önce 50 000 ler sonra 300 000 ler....

Collapse
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • kuzu
    furuşan akıncı
    • 11 Aralık 2008
    • 13961

kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    piyasa yapıcı kazancından biri....KOMİSYONLARDIR....dün 12 milyar tl lik hacimle fecii komisyon aldı...

pazartesi veya salı....buna benzer Bİ KOMISYON ÜÇÜN....YAPMASI GEREKEN ASAGIDA....

BUNU NİYE YAPARIZ....bu çıkışta STOP-LOSS yapanları....analarından doğduklarına PİŞMAN etmek üçün...

free image hosting reviews
    ihakkı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kuzum bu hareketi bugün yapacak mı?
    Yaparsa simülasyonun devamı nasıl olur?
    Yapmazsa beklentin değişecek mi?
    bugün veya yarın yapması içipeder….İÇDİNAMİKLER NEDENİYLE....KOMİSYONLAR YANİ....

EVETTT....ihakkı...seyhinin verdiği hedef ve zaman aynen gerçekleşti....

bundan sonra piramitler kapanmıyor....MALİYET İYİLEŞTİRMESİ PROSESİMİZ BİTTİ....TIR YÜKLEME PROSESİNE GİRDİK...PARAYI İKİYE KATLAYIP....YAYLANACAGIZ YAWRİM....
    YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• kuzu
      furuşan akıncı
      • 11 Aralık 2008
      • 13961

NASIL OYNUYORUM KERİZZLE.....

efenim....duymadım....

şiir gibi...ya evliyaullah….

DUYDUM ŞİMDİ....HA HA HA
      YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• kuzu
        furuşan akıncı
        • 11 Aralık 2008
        • 13961

MONEY VE DİGER ARKADASLAR GRAFLAR KODULAR....O GRAFLARDA HEDEF 110 000 DEDİLER....

İNCELEDİM....olabilir dedim....maliyeti 109 000 e iyiliştirdim….giderse basabas olacağız...gitmezse bunun ebesini ikeceyiz….

unutmayın....

PİYASA YAPICIDA....benim yaptığımın aynısını yapıyor hergün….STOP-LOSS YOK.

BENİM ANALİZİM İSE....106 000 hedef...oradan 92 000 di…..aşağıda...

benim analiz...KOMİSYONLAR...STOP-LOSS yerleri esas alınarak hazırlanmıştır...

yani istanbuldan treni doldurursun...EDİRNE diye....ve fekaat...KONYA ya gidersin....

niye KONYA ya gider...çünkiii...KONYALIDAN BASKASINA BASTIRMAZ....konyalıda benem...

bakalım hangisini yapacak....ikisinede hazırız....benimkini yaparsa...fazla yorulmadan TIRLARI yükleyip tüyeriz....

Yorum

• kuzu
          furuşan akıncı
          • 11 Aralık 2008
          • 13961

labtek Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
          Balkan bektasisiyim. Gelin canlar bir olalim...
          labtekin….dünki toplantıda...bir Arnavut professor….BALKANLARDA....milyonlarca ALEVİ VE BEKTAŞİNİN...şeriat mahkemelerinden kurtulup....ortokos milletin mahkemelerini kullanabilmek üçün...topluca hırıstıyanlıga geçtiğini söyledi….

dediki...Müslüman milletin mahkemesi...seriat...oradaki Nakşibendi seyhi...senin alevi Bektaşi olduğunu bildimi...konuşmasına....mahkemede....bree zındık diye başlıyormuş...

YENİÇERİ OCAGI kaldırıldıktan sonra...cok acı çekmişler...yeniçeri muamelesi yapılmış hep...

Osmanlı balkanları bu yüzden kaybetti dedi....çok acı verici bi konuşmaydı...yıkıldım resmen....

Yorum

• kuzu
            furuşan akıncı
            • 11 Aralık 2008
            • 13961

dikkatinizi bişeye çekmek isterim....BİLGİYE....

KİMSEYİ fazla dinlemem ben...kendi bildiğimi okurum hep....bu örnekte ise dinledim ….kimi...MONEY DOCTOR u...

çok bilgilidir....sağlı sollu Osmanlı tokadından anlar....

Yorum

• kuzu
              furuşan akıncı
              • 11 Aralık 2008
              • 13961

dayanım....

lem evvelki gün...ağzımı burnumu kırmıştın deyyuuzzz…

lem bidaha yapma....gelbimi gırdın...çarpılırsın...karsında EVLİYAULLAH var....ha ha ha...deyyyuzzz...

Yorum

• kuzu
                furuşan akıncı
                • 11 Aralık 2008
                • 13961

oyun planım.....

eldeki 109 000 leri 98 000 yandımı kapıyorum....

tepki koyup 102 000 e gidiyor....orada çakıyorum shortu...92 000 de kapıyorum....İKİ SOYGUN BU....

MONEY İ uygularsa....ondaki oyun planımı sonra vereceğim...benim ORIGINAL aşağıda...

upload pictures

Yorum

• kuzu
                  furuşan akıncı
                  • 11 Aralık 2008
                  • 13961

gazaniz mubarek ossun....turkun yigit evlatlari....

Yorum

• labtek
                    Tecrübeli
                    • 11 Ekim 2009
                    • 505

labtekin….dünki toplantıda...bir Arnavut professor….BALKANLARDA....milyonlarca ALEVİ VE BEKTAŞİNİN...şeriat mahkemelerinden kurtulup....ortokos milletin mahkemelerini kullanabilmek üçün...topluca hırıstıyanlıga geçtiğini söyledi….

dediki...Müslüman milletin mahkemesi...seriat...oradaki Nakşibendi seyhi...senin alevi Bektaşi olduğunu bildimi...konuşmasına....mahkemede....bree zındık diye başlıyormuş...

