1.Kademe 120.050 ve 2.Kademe 120.325 Short açıldı. 121.000 ve 122.000 son 2 kademe gelirse açıp çekiliyorum kenara. Ya herru ya merru...
önce 50 000 ler sonra 300 000 ler....
Collapse
X
-
120.650 3.Kademe açıldı. Short ortalaması 120.375 oldu. Devam...Hale Türk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster1.Kademe 120.050 ve 2.Kademe 120.325 Short açıldı. 121.000 ve 122.000 son 2 kademe gelirse açıp çekiliyorum kenara. Ya herru ya merru...
Yorum
-
Hadi hayırlısıegelii Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster120500 cort
başlayalım bakalım şamarı vurmaya
Ben 121.000'den keneyi salarım.
YAZDIKLARIM TAMAMEN HAYAL ÜRÜNÜDÜR.YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
Yorum
-
[/B]AmurTemur;653726
[B Nickli Üyeden AlıntıBen bunların aykırı bir duruma gireceklerini pek sanmıyorum.İçeri de tozu dumana katarlar ama gerisi göstermelik gibi sanki.....
Hatta bu iş; papazla ben senin seçimine katkı da bulundum, sen de beni idare et durumuna gitmiyordur inşallah.Şüphlerim yok değil yani.
10 ocak da ne dedik.papaz üzerinden karşılıklı bağırıp çağırıp sana seçim malzemesi verdim.Sen de ekonomik krizden bunalmış halkın
sorgulama bilmeyen,çabuk kanan kısmını ütmeme yardım et durumu hasıl olur demişiz.
Trump dan dün ilk yardım salvosunu gördük.31 MART a kadar benzer daha çok karşılıklı salvolar görürüz...
Suriye konusun da amriki bilgisi isteği dışında bir şey yapmayacaklar gibi.Piyasayı etkileyecek bir şey olacağını sanmıyorum.
Trump twitinden çok önce Cahit abim zaten yazmış 20 mil konusunu.Demekki uzun süredir bu işler alttan alta pişirilmiş.
Yorum
-
gençler BIMAS denilen bir kaart var,
isctr piyasa değeri 20 milyar, bu bakkalın piyasa değeri 26 milyar olmuş.
bunu şortlamak, endeksi şortlamaktan , daha karlı ve daha risksiz diye düşünüyorum, bende buna bastum sopayı, bakalım kısmet.Gel dedin, geldim Abdurraman çavuş!!!
Yorum
-
Nasil short aciyorsunuz cidden aklim almiyor.Secim donemine girdik, adamlar Hersey yolunda gibi gostermek icin neler neler yapiyor. Merkez bankasindan 36 milyar fiktif temettuyu kapan zihniyetin borsayi yukari tasiyacagini dusunuyorum. Ayrica bu yabancilar icin de guzel firsat, secim sonrasi cokusden once fiyatlari sisirmek de herkesin isine gelirFikirlerim değişebilir; Al/Sat/Tut/Tavsiye/Öneri değildir!.
Tüyo mu: uzak durun borsadan, kanmayın...
Kriz psikolojik! Durmak yok, yolmaya devam!..
Kriz falan yok, siz beceriksizsiniz!..
Yorum
-
dolar su an 6 ustunde olsaydi ,SubZero5 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterNasil short aciyorsunuz cidden aklim almiyor.Secim donemine girdik, adamlar Hersey yolunda gibi gostermek icin neler neler yapiyor. Merkez bankasindan 36 milyar fiktif temettuyu kapan zihniyetin borsayi yukari tasiyacagini dusunuyorum. Ayrica bu yabancilar icin de guzel firsat, secim sonrasi cokusden once fiyatlari sisirmek de herkesin isine gelir
shortu yine acar acaba derdim.
ama su an acaba bile demiyorum.
Gel dedin, geldim Abdurraman çavuş!!!
