kuzu Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
önce 50 000 ler sonra 300 000 ler....
Collapse
X
-
EVETT YEGEN....kural bu...tl bazlıda yüzde 50 ila yüzde 65.....dolar bazlıda bu yuzde 70 ila yüzde 85 e denk gelir....DENGE HALİDİR BU....HER ON YILDA BİR BU OLUR....oku...kuzunun...KAPİTAL AKUMULASYON PROSESLERİ....
DİKKAT ET....2013 de....çökecegiz dedigimde....dolar bazlı endeks 50 000 di....şimdi 13 000 de....çöküş yüzde kac....yüzde 74....anlamı borsaya 1000 dolar sokmus adamın...borsada...260 doları var....30 000 dolar endeks....borsanın son 10 YILLIK ORTALAMASIDIR....ONU BAZ ALDINMI....YUZDE 56 ÇÖKTÜK....1000 DOLARI ORTALAMADAN BORSAYA SOKMUS ADAMIN ARTIK ELİNDE....460 DOLAR VAR.....bıyıklı yabancının durumuda budur.YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
bu geçiş döneminde mala yerleşme 6 ay sürer....HER KAART AYNI ANDA DİBE İNMEZ....BUNUN İÇİN SİZE geçiş dönemi grafı verdim....tekrar asayım....65 000 e inecegiz diii....oradan bi 55 000 cakarız diiii....İŞTE BUNDA KCHOL....TUPRAS HEDEFLERİME GİRECEK....BAKINNNN NEDE GÜZEL ÇALIŞMISIM...4 kademe mala girmede bu yüzden...
YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
boş Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSn Kuzuyu destekliyorum. Artık zamanıdır. Kaybedecek bişeyimiz kalmadı. Vatan bizimdir. Bizim piyasalarımıza en büyük katkıyı bu getirecektir. Donald’ a kapak olsun bu
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
ha ha ha....öbürköyde usaglar yandık bittik diiii.....eeee onların demesi normal...BİZ DİYEMEYİZKİ BUNU....biz buraya çökecegimizi söyleyip durduk 4 yıldır....eee düştü....ARTIK MAL ALACAGIZ....HEDEFİMİZ BU İDİ....VE GELDİ....öbür usaglar aglıyor emme...bize ne yaw....her koyun kendi bacagından asılır...YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
ben küçük kagıtlarda pozisyon aldım zirveden %50 düşmüş biri diğerleri %30 aşagıda %50 de nakit var o zaman %50 düşene dokunmayıp %30 düşenleri yukarı gidişte satarım %50 nakitide endeks 55.000 düşerse kullanırım tşkler kuzu başkankuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbu geçiş döneminde mala yerleşme 6 ay sürer....HER KAART AYNI ANDA DİBE İNMEZ....BUNUN İÇİN SİZE geçiş dönemi grafı verdim....tekrar asayım....65 000 e inecegiz diii....oradan bi 55 000 cakarız diiii....İŞTE BUNDA KCHOL....TUPRAS HEDEFLERİME GİRECEK....BAKINNNN NEDE GÜZEL ÇALIŞMISIM...4 kademe mala girmede bu yüzden...

Yorum
-
yegen....korkma mala gir.....yüzde 50 ve 65 düşüş tl de....her kaart gelir oraya....
TRUMP ın son tweet i....açıkca ülkeme saldırıyor....paraları çöküyor diyor....dahada çökertecegim diyor....
bunu okuyan....damarında bi damla TURK KANI TASIYANI.....karsı saldırıya geçirir....bu karsı saldırı....MAL ALMAKTIR....PARAYI TL OLAN HERSEYE GÖMMEKTİR...GÖM MAMINA KOYAYIM YEGEN....GÖMMMMM....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
başkan maldayım cuma aldım hisse %5-6 içeri girdik şimdide alıyom %25 nakit %75 hisse benden bu kadar izlemeye geçiyomkuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteryegen....korkma mala gir.....yüzde 50 ve 65 düşüş tl de....her kaart gelir oraya....
TRUMP ın son tweet i....açıkca ülkeme saldırıyor....paraları çöküyor diyor....dahada çökertecegim diyor....
bunu okuyan....damarında bi damla TURK KANI TASIYANI.....karsı saldırıya geçirir....bu karsı saldırı....MAL ALMAKTIR....PARAYI TL OLAN HERSEYE GÖMMEKTİR...GÖM MAMINA KOYAYIM YEGEN....GÖMMMMM....
YANLIZ BAŞKAN 88-89 KIRILIRSA KÖTÜ SENİN DEDİĞİN 55.000 GELİR BU ÖNEMLİ SAOL BENDE HİSSE ALMAK İÇİN GÜN SAYIYORDUM
Yorum
-
BU DÜŞÜŞ Bİ TEK turkiyede olmuyor.....TÜM GELİŞEN ÜLKE PİYASALARINDA OLUYOR.....türkiye önden gidiyor....
BERNANKE....2013 de....dediki....ARTIK DÜNYA DOLAR HACMİNİ DARALTMAMIZ LAZIM....İŞTE BU....tüm gelişen piyasalardan doları çekecegiz demektir....
MİLAT.....GELİŞEN PİYASALAR ÜÇÜN BU LAFTI.....ben bunu okuyup irdeleyince.....çökecegiz dedim....TÜM GELİŞEN ÜLKELER DEDİM.
VE ACIP....DÜNYA ON YILLIK BUSİNESS CYCLE ları okursan....dunya son 50 yıldır böyle yönetiliyor....on yıl çıkış 2 yıl çöküş....
bu hesaplara göre....dolar-tl eşit 4.60 dır....üstü heryer....MANUPULASYONDUR....nereye giderse gitsin....oradan 4.60 a düşecektir....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
suan....
YAPI.....yuzde 17....günnük düşüşte....
IS........YÜZDE 15....
GARAN......YÜZDE 14....
AK..........YÜZDE 13....
HALK........YÜZDE 12....
HALK HARİÇ....digerlerine DOMDOM KURSUNU SIKILIR....yapıda sermaye sorunu var....onda yarını beklemek makul....ATEŞ ETMİYEN YANAR....BUNNAR BATAN GEMİNİN MALLARI.....İLK KURSUNLAR SIKILMALIDIR.YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
LEM OLUMMM....biz malı alttan almak üçün tepede sattık....burasıda alt işte....yegen....hatırlıyormusun 2009 da ENKAI in vardı senin...satıyım mi dedin bana....ne satması ulen....elindekinin iki misli daha al demiştim....sonra parayı 4 yıl sonra...5 öküz arabası ile götürmüştün....unuttun nu o günneri.....MALA GİR....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
teşekkürler maldayim %95 unutmadim tabii o günleri sen bi tanesin o yüzden kiymetlisin her zaman 20 yil geçti ihtiyarladik ama finans piyasi yine ayni. Emegin için tekrar saol..kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterlem olummm....biz malı alttan almak üçün tepede sattık....burasıda alt işte....yegen....hatırlıyormusun 2009 da enkai in vardı senin...satıyım mi dedin bana....ne satması ulen....elindekinin iki misli daha al demiştim....sonra parayı 4 yıl sonra...5 öküz arabası ile götürmüştün....unuttun nu o günneri.....mala gir....
Yorum
Yorum