Kuzu hocam hakkını helal et seni sevdiğimizi unutma . Selam ve saygılar.
önce 50 000 ler sonra 300 000 ler....
Collapse
X
-
kemal52x Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterKuzu hocam hakkını helal et seni sevdiğimizi unutma . Selam ve saygılar.

Yorum
-
kızlar mektebinde, adamın arkasından yazmak kolay.
Ama burayı okuyorsan, şunu bil kardeşim.
Bütün dalgalanmalarına rağmen, hakkında yazdığın şahıs,
şahsınızdan daha fazla sevgiye mazhar olmuştur.
Size onu, yedirmem..
Yorum
-
Agziniza saglik hocam.duygularimiza mazhar oldunuzizmirli_hoca Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterkızlar mektebinde, adamın arkasından yazmak kolay.
Ama burayı okuyorsan, şunu bil kardeşim.
Bütün dalgalanmalarına rağmen, hakkında yazdığın şahıs,
şahsınızdan daha fazla sevgiye mazhar olmuştur.
Size onu, yedirmem..
Yorum
-
-
trump öldü diye bir haber dolaşıyor...beyaz saray da karışıklık...diye...ne kadar doğru bilmiyorum...yanlış haber de olabilir...kesin bilgi değil..konu ile ilgili bilgisi olan var mı... ya da bir rus nükleer denizaltı sı vuruldu diyorlar ..haberler karışık..“Tanrı iradesini hakim kılmak için yeryüzündeki iyi insanları kullanır; yeryüzündeki kötü insanlarsa kendi iradelerini hakim kılmak için Tanrı’yı kullanırlar”
Yorum
-
Sevgili arkadaşlar sn kuzu yufka yüreklidir.Gerektiği yerde bilgisini yine esirgemeyecektir.Zaten en son 83.000 den 100.000 lere çıkar dedi.kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbundan sonra ne olacak....onu yazmam....yazarsam burada kalip eziyet cekmeye devam ederim.....KUYUMCU usaglar....sizlerden bazilarina ulastiracaklar....ama DUSMANLARIMA ASLA ulasmiyacak...
Ama haklı olduğu bir konu var.Öbür forumda bir kaç kendini bilmez bazen 169 bin topiğinde, bazen de viop topiğinde devamlı sn kuzu hakkında yalan yanlış yazarak,
onu yanlış tanıtıyorlar.
O forumda bu kendini bilmezler yazdığı anda onlara hepinizin gerekli tepkiyi göstermeniz lazım.Ben oraya üye değildim.Yarın üye olacağım.Abuk subuk yazan bu bir kaç kendini
bilmeze gerekli tepkiyi koyacağım.Sizlerde mutlaka tepkinizi koyunuz ki, yazdıklarına pişman olsunlar.En azından kırk elli kişi gerekli tepkiyi gösterse bir daha cesaret edemezler.Kendini bilmezlere basın tokadı gitsinler.
İki buçuk yıldır endeksin tüm hareketlerini bilen sn kuzu ya o yazılanlar ayıptır.
Yorum
-
Sayın AmurTemur ve sizin nezninizde tüm forumdaşlara hitaben yazıyorum,AmurTemur Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBen oraya üye değildim.Yarın üye olacağım.Abuk subuk yazan bu bir kaç kendini
bilmeze gerekli tepkiyi koyacağım.Sizlerde mutlaka tepkinizi koyunuz ki, yazdıklarına pişman olsunlar.En azından kırk elli kişi gerekli tepkiyi gösterse bir daha cesaret edemezler.Kendini bilmezlere basın tokadı gitsinler.
Bu sahneyi defalarca yaşadık.Siz oraya üye olup kuzuya yazılanlara kolayca tepki göstereceğinizi, bu kişileri pişman edeceğinizi , bu zavallılara tokadı basacağınızı düşünüyorsanız çok safsınız.Bunu daha önce yaptık, burada kuzuya sahip çıkmak isteyen ve onu çok seven dostlarımız , kuzuya destek çıkan yazılarından dolayı oradaki hukuksuz forum yönetimi tarafından anında yazıları silinmekte ve forumdan uzaklaştırılmaktadırlar.Bu kişilere tokadı basmanızı(eğer yapabilirseniz) zevkle takip edeceğim.
Bu küsüp gitme olayının kuzuya yakışmadığını da söylemek zorundayım.Benim anladığım bu forum kuzuya yetmemekte ve diğer köyde yazamamayı onur meselesi yapmaktadır.Her konuda haklı olmasına rağmen bu forumda kendisini seven yüzlerce takipçisini üzmemesini kendisinden rica ederim.
Sevgi ve saygılarımla.YAZDIKLARIM TAMAMEN HAYAL ÜRÜNÜDÜR.YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
Yorum
-
+ihakkı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSayın AmurTemur ve sizin nezninizde tüm forumdaşlara hitaben yazıyorum,
Bu sahneyi defalarca yaşadık.Siz oraya üye olup kuzuya yazılanlara kolayca tepki göstereceğinizi, bu kişileri pişman edeceğinizi , bu zavallılara tokadı basacağınızı düşünüyorsanız çok safsınız.Bunu daha önce yaptık, burada kuzuya sahip çıkmak isteyen ve onu çok seven dostlarımız , kuzuya destek çıkan yazılarından dolayı oradaki hukuksuz forum yönetimi tarafından anında yazıları silinmekte ve forumdan uzaklaştırılmaktadırlar.Bu kişilere tokadı basmanızı(eğer yapabilirseniz) zevkle takip edeceğim.
Bu küsüp gitme olayının kuzuya yakışmadığını da söylemek zorundayım.Benim anladığım bu forum kuzuya yetmemekte ve diğer köyde yazamamayı onur meselesi yapmaktadır.Her konuda haklı olmasına rağmen bu forumda kendisini seven yüzlerce takipçisini üzmemesini kendisinden rica ederim.
Sevgi ve saygılarımla.
ben bi üye oldum savundum hatta bıkmış a laf söledim yasakladılar bi daha üye oldum onuda yasakladılar artık bakmıorum herkesin aklı var anasının amı var derler bizim burada,
kuzu ya burası dar geliyor anlıyoruz ama ötede de halinden memnun bi çoğunluk mevcut
burada da kuzudan memnun azınlık
dön kuzum dön
Yorum
-
kuzu baba , dön artık yaaaa....
özledik walla...
iktir et , oteki koyu...
it urur , kervan yurur...

sağlıcakla....
Yorum
Yorum