kuzu Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
önce 50 000 ler sonra 300 000 ler....
Collapse
X
-
vawwww....bu hic aklima gelmemisti....luzuci Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterYeni seçimde seçmen listelerinin değişmeyeceği ne malum.Taşı anadoludan seçmeni kaydettir istanbula vs.vs..YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstervawwww....bu hic aklima gelmemisti....
Kuzu hocam zaten o işin altyapısını da hazırladılar da yeniden seçim yapabilirler mi? Ağalar sözüm ona İstanbul seçmeni köyündeki muhtarı seçmek için İstanbul'dan anadoluya ikametini almış. 500.000 bu şekilde seçmen kaybımız var diyorlar.
Yorum
-
Tekrar seçim falan olmaz arkadaşlar, geçin bu işleri... O mazbata hakedene verilecek. ondan sonra ekonomi ve borsa nasıl gider buna kafa yoralım...
Yorum
-
kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterhale.....
ne diyor....BUYUKLER BUYUKLERLE SAVASIYOR....tercumesi....bi gurup buyuk borsayi feyzaya surmek istiyor....surerlerse...obur buyuk gurubun NORMALDE CIKMALARI IMKANSIZ OLAN MALI....cikis baslar baslamaz bunlara yikacak....30 milyar dolarlik mal bu....
ikinci maddede diyorki....40 000 puvanlik bi dususun on temizligi diyor....
BU IKISI....BORSAYI BORSA YAPAN SEYLERDIR.....
BU TOPIGIN BASLIGINDADA BI 50 000 RAKKAMI....elece durir...niyekineki....
dimag ki neymis....USULET VE SUHULET ICINDE....50 000 esastir...o olmadan bu borsa usulet ve suhulet icinde dusmeye devam eder....
asagi yonlu oklar...USULETTIR....yukari yonlu oklar...SUHULETTIR....
YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
YAZDIKLARINIZ NEYI ANLATIYOR.....
HUKUK DEVLETINI....
bu varsa borsa cikar....bu yoksa borsa duser....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
ben neyi bekliyordum....SECIM BITTI....6 NISANDA REFORM PAKETINI....piyasada bu paketi bekliyor....bunu yaparlarsa....500 milyar krediyi veren cavir.....bu parayi tehsil edebilmek ucun....turkiyeye bi 100 milyar kredi acar....bununla 3 yillik bi program olusur....HALKIN BANKALARDAKI 180 MILYAR DOLAR MEVDUATI COZULUR....dolar-tl once 4.60 a sonar 4.20 ye duser diyordum.....borsada 130 000 e gider diyordum....
ama yerine ne yapiyorlar....SECIMLER BITMEDI DIYORLAR....yaptiklari herkesi urkutuyor....
bu sartlarda....yukaridaki dediklerimi unut gitsin....
DIYELIM SECIM OLAYI TATLIYA BAGLANDI....ve bu dedigim olacak....yani hedef 130 000....
bunun olabilmesi ucun...cikisi dort gozle bekleyen ve satip tuyeceklerin HALLI LAZIM...bir fetwa ilazim....o fetwada su yazilmali...bunlarin kellelerinin omuzlarinin ustunde durmasi DINEN CAIZ DEGILDIR....tercumesi.....80 000 e in...hepsini dok...sonar 130 000 e yonel....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
lem gidin bakem....obur forumlarda....twiterlerde....orada veya surada....BU TUR YAZILARI OLAN BASKA BIRI VAR MI....
YOKTURRR....olamaz....
cunki....
hicbiri....FINANSAL PIYASA NEDIR....BORSA NEDIR....bilmezler.....
turkiyenin 500 milyar dolar borcu var....BATACAGIZ DEYIP DURURLAR....LEM kerizzz sen battin ni o 500 milyari sana borc vermis olanda batar....
hanya nerede...konya nerede....bilemezler....kafalarinin icinde beyin yok...et var...ET KAFALILAR....onemli birine bunu dedim....vallaaa haklisin biz et kafaliyiz dedi....her hafta rapor yayinliyor....you tube de....KESTI ARTIK BORC TRASINI....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
,2017 deki dediğiniz gibi 50 leri görmeliydi o yıl gereksiz birsuhulet bu günlere getirdi.kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterben neyi bekliyordum....SECIM BITTI....6 NISANDA REFORM PAKETINI....piyasada bu paketi bekliyor....bunu yaparlarsa....500 milyar krediyi veren cavir.....bu parayi tehsil edebilmek ucun....turkiyeye bi 100 milyar kredi acar....bununla 3 yillik bi program olusur....HALKIN BANKALARDAKI 180 MILYAR DOLAR MEVDUATI COZULUR....dolar-tl once 4.60 a sonar 4.20 ye duser diyordum.....borsada 130 000 e gider diyordum....
ama yerine ne yapiyorlar....SECIMLER BITMEDI DIYORLAR....yaptiklari herkesi urkutuyor....
bu sartlarda....yukaridaki dediklerimi unut gitsin....
DIYELIM SECIM OLAYI TATLIYA BAGLANDI....ve bu dedigim olacak....yani hedef 130 000....
bunun olabilmesi ucun...cikisi dort gozle bekleyen ve satip tuyeceklerin HALLI LAZIM...bir fetwa ilazim....o fetwada su yazilmali...bunlarin kellelerinin omuzlarinin ustunde durmasi DINEN CAIZ DEGILDIR....tercumesi.....80 000 e in...hepsini dok...sonar 130 000 e yonel....
Yorum
-
missal sunu hicbiri bilmez....
50 000 e inerse borsa turkiyeye LONDRADAN dolar yagar....
niye yagar....yabanci takasi yuzde 60....bunun yuzde 50 si biyikli sirket sahipleri....
turkiye de paraya sikisti....diyelim A SIRKETININ SAHIBI....yazar 50 000 de A SIRKETININ TAHTASINA 500 milyonluk satis...o satisi londradan cizar alir....bak ne yapti....yasal bir SERMAYE TRANSFERI yapti....o arada turkiye ye dolar girdi....
bunun sirketinede para girdi....kime satti...cavire...kulahima anlat onu sen...kulahlarim obur forumlarda ve twiterlerdeler...bana anlatma emme....oyarim seni....OYA GIBI.YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
ISTE BU BILGILERDIR....kuzu yu kuzu yapan....
bak geldim gene...skender ve biyikliya SOKTUM GIDIYORUM...PARALARINI ALDIM...HEP ALIYORUM...IZLIYORSUNUZ...acikca gostere gostere yapiyorum...
ve diyorum ki....
bre kafir....AVA GIDEN AVLANIR....HA HA HAYAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
ne yapicak....yarin gelip arti acip yukari yonlenecek....ne yapacagim....GELIP BURNUN ORTASINA YUMRUGUMU YAPISTIRACAGIM....
YUMRUK MANYAGI YAPACAGIM....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum

Yorum