önce 50 000 ler sonra 300 000 ler....

Collapse
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • gundwane
    Tecrübeli
    • 18 Ağustos 2011
    • 1921

Kuzu sana hiç yakıştıramadım
    Bak yüzüne karşı söylerim..
    Banka batırarak bankayı cezalandıramazsın..
    Banka dediğin nedirki.
    Kurumdur
    O bankada birikimi olanlar ne olacak..
    Devlet dediğin nedir ki..
    Sen ben ..
    İnsanlar..

Kurumları cezalandıramazsın..
    İnsanlar cezalandırılır..

Banka batarsa vatandaşı cezalandırırsın..
    Koçu batırırsan insanları cezalandırırsın..
    Yoksa koç zaten devlet ile yönetilen sistemlerin güvenilmez olduğunu bilir.
    100 senelik ceddine yetecek para + TR deki bütün şirketlerini sıfırdan kuracak miktar hazırdır yurtduşında..

Yorum

• Hale Türk
      Aktif
      • 05 Haziran 2018
      • 318

kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
      yukarıdaki yazdıklarım ısıgında hazırladıgım simulasyon icabı....10 000 puvanlık bi düşüş yolda....

bu düşüş...dolar-tl nin 5 civarında olmasından etkilenecek şirketlere gelen satıslarla olacak....artık FUR-KAC bitti....TIR yükleme prosesi bu....poz...para ikiye katladımı yüklenir....

acıldı....eccik baktım...shortu caktım...gidip yatcem....
      Click image for larger version

Name:	Screenshot_20180806-144811.png
Views:	1
Size:	473.6 KB (Kilobyte)
ID:	521276

Elinize sağlık bende Cuma günü açmıştım 119.500 civarı...

Yorum

• Hale Türk
        Aktif
        • 05 Haziran 2018
        • 318

Dolar 5.20 TL...MB çaresiz mücadelesi.Son umut OVP...Hepsi hikaye...

Herşey plana göre gittiğinde kimse paniklemiyor.Plan korkunç olsa bile...

Yorum

• kuzu
          furuşan akıncı
          • 11 Aralık 2008
          • 13961

gundwane Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
          Kuzu sana hiç yakıştıramadım
          Bak yüzüne karşı söylerim..
          Banka batırarak bankayı cezalandıramazsın..
          Banka dediğin nedirki.
          Kurumdur
          O bankada birikimi olanlar ne olacak..
          Devlet dediğin nedir ki..
          Sen ben ..
          İnsanlar..

Kurumları cezalandıramazsın..
          İnsanlar cezalandırılır..

Banka batarsa vatandaşı cezalandırırsın..
          Koçu batırırsan insanları cezalandırırsın..
          Yoksa koç zaten devlet ile yönetilen sistemlerin güvenilmez olduğunu bilir.
          100 senelik ceddine yetecek para + TR deki bütün şirketlerini sıfırdan kuracak miktar hazırdır yurtduşında..
          bitanem....acı gercek sudur....finansal krizlerde bazı bankalar batar...krizden böyle cıkılır...krizin sebebi bunların ACGÖZLÜ ve yanlış iş yapmalarıdır....

94 krizinde....TNT VE MARMARA BANK....2001 DE pamukbank ve yapı kredi ve digerlerine el konulmustur....hepsindede mudilerin parasını kayyumlar ödemiştir....hisse sahipleri ve onlara kredi vermiş olanlar zarar görmüştür....

dolar faizi sıfır diye.....DOLAR KREDİSİ ALIP TURKİYEYE GETİRMEK.....TURKİYEYİ ZORA SOKMAKTIR....dış mihraka yardım etmektir....ödeyemiyecegin miktarda dolar borclanmak SUÇTUR....CEZASI...batmaktır....bu suçu HALK mı üstlensin yani....bizmi ödeyelim bunnarın ACGÖZLÜCE YAPTIGI İŞLERİN BEDELİNİ....ödedik zaten dolar-tl 5.20.....bunların yuzunden oldu.
          YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• kuzu
            furuşan akıncı
            • 11 Aralık 2008
            • 13961

git gerilere beni oku....74 000 endekste hedef önce 102 000 sonra 117 000 dedigim bölümleri....

