Hale Türk Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
önce 50 000 ler sonra 300 000 ler....
Collapse
X
-
evet gözüken bu,bence olanda bu.sadece bankalarla olmaz bu iş,daha öncede olmadı,olmayacak.eskiden çukel kepez aktaş la yapıyorlardı aynı dümeni.sonra kamu kağıtlarına geçerdi iş. ama her seferinde patladık.birde şu son zamanların popüler konusu takas yükselmesi hakkındaki görüşümü yazmak istiyorum: 1996 dan beri piyasadayım.inanın her krizde elimde az-çok mal vardı.krizlerden önce en çok artan şey TAKASLAR dır.şu şöyle toplandı bu böyle toplandı diyerek adeta yabancılar aşağısı için birikim yapıyorlardı.kriz veya çöküşlerden önceki hafta ya da günlerde yabancıların deli gibi mal aldığına çok şahit oldum.şimdiki BCG eski adı RAYMOND JAMES bu işi çok iyi yapardı.
-
100.6 hala masada Sn.Uranacus...Ya 97.800 döneceğiz yada 100.6 gösterip kitaplara konu olacak bir ders verecek skender ağa. Ama suç bizdeeee... Sn.KUZU ne dedi geçen gelip. Aç Yunan grafını koy karşına bak dedi. 10x.000 ve similasyon aynı. Dinlemedik. Kalan Shortları son bir hamle doğrayıp çöküşe geçecek sanki.Yada dediğiniz gibi 98.400 sondu.URANACUS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstergeri sayimi 984...den baslatsakmi hale hn.
Yorum
-
Hayır buraya o seviyeden satış gelmez. Oradaki satıcıyı aşağıda eledi. Tam tersi orayı geçince millet panik halinde poz kapatacak ve orası da dönüş noktası olacak. O seviyede 104-106 aralığı. Seçimlere 100 bin üzerinde girmek istedikleri belli değil mi?Hale Türk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster100.6 hala masada Sn.Uranacus...Ya 97.800 döneceğiz yada 100.6 gösterip kitaplara konu olacak bir ders verecek skender ağa. Ama suç bizdeeee... Sn.KUZU ne dedi geçen gelip. Aç Yunan grafını koy karşına bak dedi. 10x.000 ve similasyon aynı. Dinlemedik. Kalan Shortları son bir hamle doğrayıp çöküşe geçecek sanki.Yada dediğiniz gibi 98.400 sondu.
Yorum
-
14 kasımda yazmışız gözümüze ska soka buraya getirdiegelii Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster88-103 bandındayız
görünen o ki 88 dip oluşacak şimdlik
88 altı düşüş 4/5 ay ötelenecek sanki
bana göre
zaten kendi gördüğümüzü yapmamaızın nedeni bu bu kadar bariz çıkacağımı belli edesen bizde kendimizle çelişiriz
Yorum
-
bende bakkal şortlarda dağıldım,
XU100 composite graflara göre, endekse göre zayıf kaldı.
ona mahsuben 2 kere teminat tamamladım.
dayanmaya çalışıyorum.
büyük manipülasyon var.her yerde.Gel dedin, geldim Abdurraman çavuş!!!
Yorum
-
bakkal şort devam,adoer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster[ATTACH=CONFIG]1066[/ATTACH]
Manipülatif borsada her olasılığı dikkate almmak gerek
2000 yılı örneği
seçime kadar yukarı sürebilir.
tamamen kendi senaryom,
15 temmuz darbe öncesi graflarına benziyor bu yükselş ,darbe olacak anlamı çıkmasın,
memleketin başına ördükleri bir pislik var , o pislikte haftaya açığa çıkar diye düşünüyorum.
şortçu temizlemeye kalktı. varsın ben şortta doğranim, insanlar zarar görmesin.
ötesi kısmet.Gel dedin, geldim Abdurraman çavuş!!!
Yorum
-
Ben takas konusunda yazdıklarınıza katılmıyorum.
Yabancı neden kriz yada çöküş öncesi takas arttırsınki?..
Yani sırf bizi kandırmak için mi alıyor onca senedi?
Bu en basitinden sizin yatırım anlayışınızla uyumlu mu?
Takas verileri yalan olmadığına göre gerçekten alıyor adamlar. Lamı cimi yok..!
Örnek olması açısından, Petkim de son 4 ayda city ve doçe açık ara takas arttırmışlar
Ve hergün az-çok almaya devam ediyorlar.
Şimdi bunu kriz emarasi olarak mı değerlendireceğiz?
Bankacılık sektörü yavaşlayıp sanayi almaya başladıklarında petkim gayet güzel ve hızlı primlenecek
Kısacası;
Takaslar ilizyon değil.. El sallıyor ben gerçeğim diye
Yorum
-
Tamamen kendi görüşüm.Endeks 120.xxx e giderken sanayi hisseleriyle gitti. Bankalar ona nazaran çok gitmedi. Aşağı dönüşte bankalar aşırı düştü ve tarihi yerlerde alım fırsatı verdi ve sanayi hisselerinde düzeltme yaptılar. Bu yükselişte bankalar ve diğer sektörlerle devam edip sanayi hisselerini dinlendirecekler gibi.
Yorum
-
103ü geçerse ve kalırsa yeni zirveye gideriz büyük ihtimal...Hale Türk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster100.6 hala masada Sn.Uranacus...Ya 97.800 döneceğiz yada 100.6 gösterip kitaplara konu olacak bir ders verecek skender ağa. Ama suç bizdeeee... Sn.KUZU ne dedi geçen gelip. Aç Yunan grafını koy karşına bak dedi. 10x.000 ve similasyon aynı. Dinlemedik. Kalan Shortları son bir hamle doğrayıp çöküşe geçecek sanki.Yada dediğiniz gibi 98.400 sondu.
103ten önce dönmesi zor bence...
Yorum

Yorum