önce 50 000 ler sonra 300 000 ler....

Collapse
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • kuzu
    furuşan akıncı
    • 11 Aralık 2008
    • 13961

imzaları atın lem….sherhefsizim yek kelime yazmam....tavsan gibim tırsar kalırsınız alimallah...DONDURUR SİZİ BU GAVAT.

suana kadar tılan imzalar...aşağıda...forumu bu imzalar dışındakilere kapıyacam ….ona göre...imza atın...haftaya cuma son...TALANI YAZACAGIM CÜNKİ....

Teşekkür / Beğeni - 85 Teşekkür, 84 Beğeni
    swayze, kuvarstb, Money DOCTOR, deptors, ainos, slumberwillcomesoon, URANACUS, smartinvestor, raistlin39, LeGeND2369, delix, forsen, zeynep29, ysf1, muratti, kaptannemo, dolez, zephry, ihakkı, yorgun, apprentice, kordon68, daroka, kalekale17, semoz, rust, bilgehan2004, hsynkzmz, iki gozum, wisewell, kelmiker, mert_77, ohannesburg, mdogan06, gani, titanp4, WinWin, liono, bridge, albica, şemsi, metin67, SubZero5, iyigit01, optra, repalize, sea48, zafici, Tosun, BachiBouzouk, kemal52x, azizaydin, kiwi, onur_aydogan, e.yegen, rean, caglarts, egelii, musician, orion, tolga541, istinyetilkisi, sarısıcak, Guerra, DaMaT, badapin, aylakbaggal, kuzey, salihdemir, Titrettin, gundwane, karabela, celikay, kartal14, chronical, saleve, adergah, Cem2002, stefano, aliev, greenspan41, freeyourmind, selam, erkmen, lennon teşekkür etti
    kuvarstb, Money DOCTOR, deptors, ainos, slumberwillcomesoon, URANACUS, smartinvestor, raistlin39, LeGeND2369, delix, forsen, zeynep29, ysf1, muratti, kaptannemo, dolez, zephry, ihakkı, yorgun, apprentice, daroka, kalekale17, semoz, rust, bilgehan2004, hsynkzmz, iki gozum, adoer, wisewell, kelmiker, mert_77, ohannesburg, mdogan06, gani, titanp4, WinWin, liono, bridge, albica, şemsi, metin67, SubZero5, iyigit01, optra, repalize, sea48, zafici, Tosun, BachiBouzouk, kemal52x, azizaydin, kiwi, onur_aydogan, e.yegen, rean, caglarts, egelii, musician, orion, tolga541, istinyetilkisi, sarısıcak, Guerra, DaMaT, badapin, aylakbaggal, kuzey, salihdemir, Titrettin, gundwane, karabela, celikay, kartal14, chronical, saleve, adergah, Cem2002, stefano, aliev, greenspan41, freeyourmind, selam, erkmen, lennon yazıyı beğendi
    YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• Money DOCTOR
      Katılımcı
      • 20 Haziran 2018
      • 139

kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
      kuzu kuralı icabı bu...çok kısa furusmalar...HOLD-UP...ON İŞ GÜNÜ...DAHA ÖNÜMÜZDEKİ HAFTADA VAR....

PAZARTESİ...tulum çıkarır...salı giydirir...giydirince fur...YEDDİCEDDİNLE TEPEDE FURUSMA...

SORU SUDUR HEP....PROFESYONEL İKİCİ NASIL İKER....İPEK YATAKTA MI...GUTMU GUMASTA MI...YÜNDE Mİ...

ÖNCE İPEK YATAKTA İKER...gacı bakiredir....

sonra....onu...gutmugumasta iker...gacı hala orgazım hastasıdır...

daha sonra...yün yatakta iker...gacı artık MOTORDUR...orgazm filan yoktur...yün yatak kasıntı yapar çünki...senin dediğin yün yatak...ona daha var...

Kuzu hocam ben anlamadım. Siz 105 ortalamalı shortları daha yukarıdan vermek için kapattınız mı yoksa o pozlara ekleme mi yaptınız ?

Yorum

• swayze
        Katılımcı
        • 07 Ekim 2008
        • 123

kuzu kuralı icabı bu...çok kısa furusmalar...HOLD-UP...ON İŞ GÜNÜ...DAHA ÖNÜMÜZDEKİ HAFTADA VAR....

PAZARTESİ...tulum çıkarır...salı giydirir...giydirince fur...YEDDİCEDDİNLE TEPEDE FURUSMA...

SORU SUDUR HEP....PROFESYONEL İKİCİ NASIL İKER....İPEK YATAKTA MI...GUTMU GUMASTA MI...YÜNDE Mİ...

ÖNCE İPEK YATAKTA İKER...gacı bakiredir....

sonra....onu...gutmugumasta iker...gacı hala orgazım hastasıdır...

daha sonra...yün yatakta iker...gacı artık MOTORDUR...orgazm filan yoktur...yün yatak kasıntı yapar çünki...senin dediğin yün yatak...ona daha var...
        emmim benim anladığım bu pazartesi geberirse şortunu kapatacan. sonra yükselirse tekrar vuracan 106 civarından

Bu 106'dan pinpon topu gibi sekip gelecek sürekli

106 üst limitimiz olacak, doğru mu anlamışemmm?