ne diyorum orada....bu rakkamlara sanayi şirketleri ile ulacagız...TUPO alın...KOCO alın diyorum.....bankalar gitmez diyorum...en cok eski tepelerine gider diyorum....BAK 122 000 ENDEKS GRAFINA....kim getirmiş endeksi oraya....bankalar mı....hayır....TUPO...KOCO..EREGLİ...THYAO....vesa ire....o zamanda bendeniz...bankaların bu durumunu biliyordum....

şimdi kendine soracan....dolar*tl 5.20....TUPOYA...THYAO....KOCO ya....vesaire nasıl etki eder.....
            YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• kuzu
              furuşan akıncı
              • 11 Aralık 2008
              • 13961

ne ögrettim size....BİLİMSEL OLUN...hisap kitap yapın.....bakın yapmısım....önümde asılı...TUPO ya etkisi....

bakın bu tupo....alt elipste bu topicte alın dedim....üst elipse geldik....satın dedim....kafadan mı attım...yoooo....hisaptan...

ALT ELİPS...

dolar-tl 2.80 ile 3.0 aralıgı....petrol 50 dolar(120 den buraya inmiş)...

tuponun hammaddesi ne...VARİL PETROL...bakalım kac tl ödüyormus....

1 VARİL=50çarpı 3.0=150 tl....150 tl verip 1VARİL petrol alıyormus....

ÜST ELİPS....

1 VARİL=75 ÇARPI 5.20=390 TL....BAK TUPO 1 VARİL PETROLE 390 TL ÖDÜYOR....150 tl ödüyordu....şimdi 390 tl ödüyor...ANLAMI....aynı karı edebilmesi için....BENZİN VE MAZOT FİYATINI iki katına cıkarması lazım....bunada hükümet izin vermez...KAR EDEMİYECEK...ÖYLEYSE SAT BU KAARDI....miyadı doldu....

TUPONUN HAMMADDESİ....PETROL GRAFI...
              bak üç elips var....en soldaki elipsten ortadaki elipse düşünce....TUPO yu alın diye inliyor kuzu....sol elipste tupo yu satın diye inliyor 4 ay önce....bu topicte...

BU KARARI VERDİREN NE....bu grafic....ELİPSLER....

NOT...ALLAH ÜÇÜN ELİNİZİ VİCDANINIZA KOYUN....kuzunun yorumlarında tras var mı....hayır yok...DÜMDÜZ BİLGİ VAR.

Yorum

• kuzu
                furuşan akıncı
                • 11 Aralık 2008
                • 13961

BU ŞEKİLDEKİ ÇALIŞMALARIM....tüm MOTOR kaartlar üçün önümde....bir savasa giriyorsan...önce SİLAHLANIRSIN....silahsız savasa girersen öldürülürsün....

biz nerede savasa giriyoruz....FİNANSAL ARENELARDA.....SİLAH NEDİR....BU ARENALARDA....BİLGİDİR....ONU KUSANACAKSIN.

şimdi soruyorum....THYAO için benzeri bi çalışması olan var mı aranızda veya tüm yorumcularda...GRAFİC Mİ...GEC ONU...

GRAFİC ÇALIŞMASI DİYE BİŞEY YOKTUR...HERKESİN ÖNÜNDEDE AYNI GRAFİC VARDIR ZATEN....ona bakıp SİHİRBASLIK YAPMAK....HOKKABAZLIKTIR...grafigi ne çizer....çalışma budur...ONU CIZANI BULMAKTIR.

