önce 50 000 ler sonra 300 000 ler....

Collapse
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • akıncı
    Tecrübeli
    • 24 Nisan 2018
    • 616

doctor….

soru şu....

şirket sahipleri nerede satışa gelir....

onlar satışa gelmedikçe....KUZU KURALI İŞLER....türev piyasalar FORCED DİSTRACTİON.....

HADİSE SPOT PİYASADA....

o nötr....satıcıda yok....alıcıda yok....işte bu hal oluştumu….ZORLANMIŞ ÇIKIŞLAR BASLAR....

durdurmanın tek yolu vardır....şirket sahiplerinin spot ta mal satması....

bu....TÜREV PİYASADAKİ ZORLANMIŞ DISTRACTİON ı bıçak gibi keser....

bu yer neresidir....misal....108 000 MİDİR....acaba neden....neden o rakkam...hisabı var...kitabı var.

Yorum

• akıncı
      Tecrübeli
      • 24 Nisan 2018
      • 616

sen laz guneysuya bi mesaj at doctor….

mayısta 50 000 de....topiğimi açıp...altına bu işin piri bu desin...topiği geri kapasın deyyuuuzzz….

Yorum

• smartinvestor
        Tecrübeli
        • 29 Kasım 2015
        • 901

akıncı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
        doctor….

ocak sonuna kadar buralardayız....ELİOT ta 108 000 imkansız....eger olursa o zaman hedef dahada yukarıda demiştin....notunu aldım….incelettiriyorum....bi eliotcu yahudiye….sana bilgi vereceğim.
        Buraya da yazar mısın emmiii... 108 hedefi değişirse... Çok teşekkürler...

Yorum

• mohikan
          Katılımcı
          • 01 Kasım 2011
          • 168

sen laz guneysuya bi mesaj at doctor….

mayısta 50 000 de....topiğimi açıp...altına bu işin piri bu desin...topiği geri kapasın deyyuuuzzz….
          Bu mayısta 50 bin mi? Çok zor be emmi. 4 ayda oraya gelmesi sayımlardaki zaman skalasına göre mümkün değil.

Benim hedefim de 48-50 bin ama 2-3 yıl sonra.

Yorum

• akıncı
            Tecrübeli
            • 24 Nisan 2018
            • 616

yaw sen git söyle....ele diiir de....onun laz beynini patlatmazsam namerdim ula....sen söyle gulagına kar suyu kaçsın....

Yorum

• akıncı
              Tecrübeli
              • 24 Nisan 2018
              • 616

doctor….sen benden iyi bilirsin anatomiyi....

fekaatt ben bişeyi senden eyi bilirim....oda sudur...bir laz en cok gulagından üşür....rebbim gulaglarına damar komamış...unutmuş.

Yorum

• mohikan
                Katılımcı
                • 01 Kasım 2011
                • 168

Emmi diğer köye gidip oradaki it kopuk takımıyla uğraşamam.

5-6 ay önce orayı tamamen bıraktım, twitter'a geçtim.

O zamandan beri 2 kez girdim foruma, gireceğime pişman oldum.

Burası daha nezih bir ortam. Arada bir takılırım müsaaden olursa.

Yorum

• akıncı
                  Tecrübeli
                  • 24 Nisan 2018
                  • 616

anatomi demişken....laz sanki klasik anatomiye uymuyor....

misal kendi türküleri var.....

LAZLAR GELÜRRR ASSAGIDAN DA....

KURSAK BAGLAR DASHAGUDAN.....

BAK bıyır….dashaktan kursak bağlanır mı....normal insan bağlamaz...bunnar bağlıyor....

git guneysunun hissenet toplantılarındaki resimlerine bak....aynen türkü deki gibi...kursak dashakta….

Yorum

• mohikan
                    Katılımcı
                    • 01 Kasım 2011
                    • 168

anatomi demişken....laz sanki klasik anatomiye uymuyor....

misal kendi türküleri var.....

LAZLAR GELÜRRR ASSAGIDAN DA....

KURSAK BAGLAR DASHAGUDAN.....

BAK bıyır….dashaktan kursak bağlanır mı....normal insan bağlamaz...bunnar bağlıyor....

git guneysunun hissenet toplantılarındaki resimlerine bak....aynen türkü deki gibi...kursak dashakta….
                    Ha ha ha güzelmiş.

Yav emmi sen oradan küs ayrıldın. Sonra karşılıklı laf taşımalar yüzünden aralar tamamen bozuldu.

