önce 50 000 ler sonra 300 000 ler....

Collapse
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • kuzu
    furuşan akıncı
    • 11 Aralık 2008
    • 13961

kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ZORLANMIS DENGEDE.....

OYUNCULAR....akli davranislar sergilemezler....bu dengede...AKLIN YOLU BIRDIR....IFADESI GECERLI DEGILDIR....

cunki....

DENGE....aklin yolu ile kurulmamis....aklin yoluna gore hareket edenleri....TOKATLAMAK UCUN OLUSTURULMUSTUR....

OYLEYSE....

bu dengede....aklin ne diyorsa....onun tam tersini yapman lazimdir....

yukarida ana yorumumda ise....W...V....L FORNASYONLARINI VERDIM....AKIL yurutulurse....ve borsada ic dinamikleride gozonune alirsan....ZORLANMIS DENGE nin hangi halde....KARARSIZ DENGE HALINE donusecegini bulman mumkundur....neyi esas alican....oyunculari...bu oyuncularin hepsinin bu bilgilere haiz oldugunu esas alacan....bu bilgilere nerede ve nasil TUZAKLAR kurup....cebinden para calacaklarinida ihmal etmiyecen....adamda para gani ise....ISTEGINI YAPAR...bunu hic unutmuyacaksin.
    oyuncular.....

iki gruba ayirabiliriz bunnari suan....biri bizim gibi olanlar....84 000 den 100 bin veya 106 bine gidecek deyip oyuna girip BALI YIYENLER....oburleri AKLIN YOLUNU secip....hedef yerin dibi diyenler....bizler...rahatiz suan...oburleri ise malsiz ve culsuzlar....bunnar iste...KARARSIZ DENGEDE kalanlardir....yeni oyun ise...bu karasiz dengede olanlarin karar verip mala gelmesi halinde baslar...yoksa baslamaz.

unutmayin....

OYUNU....OYUNCULAR KURAR....ve oynarlar...kuzu ise....OYUNCULARI ALYUVARLARINA KADAR TANIR...ne udeceklerini bilir...

unutmayin....

yukarida graficlerle verdigim ANA YORUMUM....bu oyuncularin tumu tarafindan bilinir....bu bir OGRETILMIS BILGILER TOPLULUGUDUR....para ise....bu ogretilmis bilgiler topluguna KURULAN TUZAKLARLA kazanilir....iste kuzu bunda ustadir...neyde...KURULACAK TUZAKLARDA.

ZORLANMIS DENGE....bu tuzaklardan biridir.
    ZORLANMIS DENGE hali varsa bir piyasada....bu hali...yalniz ve yalnizca...AKBABA HEDGE FONLAR BOZABILIR....

bozabilmeleri ucun ise....gelip bu piyasaya girmeleri icip eder....gelip girerlerse bu endeksi 106 bine tasir....

sonra ne yaparlar....bu imdilik kuzu da kalsin.....

borsada HARP.... bi sanattir....o sanatinda...her sanat gibi incelikleri vardir....onlari bilmezisen...SANATCI OLAMAZSIN.

ZORLANMIS DENDE VE GETIRDIGI BUYUK FIRSAT.....

bu denge hali buyuk cokusle sonlanir....dusus minimum yuzde 40 dir....

oyunculardan....DINAZOR TAKIMI....bugunden basliyarak short pozizyon alir....KENE YANI....100...102...104...106...dort kademe....100 000 DEYIZ.

bu cok buyuk bir furgundur....dusus...sellele seklinde olur....60 000 de sonlanir....

not....sistemik kriz...kredi patlamasi....uc asamali yaklasim...dik 122 000 e gidis...yabanciya cikis firsati...bu dolar-tl ucun yapilir...piyasaya para pompalama....W fornasyonu ve zorlanmis denge...BUNUN SONUNDA....KREDI PATLAMASINDA....OLMUS SIRKETLERIN ILANI....FATIHA OKUMA...OFLU HOCANIN GPMUN MAMINA KOYIM DEMESI VE GOMULMESI GELIR....

SISTEMIK KRIZ 3....ingilizce terimle yayinlamistim...adi....RECKONING DIR....HESAPLASMA....hesaplasaxaklar....
    YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• kuzu
      furuşan akıncı
      • 11 Aralık 2008
      • 13961

gazaniz mubarek ossun turkun furuskan evlatlari....
      YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• kemal52x
        Aktif
        • 11 Ocak 2011
        • 237

Sağol kuzu üstadım Allah razı olsun senden.

Yorum

• kuzu
          furuşan akıncı
          • 11 Aralık 2008
          • 13961

kemal52x Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
          Sağol kuzu üstadım Allah razı olsun senden.
          zevkti kemalim...saol.

bunu planlamis...carsamba yi gorelim demistim....gorduk....muttali olduk....