ŞİMDİ SORUYORUM....SELOCAN bu durumdan nasıl etkilenir...yurt dışı görüşmelerde karsı firmaya dolar ödüyor....

tüm bunları kullanarak Bİ SİMULASYON HAZIRLANIR VIOP İÇİN....her kaardın düşecegi veya cıkacagı yer ve endekse etkisi esas alını....

bunları yaptım....sımulasyonumu hazırladım....üç haftamı aldı....geldim....10 000 puvan göçüş kesin dedim....FURUSMAYA BASLADIM....furulursamda gam yemem....çünki SİLAHIMLA GİRDİM.

Yorum

• Hale Türk
                  Aktif
                  • 05 Haziran 2018
                  • 318

ne ögrettim size....BİLİMSEL OLUN...hisap kitap yapın.....bakın yapmısım....önümde asılı...TUPO ya etkisi....

bakın bu tupo....alt elipste bu topicte alın dedim....üst elipse geldik....satın dedim....kafadan mı attım...yoooo....hisaptan...

ALT ELİPS...

dolar-tl 2.80 ile 3.0 aralıgı....petrol 50 dolar(120 den buraya inmiş)...

tuponun hammaddesi ne...VARİL PETROL...bakalım kac tl ödüyormus....

1 VARİL=50çarpı 3.0=150 tl....150 tl verip 1VARİL petrol alıyormus....

ÜST ELİPS....

1 VARİL=75 ÇARPI 5.20=390 TL....BAK TUPO 1 VARİL PETROLE 390 TL ÖDÜYOR....150 tl ödüyordu....şimdi 390 tl ödüyor...ANLAMI....aynı karı edebilmesi için....BENZİN VE MAZOT FİYATINI iki katına cıkarması lazım....bunada hükümet izin vermez...KAR EDEMİYECEK...ÖYLEYSE SAT BU KAARDI....miyadı doldu....

TUPONUN HAMMADDESİ....PETROL GRAFI...
                  bak üç elips var....en soldaki elipsten ortadaki elipse düşünce....TUPO yu alın diye inliyor kuzu....sol elipste tupo yu satın diye inliyor 4 ay önce....bu topicte...

BU KARARI VERDİREN NE....bu grafic....ELİPSLER....

NOT...ALLAH ÜÇÜN ELİNİZİ VİCDANINIZA KOYUN....kuzunun yorumlarında tras var mı....hayır yok...DÜMDÜZ BİLGİ VAR.
                  Kocaoğlan'ın vakti var demiştiniz 1 ay önce yazdığımda...Vakit tamam görünüyor.Bir kez daha görüyorum ki siz çok özelsiniz.Zamanlama herşeydir öğrenecek çok fazla şeyimiz var...

Yorum

• Hale Türk
                    Aktif
                    • 05 Haziran 2018
                    • 318

Sn Kuzu, THYAO ile ilgili olarak tablo fena görünmüyor.Güçlü yolcu trafiği ile artan bilet fiyatları satış gelirlerini yukarı çekecek gibi.THY 2Ç18’de yolcu trafiğindeki %10 artış, artan bilet fiyatları ile kurun olumlu etkisi nedeniyle yıllık bazda %46 artış ile 13.7 milyar TL (Piyasa: 13.5 milyar TL) satış geliri elde etmesini bekleniyor.

Artan yakıt fiyatları marjları aşağı çekecek olsa da THY 2Ç18 için 1.9 milyar TL (Piyasa: 2.2milyar TL) FAVÖK tahmini yıllık bazda %35 büyümeye işaret ediyor. 2Ç18’de yolcu doluluk oranındaki yıllık bazda 2.5 baz puanlık artışa rağmen, yakıt maliyetlerindeki yükselişin neden olduğu CASK Usc’da %13’lük artış beklentisi nedeniyle FAVÖK marjında yıllık bazda 1.1 yüzde puan gerileme öngörülüyor.

Tüm bunlara karşın THY’nin 2Ç17’deki 194 milyon TL net zarara karşın 2Ç18’de operasyonel performansındaki iyileşme ve kur farkı gelirleri nedeniyle 1.4 milyar TL (Piyasa: TL1.4 milyar) net kar açıklaması bekleniyor.