Bir de bu yazdıklarını duyarsa artık neresi üşür bilemem.

Yorum

• akıncı
                      Tecrübeli
                      • 24 Nisan 2018
                      • 616

mohikan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                      Emmi diğer köye gidip oradaki it kopuk takımıyla uğraşamam.

5-6 ay önce orayı tamamen bıraktım, twitter'a geçtim.

O zamandan beri 2 kez girdim foruma, gireceğime pişman oldum.

Burası daha nezih bir ortam. Arada bir takılırım müsaaden olursa.
                      basımın üstünde yerin var doctor...seni ben yetiştirdim....

emme ele deme....öbür köye....

yöneticisi dostum....

iti kopuğu yönetiyor dedin mi....aliniram ula....ha ha ha

merak etme suanda o beni okuyor....aşağıda....kasıtlı giydiriyorum.....buna bindirmekten aldığım zevki hiçbirseyden almiram ula.....yarım akıllı yaaa….lazzz daha.

Yorum

• akıncı
                        Tecrübeli
                        • 24 Nisan 2018
                        • 616

mohikan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                        Ha ha ha güzelmiş.

Yav emmi sen oradan küs ayrıldın. Sonra karşılıklı laf taşımalar yüzünden aralar tamamen bozuldu.

Bir de bu yazdıklarını duyarsa artık neresi üşür bilemem.
                        ne küsü ula....guneysuya mı küseceğim...bu alemde en sevdiğim insandır....

diyeceksin ki...niye sevirsen….

yawww aklı gıt ondan....acıram ula....iti kopuğu yönetmek kolay mı....ha ha ha

Yorum

• akıncı
                          Tecrübeli
                          • 24 Nisan 2018
                          • 616

incik bu dalaşmamla çıldırıyor....

elleri tuşlara gidiy….yazıy...siliy….gönderemiyor....

kendini rahatlatmak üçünde....çamura tas atarsam üstüme sıçrar deyip....ikircikleniyor....

namıssız…..benim nerem çamur ula....ha ha ha

Yorum

• akıncı
                            Tecrübeli
                            • 24 Nisan 2018
                            • 616

lem laz burnumda tütüyorsun....

kendine eyi bak....yaslandık garim….gulaglarını bizim doctor tedavi eder...korkma beleş....bu gaddin yeter imdilik….lazsın emme....rebbim genede alınma duygusu vermiştir....bi bag eleme....dashagına değil ula....gelbine.

Yorum

• AmurTemur
                              Katılımcı
                              • 06 Ekim 2012
                              • 120

doctor….

ocak sonuna kadar buralardayız....ELİOT ta 108 000 imkansız....eger olursa o zaman hedef dahada yukarıda demiştin....notunu aldım….incelettiriyorum....bi eliotcu yahudiye….sana bilgi vereceğim.
                              Agam hep yazdın hasar tespiti dedin...Sonucun da marttan sonra iş ımf ye bile uzanabilir demiştin daha önceleri...

Geopolitic hep dersin....Şimdi de 108 bin....mart sonu ise 88 bine inebilir dersin....

Fikir teatisi yapalım.....

100 bin üstüne geçer dört beş gün kalır isek bu hamur çok su kaldırır gibi geliyor bana....

Geçilmez ise sorun yok.

Böyle olursa ben bunu geopolitic e bağlarım....Geopolitic de sen beni memnun et ben de senin düştüğün sıkıntından çıkmana
                              yardımcı olayım durumu hasıl olamaz mı....

Bunun gizli imf si olur,notçu kurumları olur,fonları olur...Olur da olur....

Aslın da orta uzun vade de aleyhimize olacak olan geopolitic durumu Türk halkına ancak çok yüksek perde den

olumluluk pompalanarak kabul ettirmek gibi bir niyet olamaz mı....Sanki gelişmeler oraya doğru yol alıyor gibi....

yanlış mı düşünürüm ne dersin...Bunu bir değerlendir.....100 Bin üstünde kalıcı olursak ben böyle düşünürüm.

92.000 GEÇİLİRKEN AKLIMA BUNLAR GELDİ..Mermi hızıyla da aldılar...Diğer em ler bugün kırmızı bar koydu...Oralar yukarıya devam etmez,

biz devam edersek ve yokarda uzun kalırsak 92.000 lerde de yazdığım gibi bu yönde ki şüphelerim iyice artacak...

Bu sorum da agam hem sana hem mohikan a.....