Yorum

• Misafir

tesekkurler kuzu hocam emeginize saglik

Yorum

• kelmiker
              Tecrübeli
              • 02 Aralık 2008
              • 554

Sayın kuzu, Yeni gelenler için sizi tercüme edeyim müsadenizle..
              Özetle diyorki; sistemik kriz faz 3 evresine geçmiş bulumaktayız.. üst mesajdaki dinazor takımı biz oluyoruz, kurşunlarımızı 4 kademede atıyor ve yedire yedire yılbaşına dek düşüyoruz.. eylül beklentimiz iptal olmuştur.. kemerlerinizi bağlayın (yanlış anlamışsam düzeltin sayın kuzu)

Yorum

• smartinvestor
                Tecrübeli
                • 29 Kasım 2015
                • 901

Emmimmm.... Adamın hası... Işığımızsın... Ne kadar teşekkür etsek azdır...

Yorum

• azizaydin
                  Katılımcı
                  • 13 Eylül 2007
                  • 118

yani 106 000 endeks e gidip ordan 60 000 lara ineceğiz öylemi.biri tercüme etsin.
                  y.t.değildir.

Yorum

• kuzu
                    furuşan akıncı
                    • 11 Aralık 2008
                    • 13961

egelii Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                    fed faiz indirimi ?
                    TCMB faiz indirimi ?
                    efem...bunu beklersek...TRENI KACIRIRIZ....bu demoklesin kilici...bundan korkup short olamiyan oyuncu sayisi yuzde 60 civaridir suan...ogretilmis bilgi...tuzak icerir.....

25 temmuz....hesaplasmanin baslangicidir...iki yerde...faizde ve dolar-tl de....endeksin 82 000 I asagi kiramamasinin tek kosulu vardir...dolar-tl nin 10 a yurumesi...bu olursa 60 000 olmaz...BU OLMAZSA...KI OLMUYACAK....HEDEF 60 000 DIR.

ORADA...60 000 DE....HESAPLASMA OLACAK...BI COK SIRKET BEDELLI SERMAYE ARTIRACAK...BIR COGUNUNDA SAHIBI DEGISECEK...10 YILLIK BUSINESS CYCLE HESAPLASACAK....MUHASEBECI....bilancolar hazir diyecek...topicteki 300 000 hedefi devreye girecektir....

Yorum

• hurolg2
                      Aktif
                      • 25 Ocak 2019
                      • 367

Guzum...once 102.000 sonra 96.000 ve oradan 106.000 idi...102.000 e geldik...imdiii....halen önce 96.000 mi ypksam 106.000 e devam mı bitek orayı annamadım...

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• akarcay
                        Yeni Üye
                        • 19 Mayıs 2009
                        • 25

Pirim mmerkez faiz düşürürse dolar nice olur.

Yorum

• gundwane
                          Tecrübeli
                          • 18 Ağustos 2011
                          • 1921

efem...bunu beklersek...TRENI KACIRIRIZ....bu demoklesin kilici...bundan korkup short olamiyan oyuncu sayisi yuzde 60 civaridir suan...ogretilmis bilgi...tuzak icerir.....

25 temmuz....hesaplasmanin baslangicidir...iki yerde...faizde ve dolar-tl de....endeksin 82 000 I asagi kiramamasinin tek kosulu vardir...dolar-tl nin 10 a yurumesi...bu olursa 60 000 olmaz...BU OLMAZSA...KI OLMUYACAK....HEDEF 60 000 DIR.

ORADA...60 000 DE....HESAPLASMA OLACAK...BI COK SIRKET BEDELLI SERMAYE ARTIRACAK...BIR COGUNUNDA SAHIBI DEGISECEK...10 YILLIK BUSINESS CYCLE HESAPLASACAK....MUHASEBECI....bilancolar hazir diyecek...topicteki 300 000 hedefi devreye girecektir....
                          Kuzu be
                          Kızma ama..
                          Sanki sağlam bir rally geliyor havası kokusu alıyorum ben..
                          Faizlerde düşüşe rağmen (hemde kallavi) dolar gidemeyecek
                          Borsa bankalar eşliğinde uçacak..
                          Ev fiyatları çoşacak..

Bilemiyorum 60.000 olursa ilk önce ben tebrikler diyecem de..
                          Alttan alta bu iş bitti fetö sonrası anlaşma sağlandı diye okuyorum ben bu hikayeyi artık..

Misal halkb a bilmem kaç milyar dolar (30 40 60 diyenler oldu) ceza gelecek idi ne oldu..

Bu s400 işi de çözüldü bitti diye düşünüyorum
                          RTE ağzından kaçırdı 2020 nisan falan diye..
                          ABD de bizi göstermelik f35 den attı işte..

Daha da bişi olmaz diye düşünüyorum..

1 senedir dayak üsüne dayak yiyen borsa (bankalar) ve faiz TL nin geri dönüşü muhteşem olabilir..

Bunu dediğim anda afaroz ediliyorum ama..

Bence bu ihtimal az değil..

Piyasada yabancı oyuncu kalmadı
                          Bu malı sırtlananlar yeni bir hikaye uydurup veya yazıp bu malı itelemeliler..

Yabancının olmadığı bir ortamda en hızlı hedefe koşan atlar bankalar dır..

140 Milyar dolar dibs+hisse yatırımından 40 milyar doların altına indi yabancı ..
                          Bunun 30 u borsada 10 u dibslerde..

