önce 50 000 ler sonra 300 000 ler....

Collapse
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • kuzu
    furuşan akıncı
    • 11 Aralık 2008
    • 13961

degerli dostlarım.....

anladıgım kadarıyla 2013 de ki yazılarımı okumuyan cok kişi var....kanjim dahil....

2013 ü MİLAT İLAN ETMİŞ.....tüm çökecekleri anlatmıştım....

o zaman dolar-tl 1.70 di.....tedbir alınmazsa....bu sırasıyla....2.20....2.80....3.20....3.80...4.20....ve 5.20 ye gider demiştim...

hiç tedbir almazsan 5.20 allahın emridir demiştim....

sebeb....amrikide DEFLATİON nedeniyle dolar sıfır faizde öbür kurlara karşı sahlanır.....öbür ülkelerde DEFLATİON yoktu...enflasyon tendency leri vardı...

yukarıdaki grafta....faizleri....ve 2013 den itibaren benim önerdigim faiz tedbirlerini düz cızgı ile ekledim.....2015 de faizleri yuzde 24 e caksaydık....dolar-tl....2.40 ı bi damla yukarı cıkamaz demiştim....oradan yavas yavas faizin yuzde 20 ye düşürülmesi gerekir demiştim....

yapmadılar....

ne oldu....FAİZ ARTMADI....EMME DOLAR-TL 1.70 DEN 4.30 A CIKTI....kim kaybetti....halkım kaybetti....SERVETİ 2.5 kat azaldı.

düz cızgı ile cizdigim....bilimsel olarak olması gereken faizler....

alttakide....gerceklesen....yandaslar batmasın diye zorla düşük tutulan faizler...çünki tümü KREDİLİ....TV ALMIŞ...MEDYA ALMIŞ.

BAKIN SİNYAL ORADA....

2009 DA FAİZLER YÜZDE 24 DEN.....YÜZDE 10 DÜŞÜYOR....DİMDİK....ne yapmalıydık....aynı dimdiklikle yuzde 24 e 2013 ve 14 de faizi cakmalıdık....niye...niye....niye....SİNYAL NE.....ULA CEVATLAR 2011 DE....ALTIN 1900 DEN....1400 E KÜTTTTTT DÜŞMEDİMİ....düştiiiii....eee DEFLATİON.....EEEE dolara negatif faizde korsan dolar şahlanır....nitekim dolar faizleri hala neredeyse sıfır....tl ye karsı 2.5 kat degerlendi.....demekki neymiş....DOLAR SIFIR FAİZDE DEGİL....ÇOK YÜKSEK Bİ FAİZDEYMIŞ...

derdimi....bilgiden yoksun insanlara anlatamadım....derdimle dertlenip....kızdım....ve feciii bi soygun yaptım...allaha şükür.

buralarada döşedim ki....SİZDE SOYUN....SOYAN SOYDU....

soygunları sıraya komuştum....önce altın...çökecek diye baslık actım çöktü....sonra pariteler demiştim...çökecek dedim çöktüler...sonra hisse senetleri demiştim....ÇÖKÜYORLAR....dolar bazlıda dipteyiz...

en son....

en son....

en son....

soygunumuz nerede olacak demiştim.....EMLAKTA DEMİŞTİM....evleri çekirdek fiyatına topluyacagız demiştim....1 yılı var....

kime demiştim ula....TURKUN FURUSKAN EVLATLARINA.....

BU BİLGİLERİ NEREDEN EDİNDİM....bilimden....ekonomi...politika..Tarih.. din..feylasofi...geostrateji...adı....KAPİTALİST MODE....KAPİTAL AKÜMÜLASYON PROSESLERI....yazarı kim....kuzu efendi hazretleri EVLİYAULLAH.
    YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• kuzu
      furuşan akıncı
      • 11 Aralık 2008
      • 13961

vayyy efendim kuzu dan EVLİYAULLAH olurmu.....

ula niye olmasın cevat.....kuzudaki bilgilerin binde biri olmuyan cübbeli ehemmed ve piri EVLİYAULLAH oluyorda kuzu niye olmasın...

ikisinide suya götürür susuz getiririm hem dini konularda....hemide tüm baska alanlarda....

