önce 50 000 ler sonra 300 000 ler....

Collapse
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • kelmiker
    Tecrübeli
    • 02 Aralık 2008
    • 554

Sayın kuzu biz seni seven ve destekleyenler olarak neden sana yetemiyoruz.. içimizde iki yüzlü gördüklerin varsa onları eleyip bize yönelik devam etmek dururken onlar yüzünden bizi cezalandırmak niye.

Yorum

• kuzu
      furuşan akıncı
      • 11 Aralık 2008
      • 13961

kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
      sistemik krize ilgililer mudahele ettimi ne olur....

ne olacağını üç yıldır yazıyorum....

geri gidin okuyun....90 000 deyiz….kredi garanti ve VARLIK FONU ilan edildi....ben hemen gelip hedef feyza dedim....

niye....ilgililer zora girmiş sirket hisselerini alarak onalara sermaye pompalayacaklar...bu pompalama 120 000 de yapıldı...

BU YANLIŞ MI....HAYIR DOGRU....SİSTEMİK KRİZİ DURDURMAZSAN TURKİYE DAHA COK KAYBEDER.

şimdi....İVME VE BES var....gene para pompalanacak....bu sefer nerede bu para pompalanacak....

misal şimdi kaçtayız....87 000 de....ben bilsem ki...10 adet şirkete bu para pompalanacak....diyelim 500 milyon tl….

gider bu 10 adet şirkete 500 mılyonu şimdi koyar...hisselerini alırım....sonra bu on adet şirketi yüzde 15 yukarı basarım....ve fonlara satarım....kac para kazandım....500 milyonun yüzde 15 i...75 milyon...eeee das attımda kolum mu yoruldu...

buda BISTİ YUZDE 15 YUKARI BASMAKTIR Kİ....13 000 PUVAN EDER....KOY 87 000 E...BAKKK...100 000 ENDEKS EDİYYY...

AHHHH Bİ BİLEBİLSEM....bu 10 şirketi....möthiş para yaww….ACABA BİLEN VARMIDIR.....

BU BİR İÇDİNAMİKTİR.....

sistemik kriz onleme alt platforumundayiz...alt cizgiya indikmi...bi ILGILILER MUDAHALESI GELIR...bu tl mudahale ise....en ust cizgiya varmaya gucu yetmez....bu dolar mudahale ise...ANINDA EN UST CIZGI...

IVME...BES...ve daha gelecek tl mudahaleler....100 000 de sonlanir...

BU OLACAK DEDIM....29 MAYISTA.....NE OLDU...dedigi OLDU....niye olacak...hangi kaartlari almali....hepsi icinde....
      YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• kuzu
        furuşan akıncı
        • 11 Aralık 2008
        • 13961

kelmiker Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
        Sayın kuzu biz seni seven ve destekleyenler olarak neden sana yetemiyoruz.. içimizde iki yüzlü gördüklerin varsa onları eleyip bize yönelik devam etmek dururken onlar yüzünden bizi cezalandırmak niye.
        yerimde olsan....o kadar asagilansan...bunlari cevren okusa....tek kelime dahi yazmizsin sen....ben gene iyi dayandim....ustelik tum yorumlarim tutarken bunu yaptilar...hele birde tutmasa....seyret sen ha ha ha....
        YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• swayze
          Katılımcı
          • 07 Ekim 2008
          • 123

Kuzu hocam bizleri isigindan mahrum etme.neden diger forumlardaki kendini bilmez tipleri ciddiye aliyorsun.seni sevenlerin olarak yanindayiz hep

Yorum

• kelmiker
            Tecrübeli
            • 02 Aralık 2008
            • 554

yerimde olsan....o kadar asagilansan...bunlari cevren okusa....tek kelime dahi yazmizsin sen....ben gene iyi dayandim....ustelik tum yorumlarim tutarken bunu yaptilar...hele birde tutmasa....seyret sen ha ha ha....
            Haklısın sayın kuzu ama vur dedinde vurmadık mı, gel dedinde gelmedik mi (sanal alemde hakkını savunma anlamında, sizin deyiminizle bilgi cenki anlamında. Yanlış anlaşılmasın)

Yorum

• kuzu
              furuşan akıncı
              • 11 Aralık 2008
              • 13961

bundan sonra ne olacak....onu yazmam....yazarsam burada kalip eziyet cekmeye devam ederim.....KUYUMCU usaglar....sizlerden bazilarina ulastiracaklar....ama DUSMANLARIMA ASLA ulasmiyacak...