Bu 30 un çok büyük kısmı bıyıklı ile çakılı sahipli hisse senetleri..(ortaklık)

Geri kalan miktar ı tayyip çıkarıp cebinden bile verebilir..

Tek yön feza diyorum o yüzden..

Yorum

• kuzu
                            furuşan akıncı
                            • 11 Aralık 2008
                            • 13961

gundwane Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                            Kuzu be
                            Kızma ama..
                            Sanki sağlam bir rally geliyor havası kokusu alıyorum ben..
                            Faizlerde düşüşe rağmen (hemde kallavi) dolar gidemeyecek
                            Borsa bankalar eşliğinde uçacak..
                            Ev fiyatları çoşacak..

Bilemiyorum 60.000 olursa ilk önce ben tebrikler diyecem de..
                            Alttan alta bu iş bitti fetö sonrası anlaşma sağlandı diye okuyorum ben bu hikayeyi artık..

Misal halkb a bilmem kaç milyar dolar (30 40 60 diyenler oldu) ceza gelecek idi ne oldu..

Bu s400 işi de çözüldü bitti diye düşünüyorum
                            RTE ağzından kaçırdı 2020 nisan falan diye..
                            ABD de bizi göstermelik f35 den attı işte..

Daha da bişi olmaz diye düşünüyorum..

1 senedir dayak üsüne dayak yiyen borsa (bankalar) ve faiz TL nin geri dönüşü muhteşem olabilir..

Bunu dediğim anda afaroz ediliyorum ama..

Bence bu ihtimal az değil..

Piyasada yabancı oyuncu kalmadı
                            Bu malı sırtlananlar yeni bir hikaye uydurup veya yazıp bu malı itelemeliler..

Yabancının olmadığı bir ortamda en hızlı hedefe koşan atlar bankalar dır..

140 Milyar dolar dibs+hisse yatırımından 40 milyar doların altına indi yabancı ..
                            Bunun 30 u borsada 10 u dibslerde..

Bu 30 un çok büyük kısmı bıyıklı ile çakılı sahipli hisse senetleri..(ortaklık)

Geri kalan miktar ı tayyip çıkarıp cebinden bile verebilir..

Tek yön feza diyorum o yüzden..
                            ….sende mi brutus….

ulen daha 1 ay önce....ben hedef 100 bin ila 106 bin derkende….olamaz yaw diyorlardı.....

şimdi ben hedef 60 000 derkende olamaz yaw diyecekler....oraya yaklaştıkmıda hedef 48 000 diyecekler....SKENDER...YESİL ISIK YAKSIN Bİ AY...hedef feyza….gırnızı ışık yaksın bi ay hedef yerin dibi diyorlar...

hangi KENE yi uyguluyorum....geniş KENE yi….son kademe mal alım yerim neresi 106 000....verdiğim hedef nedir 106 000 bak öpüşüyor....elimde ne var 84 000 den aldığım malın yarısı....onu nerede kapatacağım dedim 106 000 de...bak oda öpüşüyor...

kuzu yıllardır hep nasıl oynuyor....bele oynuyor değişen bişey yok....

DİNAZOR mala bele yerleşir...cıkarkende bele çıkıyor....

Yorum

• kuzu
                              furuşan akıncı
                              • 11 Aralık 2008
                              • 13961

hikaye ne...FAİZİ MERKEZ DÜŞÜRECEK....

eeee düşürsün....isterse sıfır yapsın...ne olacak ki...akıl var....PARA YOK Kİ...FAİZE VERSİN...

OLAN PARADA DOLAR-TL DE....bankalarda özsermayelerini kediye yüklemişler...onlardada PARA YOKKİ....

bu nednle...TRENİ KACIRMAMAM LAZIM DİDİM...YUKARIDA...

NEYMİŞ EFENDİM....kuzu diyorki….para yokmuş...faiz düşüşü etki etmez....lagalugadır.

parayı kredi alanlar...yurt dışına kaçırdı...şimdi halka ödetecekler öni….bankaların özsermayelerinin yüzde 100 yüzde 150 ustunde batık var....yeni kredi veremezler...imkansız bu....

ben CIKACAGIZ DEDİM Mİ....KİMSE İNANMIYOR...çıkıyoruz....al 84 000 den 101 000 e geldik...

ben DÜŞECEGİZ DEDİM Mİ....KİMSE İNANMIYOR.....Düşüyoruz....

bu bir....kuzu klasiğidir ve hep beledir....

Yorum

• labtek
                                Tecrübeli
                                • 11 Ekim 2009
                                • 505

kuzu SAGOLASIN... Uzun zamandır savrulduk. Dolar tl bazında ezıldık... Bu beklentı dolar pozısyonları ıcın negatıf anladıgım. Sımdıden TL dımı?
                                Insana dürüstlük öğretmeyen hiçbir inanç ve felsefeye saygı duymuyorum...

"Kutsal kitaplarda çokça adı geçen "şeytan" gerçek dünyada size ahlâk dersi veren bir yobazdan başka bir şey değildir..."

NIETZSCHE

Yorum

Working...
                                X

Debug Information