BOVESPA 2018 ocak şubatta bizle beraber zirve tamamlayıp düşmeye başladığı hal de; hazirandan sonra niçin ayrışmış ve

önceki zirvenin %10 üstüne gitmiştir.....ELLİ OT bunu görebilmişmidir.....
                              Bovespa yı ayrıştıran ne olmuştur.

Yorum

• akıncı
                                Tecrübeli
                                • 24 Nisan 2018
                                • 616

doctor….

soru şu....

şirket sahipleri nerede satışa gelir....

onlar satışa gelmedikçe....KUZU KURALI İŞLER....türev piyasalar FORCED DİSTRACTİON.....

HADİSE SPOT PİYASADA....

o nötr....satıcıda yok....alıcıda yok....işte bu hal oluştumu….ZORLANMIŞ ÇIKIŞLAR BASLAR....

durdurmanın tek yolu vardır....şirket sahiplerinin spot ta mal satması....

bu....TÜREV PİYASADAKİ ZORLANMIŞ DISTRACTİON ı bıçak gibi keser....

bu yer neresidir....misal....108 000 MİDİR....acaba neden....neden o rakkam...hisabı var...kitabı var.
                                AmurTemur Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                                Agam hep yazdın hasar tespiti dedin...Sonucun da marttan sonra iş ımf ye bile uzanabilir demiştin daha önceleri...

Geopolitic hep dersin....Şimdi de 108 bin....mart sonu ise 88 bine inebilir dersin....

Fikir teatisi yapalım.....

100 bin üstüne geçer dört beş gün kalır isek bu hamur çok su kaldırır gibi geliyor bana....

Geçilmez ise sorun yok.

Böyle olursa ben bunu geopolitic e bağlarım....Geopolitic de sen beni memnun et ben de senin düştüğün sıkıntından çıkmana
                                yardımcı olayım durumu hasıl olamaz mı....

Bunun gizli imf si olur,notçu kurumları olur,fonları olur...Olur da olur....

Aslın da orta uzun vade de aleyhimize olacak olan geopolitic durumu Türk halkına ancak çok yüksek perde den

olumluluk pompalanarak kabul ettirmek gibi bir niyet olamaz mı....Sanki gelişmeler oraya doğru yol alıyor gibi....

yanlış mı düşünürüm ne dersin...Bunu bir değerlendir.....100 Bin üstünde kalıcı olursak ben böyle düşünürüm.

92.000 GEÇİLİRKEN AKLIMA BUNLAR GELDİ..Mermi hızıyla da aldılar...Diğer em ler bugün kırmızı bar koydu...Oralar yukarıya devam etmez,

biz devam edersek ve yokarda uzun kalırsak 92.000 lerde de yazdığım gibi bu yönde ki şüphelerim iyice artacak...

Bu sorum da agam hem sana hem mohikan a.....

BOVESPA 2018 ocak şubatta bizle beraber zirve tamamlayıp düşmeye başladığı hal de; hazirandan sonra niçin ayrışmış ve

önceki zirvenin %10 üstüne gitmiştir.....ELLİ OT bunu görebilmişmidir.....
                                Bovespa yı ayrıştıran ne olmuştur.
                                bu iki yazıyı birlikte okuyun....ŞİRKET SAHAPLARI....satışa gelir diir benimki...sonra çolak Temur altta furguluyor eski yazılarımı....DEVALUASYON hasar tespiti....mart seçimlerinden sonra anca olur diyordum eski yazılarımda....

BU HASARI BİRCOK ŞİRKET BİLİYOR ZATEN....biz bilmiyoruz....bu hasarı olan şirketler ya batacak....yada bedelli sermaye artıracak...

bedelli artıracaksa....ondan önce elindeki tüm MALI ÜFLER....bu üfleme 108 000de olur....ve seçimden önce olur....bu üflenecek mal az buz değildir....adamın mamına kor...hangi adamın...spotu yukarı basıp türevdeki usagları soyayım diyen adamın...O ADAM...102 000 E KADAR İRAHAT....

EMMEEEE.....

ORADAN SONRA....

KARSISINDA KİMİ BULACAK.....

TUREVLERDE BENİM GİBİ DİNAZORLARI....yatırıp ikecegiz….

biz tam gidip gelirken....kartal pendik yani...

ŞİRKET SAHAPLARI SPOTA CAKTILAR MI....

İSKENDERİ GENE BÖGÜRTECEGİZ....

Yorum

Working...
                                X

Debug Information