEL LUBNANA ELİNİ KOLUNU SALLIYARAK GİRİYOR...

bu 17 000 kişinin katili...özaldır...onun üçün mezarından çıkarıldı....
            toprak kabul etmedi rehmetliyi…

çünkiiii…..

HÜKÜM ALLAHINDIR....

Yorum

• dayan
              Aktif
              • 05 Ağustos 2011
              • 382

Emmi altında 900 de ısrarlı mısın? İptal mi?
              Bir de gümüş de aldım ben altının yanına ...İyi etmişim mi?

Yorum

• Misafir

sevgili kuzu hocam , gerilerde bistin 50 olma gerekcelerini pek cok kez anlattiniz.bugunlerde faiz duserken,imf yi pisirip pisirip gundem yapiyorlar.buralarda 300000 endeksin adimlari yada 60 dolar veya 100 dolar atilyor olabilirmi bu gerekcelerden bir iki tanesini paylasabilirmisiniz.cokmu erken yoksa

Yorum

• kuzu
                  furuşan akıncı
                  • 11 Aralık 2008
                  • 13961

dayan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                  Emmi altında 900 de ısrarlı mısın? İptal mi?
                  Bir de gümüş de aldım ben altının yanına ...İyi etmişim mi?
                  özeline bak ula namıssız….beni zora sokma bu kuyumcu milleti...pis millettir....

altın 1900 iken....rapor yazdım hedefi 900 diye....1050 ye düştü...ARAP BAHARI ÜLKELERİNDEN ÇALINAN ALTINLAR OKUTULDU....

o ülkelere demokrasi getirildi...libyada öyle bi demokrasi geldiki...insan kıskanıyor.

yeni durum değişti....ALTIN SATACAK KİMSE YOK ARTIK...

Yorum

• kuzu
                    furuşan akıncı
                    • 11 Aralık 2008
                    • 13961

URANACUS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                    sevgili kuzu hocam , gerilerde bistin 50 olma gerekcelerini pek cok kez anlattiniz.bugunlerde faiz duserken,imf yi pisirip pisirip gundem yapiyorlar.buralarda 300000 endeksin adimlari yada 60 dolar veya 100 dolar atilyor olabilirmi bu gerekcelerden bir iki tanesini paylasabilirmisiniz.cokmu erken yoksa
                    ÜÇ BÖLÜME AYIRMIŞTIM....

sistemik 1....bu 122 000 e götürdü...

sistemik 2....bu 106 000 e götürecek demiştim....

sistemik 3....bunu henüz yazmadım....dedimki...ya 300 000 e yada 58 000 e götürecek....BU SON TEDBİRDİR KRİZDEN ÇIKIŞ ÜÇÜN....bu hem geoplitigi çerir hemde finansal çareleri....hükümetin bu konuda ne yapacağı henüz belli değil....bende bu yüzden bunu henüz yazmıyorum....önce 106 000 ve etrafını görelim...yani sistemik 2 bitsin....sonra geçiş dönemi olacak....o dönemde...SİSTEMİK 3 Ü YAZIP....HEDEFİNİ VERECEGİM....

bunda GEOPOLİTİC önemli...misal NATO...kalacak mı...çıkacak mı...

FİNANSAL ARENADA FURUSMAK...öyle kolay birbişey değildir....

Yorum

• ihakki
                      Tecrübeli
                      • 02 Aralık 2008
                      • 709

kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                      piyasa yapıcı kazancından biri....KOMİSYONLARDIR....dün 12 milyar tl lik hacimle fecii komisyon aldı...

pazartesi veya salı....buna benzer Bİ KOMISYON ÜÇÜN....YAPMASI GEREKEN ASAGIDA....

..[/B]

free image hosting reviews
                      Kuzum bu hareketi bugün yapacak mı?
                      Yaparsa simülasyonun devamı nasıl olur?
                      Yapmazsa beklentin değişecek mi?
                      YAZDIKLARIM TAMAMEN HAYAL ÜRÜNÜDÜR.YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.

Yorum

• kuzu
                        furuşan akıncı
                        • 11 Aralık 2008
                        • 13961

bugün veya yarın yapması içipeder….İÇDİNAMİKLER NEDENİYLE....KOMİSYONLAR YANİ....

Yorum

• kuzu
                          furuşan akıncı
                          • 11 Aralık 2008
                          • 13961

YUVARLAKLAR....ilki sistemik 1....ikincisi....sistemik 2....MALİYET TARAMASI GRAFI BU...

