önce 50 000 ler sonra 300 000 ler....

Collapse
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • kuzu
    furuşan akıncı
    • 11 Aralık 2008
    • 13961

borsacı...borsada para yapan biri...FELAKET TELLALLIGI yapmamalıdır....bir FELAKET VARSA....bu nasıl çözümlenir diye düşünmelidir....borsada alacağı pozizyonlar ise...bu çözümler dogrultusunda olmalıdır....

netçe itibarıyla hedefi borsada para kazanmaktır...beni iyi anlamak istiyorsan...AKBABA FONLARI NEDİR...hangi felsefe ile kurulmuşlardır....hangi borsalara girerler...neden girerleri...okuyun ve öğrenin.

cünki...bu fonlarda...FELAKET VAR denilen borsalara gelir...TERSİ DOGRULTUDA POZİZYON ALIRLAR...felaket yok derler...

bunlarda senin gibi...OYUNCULARDIR...sana karsı poz alırlar...

bak buda...İNCE İŞLER 2 dir…..dış kaynaktır....yani dövizdir.
    YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• kuzu
      furuşan akıncı
      • 11 Aralık 2008
      • 13961

kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
      SİSTEMİK KRİZ 2....son bölümü...EMME VE BASMA TULUMBADIR BİR AY SÜRER....EYLUL dedim....

95 000 de em....maksimum 106 000 de bas....bu proses eylül ortalarına kadar sürmeli....

bu yazdıklarımı anlamak üçün....sistemik kriz nedir...oyuna dahil olan hükümet ve ona bağlı oyuncularda ne tür kursunlar vardır...BİLMEK İCABEDER....hareketler tamamen bu kurşunların emrinde yürür...hubarler pek önemli değildir.

84 000 dn….100 ila 106 ya gideceğiz dediğimde...dememe sebeb olan sey...bu kursunlardır...borsalar kurşunlarla hareket eder...PARA YANİ....kimde ise patron odur.

bu işler...İNCE İŞLER 1 DİR....

İNCE İŞLERİN KURALLARI....ayrıdır...öğretilmiş tüm kurallar geçersizdir...bu işlerin kuralları ne ise odur...borsa o kuralların emrindedir.
      BIST 100 DİYORSUN....ne diyorsun 100 adet şirket ve onun sahiplerinden bahsediyorsun...BUNLAR ANA OYUNCULARDIR....bu oyuncular ne derse o olur....eger arkalarına hükümeti almışsa....

olanları....olacakları...böyle düşüneceksin...yoggg tehnik….yohhh temel...yoggg hubar...bunlar geçersizdir.

SİSTEMİK KRİZ 2...budur işte.

eger bu caba basarısız olursa....SİSTEMİK KRİZ 3 baslar...onu anlatmadım henüz.

sistemik kriz 1...122 000 e gidiş....SİSTEMİK KRİZ 2...Birin basarız olması ile 84 000 düşüş...orada SİSTEMİK KRİZ 2 nin başlaması....100 ila 106 000 gidiş....TÜM KAPİTALİST SİSTEMLERDE UYGULANAN YONTEMLERDİR VE YASALDIR....sistem kendisini korumaya çalışıyor...birçok halde bu başarılı olur...2008 de...BERNANKE amrıkı borsalarını bu yöntemle kurtardı...kimle beraber...amriki hükümeti ile beraber...paulson hazine bakanıydı ve bernanke ile beraberdi....

onlar nasıl hareket ettilerse...bizimkilerde aynı yöntemle hareket ediyorlar...bu olması gerekendir...bunu bilmiyen borsacı donunu bırakır ve gider.

hadise budur...kuzu nun herkesten farkı ise bunu bilmesidir.
      borsacı...borsada para yapan biri...FELAKET TELLALLIGI yapmamalıdır....bir FELAKET VARSA....bu nasıl çözümlenir diye düşünmelidir....borsada alacağı pozizyonlar ise...bu çözümler dogrultusunda olmalıdır....

netçe itibarıyla hedefi borsada para kazanmaktır...beni iyi anlamak istiyorsan...AKBABA FONLARI NEDİR...hangi felsefe ile kurulmuşlardır....hangi borsalara girerler...neden girerleri...okuyun ve öğrenin.

cünki...bu fonlarda...FELAKET VAR denilen borsalara gelir...TERSİ DOGRULTUDA POZİZYON ALIRLAR...felaket yok derler...

hepsi birada ossun…..cıktıgımız dalga boyu nedir...ne demiştim 84 000 de...yüzde 20 ila 25 cıkıs demiştim...biri 100 ü öbürü 106 yı gösterir...BURADA DİNLENECEK Bİ SÜRE...çözülecek mi kriz...çözülmüyecek mi...onu bekliyecek.....

sevgilerimle....güzel yaradılmış kardeşlerim....

bunun grafınıda...emme ve basma...üç gün önce asmıstım...adı...İKİLMİŞ.