Yorum

• swayze
                Katılımcı
                • 07 Ekim 2008
                • 123

bundan sonra ne olacak....onu yazmam....yazarsam burada kalip eziyet cekmeye devam ederim.....KUYUMCU usaglar....sizlerden bazilarina ulastiracaklar....ama DUSMANLARIMA ASLA ulasmiyacak...
                Kuzum gavura kizip abdest bozma. Biz hep senden yana olduk. Kendince senle alay edenler ya cahil soytarilardir ya da bu insanlarin borsada soyulmasini isteyenlerdir. Neden onlari muhatap aliyorsun

Yorum

• Money DOCTOR
                  Katılımcı
                  • 20 Haziran 2018
                  • 139

Kuzu hocam bir zamanlar liste yapmıştık ve o listedekiler sizi izleyecekti. Siz o listeden sonra forumu halka açtınız. Peki düşmanlarınız kim bilmiyorum ama sizi ilgiyle izleyenlerin suçu ne ?

Yorum

• Misafir

umarızkı o bazıları nın içindeki damlalardan biri olalım. tekrar tesekkürlerler emeğinize sağlık kuzu hocam.

Yorum

• smartinvestor
                      Tecrübeli
                      • 29 Kasım 2015
                      • 901

Emmimmm... Kuyumcu kuracak paramız olsa... Kuyumcu kuralım.... Ama yok o kadar varlığımız ki...

Sen pirimizsin.... Kapat sayfayı dışarı... Kıymetini kadrini bilmeyenlere yazmayıver...

Sana iyi yeğenlik edemediysek.. o başka... Ama bize ceza kesmiş olursun... Sana bunu yapanların amacına hizmet etmiş olmaz mısın...

Yine sen iyisini bilirsin... Saygımız sevgimiz sonsuz .....

Yorum

• bilgehan2004
                        Yeni Üye
                        • 02 Aralık 2015
                        • 24

sayın kuzu
                        ışığımızı karartmayın
                        topiği dışarı kapatıp sevenlerinizle devam edin

Yorum

• iki gozum

iki gozum Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                          Bu gün terste kaldım,seçim öncesi sattığım hisseleri yerine koyamadım.
                          Nakit parayı BP.ya park ettim dönüşü bekleyeceğim.
                          Uleee ben kim sn.KUZU'ya karşı pozisyon alıyorum.
                          KUZU bu boru deeeeell..

YTD
                          Seçim öncesi sattığım hisseleri yerine koyamadım.
                          Bu gün elimde kalan son İŞC hisselerimi de sattım.
                          Allah bereket versin.

Aslında banka hisselerinde pozisyon nadiren alırım.
                          sn.KUZU sayesinde biraz pozisyon almıştım.
                          sn.KUZU üstat iyi ki varsın....teşekkürler.

YTD

Yorum

• istinyetilkisi
                            Aktif
                            • 12 Temmuz 2016
                            • 273

Hocam yine önümüzde puslu hava bar kurt puslu havayı sever bana göre ayı piyasasından çıkmadık lakin sizin yazılarınıza ve Engin bilginize ihtiyaç duymaktayız bunu vatan görevi sayıp yazmalısınız.Saygılarımla hocam

Yorum

• boş
                              Aktif
                              • 02 Aralık 2008
                              • 253

Sn kuzu kalpten teşekkürlerimizi kabul et lütfen, herzaman gönüllerde olacaksın usta. Mutlu ol sevgiyle kal ❤️

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yorum

• hurolg2
                                Aktif
                                • 25 Ocak 2019
                                • 367

Sevgili Kuzu dostlarınla kapalı devre devam etmen bizi çok mutlu eder...Sana yakışan da bu olur...Papaza kızıp oruç bozulmaz...Pire için yorgan yakılmaz demiş atalarımız...

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

Working...
                                X

Debug Information