Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
Seni okumak büyük ayricalik. Evet bende acidim yok olduguna... Olsun... Yazidir yine yazilir. Fakat 2 saat ayrilan zamana kimbilir neler sigmisti diye merak etmedim degil... Kitap gibi insanin 2 saatinin anlamini sükür ki biliyoruz... Seni okumak cok ama cok hos... Her zaman bekliyoruz. Saglicakla kal ...
sağol abi...Yine bir mesaj yazmaya kalktım, biraz zaman geçince mesajı gönderemiyorum. tekrar giriş yapmak gerekiyor.
usagların hemen hepsi yuvaya döndü.....onlardan kopmak zor....bulaşıyorum....hikayeden kavgalar çıkarıyorum....borsanın sıkıcı ve dört duvar arasındaki yalnızlığından kurtuluyorum....buna benzer bi savunma yazdım....DAHA KIVRAK....VE DEHSETLİ KAYMAMI SAGLIYOR BU DEDİM….
usagların hemen hepsi yuvaya döndü.....onlardan kopmak zor....bulaşıyorum....hikayeden kavgalar çıkarıyorum....borsanın sıkıcı ve dört duvar arasındaki yalnızlığından kurtuluyorum....buna benzer bi savunma yazdım....DAHA KIVRAK....VE DEHSETLİ KAYMAMI SAGLIYOR BU DEDİM….
DU BAKALIM YAHUDİ PATRONUM NE DİYECEK.....
CANSIN.... Bazen üzüyor hem sevindiriyorsun insanlari... Duygulandim seni okuyunca... Saglicakla kal...
Insana dürüstlük öğretmeyen hiçbir inanç ve felsefeye saygı duymuyorum...
"Kutsal kitaplarda çokça adı geçen "şeytan" gerçek dünyada size ahlâk dersi veren bir yobazdan başka bir şey değildir..."
Yorum