ALTTA 95 000 ÜSTTE 106 000....EYLUL ORTASINA KADAR...

forced evolutionary virus

BUDA...İKİLMİŞİN SON HALİ....

the closest key bank

NOT...İKİLMİŞ...küfür değildir...borsacı terimidir...para kaybetmişlere borsada ikilmişler deriz.bu grafa göre HAREKET edecek olan borsa ise...cok sayıda İKİLMİŞ yaratır...onuncun...grafın adını ikilmiş kodum....hareket alanı SASIRTMA ile doludur...müzikte ARABESKE benzer bu...DAMARDAN girer...

MİSAL...bunu assaydım...bu grafın adı...SENFONİ...destekte al..dirençte sat..bu kolay olanı...bunda İKİLMİŞ yaratamazsın...

YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• swayze
        Katılımcı
        • 07 Ekim 2008
        • 123

SİSTEMİK KRİZ 2....son bölümü...EMME VE BASMA TULUMBADIR BİR AY SÜRER....EYLUL dedim....

95 000 de em....maksimum 106 000 de bas....bu proses eylül ortalarına kadar sürmeli....

bu yazdıklarımı anlamak üçün....sistemik kriz nedir...oyuna dahil olan hükümet ve ona bağlı oyuncularda ne tür kursunlar vardır...BİLMEK İCABEDER....hareketler tamamen bu kurşunların emrinde yürür...hubarler pek önemli değildir.

84 000 dn….100 ila 106 ya gideceğiz dediğimde...dememe sebeb olan sey...bu kursunlardır...borsalar kurşunlarla hareket eder...PARA YANİ....kimde ise patron odur.

bu işler...İNCE İŞLER 1 DİR....

İNCE İŞLERİN KURALLARI....ayrıdır...öğretilmiş tüm kurallar geçersizdir...bu işlerin kuralları ne ise odur...borsa o kuralların emrindedir.

Gam elinden benim zülfü siyahım
        Peykan değdi sinem yaralandı gel
        Suna başın için ağlatma beni
        Bugün sevda candan aralandı gel

Emeğine sağlık emmi sağolasın

Yorum

• azizaydin
          Katılımcı
          • 13 Eylül 2007
          • 118

kuzum abd de faiz indirimi olursa bu bize olumlu yansıması sonucu yukarı 106000 kırılırmı.
          y.t.değildir.

Yorum

• cabbar
            Seyirci Üye
            • 13 Mart 2016
            • 68

Kuzu üstat 1.5 ay daha 95-106 arası git gel yapacağız. Sonra 7x.xxx lermi gelecek

Yorum

• hurolg2
              Aktif
              • 25 Ocak 2019
              • 367

cabbar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
              Kuzu üstat 1.5 ay daha 95-106 arası git gel yapacağız. Sonra 7x.xxx lermi gelecek
              82.000 leri söyleyip gostermişti Kuzu üstad daha onceki graflarda...

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• kuzu
                furuşan akıncı
                • 11 Aralık 2008
                • 13961

hurolg2 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                82.000 leri söyleyip gostermişti Kuzu üstad daha onceki graflarda...

bu rakkamin kosulu var...turkiye kuzey suriyeye hareket baslatirsa...EYLULDEN ONCE....

bu hareket....SISTEMIK KRIZ COZUMLERINI....rafa kaldirir...ne demistim S400 diye bi kavga yok...kavga suriyede...s400 de...suriyeden dolayi geldi....

bunda ise...devlet bahceli ne diyor....ona bakacaksin....