SUANDA...SİSTEMİK 2 DEYİZ....o henüz tamamlanmadı...DEDİMKİ....EKİM VADE BİTİNCE TAMAMLANACAK...ve sistemik 3 pozizyonlarına o zaman gireceğim....sistemik 2 de...malı aldık...103 000 de teslim ettik...KENE ye geçtik...94 000 e indi....KENE de ki karı aldık....şimdi 106 000 civarı KENE de pozizyon alıyorum...maliyetleri iyileştirerek...bunu 92 000 de kapayacağım....işte orada....sistemik 3 baslıyacak...

hisabımı kitabımı yapacağım....diyecegimki….hedef 58 000 veya hedef feyza...300 000...

sistemik 3....cok feci şeyler içerir...bunu ilan edecek hükümetin ayakta kalması çok zordur...onuncun henüz yazmıyorum...

önemli not...SİSTEMİK 1....SİSTEMİK 2...ve...SİSTEMİK 3....kuzunun KAPİTAL AKUMULASYON PROSESLERİNDEN çıkarılmış.....gelişmekte olan ülke....KRİZDEN ÇIKIŞ PROSESLERİDİR....bunları kuzudan başka bi yorumcunun bilmesi ve yazması mümkün olamaz...o bilgi düzeyi yoktur.

sistemik nedir...turkiyede kullanılan sistem...borç al...özelleştir sat....OVERCREDİTLE...KREDİ BALONU DAGIT.

Yorum

• ihakki
                            Tecrübeli
                            • 02 Aralık 2008
                            • 709

kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                            YUVARLAKLAR....ilki sistemik 1....ikincisi....sistemik 2....MALİYET TARAMASI GRAFI BU...

Bu grafa göre 110.000'e rahatlıkla gidebilir.Şu anda beklemedeyiz, ek alımı yada piramitlemeyi 108.000-110.000 aralığından mi yapacağız?
                            YAZDIKLARIM TAMAMEN HAYAL ÜRÜNÜDÜR.YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.

Yorum

• kuzu
                              furuşan akıncı
                              • 11 Aralık 2008
                              • 13961

sinyaller...SİSTEMİK 3 için...iki sahadan gelecek...biri ekonomi...öbürü...GEOPOLİTİC...

EKONOMİDE ilk sinyal şudur....

en yetkili agız diyecek ki....TURKİYE EKONOMİK MODELİNİ DEGİŞTİRECEK....bu ilk sinyal.

bunu duyarsan neöreceksin….soruyu sorup cugabı arıyacaksın….hangi EKONOMİK model hedeflenendir...

borsacısın sen....derhal ikinci soruyu soracaksın....nedir o...bir EKONOMİK modele göre yapılanmış şirketler....model değişirse...ÇOGU BATAR....bunlar kimlerdir....bunlardan hemen çıkmalıyım....bunlara hiç bulaşmamalıyım...LİSTE YAPACAKSIN.

HİÇBİRŞEY YOKTAN VAREDİLEMEZ...öyleyse....VAREDEBİLMEK ÜÇÜN....BİRİLERİNİ BATIRIP....VAREDECEKSİN.

diyeceksiniz ki....çok acımaz oldun kuzu....hayır değilim...vetandaslarım...PLATODAN...SOKRATESTEN...REALİTY İ ÖGRENDİM....doğru yoktur...doğru yansıtılandır...yansıtılan ise yalandır by kuzu...

ümmet nedir....VETANDAS OLMAKTAN CIKARILMIŞ....söyleneni sorgulamadan yapan...düşünmesi....araştırması...bulması...bulduğunu ilan etmesi...YASAKLANMIŞ....PLATONUN MAGARASINA TIKILMIŞ...dünya ile irtibatı kesilmiş TOPLULUKLARDIR.BÖYLE TOPLULUKLARDA...DOGRU NEDİRİ SORMAK....ABESLE İŞTİGALDİR.

Yorum

• kuzu
                                furuşan akıncı
                                • 11 Aralık 2008
                                • 13961

usaglar….

eccik daha yazarsam...transit 103 000 yaparım emme....acıdım...böğün biraz zevkini çıkarsın deyyyuzzzz ha ha ha

103 000 de pramitleri kapayıp...maiyeti...109 000 e iteceğim...

bu keriiizin benimle basetme sansı sıfır ula...o halkımı soyuyor...bende onu.

Yorum

Working...
                                X

Debug Information