o grafi asan ben simdi ne yapiyor...FUR-KAC ucun vadelide long oluyor tabiiki....
önce 50 000 ler sonra 300 000 ler....
Collapse
X
-
cok kisa....kanal hareketi...yarin yukarida....marj total 2500 puvan...bunda FUR-KAC 1500 ILA 2000 PUVANDA KAPANIR....HEM KARDA HEMDE ZARARDA...adi ustunde FUR VE KAC...helecan ossun...
baby name forum 2017
YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
Yorum
-
kuzu, yorumlar için teşekkürler. akıcı ve zihin açıcıcıydı.Gel dedin, geldim Abdurraman çavuş!!!
Yorum
-
Kuzu... Dolar pozisyonunda bekleme - kagıda gecis. zamanlama icin ne derdin?Insana dürüstlük öğretmeyen hiçbir inanç ve felsefeye saygı duymuyorum...
"Kutsal kitaplarda çokça adı geçen "şeytan" gerçek dünyada size ahlâk dersi veren bir yobazdan başka bir şey değildir..."
NIETZSCHE
Yorum
-
YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
Al/Sat/Tut/Tavsiye/Öneri değildir!.
Yorum
-
degerli dostlarim.....
TURKIYE PIYASASINDAN CEKILDIM....oynamam artik....HUKUK YOK....
missal...VIOP I shortlasam....BIST 30 10 000 puvan duserken....VIOP 30....5000 puvan yukari surulebilir....
bu tamemen....TURK OLIGASININ ELINDE...sirketler ve devlet onlar....ben bu ortamda oynamam....enerjimi obur piyasalara yonlendirdim....TURK PIYASALARI BENI ILGILENDIRMIYOR ARTIK....
biliyorsunuz....ben bi piyasada furusuyorsam o piyasayi yazarim...BU PIYASADA FURUSMAM....TALAN ETTIM....GIDIYORUM....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
Kuzum malesefki ülkemizde tam yerleşmemiş olan hukuk sistemi bunların elinde iyice felaket oldu ama ülke bizim , kaçmak yok düzeltmek için sonuna kadar uğraşacağız.kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterdegerli dostlarim.....
TURKIYE PIYASASINDAN CEKILDIM....oynamam artik....HUKUK YOK....
Dediğin doğru bu şartlarda yatırım yapmamız kumar gibi oluyor ancak diğer dostlarımız da böyle düşünüyorlardır diye tahmin ediyorum; en azından bu topiğin hedeflerinden 50.000'i beraberce bir görseydik.
YAZDIKLARIM TAMAMEN HAYAL ÜRÜNÜDÜR.YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
Yorum

Yorum