önce 50 000 ler sonra 300 000 ler....
Collapse
X
-
-
MGK da Suriye ile ilgili karar çıkacak mı?
84000 olacak mı olmayacak mı göreceğiz ..Fikirlerim değişebilir; Al/Sat/Tut/Tavsiye/Öneri değildir!.
Tüyo mu: uzak durun borsadan, kanmayın...
Kriz psikolojik! Durmak yok, yolmaya devam!..
Kriz falan yok, siz beceriksizsiniz!..
Yorum
-
tekrar 104 olur da 106 sidik zoruyla yada heç ölmeyecek gibi sankiegelii Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterfed faiz indirimi ?
TCMB faiz indirimi ?

haftalıklar da bozulmaya başladı guzum
Yorum
-
evett....KAR ALMAYA DEVAM....102 000 lerde 100 000 de kapandi....elde 100 000 kene ler kaldi....
ne yapmistik....
ELDEKI MALIN KALAN YARISINI....104 000 de kapatarak....malda ki karimizi alip cikmistik....
ELDEKI KENE UC KADEME SHORTUN....104 000 nini 102 de kapatip kari almis cikmistik....
ELDEKI KENE NIN....102 000 NINI BUGUN KAPATIP KARI ALDIK CIKTIK....
elde 100 000 ler var....
ne dedim...USULET VE SUHULETLE EYLULU BOYLARIZ DEDIM....SIKICI SEANSLARLA DEDIM....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
Emmi hosgeldin 99.800 den 104 bin istikametine beklentin gecerli mi halakuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterevett....KAR ALMAYA DEVAM....102 000 lerde 100 000 de kapandi....elde 100 000 kene ler kaldi....
ne yapmistik....
ELDEKI MALIN KALAN YARISINI....104 000 de kapatarak....malda ki karimizi alip cikmistik....
ELDEKI KENE UC KADEME SHORTUN....104 000 nini 102 de kapatip kari almis cikmistik....
ELDEKI KENE NIN....102 000 NINI BUGUN KAPATIP KARI ALDIK CIKTIK....
elde 100 000 ler var....
ne dedim...USULET VE SUHULETLE EYLULU BOYLARIZ DEDIM....SIKICI SEANSLARLA DEDIM....
Yorum
-
BOP projesi....turkiyenin eline uc bomba birakip kenara cekildi...SEYREDIYOR...
birinci bomba....4 milyon suriyeli gocmen....
ikinci bomba......IDLIP te EL-QAIDE.....
ucuncu bomba.......firatin dogusunda KURDISTAN...projenin hedefi buydu....
bu uc bombayi turkiyenin eline verebilmek ucun....ILIMLI ISLAMI IKTIDARA GETIRMISTI TURKIYEDE....OSMANLIYI KURUYORUZ....YENI TURKIYE FELAN FILAN DERKEN....bu hale geldik....ESKI TURKIYEYI MUM YAKTIK ARIYORUZ....emme yok...bulamiyoruz...sanki ucmus gitmis....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
talanda….disiplin ve planlarıma uymak ana kuzu kuralıdır....elimde ne kaldı 100 000 ler...98 000 ler yandımı kar alınacak....VE TALAN 1 biter....sonra TALAN 2....bu yukarıda yazdığım ÜÇ BOMBA ile ilgilidir...bombalardan birinin pimi kesin çekilecektir....göçmen bombası veya fıratın dogusu….swayze Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterKuzu emmi helal olsun valla yine vurdugun gol oldu. 99600 goruldu. Yukari dehleyecen mi endeksi yeniden?
unutmayın....
AKP İstanbul seçimlerini suriye göçmenleri nedeniyle kaybetti...bu sorunu çözemezse...ABBAS YOLCU OLDUGUNU BİLİYOR ARTIKIN....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
Ok teşekkürler..Ben kaçırmışım yada unutmuşum demek..WinWin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterKuzu daha önce cevapladı, böyle bir dolar yok onda, maksimum 6.5 falan demişti.
