önce 50 000 ler sonra 300 000 ler....

Collapse
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • kuzu
    furuşan akıncı
    • 11 Aralık 2008
    • 13961

evetttt...NURULLAH bunu yaparken....burso ne yapacak....çökertmeyi oynuyacak....ON YILLIK ORTALAMASINA İNECEK....daha düştü diyemeyiz...oda 70 000 de usaglar....

incik...nursuz ve ugursuz kuzu borsayı çönertmeye paraları tırlara devşirmeye gelmiş...dediginizi duyuyorum....fekaattt usaglar...TECAVUZ KACINILMAZ...bunun papazla mapazla ilgisi yok....kuzunun KAPİTAL AKUMULASYON PROSESSLERİ DERSİ ile ilgisi var....HAYDAN GELEN HUYA GİDERLE İLGİSİ VAR....hayda DOLARDI....geldi...sahlandık....huyda DOLARDIR....gitti ...yıkıldık...özet budur...politikacılarla partilerle trumpla erdoganla alakası yoktur bunun....BU KAPİTALİZMDİR...bele ayakta kalabilir...yoksa yıkılır....DOLAR GİRER VE ÇIKAR....kapitalizmi ayakta bu tutar...yoksa yıkılır ula...hepimiz altında kalırız...şimdi gelişen tüm piyasalar oyulacak....OYA GİBİM.

BUNU BEN SİZE 2013 DEN BERİ ANLATIYORUM...neyi....bunun bele olacagını....en zirvede 50 000 dolar endekste yazmıya basladım 4 yıl sürecek dedim...4 cü yıldayız...19 000 dolar endeksteyiz...ve usulet ve suhuletle düşmeye devam edecegiz....

YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• kuzu
      furuşan akıncı
      • 11 Aralık 2008
      • 13961

dolar-tl ne olur....kuzu efendi hazretleri....5.20 yi bi damla dahi yukarı asamaz....

2013 de ne dedim 4 yıl sonra dolar tl 4.60 maks hesap degeri...overshhootinglerle 5.20 maks...gene aynı fikirdeyim 4 yıl sonra...

neden?????....neden?????....neden?????

cugap.....

hisap.....hisap....hisap.....
      YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• kuzu
        furuşan akıncı
        • 11 Aralık 2008
        • 13961

ALTIN....sarı morosspi....900 pangınot.....

neden????....neden?????....neden????

cugap....

hisap....hisap....hisap....

Yorum

• celme
          Katılımcı
          • 31 Temmuz 2008
          • 152

kuzu agabeyim nurullah tespitiniz ne kadarlık bi zaman aralığında olur...saygılar sevgiler
          kuzufun

Yorum

• kuzu
            furuşan akıncı
            • 11 Aralık 2008
            • 13961

kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
            KORKU VE ŞÜPHE.....bunları oyuncuda yaratmadan borsa yön degiştiremez.....2013 de borsada taktikleri anlatırken....BUNA ÖRNEK...ASLANIN BUFFOLA SÜRÜSÜNE SALDIRISINDAKİ taktikleri anlatmıştım....

iki heyvanda cok güçlüdür....birinde boynuzlar....birinde korkunc dişler ve çene vardır....ASLAN...buffalo sürüsünde KORKU VE ŞUPHEYİ yaratmadan buffalo avlıyamaz....tersine kendi avlanır....

ON YILLIK BU TREND DESTEGİNDE....büyük fonlar birbirini avlamaktadırlar....BU ÇOK KANLI OLUR....

BU NEDENLE...bu üç ay sürer....adı...REZONANSTIR.....BU NEDENLEDE YOKUM ARTIK DEYİP ÇEKİLDİM.

REZONANS....ÜÇ KEZ UYGULANIR....İÇ DİNAMİKLER NEDENİYLE....bu birinci REZONANSTI....88 DE BASLADI 96 YA GİTTİ....90 DA SONLANIR...ikinci rezonans baslar 90 dan 97 500 e gider 88 000 de sonlanır....üçüncü rezonans gelir 88 000 den 92 000 e gider....oradan 80 000 de soluklanır....YER DEGİŞTİREBİLİR BUNLAR AVLADIGI GURUBA BAGLI...

nötr seyret...saglıgını kaybetme...paran cebinde kalsın...on yıllık dip kuzu kuralıdır.

TÜM HUBARLAR KÖTÜ....NİYE DÜŞMÜYOR....BUNU SORUYARLAR BANA...

cugap....

yukarıdaki yazımda....REZONANS....borsanın en sihirli en zevkli....bi anda longcuların bi andada shortcuların...ANADAN URYAN KALDIKLARI...ADEM İLE HEVVA gibi....cennetten kovuldukları....DONSUZ KALDIKLARI...borsa DECEPTİON TEKNİGİDİR....bi tek DİNAZORLAR ayakta kalır...

REZONANSI YIKACAK DİNAMİK NEDİR KUZU....

çok basit....bunu piyasa yapıcı üçbes fon birleşir yapar....in cık...in cık...in cık....

emmmeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeee......emme....

