önce 50 000 ler sonra 300 000 ler....

Collapse
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • prodrive
    Yeni Üye
    • 12 Aralık 2008
    • 33

prodrive Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Şimdi birazda oluşan formasyonlara bakalım.

Formasyon hedefine aşağı yukarı gelmişiz.

Yok spekülatif, yok gerçeği yansıtmıyor, yok oyunlar var, yok ahdim olsun düşecek... Ama düşmüyor. Öyle de bir gerçeği yansıtıyor ki hatta gözleri kamaştırıyor. 2 yıllık tahvil faizi 4 günde %14 den %16 ya çıkmış yahu. 10 yıllıklar bile 2 günde 11.5 den 14 e yükselmiş. Birileri tahvili bulduğu yerden satıp, bulduğu yerden seviye kaygısı olmadan dolar alıyor ve gidiyor. Oyun var ama oyun gerçeğin ta kendisi. Aylık %2.6 üfe olan ortamda, 14 faizle mevduat toplayan banka, üzerine birde 12 ile konut kredisi verecekse bırak 4.35 i, daha çok yukarılarda yerler var. "Kazanın doğurduğuna inanıyorsunuz da, öldüğüne niye inanmıyorsunuz" demişler. Gerçeğin çıplaklığı görüldüğünde acaba ne kadar geç olacak?

Trump, bu gece tüy dikti. Yarın ne olacak? Mahşerin atlılarından Krdmd kırbaçlanıp bir %3 daha mı çıkacak? Yoksa görevi diğerlerinden biri mi devir alacak? Peki daha kaç gün?

Önemli bir destekteyiz. Fakat mavi yuvarlaktaki çekim kaçınılmaz. Hele ki içinde bulunduğumuz durumda.

Gariban çok önemli bir tanımlama. Her daim garibanın yanındayız ve izindeyiz. Ne eğildik, ne büküldük. çelik gibi sert ve güçlüyüz. 95 yıldır olduğu gibi...
    Paylaşımlarım asla bir yatırım tavsiyesi değildir. Herkes yatırımını kendi aklınca yapsın veya profesyonel hizmet alsın.

Yorum

• kuzu
      furuşan akıncı
      • 11 Aralık 2008
      • 13961

SEVGİLİ PRODRİVE.....

BUGÜNE KADAR YANILDIGINI GÖRMEDİM.....extraordinary calışmaların var.....kalbimde cok derin bi yerin var....

bu güzel çalışmalarını övgüyle süslemek benim gibi bi adamın bas görevi olmalıdır....

gel görki....bende sonucta insanım.....günnük dedikodulara takılıp....senin gibi degerleri görmeyi onları muhatap almayı unutup...KİBİRİN ESİRİ olmayı seçiyorum....yazıklar ossun bana....
      YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• prodrive
        Yeni Üye
        • 12 Aralık 2008
        • 33

Sevgili kuzu, bu insanlık aleminin gelmiş geçmiş en kıymetli insanlarından birisinizdir benim gözümde. Amiyane tabirle "Alemin Kralı". Şu borsa dünyasında herkes kendi yeterliliği doğrultusunda payına düşeni kuzu'dan almıştır. Fakat, kimsenin sadece borsa vs değil, her anlamda bir "kuzu" olması mümkün değildir. Gerçek anlamda "bilge" tanımlamasına uyan başka birini tanımadım. Çok okurum, bilgi toplarım. Çok okuduğunu ve bildiğini söyleyen epeyce insan tanıdım, bu alemde, "çok bilirim, iyi analiz yaparım" diyenlerin hepsi fasa fiso ve boştur. Sadece "kuzu" gerçek bilgedir. Bende payıma fayda sağlayabilecek bir şeyler öğrendiysem ne mutlu. Mevlana'nın dediği gibi "Aşk davaya benzer,cefa çekmekte şahide. Şahidin yoksa davayı kazanamazsın ki!" Bizler hepimiz, senin sessiz birer şahidiniz. Bilahare, benim içinde yeriniz alternatifsiz tektir. Kalpler bir olsun yeter. İlaveten, geçen yaz oradaydım fakat epeyce güneyde, çok aramak istedim ama kısmet olmadı. Ama bir dahakine mutlaka.
        Paylaşımlarım asla bir yatırım tavsiyesi değildir. Herkes yatırımını kendi aklınca yapsın veya profesyonel hizmet alsın.