THYAO ile ilgili gözden kaçırdığım birşey var mı Sn.Kuzu?

Yorum

• Hale Türk
                      Aktif
                      • 05 Haziran 2018
                      • 318

MSCI TURKEY %7.50 aşağıda...Çöküyoruz...

Yorum

• kuzu
                        furuşan akıncı
                        • 11 Aralık 2008
                        • 13961

çökecegiz dedim ya gız....ben dersem çöker....bu bir kuraldır....

Yorum

• boş
                          Aktif
                          • 02 Aralık 2008
                          • 253

IMF ve şok faiz artışı, çare yok gibi

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yorum

• kuzu
                            furuşan akıncı
                            • 11 Aralık 2008
                            • 13961

SOCTATES in yawrileri....yunanlılarda bu kredileri almıştı.....on sene cok güzel yasadılar....2009 dan basladılar tam 40 sene sürünecekler....KEMER SIKIYORLAR....baskasının pipisi ile gerdege girmek kolay....emme dogurdukları miçççç olur.

elli tene HÖKÜMET degişti....

Yorum

• kuzu
                              furuşan akıncı
                              • 11 Aralık 2008
                              • 13961

bak tatlı tatlı yediler....acı acı içırler....5000 endeksten 500 endekse düştüler....ELECE DURUYORLAR....40 YIL BELE DURACAKLAR...geri ödeme 40 yıl sonra bitiyor....

Yorum

• hurolg
                                Aktif
                                • 09 Mart 2016
                                • 320

SOCTATES in yawrileri....yunanlılarda bu kredileri almıştı.....on sene cok güzel yasadılar....2009 dan basladılar tam 40 sene sürünecekler....KEMER SIKIYORLAR....baskasının pipisi ile gerdege girmek kolay....emme dogurdukları miçççç olur.

elli tene HÖKÜMET degişti....
                                Kuzum...Bu durumda bizde değiştirebilecekleri bir hükümet de bırakmadılar....Fareli köyün sistemi değiştirip ihtiyar heyetini lağvedip sadece muhtarın sözünün geçeceği sisteme geçirdiler...muhtar da zaten fareli köyün kavalcısı....adam çıkıp lem eyy halkım siz maynak mısınız ulen allah diye bişey yok lem hem olsa bilem peygamberi de ben olurdum dese inanacak yüzde ellisi olan bir kavalcı....fareleri götürüyor dereye....dereye onları döküp döndukten sonra farelerin peynirlerinin hepsi (bankalar,şirketler vs..) köyde bekleyen tilkilerin ( yabancı sermaye dedikleri hani çokuluslu bizim bu badem bıyık zevat uşakların sözde ziyonist diye çok kızdikları abiler) olacak...yani senin kapitalist akumulatörler....) jeopoliti cycle....pala...skender filan mevzuları....o gün geldi işte....) kavalcı dayıyla devam ama....) 15 Temmuz filan ise çok daha karmaşık görünen ama aslında bugunleri getiren basit mevzular....uzun ve derin mevzular...keşke yüzyüze gelip de konuşabilsek bunları....El netice...bence dibi buluyoruz az kaldı...once bu imf'ye biz borç veriyoruz diyen kavalcı dayıya imf nin elini opturup sonrasinda faizleri de istedikleri seviyeye getirtip burdan dediğin gibi 82.000 lerden once dolar kuru nedeniyle 85.000 ler civarından akumulasyon prosesi taamamlanır gibi ve senin 300.000 lere dooru yola koyuluruz....15 yıl sonra yine agayla maraba hikayessi gibi olur ve bizim maraba kavalcı dayı ve arkadasları esegin ardinda yaya yola devam eder...öfff sıkildim...uzun oldu...sonra devam ederim...) İyi zabahlar...)

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

Working...
                                X

Debug Information