önce 50 000 ler sonra 300 000 ler....

Collapse
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • egelii
    Tecrübeli
    • 25 Ağustos 2011
    • 2961

ihakkı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Secimin yenilenme riskine karşı geceye short pozisyonda girmek iyidir
    bi yukarı daha denesede çöker akabinde

Yorum

• sonperde33
      Tecrübeli
      • 03 Ağustos 2011
      • 2999

Click image for larger version

Name:	Yeni Bit Eşlem Resmi.png
Views:	1
Size:	77.7 KB (Kilobyte)
ID:	521312

kendimce çizittirdiğim benjo grafım.

orta çizgide her ay 27,5 kuruş artış benim hakkım diyor.

yıl sonuna bakarsak
      1 şubat başlangıç 5,15 + 11 ay x 27,5 = 8,22 ediyor,

tabi palanın domuzluk hakkı dediğimiz overshootingide hesaplarsak
      çarpanı 40 kuruş olarak değiştirmek gerekiyor,
      Gel dedin, geldim Abdurraman çavuş!!!

Yorum

• Titrettin
        Aktif
        • 20 Aralık 2016
        • 318

Son günlerde seçim sürecinde anladım ki biz KESİNLİKLE batı medeniyetine ait bir ülke değiliz. ümmetçilerin hakim olduğu bir Ortadoğu ülkesiyiz. Twitter yazılarını okuyunca, üslubu gördükçe ...

Yorum

• kuzu
          furuşan akıncı
          • 11 Aralık 2008
          • 13961

degerli dostlarim ve dusmanlarim....

biri olmasa idi....ne ben olurdum bu alemde...ne dostlarim...nede dusmanlarim....

o biri....HEM BENDEN hem dostlarimdan...hemde mecburen dusman gibi davranan gizli dostlarimdan...

sizce...o biri...BU CESUR DAVRANISI UCUN MILYONLARCA TESSEKKURU HAKETMIYORMU....

ediyor.....korkusuz....olumune susamis bu buyuk TURK OGRETMENI....simurg....name digger...DILAVER HOCAYI....alkislamanizi istiyorum...

benim gibi birini....OMUZLARINDA TASIDIGI UCUN....bu is bildiginiz gibi kolay degil...BU BIR ISYANDI...kilicini ceken ve furusan ZORO benim....cepheye silah gonderen DILAVER HOCAM...

lutfen altini imzalayin bu yazinin....BU ADAM BUNU COOOKTAN HAKETTI.....
          YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• hurolg2
            Aktif
            • 25 Ocak 2019
            • 367

Sayın Kuzu üstadım ve de moderatörüm nihayet başardım ve artık hurolg olan onceki kullanıcı adım ve hesabımı hurolg2 yapıp yeniden buraya cep telimden girebildim. Tekrar selam ve sevgiler bol kazançlar herkese...

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• liono
              Tecrübeli
              • 17 Ağustos 2011
              • 420

Tüm dostlara ve düşmalara gelsin...

Yorum

• saleve
                Aktif
                • 27 Eylül 2013
                • 244

Bu gün aaçıklanan paketin özeti:

DAVUL TOZU MİNARE GÖLGESİ
                ÖFKE RÜZGAR GİBİDİR, BİR SÜRE SONRA DİNER; AMA PEK ÇOK DAL KIRILMIŞTIR. Liberte- Egalite - Fraternite

Yorum

• Misafir

şu oligarlarda tanzim satısına geçse borsada !

Yorum

• Misafir

kuçuk bas hayvan. domates biber patlıcan, alkolik turist,best alın size paket oligarlar,acıdım halinize neyinizi soyalım sizin.

Yorum

• kuzu
                      furuşan akıncı
                      • 11 Aralık 2008
                      • 13961

reform paketi de aciklandi.....eeee simdi ne olacak....
                      YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• kuzu
                        furuşan akıncı
                        • 11 Aralık 2008
                        • 13961

gidin bi sene geriye cumhurbaskanligi secimleri onundeki yazilarima.....gene secimden sonar reform paketi vardi....

bana soruyordular kuzu burasi diptir....degil mi...

degil diyordum...

uc bes ay sonar gene soruyorlardi....burasi diptir degil mi....

degil diyordum....

ekliyordum...

bir finansal piyasada burasi diptir diyebilmek ucun....MARK TO MARKET....ilan edilmesi lazim....

edilmeden....DIP FILAN YOKTUR....O PIYASA DIPSIZDIR DIYORDUM....

MARK TO MARKET NEDIR....BATIK VE DONUK KREDILERIN BLANCOLARDAN CIKARILIP BU SIRKETLERIN BATTIKLARININ ILANIDIR...

PAKETTE VARMI BU....YOKKK....

emme birsey var...28 milyar tl lik kaart verip....bu sirketleri yuzdurecegiz var....INSAAT VE ENERJI DAGITIM SIRKETLERI...YANDASLAR.

BU DURUMDA DIP VARMIDIR...

cugap....dip yoktur....BU PIYASA DIPSIZDIR....

Yorum

• kuzu
                          furuşan akıncı
                          • 11 Aralık 2008
                          • 13961

borsayi 94 den 99 a basanlar...BU PAKET UCUN BASTILAR....bi gunde yuzde 4 cikarak....

henuz detaylari bilmiyorum....DETAYLARDA MARK TO MARKET varsa....yarin borsayi yukari surerler....yoksa 94 e yek gunde ineriz....

Yorum

• kuzu
                            furuşan akıncı
                            • 11 Aralık 2008
                            • 13961

bu 28 milyar tl ise....batik ve donuklarin miktari hakkinda bi fikir veriyor....

Yorum

• Hale Türk
                              Aktif
                              • 05 Haziran 2018
                              • 318

kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                              borsayi 94 den 99 a basanlar...BU PAKET UCUN BASTILAR....bi gunde yuzde 4 cikarak....

henuz detaylari bilmiyorum....DETAYLARDA MARK TO MARKET varsa....yarin borsayi yukari surerler....yoksa 94 e yek gunde ineriz....
                              Sevgili Kuzu, paketteki şu maddeyi nasıl yorumlarsınız?

Kamu bankalarına toplam 28 milyar lira DİBS verilecek. Sorunlu kredilerin bir kısmı ulusal ve uluslararası yatırım fonlarına transfer edilecek.

Yorum

• kuzu
                                furuşan akıncı
                                • 11 Aralık 2008
                                • 13961

BATIKLAR...batmadi demek....benim basliktaki 50 000 I canli tutar....300 000 batmalarini bekler...

BATARSA BUNNAR...KAYYUMLAR BU SIRKETLERI PARCALAR....acik artirma ile satar...kac kurus alirsa onu kredi verene oder...bu genelde onda birdir....ICI COOOKKKTAN BOSALTILMISTIR ONUN....ONUN UCUN BATIKTIR....

Yorum

Working...
                                X

Debug Information