Yorum
-
Kuzu'dan ne öğrendik? Beklediğin seviyeleri simüle et , kene kademelerini bu seviyeleri kapsayacak şekilde ayarlaSubZero5 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterNasil short aciyorsunuz cidden aklim almiyor.Secim donemine girdik, adamlar Hersey yolunda gibi gostermek icin neler neler yapiyor. Merkez bankasindan 36 milyar fiktif temettuyu kapan zihniyetin borsayi yukari tasiyacagini dusunuyorum. Ayrica bu yabancilar icin de guzel firsat, secim sonrasi cokusden once fiyatlari sisirmek de herkesin isine gelir
Şimdi benim örneğimde spot30 ; 120.000' i görebilir veya bist100; 94-95.000 leri görebilir diye öngörüyorum;bu durumda 121.000 , 123.000 , 125.000 , 3 kademe kene ve gerekirse 127.000 son kademe kene , ondan sonra Allaha emanetsin
Sevgili SubZero5 ben bu şekilde short açacağım.Yazdıkların doğru olabilir ancak şu andaki trend hem ayı hem boğa ,KISA VADEDE biz vur-kaçdayız bugün short açarız yarın long açarız.Skender hem shortçuyu hem de longçuyu kesmek için testere yapacak , bu dalgaları yakaladıktan sonra ister short ol ister long.
Ancak genel düşüncem ORTA VADEDE yön aşağı olacak.
Yorum
-
önce long dum ki burda yazdım sonra şort dün yine kısa bi long bugün artık temelli cort temelli derken 121500 dende vurabilecek şekildeSubZero5 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterNasil short aciyorsunuz cidden aklim almiyor.Secim donemine girdik, adamlar Hersey yolunda gibi gostermek icin neler neler yapiyor. Merkez bankasindan 36 milyar fiktif temettuyu kapan zihniyetin borsayi yukari tasiyacagini dusunuyorum. Ayrica bu yabancilar icin de guzel firsat, secim sonrasi cokusden once fiyatlari sisirmek de herkesin isine gelir
dalga takip ediyoruz kısa alsatlarla her pozda kazanmaya çalışıyoruz
zaten asıl sıkıntı şuan grafiğe uygun gitmesi ve her pozda kazandırması
evet seçime kadar daha öncede belirttiğim gibi 88500 dip olacak yukarı sürebildiği tutabildiği yere kadar tutacak
çöküş ani ve hızlı olacak
şimdilik öle bişey yok
Yorum
-
ihakkı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterKuzu'dan ne öğrendik? Beklediğin seviyeleri simüle et , kene kademelerini bu seviyeleri kapsayacak şekilde ayarla
Şimdi benim örneğimde spot30 ; 120.000' i görebilir veya bist100; 94-95.000 leri görebilir diye öngörüyorum;bu durumda 121.000 , 123.000 , 125.000 , 3 kademe kene ve gerekirse 127.000 son kademe kene , ondan sonra Allaha emanetsin
Sevgili SubZero5 ben bu şekilde short açacağım.Yazdıkların doğru olabilir ancak şu andaki trend hem ayı hem boğa ,KISA VADEDE biz vur-kaçdayız bugün short açarız yarın long açarız.Skender hem shortçuyu hem de longçuyu kesmek için testere yapacak , bu dalgaları yakaladıktan sonra ister short ol ister long.
Ancak genel düşüncem ORTA VADEDE yön aşağı olacak.
kuzu yazamıyor pozlarını ve sımulasyonlarını….1 subatta kadar yassak....
KOPYA VERİYOR BİZE....acın yunan grafı ve simule edin....o simülasyonda....122 000 den 84 000 e....oradan 108 000 e ve oradan 60 000 e düşüş diye....coookkk gerilerde graf astı.....GÖZARDI ETMEYİN.....
kuyumculara yazdıkları ise....çoookkk uzun vade mala girme ile ilgili....yani mal al 10 yıl yatla ilgili....kısa ve orta vade ayrı....
Yorum
-
Nede güzel gidiyo martı gibi süzüle süzüle...Son kademe Short açıldı...Allah kerim...Hale Türk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster120.650 3.Kademe açıldı. Short ortalaması 120.375 oldu. Devam...
Yorum
-
ilk kademe short açıldı 121.000Hale Türk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterNede güzel gidiyo martı gibi süzüle süzüle...Son kademe Short açıldı...Allah kerim...
Yorum

Yorum