Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
Hoşgeldin Üstad Kuzu...
Sirseri sibek gafalı guşları ittiretmen iyi oldu guzummm bırak poklarında boğulsunlar...ya da zaten hepsi barut hammeddesi güherçile olduklarından naşi çak kibriti uçur havaya gitsin o dışkıları...
SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
bu mu.,,82 000....bu mu..115 000..hangisi.....KIM BILIR BUNU....BILGIMI....SARLATAN MI.....
TABIIKI BILGI....kimde o....KUZU EFENDI HAZRETLERINDE.....
sarlatanlarda ne var....bugun 69 000...hemen yarin 169 000 derler....niye....KIRNIZIYI pespese iki hafta yak....beyinler gus beyninine donusur....cik cik cik 69 000.....yak yesili iki hafta....beyinler GUS BEYNI hafiza yok...an var....hedef 169 000.....cussssss.....ha ha ha
sarlatanlari yuce rebbim cok yaratmis guslar gibi...diyelim bi sarlatan bir calida ottu....butun sarlatan guslari o calida toplanir cik cik cik....calinin alti sarlatan moku dolar...yonetici her gun o moklari yer...eeee mide yaw....o boku sindirir...yoneticide sarlatan olur....izin verir...bi topic 69 000....obur topic 169 000...maksat milleti soydurmaktir....arac ise...GEYIKCI USAGLAR....bunlarin borsa ile hic ilgisi yoktur.
Sevgili Kuzu hoşgeldin. Sana burada oturup sayfalarca yazabilirim ama bazen tek bir söz bir cümle sayfalara bedeldir. Sen eşi benzeri olmayan bir üstadsın. İyiki varsın. Allah ömrüne ömür katsın.
Ben nacizane kendi fikrimi paylaşmak istedim haddim olmayarak. O oklardan 83.000 altı bana makul geliyor. Krizin her ertelenir hali bana 83.000 altında yeni bir dip gelmekte olduğunu işaret ediyor. Bu nedenle 101.x00 ve/veya zorlama ile max 102.800 civarından yeni hedefimizin 83.x00 altında yeni bir dip olacağını düşünüyorum... Seni çok seviyoruz bunu hiç unutma.
neyi boruluyorsun lem SERSERI....69 000 TOPIGINI MI....iki gun sonra fikir degistirip actigin 169 000 topigini mi....
guneysu yesil isik yakmismis....guneysu isik yakamazki....kor o....kor olmazsa...senin ruzgara gore savrulup ard arda birbirine zit iki topigi ayni yerde acmana izin vermez....BU FORUMUN KALITESINI DUSURUR...DEDIM ONA ULA LAZ...SAHTE IRAQI ICME....her tir yukleyisimde...deste deste ataturk verdim....cimri...gidip sahte raqi aldi...kor oldu...ELIL YANI...elinde bi baston...onunde bi it iple bagli...maltepe sahilde geziii....bundan yonetici olursa...SENDENDE YORUMCU OLUR DEYYUZZZ HA HA HA....
OBUR ITLER NEREDE ULA....kizanami geldiler....0101...bulit 53....ayvagobekligudik....ha ha ha....it pazarindalar mi...kaca satirsan onlari...kuduzlarsa telef ettir belediyeye...laza sorma...LAZ ITTEN ANLAMAZ...RIZEDE IT YOK KI...ESSEK VAR....
bu itlere yuz verirsen...SERSERI olursun...eccik daha gayret edersen sende it olursun....yazik degilmi sana...boru burunlu....deyyyuzzz....ha ha ha
YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
TABIIKI BILGI....kimde o....KUZU EFENDI HAZRETLERINDE.....
Kuzum hoşgeldin ,sen delikanlının hasısın , tabi ki ekonomi ve borsa ile ilgili vereceğin en ufak bilgiye susadık ama
biz senin sohbetine de susadık tarih olsun , mitoloji olsun veya hayvanlar alemi olsun sen yaz biz zevkle okuyalım ,
seni çok seviyoruz güzel insan.
YAZDIKLARIM TAMAMEN HAYAL ÜRÜNÜDÜR.YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
Yorum