Yorum

• guner
                  Kıdemli
                  • 28 Mayıs 2011
                  • 4864

Dostlarım, bazıları grafik veriyor diye, ve başlığın maksadına uyduğu için buraya grafik veriyordum,madem istemiyorsunuz vermem bende olur biter

Yorum

• hurolg2
                    Aktif
                    • 25 Ocak 2019
                    • 367

Sevgili Kuzu üstadım...bana göre öyle bir ihtimal sıfır...yani USA 'dan habersiz ve onun onayı olmadan öyle bir harekat başlayamaz...Türkiye'yi dünya müesses nizamı 1950 de öyle bir çıpayla öyle bir yere (nato ve batı bloku) bağlamıştır ki, USA'dan habersiz ve bağımsız 1 mm dahi başka bir yere kıpırdatamazlar...deneyenlerin sonu maalesef birer menderes, kaddafi, saddam vs olur...ne yazık ki bu elde kesin bir veridir ve tüm jeopolitik ve siyasi analizleri ben bu veri hep sabit kalarak yaparım ben...bunun böyle olmasını istediğimden değil yanlış anlaşılmasın, reel politik böyle olduğu için...

Yorum

• hurolg2
                      Aktif
                      • 25 Ocak 2019
                      • 367

Kuzum bir sorum var...:

"...ALTTA 95 000 ÜSTTE 106 000....EYLUL ORTASINA KADAR"

diysen...

Peki bu emme ve basma periyodu nedir? Yani tahminen kaç kere emecek ve basacak? 1 mi? 2 mi? 3 mü? Yoksam daha çok mü? Ya da bir cycle kaç gün? Benim tahminim 5 işgünü 95.000 lere emme 5 işgünü 106.000 lere basama olsa bir cycle 10 gün sürer...15 Eylüle kadar 3 ile 5 arası bir emme basma tulumba hareketi görürüz...? Fakat önemli olan senin hesaplama ve görüşlerindir tabii ki pirimiz...! Seni seviyoruz...aklına ve her konudaki engin bilgi birikimine saygımız sonsuz bunu da belirtmeden geçemedim agam...

Yorum

• kuzu
                        furuşan akıncı
                        • 11 Aralık 2008
                        • 13961

hurolg2 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                        Kuzum bir sorum var...:

"...ALTTA 95 000 ÜSTTE 106 000....EYLUL ORTASINA KADAR"

diysen...

Peki bu emme ve basma periyodu nedir? Yani tahminen kaç kere emecek ve basacak? 1 mi? 2 mi? 3 mü? Yoksam daha çok mü? Ya da bir cycle kaç gün? Benim tahminim 5 işgünü 95.000 lere emme 5 işgünü 106.000 lere basama olsa bir cycle 10 gün sürer...15 Eylüle kadar 3 ile 5 arası bir emme basma tulumba hareketi görürüz...? Fakat önemli olan senin hesaplama ve görüşlerindir tabii ki pirimiz...! Seni seviyoruz...aklına ve her konudaki engin bilgi birikimine saygımız sonsuz bunu da belirtmeden geçemedim agam...

soyle bisey....

SISTEMIK KRIZ 2 BASARILI OLURSA....bu bolge tabani olacak...burada git gel uzun surer...iran savasi veya turkiyenin firatin dogusu hareketi bu olusumu bozar...yoksa boyle devam...sikici seanslarla....

Yorum

• kuzu
                          furuşan akıncı
                          • 11 Aralık 2008
                          • 13961

suanda....INCE ISLER 2...DOVIZ GIRISI SURUYOR...buda eylule kadar devam eder....

Yorum

• kuzu
                            furuşan akıncı
                            • 11 Aralık 2008
                            • 13961

paraazanmak.....BIR SANATTIR....tum INCE ISLERDEN hubardar olmalisin....

Yorum

• hurolg2
                              Aktif
                              • 25 Ocak 2019
                              • 367

Teşkkürler büyük üstad Kuzu...

Yorum

• freeyourmind
                                Katılımcı
                                • 12 Mart 2016
                                • 198

Kuzu hocam bu sistemik kriz 2 başarılı olursa dediğin MARK TO MARKET olayımıdır?

Bu bekleniyor demiştin bir aralar. Batanlar batacak ki kalanlarla işimize bakalım diye beklerler demiştin. Şimdi o safhadayız sanıyorum. Yanılıyor muyum hocam.
                                Dersleri hatırlıyoruz hocam...😀😀

Sent from my SM-C5010 using Tapatalk

Yorum

Working...
                                X

Debug Information