Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
Bize yahudi Elliotçudan sayım getirecekti, o da gelmedi.
DOCTOR....
BURADA CALIŞMA SAATLERİ...turkiyenin 1 gün gerisinde....ben yarın dedim mi....48 saat sonra demektir....
evetttt….
incelettirdim.....oda seninle aynı görüşte....108 000 olursa....üstü var diyor....
yalnız ikinizinde bilmediği....yani çizgilerde görünmüyen….GEOPOLİTİC VAR....
MİSAL...ne diyorum aylardır....dolar-tl 4.60 a inecek....bu çizgilerde yok....AMA TURKİYE UYGUR TÜRKLERİ POLİTİKASINI ÇİN LEHİNE DEGİŞTİRDİ.....bu ne demek...çin büyük bi para ile turkiyeye yatırıma gelecek demektir....incik bu bilgi cızgıda yok...EMME BENDE VAR....cünkiii ben geleceği tahmin eden borsacıyım....gelecek ise....GELECEK PARA İLE ŞEKİLLENİR...
ONUNCÜN....ben ne dersem o olur....108 diyorsam 108....4.60 diyorsam 4.60 olur....
bendenizin görevi....SİZLERE....TRENDLERİ....VE ARA TRENDLERİ BİLDİRMEKTİR....ve bunu herkesten önce yapmaktır....
bu görevi yapmış bulunuyorum....
şimdi sıra sende....
bu ARA TRENDİ PARAYA ÇEVİR....
BEN POZİZYON YAZARSAM...anlaşmam gereği...yatırıp ebemi ikiyorlar….yazamiram….ama genel bilgi yazmam serbest....hatırımı o gaddin saydılar....yoksa normalde bu bile yassak....
BURADA CALIŞMA SAATLERİ...turkiyenin 1 gün gerisinde....ben yarın dedim mi....48 saat sonra demektir....
evetttt….
incelettirdim.....oda seninle aynı görüşte....108 000 olursa....üstü var diyor....
yalnız ikinizinde bilmediği....yani çizgilerde görünmüyen….GEOPOLİTİC VAR....
MİSAL...ne diyorum aylardır....dolar-tl 4.60 a inecek....bu çizgilerde yok....AMA TURKİYE UYGUR TÜRKLERİ POLİTİKASINI ÇİN LEHİNE DEGİŞTİRDİ.....bu ne demek...çin büyük bi para ile turkiyeye yatırıma gelecek demektir....incik bu bilgi cızgıda yok...EMME BENDE VAR....cünkiii ben geleceği tahmin eden borsacıyım....gelecek ise....GELECEK PARA İLE ŞEKİLLENİR...
ONUNCÜN....ben ne dersem o olur....108 diyorsam 108....4.60 diyorsam 4.60 olur....
108 bin olursa üstü var yani eyvallah.
O zaman ralli devam eder. hatta 120 bine kadar devam eder.
Ben buna ihtimal vermiyorum be usta. 100 bin üstü artık BOĞA TUZAĞI'dır.
Brezilya ve Arjantin borsalarını verdim. bugün,yarın ALL TIME HIGH...
Yani THE END.
XBANK endeksi tamam.
XSINAİ 120-122'ye kadar yolu var. O da en geç ay sonunda biter.
Bu durumda dolar aşağı. Borsa yatay-aşağı.
Böylece Şubat sonunu buluruz gibi geliyor bana.
Sonrası ise borsada şelale.Dolarda yeni yükseliş trendi.
88 000 den baslıyan bu çıkış.....ilk 103 000 e çarpıp....oradan senin 100 000 e...extented de 97 000 e...emme MERMİ HIZIYLA CARPIP GÜNÜ İÇİ 2000 PUVAN ÜSTTEN KAPATATRAK...düzeltmesini yapar....ve oradan 108 000 e gider....
KENE üçün....103 000 ila 97 000 aralığında....bi kan emme var....
İKİ KERRE KAN EMERSEN....ilki short açarak 103 den....ikincisi long açarak 97 000 den....108 e...
unutma....
biz TALANCIYIZ....İŞİMİZ SKENDERİ SOYMAK....onun derdi bizi germemeli...
sen doctor sun bilirsin....
hasta yatağında ikilir….skenderin ne yaptığını düşünme....hasta o....onu yatağında ik.
bu ikimizde kalsın....yayılmasın....vakti geldimi yazarız...bu seni yorumcu yapar....vaktikten önce ötmüyecen….bırakacaksın herkez ötsün….sonra sen öttün mü....ŞOK ETKİSİ YAPAR....KUZU OLURSUN.
ÇÜNKİİİİ....
yeni DEGİŞİMLER gelir....
gelir...
çünkiii….
DEGİŞİMİN mimarları var...pompalanan her haber....değişim değildir....bir INPUTTUR insan beynine gönderilen....ki output ona göre şekillensin...kim demiş bunu....vetandasımız SOCRATES demiş....ne zaman demiş....3000 yıl önce demiş....ZEUS u tırmalarken....o zamanın tanrısı....
bu yüzden de...öldürüldü.
emme....
o öldükten sonra ZEUS ta öldü...insanlar 4000 yıl taptıkları TANRILARINI öldürdüler....yeni TANRI buldular....
bu ikimizde kalsın....yayılmasın....vakti geldimi yazarız...bu seni yorumcu yapar....vaktikten önce ötmüyecen….bırakacaksın herkez ötsün….sonra sen öttün mü....ŞOK ETKİSİ YAPAR....KUZU OLURSUN.
ÇÜNKİİİİ....
yeni DEGİŞİMLER gelir....
gelir...
çünkiii….
DEGİŞİMİN mimarları var...pompalanan her haber....değişim değildir....bir INPUTTUR insan beynine gönderilen....ki output ona göre şekillensin...kim demiş bunu....vetandasımız SOCRATES demiş....ne zaman demiş....3000 yıl önce demiş....ZEUS u tırmalarken....o zamanın tanrısı....
bu yüzden de...öldürüldü.
TL bazlı 108 çıkmıyor bende yav çıldıracam. sanayilerle yarın 102.500, hadi en fazla 103 bin olsun.
Banka endeksi bitti. GARAN ve AKBNK zirveleri görüldü. Yarın en son YKBNK kaldı.
108 bin görülürse devamı gelir diye çıkıyor benim sayımlar.
Neyse en geç haftaya döner bu endeks. Bu kez büyük talan yapacaz emmi.
Yorum