YENİÇERİ OCAGI kaldırıldıktan sonra...cok acı çekmişler...yeniçeri muamelesi yapılmış hep...

Osmanlı balkanları bu yüzden kaybetti dedi....çok acı verici bi konuşmaydı...yıkıldım resmen....
                    Balkanlar osmanliyi cihan devleti yapti.Osmanli bektasiydi. Ama yavuz misirdan getirdigi 1500 geni imam ile mezhep degistirmeye baslayinca balkanlar ve bektasiler gözden düsmeye basladi.

Osmanlida araplasma basladi.

Daha sonralari osmanli sirtini döndü balkan bektasilerine. . Kaldilar kendi baslarina.
                    Ve malesef katliama ugradilar. Bir cogu yeniden hristiyanliga döndü. Mecburdular.

Bir cogu osmanliya göctü "nevesin ayaklanmasindan itibaren...

En son bosna savasi ve srebrenicsa...

Osmanliya göcenlerde bektasiliklerini iclerine gömdüler. Sadece Cuma ya giderlerdi. Ve de bayram namazina.

Cok acidir balkan bektasiliginin cektikleri.

Zaten "alevi " kelimesi 1850 lerden sonra ilk defa dile getirilmis. Daha evvelinde anadolu bektasiligi ve trakya-balkan bektasiligi varmis. Balim sultan sehire tasimis anadolu bektasiligini. Disa acmis.

Bu yüzden bazi kücük farklar dogal olarak var.

Araplasma ise hic bir bektasinin - alevinin dogal olarak istemedigidir.

Düsünürken üzüldüm. Herkese saygilar...

Not; bir zamanlar samimi oldugum sirp kökenli Belgrad dan bir elektrik mühendisi arkadasim vardi. BrownBoveri de calisirdik. Ailece görüsürdük. Ortadoks du. Ama "ben kendimi hep TÜRK hissetdim. ben Türk üm " derdi... Hey gidi günler..
                    Insana dürüstlük öğretmeyen hiçbir inanç ve felsefeye saygı duymuyorum...

"Kutsal kitaplarda çokça adı geçen "şeytan" gerçek dünyada size ahlâk dersi veren bir yobazdan başka bir şey değildir..."

NIETZSCHE

Yorum

• Money DOCTOR
                      Katılımcı
                      • 20 Haziran 2018
                      • 139

dikkatinizi bişeye çekmek isterim....BİLGİYE....

KİMSEYİ fazla dinlemem ben...kendi bildiğimi okurum hep....bu örnekte ise dinledim ….kimi...MONEY DOCTOR u...

çok bilgilidir....sağlı sollu Osmanlı tokadından anlar....
                      Kuzu hocam

Sizin taktirinizi kazanabildiysem ne mutlu Bugün biraz aracı kurum dağılımlarına baktım. 94 endeksden 106 endekse gelene kadar 10 aracı kurum bazında kabataslak 500 milyonluk mal alınmış görünüyor. Bu malı hangi seviyeden çizdiklerini bilmiyorum. Dünkü hareketi de ters pozda kalanları kendi mallarını aşırı mal almış göstererek çizmişler ve onları poz kapatmaya zorlamışlar. Şimdi bu ellerindeki malı verecekler mi yoksa yukarıda bir yerde dağıtacaklar mı çözemedim. Çok olumlu bir gelişme olmaz ise piyasanın tepesi bu sene maksimum 115 olur diye düşünüyorum.

Yorum

• kuzu
                        furuşan akıncı
                        • 11 Aralık 2008
                        • 13961

Money....110 000 i....BUNDA EKİM VADE ZİRVEDE KAPANIYOR....

haftalık bakış bu....sonra günnük ve oyun planına geçeceğim....

good image hosting

Yorum

• Misafir

106500 bölgesi yılın direnci iken ,109300 bölgesi altının ayı piyasası iken , kısada ekonmik pkt lere rağmen 106000 bölgesini geçemezken,greiye ya umutlar yeşerdi, yada umutlar tükenmesi beklenmeli, 109300 bölgesinin üstü 117 lere taşır bana göre,gözler fıldır fıldır leylanın durumu ortada,

Yorum

• syrphida
                            Katılımcı
                            • 03 Mayıs 2019
                            • 169

Money DOCTOR sen de, 2000 li yıllarda makriskdata ya üye idin değil mi?

Yorum

• kuzu
                              furuşan akıncı
                              • 11 Aralık 2008
                              • 13961

dimagki neymiş usaglar….para gazanmak istiyorsan...GÖZLERİN YUVALARINDA FILDIR FILDIR DÖNMELİDİR....yoggg efenim leyla yı ikecegim….iyide olumm….leyla alta yatarsa ayrı...üste çıkarsa ayrı...her ikiside İKİŞDİR emme...birinde ip senin elinde öbüründe leyla nın….her rezonansta orgazm sayıları değişir...

Yorum

• Money DOCTOR
                                Katılımcı
                                • 20 Haziran 2018
                                • 139

Kuzu hocam

Biliyorsunuz bir olumsuz bir de olumlu senaryom var. Eğer bu endeksi 100.000 altına bırakmazlarsa haftalık ve aylıklarda yukarı hareket daha olası görünüyor. Ama sizinde beyan ettiğiniz gibi Suriye v.b. olumsuzluklar artarsa olumsuz senaryo devrede. Faizlerin düşüşünden bankalar ciddi karlar yazdılar. Muhtemelen o bilançoların beklentisi için piyasayı salmak istemeyeceklerdir. (Raporlar size geldiği için ne olacağını sizin daha iyi analiz edeceğinizi düşünüyorum )

Yorum

Working...
                                X

Debug Information