KULLİYETLİ MİKTARDA MAL TASIYAN COK UZUN VADELİ İŞLEME GELMİŞ....sigorta şieketlerine....not kuruluşları...heva durumu...o veya bu....ULA Dİ HAYDİ DEDİMİ.....REZONANS biter....

Yorum

• kuzu
              furuşan akıncı
              • 11 Aralık 2008
              • 13961

kuzudan sevgilerimle....güzel dostlarım....artık borsaya kilitlenin....biz politikacı degiliz....

Yorum

• stefano
                Aktif
                • 13 Kasım 2008
                • 229

buradaki bist+usd ekibine golduda dahil ettiğimize göre bizim siyasi etkiler bitmiş, global bir hareketin içine girmiş oluyoruz sanırım. Artık iç siyasetten çok fazla etkilenmeyeceğiz anlamı çıkıyor bu hedeflerden

Yorum

• kuzu
                  furuşan akıncı
                  • 11 Aralık 2008
                  • 13961

allah allah...5 tene mesaj atmış altın niye düşecek diye....KUYUMCU....beyin şinanay...para babadan kalma dükkanlarda gani.....

ülen sen ne ferefsiz herifsin....lem 20 yıldır beynimi kiyorsun....sende beyin yok mu et beyinli kerizz...az iraqı iç dedim sana...az urus gacılara takıl beyin cıvıktır oda dassshaktan akar dedim sana....nerede agabeyi lafı dinlemek...

lem anlamıyacak ne varki saklı....ne diyor yazılarım....gelişmekte olan ülkelerden DOLAR cıkıyor diyor....bu ülkeler DOLAR bulmak için ne satarlar etkafalı....MERKEZDEKİ ALTUNLARI SATARLAR....skenderinde bu altınları beleşe toplaması ilazım....karpuz mötlü zepeveng....BUDA ALTUN 900 PANGINOT...hisap bu işte....kerizzz....ha ha ha

Yorum

• kuzu
                    furuşan akıncı
                    • 11 Aralık 2008
                    • 13961

stefano Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                    buradaki bist+usd ekibine golduda dahil ettiğimize göre bizim siyasi etkiler bitmiş, global bir hareketin içine girmiş oluyoruz sanırım. Artık iç siyasetten çok fazla etkilenmeyeceğiz anlamı çıkıyor bu hedeflerden
                    bak akıllı...hamsi yemiş...az iraqı içmiş...az urus gacı halletmiş....dashaklarında birikim var....beyni akmamış....sende bele ol...şerefine ula cok özledim sizi....

Yorum

• kuzu
                      furuşan akıncı
                      • 11 Aralık 2008
                      • 13961

petrolu niye yazmadın....senin elin armut mu topluyor onuda sen yaz...orada burada ben guzudan iyiyim diye böbürlenmeyi biliyorsun emme....

HÜRMÜZ ü tanıyormusun....hani sarısın mavi gözlü....

yakında İRANA hürmüze tecavüz et....petrol 120 olsun diyecekler....anlaşmalı....meydan okumalar filan tras....

eeeee....HÜRMÜZ....acem tarragına nasıl dayanacak....biraz ÖMER HAYYAM oku....firdevsinin SAHNAMESİNİ oku....micaevelli PRENS i yazarken...bunlardan kopya çekmiş....

Yorum

• Titrettin
                        Aktif
                        • 20 Aralık 2016
                        • 318

kuzu dayım ne diyong sen. petrol 120, dolar 5 . şemsiye bedava olur artık.

Yorum

• kuzu
                          furuşan akıncı
                          • 11 Aralık 2008
                          • 13961

Titrettin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                          kuzu dayım ne diyong sen. petrol 120, dolar 5 . şemsiye bedava olur artık.
                          ha ha ha....titrettinim....bu kerizz kuyumcuyu....ayagları yere degsin diye...ince ince haslıyorum....turkiyedeiken bunlarsız içki gecem olmazdı...kıyak usaglardır...bir kerre dahi hesabı ödememe izin vermediler....seninle aynı mekanda olmak dahi AYRICALIKTIR der....bilgilerimi sömürürdüler.....

Yorum

• gundwane
                            Tecrübeli
                            • 18 Ağustos 2011
                            • 1921

Kuzu dolar 7-10 tl arasında bir yerlere gelirse..??

Ne olur ..???

Yorum

• e.yegen
                              Tecrübeli
                              • 05 Mart 2009
                              • 530

Kuzu başkan merhaba nerden çakiyon shortlari 96.000 uygunmu ben nakit beceremiyom malsiz bekliyom

Yorum

• kuzu
                                furuşan akıncı
                                • 11 Aralık 2008
                                • 13961

e.yegen Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                                Kuzu başkan merhaba nerden çakiyon shortlari 96.000 uygunmu ben nakit beceremiyom malsiz bekliyom
                                REZONANS devam ediyor....carsamba dedim yegen....KENE yi ilan ederim....çakmaya karar verirsem....

yeni kanal bu yegen....bunun teyidi çarsamba.....verdigim hedefler yavas yavas...usulet ve suhuletle...dip mart yerel seçiminden önce olur...dedim...bu seçim öne alınırsa...dipte öne kayar....yoksa bu kanalda git gel konya 6 saat...

image uploading site

Yorum

Working...
                                X

Debug Information