Yorum
-
bu soruyu duz bir yorumcuya sorsaydın sayardı...dış borç bu gaddin...ithalat sugaddin...cari acık sugaddin...yani ortalıkta konuşulanları söyler...ve dolat tl küütt 12 derdi...gundwane Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterkuzu
senin oyun planlarının herhangi birisinde dolarda 10 12 tl gözüküyor mu?
ula namıssız….emme sen geldin bu soruyu kuzu ya sordun....
alacağın cugabın herkesten farklı olacağını bildiğin için...CİNOGLU CİN....ha ha ha
eeee cugap vereyim.....halkın dolar mevduat hesapları kac olmuş 187 milyar dolar...nerede bu pankalarda...
senin tl hesabın var...onu kullanıp döviz hesabı acıyorsun....bankadan döviz alıp gene bankada duruyor döviz...bu 187 milyar dolar ediyor....türk lirası karsılıgı bunun...1 trillion 47 milyar tl ediyor...
korkunç bir para...BANKALAR DOLAR-TL Yİ....10 a sürse batarlar...bankalar dolar-tl yi dolar hesabına verdikleri yüzde 3 faiz kadar yukarı sürseler...kardalar....bankalar dolar-tl yi 4.60 a sürseler...feciii kardalar...
sen pankalar ossan….ne yapardın dolar-tl yi….ula namıssız….ha ha ha
ıctımmı azına incik....di haydi kafanı patlat buna...cugaba bi ayda ulaşırsın.
bu arada you tube git...gas oynattın göz ile...yandı yürek köz ile...türküsünü bul dinle düşünürken aklın açılır deyyyuzzz….bu türkü dolarcıların...ben doları 4.60 da kapatıp tl faizi alıyorum...FECİİİ KARDAYIM...kapatırkende yukarıdaki leri yazmıştım....gariii...dolar-tl tl den az kazandırır bölgeye girdi demiştim...4.60 a hızla geldi 1.75 den...burası milattır artık demiştim.ha ha ha
öte yandan...
bankalarda ki 187 milyar doların...dolar karsılıgı ise merkeze yatan yüzde 12-15 arası MUNZAM KARSILIKTIR...banka bunu merkeze vermeye mecburdur...buda 28 milyar dolardır....
merkez bu 28 milyar doları alır...ve bununla....dolar-tl yi çökertici eylemlere girer...
bak...dolar-tl alan....kendi ayağına gurgusun sıkıyor...
ne demiştim ula namıssız….dolar-tl 4.60 a geldiğinde...burası milattır kısa zamanda parayı 2.5 katına çıkardık bozun tl faize yatırın demiştim....ve kardayız.
bu bir SİSTEM....niye yorumlarım....SİSTEMİK KRİZ 1....SİSTEMİK KRİZ 2...diye gidiyor....bundan işte...SİSTEMDEN VE ONUN KENDİNİ SAVUNMA REFLEKSİNDEN DOLAYI...YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
EMME DİYER YORUMCULAR UCAR KACAR DİYOR....yawww iktir et onları...onların SİSTEMDEN hubarı yok....
kasıtlı olarak....ÖGRETİLMİŞ TRASLARI....bülbül gibi ötüp duruyorlar...ben ise BAYKUSUM...harebed öterim...1.75 iken dolar-tl hedef 4.60 deyip aylarca harebede öttüm...bülbüller suskundu....4.60 dan sonra ben sustum...onlar ötmeye başladı...
finansal piyasalarda...öğretilmiş bilgilerle guslar öttümü...iki elin mötünde olacak...kuzu kuralı bu...
efenim bu nereye gaddin...iki EL mötte TALAN....TALAN EDİLECEK BİŞEY KALMAYINCAYA KADAR...ettim gördünüz...84 000 den 104 000 hareketini muştuladım ve mal alın dedim...104 000 de nötr olduk...talan 1 bitti dedik.
efenim kuzu...SİSTEMİK KRİZ 3...diye birbişey yazmaya basladımı...bu...BAYKUS HAREBEDE...VE ÖTÜYOR DEMEKTİR.
onu yazmadığı sürece...iki EL MÖTTE TALANA DEVAM EDER DEMEKTİR....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum

Yorum