Yorum

• kuzu
          furuşan akıncı
          • 11 Aralık 2008
          • 13961

Money DOCTOR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
          Kuzu hocam ben anlamadım. Siz 105 ortalamalı shortları daha yukarıdan vermek için kapattınız mı yoksa o pozlara ekleme mi yaptınız ?

ANLAŞILDI....

yeddicedinle yi anlatmam gerek...eskiler biliyor yeniler üçün...

elimde 105 000 vardı....onun iki katı kadar daha furdum...PİRAMİTLEDİM....

TOTALİM 100 000 TL....ELİMDE 10 000 LİK MAL VAR....20 000 TL LİK DAHA FURDUM....BUNU KAPATACAGIM PAZARTESİ...

neredeyiz tepede....106 000....overshootingle 107 500...YEDDİCEDDİNLEDE...BU ARALIKTA TÜM 100 000 İ DEVREYE SOKUYORUM....VİOP 132 000 DE....122 000 E İNDİMİ....TÜMÜNÜ KAPATIP GİDİYORUM....100 000 TL 200 000 TL OLUYOR....

EKİMVADEDE....122 000 de kapanır....bunu daha önce vermiştim....çok gerilerde VADE ANALİZLERİMDE....

yeddiceddinle…..ölümünedir....STOP-LOSS yoktur...kol keser 100 000 tl yi teslim eder gidersin....yada 200 000 tl yi alır gidersin...

kerimmmmmm….TIRLARI İSTİNYEYE DAYA dedim mi....para ikiye katladı....

kerimmmmmmm...TIRLARI VE ANAHTARLARINI İSKENDERE TESLİM ET...otobosa bin gel dedim mi....kolu kestim DEMEKTİR BU....bunu 2009 da yapmıştım....ondan buyana on yıldır...hiç kol kesmedim....hep karla çıktım....

not...VİOP ta kullandığın para sabittir hep...diyelim 100 000 tl yi ikiye katladım 200 000 tl yi aldım gittim...sonra tepki verdi...yeniden gireceğim...sokacağım para gene 100 000 tl dir….karlar asla geri kullanılmaz viopta...onlar başka hesaplara alınır...RİSKİ AZ OLAN...FAİZ GİBİ...TAHVİL GİBİ...ALTIN GİBİ...DOLAR GİBİ..

DOLAYISIYLA...kol kesip 100 000 tl yi bırakıp gittin ni...bu duynanın sonu değildir...BERBERE GİTTİN SACLARINI KISALTIP CIKTIN DEMEKTİR....profesyonel ikici...padişah macunu kullanmaz...AKLINI KULLANIR...iki kaldıran AKILDIR...macun trastır.
          YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• iki gozum

sn KUZU tır şoförün olayım paraları ben taşıyayım.

Yorum

• hurolg2
              Aktif
              • 25 Ocak 2019
              • 367

imzaları atın lem….sherhefsizim yek kelime yazmam....tavsan gibim tırsar kalırsınız alimallah...DONDURUR SİZİ BU GAVAT.

suana kadar tılan imzalar...aşağıda...forumu bu imzalar dışındakilere kapıyacam ….ona göre...imza atın...haftaya cuma son...TALANI YAZACAGIM CÜNKİ....

swayze, kuvarstb, Money DOCTOR, deptors, ainos, slumberwillcomesoon, URANACUS, smartinvestor, raistlin39, LeGeND2369, delix, forsen, zeynep29, ysf1, muratti, kaptannemo, dolez, zephry, ihakkı, yorgun, apprentice, kordon68, daroka, kalekale17, semoz, rust, bilgehan2004, hsynkzmz, iki gozum, wisewell, kelmiker, mert_77, ohannesburg, mdogan06, gani, titanp4, WinWin, liono, bridge, albica, şemsi, metin67, SubZero5, iyigit01, optra, repalize, sea48, zafici, Tosun, BachiBouzouk, kemal52x, azizaydin, kiwi, onur_aydogan, e.yegen, rean, caglarts, egelii, musician, orion, tolga541, istinyetilkisi, sarısıcak, Guerra, DaMaT, badapin, aylakbaggal, kuzey, salihdemir, Titrettin, gundwane, karabela, celikay, kartal14, chronical, saleve, adergah, Cem2002, stefano, aliev, greenspan41, freeyourmind, selam, erkmen, lennon teşekkür etti
              kuvarstb, Money DOCTOR, deptors, ainos, slumberwillcomesoon, URANACUS, smartinvestor, raistlin39, LeGeND2369, delix, forsen, zeynep29, ysf1, muratti, kaptannemo, dolez, zephry, ihakkı, yorgun, apprentice, daroka, kalekale17, semoz, rust, bilgehan2004, hsynkzmz, iki gozum, adoer, wisewell, kelmiker, mert_77, ohannesburg, mdogan06, gani, titanp4, WinWin, liono, bridge, albica, şemsi, metin67, SubZero5, iyigit01, optra, repalize, sea48, zafici, Tosun, BachiBouzouk, kemal52x, azizaydin, kiwi, onur_aydogan, e.yegen, rean, caglarts, egelii, musician, orion, tolga541, istinyetilkisi, sarısıcak, Guerra, DaMaT, badapin, aylakbaggal, kuzey, salihdemir, Titrettin, gundwane, karabela, celikay, kartal14, chronical, saleve, adergah, Cem2002, stefano, aliev, greenspan41, freeyourmind, selam, erkmen, lennon yazıyı beğendi
              Beni unutmussun Kuzum....Bir efsane olduğunu belirtmişidim...Artık bir efsaneden daha öte bişeysin ve bunun adını bikemiyorum....Yediceddinle modunda seninle birlikte furuşmadayız ve hafta sonu kılıcları biliyoruz...Teşekkürlerimizle....