BUndan sonra bana....EVLİYAULLAH diyeceksiniz....yoksa hepinizi forumdan kovarım ula....ha ha ha
      YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• kuzu
        furuşan akıncı
        • 11 Aralık 2008
        • 13961

UNUTMAYIN.....

TURKİYE CUMHURİYETİNİN NAMUSU NEDİR.....TURK LİRASIDIR.....

bunu korumuyan VETAN HAİNİDİR......borsa düşecek diyen degil...ayrıca borsayıda....ŞİRKET SAHİPLERİNDEN BASKA HİÇKİMSE DÜŞÜREMEZ....onlarla yabancılar ortaktır....birlikte hem çıkmasını hemide düşmesini saglarlar....bu normaldir....BU BİR PARA KAZANMA SANATIDIR...VE HALALDIR.....TİCARETTİR.

Yorum

• kuzu
          furuşan akıncı
          • 11 Aralık 2008
          • 13961

sevgili levent aslan ve ata.....

bugün bu forumda hala beleş bilgi sunuyorsam.....bu sizlere olan borcumu ödemek üçündür.....

ben.....EVLİYAULLAH....

DELİANLININ HATIRI ÜÇÜN.....sizin üçün yazıyorum....korkak.....gölgesini düşman sanan sürü üçün degil....

beni forumlardan kovduklarında.....benide biç ulen ipne deyişiniz.....biçilişiniz....DELİANLI OLUŞUNUZ....ben EVLİYAULLAHI yazmayaya dvam ettirdi.....

siz deyinki....bi kapalı liste yapalım gerisini kovalım....anında kovmazsam şerrrrseffffsizim.....

Yorum

• mayki05
            Katılımcı
            • 14 Mayıs 2008
            • 92

Entropi gibi adamsın. Sürekli düzensizlikte fikirler üretip yoğunluğunu düşürüyor, arada bir böyle çatıp düşen yoğunluğunu yeniden toparlıyorsun sanırım. Ondan dolayı kuzu bu boru değil. Lakin birşey daha var ölmeden senle tanışmazsak toprak seni kabul etmesin emmi

Yorum

• ata
              Tecrübeli
              • 13 Nisan 2014
              • 439

Alemin mutlak yegane kralı kuzu emmi

Zor olan,ölümden kurtulmak değil, kötülük yapmaktan kaçmaktır, çünkü o, ölümden daha hızlı koşar....

Sen iyi bir insan'sın .. hep iyi kal...Sevgiler

Yorum

• leventaslan
                Katılımcı
                • 08 Haziran 2009
                • 166

Kuzum üstadım herkesin kuzuyu okuma hakkı var. Bunu kimsenin elinden alma. Hatta kapıyı herkese aç herkes gelsin.
                🙏🙏🙏

WAS-LX1A cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                https://twitter.com/LEVENTASLAN91

Yorum

• kuzu
                  furuşan akıncı
                  • 11 Aralık 2008
                  • 13961

mayki05 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                  Entropi gibi adamsın. Sürekli düzensizlikte fikirler üretip yoğunluğunu düşürüyor, arada bir böyle çatıp düşen yoğunluğunu yeniden toparlıyorsun sanırım. Ondan dolayı kuzu bu boru değil. Lakin birşey daha var ölmeden senle tanışmazsak toprak seni kabul etmesin emmi

ha ha ha....güzeldi....ula topigi canlı tutmak kolay bi iş deellldir.....

Yorum

• kuzu
                    furuşan akıncı
                    • 11 Aralık 2008
                    • 13961

evetttt....birazda iç politikaya dönelim usaglar.....

cumhur ittifakı....millet ittifakı.....

adları ima ediyor.....MİLLET KAZANIR.....

