gözün aydın ve tebrikler sayın kuzu
önce 50 000 ler sonra 300 000 ler....
Collapse
X
-
-
Emmimmm... Maşallah... Allah nazardan saklasın...
Çok çok teşekkürler...
İyi yolculuklar... İyi eğlenceler...
Yorum
-
Hocam 2 taneden fazla yetiştiriyorsunuz bende oğlum ve kızıma sizin bize öğrettiğiniz görüş açısını öğretiyorum. Minik kuzuların başarısını kutlarım.kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbende ulkeme boyle yardimci olmayi sectim....iki tane gelecegin....BUYUK TURKLERINI yetistirmeyi....
bilgi ile donattigim bu usaglar....donup ulkeme hizmet edecekler....
Yorum
-
Kuzu hocam oğlunuzu ve sizi kutluyorum, hayat her şeyi gönlünüze göre versin, çocuklarınızın yolu ve bahtı açık olsun.
İyi yetişmiş,yetişen genç Türklerimiz dünyanın dört bir yanına dağıldılar, kimi ülkelerinde kendilerinden esirgenen hak ettikleri daha iyi bir hayat ve yaşam koşulları, kimi eğitim ve kariyer adına. Onlar bizim ülkemizin gelecekteki bilgili,ahlaklı ve sosyal anlamda da kendilerini kabul ettirmiş diasporası olarak umudumuz olacak.
Şu anda pisliğin, ahlaksızlığın her türüne bulaşmış bu hakim zihniyet ve onların dünyada yarattığı kötü ve olumsuz algıyı yok etmek için uzun ve zorlu bir süreç var gelecek kuşakların önünde. Hayat ve şans iyi ve ahlaklı insanlar yanında olsun diye diliyorum.ÖFKE RÜZGAR GİBİDİR, BİR SÜRE SONRA DİNER; AMA PEK ÇOK DAL KIRILMIŞTIR. Liberte- Egalite - Fraternite
Yorum
-
-
Yeğenimi gözlerinden öper başarılarının daim olmasını dilerim.kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbu sinav sonucu....yegeniniz....benim yetistirdigim yawrim....en yuksek puvanla girilen...STUYVESANT LISESINI kazandi....

YAZDIKLARIM TAMAMEN HAYAL ÜRÜNÜDÜR.YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
Yorum
-
aynen...şemsi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterEvlatlarinizin bahtlari acik,saglik ve afiyetleri daim olsun ustadim
imza...
saygılar...

Yorum

Yorum