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• Es26
                Yeni Üye
                • 31 Mayıs 2019
                • 4

Emekleriniz için teşekkür ederiz.

Yorum

• scm
                  Yeni Üye
                  • 30 Nisan 2014
                  • 9

scm tesekkur

Yorum

• Misafir

Yorum

• iki gozum

Aylıkta tüm göstergeler AL a dönüyor.(Aylıkta fake yapmak çok zordur)

Yakın,genişletilmiş çekim.

YTD

Yorum

• Misafir

AYLIKDA FAKE YAPMAK ÇOK ZORDUR DOĞRU FAKE OLDUĞU DA ANLAŞILIRSA ÖYLE BÖYLE FISTIKLAMA YAPMAZ .DİREK FEYZA AMA KUZU HOCAMIN DEMESİNDEN SUNU ÇIKARIYOMKİ ALTTA BEYAZ ÇİZGİNİN ÜSTU ETLİ DOLMA ALTI YALANCI DOLMA

Yorum

• kuzu
                          furuşan akıncı
                          • 11 Aralık 2008
                          • 13961

ARMUD nerede.....

armud dalda yaw...ağaçta....

GIZ nerede.....

gız balkonda yaw…..binada 14 katta...

HAYDAR nerede.....

haydar yerde yaw….

YERDE ne var....

deprem var....

eeeee haydar mı gıza gidecek....gız mı yıkılıp haydara gelecek....

PİYASAYI YAPAN....bunu yapıyor....HAYDAR GIZA GİDECEK DİYOR....

Bu durumda soruda su.....HAYDARDA O MÖT VAR MI....

ya ARMUD....onu kim yer....ARMUDUN İYİSİNİ AYULAR YER YAW...

Yorum

• kuzu
                            furuşan akıncı
                            • 11 Aralık 2008
                            • 13961

GEÇMİŞTE NE YAZDIM....

SİSTEMİK 1...dedim...varlık fonu ...bu bizi 122 000 endekse götürdü...

SİSTEMİK 2...bes o bu felan….bu bizi 106 000 e götürecek....dedim...neredeyse geldik....

sonra dedim ki....usaglar dedim...bu ikisi çare olamazsa....SİSTEMİK 3 ilan edilecek...

sistemik 3....ACILARIN COCUGUDUR....BORCLARIN HALKA YIKILMASIDIR....borcu alıp yurt dışına dolar olarak kaçıranlar....bu ilan edildimi….DOLARLARI TURKİYE YE SOKARLAR....ve dolar göçer demiştim...

efenim....SİSTEMİK 3...ilan edildimi….hayır edilmedi....ayak sesleri geldi...nereden ...IMF RAPORUNDAN.

BU AYAK SESLERİ....kullanılarak...köprüden önce SON ÇIKIŞTA....çıkacaklar çıkacak...kalan sağlar bizimdir.

not...bu çıkış heryerde bi helecan yaratabilir....bu forumda yaratmaması lazım...hedef 106 000 di ZATEN.

Yorum

• kuzu
                              furuşan akıncı
                              • 11 Aralık 2008
                              • 13961

gırnata nedir...

çalgıdır ula....

neyi çalar....

YANDAN HALİMEM YANDANI.....

EEEEEEE...bunu çaldımı….herkez oynar....önümüzdeki hafta...hem deprem haberleri...hemide bu oyun birlikte...çok garip değil mi....

adam....depremin saldığı korkuyu fırsat bilip....bankacılık endeksini yüzde 7 yukarı basıyor...

Yorum

• kuzu
                                furuşan akıncı
                                • 11 Aralık 2008
                                • 13961

piyasa yapıcı kazancından biri....KOMİSYONLARDIR....dün 12 milyar tl lik hacimle fecii komisyon aldı...

pazartesi veya salı....buna benzer Bİ KOMISYON ÜÇÜN....YAPMASI GEREKEN ASAGIDA....

BUNU NİYE YAPARIZ....bu çıkışta STOP-LOSS yapanları....analarından doğduklarına PİŞMAN etmek üçün...

free image hosting reviews

Yorum

Working...
                                X

Debug Information