İLK en parlak cümle geldi....''sarayı bosalt....yalovadan abim gelecek.....''...evsahibi kiracıya sesleniyor....

demokrasi cok güzel bi düzendir.....seçimlerde hepimizin görevi ülkeyi en iyi yönetecegi seçmektir....seçtik mi kim seçilmişse onuda desteklemek bizim devlet olma geleneyimizdir....şimdi bu propaganda dönemi hepimiz aktif olmalıyız....bu bizim vetandaşlık görevimizdir....

yasasın MİLLET.....

Yorum

• kuzu
                      furuşan akıncı
                      • 11 Aralık 2008
                      • 13961

BIYIRIN YAZIN.....

bizim kazım ötede.....MARAL ABLAM....MARAL ABLAM diye inliyor....günlerdir....ha ha ha

MARAL ABLASI BUGUN KONUSMUS....

doları FETO yükseltiyor....

benzine zammı FETO yapıyor demiş....

sıralamışşşş....görünen o ki....cok zorlu bi seçim olacak....

ben ne demiştim.....REFERANDUMDA.....evettt çıkarsa bu tayyip beyin sonu olur demiştim....evett çıkmıştı referandumdan....

çünkiiii....

demiştim ki....

bu YENİ DÜZEN....TURKİYEYE İKİ PARTİLİ SİSTEMİ GETİRİR....

İKTİDAR Bİ TARAFTA.....TÜM MUHALEFET BİR TARAFTA....birlrşmesi mümkün görünmüyen partiler bile birleşir demiştim....buda TAYYİP BEYİN sonu olur demiştim....

bakalım ele mi olacak....

Yorum

• gundwane
                        Tecrübeli
                        • 18 Ağustos 2011
                        • 1922

AKP asla muhalefet partisi olmayacak..

Biraz düşünmek lazım bu konu üzerinde..

Yorum

• kuzu
                          furuşan akıncı
                          • 11 Aralık 2008
                          • 13961

gundwane Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                          AKP asla muhalefet partisi olmayacak..

Biraz düşünmek lazım bu konu üzerinde..

niye ula....analarından iktidar mı dogdular....AMRİKİ getirdi....AMRİKİ götürür...baskasını getirir....

seçimle degil mi....iktidara gelmek....ne oyu var AKP nin....sayayım...

çeşitli dinci guruplar....bunnarın oyu yüzde 5....

çeşitli liboş ve herdevrin adamı....bunnarın oyuda yuzde 5....eder sana toplam yuzde 10...baraj sınırında...liboşlar ve herdevrin adamları seçimden sonra....anında iktidar partisine geçer VE YUZDE 5 LİK EHLİ SUNNET VELCEMAAT olarak....bi kenara büzüşür otururlar...

eskidende BÜZÜŞÜP oturuyordu bu dinciler....incik...dahada büzüşecekler....MİLLET feto ile dinciligin nemenem bibişey oldugunu tanıdı....BÜZÜŞECEKLER....21 Cİ YUZYILDAYIZ YAW.

Yorum

• evliya
                            Yeni Üye
                            • 02 Kasım 2011
                            • 35

Sn kuzu,arjantin,venezualla borsaları paraları çöktüğü oran da yukarı hareket yapmışlar diğer taraf dan yunanis dan borsası 10 yıldır dipler de.Bizim durumumuz hanği örneğe uygun olur..

Yorum

• kuzu
                              furuşan akıncı
                              • 11 Aralık 2008
                              • 13961

evliya Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                              Sn kuzu,arjantin,venezualla borsaları paraları çöktüğü oran da yukarı hareket yapmışlar diğer taraf dan yunanis dan borsası 10 yıldır dipler de.Bizim durumumuz hanği örneğe uygun olur..
                              MİLLET kazanır kazanmaz....şahlanırız....batıdan oluk gibi para akar....

MEVCUT yeniden kazanırsa....yunanistandanda fena oluruz....

çünki....

MEVCUT bu yuzyılda yasamıyor....7 ci yuzyılda yasıyor....biz 21 ci yuzyıldayız.

Yorum

• Misafir

YTD.anlatmayacam .resimde gözüküyor.anlatmayacam. çünki kuzu hocam. 2013 ten beri anlatıyor.bu temizlik hijyenik değil. çünki halının altı. çöp dolu.

Yorum

Working...
                                X

Debug Information