Yorum

• kuzu
          furuşan akıncı
          • 11 Aralık 2008
          • 13961

prodrive Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
          Sevgili kuzu, bu insanlık aleminin gelmiş geçmiş en kıymetli insanlarından birisinizdir benim gözümde. Amiyane tabirle "Alemin Kralı". Şu borsa dünyasında herkes kendi yeterliliği doğrultusunda payına düşeni kuzu'dan almıştır. Fakat, kimsenin sadece borsa vs değil, her anlamda bir "kuzu" olması mümkün değildir. Gerçek anlamda "bilge" tanımlamasına uyan başka birini tanımadım. Çok okurum, bilgi toplarım. Çok okuduğunu ve bildiğini söyleyen epeyce insan tanıdım, bu alemde, "çok bilirim, iyi analiz yaparım" diyenlerin hepsi fasa fiso ve boştur. Sadece "kuzu" gerçek bilgedir. Bende payıma fayda sağlayabilecek bir şeyler öğrendiysem ne mutlu. Mevlana'nın dediği gibi "Aşk davaya benzer,cefa çekmekte şahide. Şahidin yoksa davayı kazanamazsın ki!" Bizler hepimiz, senin sessiz birer şahidiniz. Bilahare, benim içinde yeriniz alternatifsiz tektir. Kalpler bir olsun yeter. İlaveten, geçen yaz oradaydım fakat epeyce güneyde, çok aramak istedim ama kısmet olmadı. Ama bir dahakine mutlaka.

şüphe yok ki....cok kişi yetiştirdim....yazdıgın gibi.....FORUMLARA KENDİ DİLİMİ VERDİM....sevenler ve sevmiyen gibi gözükenler bu kuzu dilini kullandı....dilden anlarsın kuzunun evlatlarını.....BÜYÜK Bİ SAVAS VERDİM....HALKIMI SOYMASINLAR DİYE.....çok hakeret gördüm....bagısladım....cahildir ögrenir dedim.....EMMME.....BULDOZER GİBİ GEÇTİM BU ALEMDEN.....ezdim....çignedim....nefret edildim.....VE SEVİLDİM SONUNDA.....gölgelerim en büyük düşmanlarım oldular.....BEN OLMAK İSTEDİLER....olamadılar....kolay degilki bilgiyi her gün güncelemek.....KOLAY DEGİLKİ....DEGİŞENLE DEGİŞMEK.

SEVGİLİ.....kardeşim.....bi gün sende bana düşman olacaksın.....en güçlü düşmanlarım....EN SEVDİKLERİMDİ BENİM....
          YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• kuzu
            furuşan akıncı
            • 11 Aralık 2008
            • 13961

SORU HEP ŞUDUR......PATRON KİM.....

CEVAP HEP SUDUR.......PATRON BİLGİDİR....

kuzudan sevgilerimle platodata da yetiştirdigim.....düşman kardeşlerim.....

Yorum

• casaubon
              Teacher
              • 04 Ağustos 2008
              • 28

Nasılsın kuzu?
              "bir şeyi güzel olarak mı algılıyorsunuz? demek ki yanlış algılıyorsunuz." nietzsche

http://durum-casaubon.blogspot.com/

Yorum

• erkmen
                Aktif
                • 28 Ağustos 2009
                • 269

casaubon Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                Nasılsın kuzu?
                oooo diğer bi kralda buraya gelmiş hoşgeldiniz sn casaubon...

Yorum

• e.yegen
                  Tecrübeli
                  • 05 Mart 2009
                  • 530

kuzu başkan seçim tepkisi başladı ne dersin 98 den döndü piyasa 103 hedefti degilmi ? senin seçim kanalın

Yorum

• phaon
                    Aktif
                    • 13 Şubat 2016
                    • 200

Bu alemde tek kral biliriz, adı Kuzu dur. First of his name.
                    0.618

Yorum

• kuzu
                      furuşan akıncı
                      • 11 Aralık 2008
                      • 13961

casaubon Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                      Nasılsın kuzu?
                      iyiyim bitanem.....yalnızım....beni bırakıp kactınız....bazen o guzel günlerimizi özlüyorum....o guzel dostlarımı etrafımda görmek istiyorum...yaslandım gariiii....sen nassın....

bana borcun var senin....o borcunu burada bi topic acarak ödüyebilir beni mutlu edebilirsin....

bu borcunu öde.....sen ödeki....ötekilerde gelsin....gelsinlerki ben artık emekli olup bu alemden çekileyim....çok şey mi istiyorum....

selam verdik borclu cıktık deyip tüyme ulen....TOPİGİ AÇ.

ögrencilerin seni bekliyor.....

Yorum

• kuzu
                        furuşan akıncı
                        • 11 Aralık 2008
                        • 13961

ayhanıma.....

tessekkürler bitanem....yoruyorum seni....idare et.

Yorum

• kuzu
                          furuşan akıncı
                          • 11 Aralık 2008
                          • 13961

NİHAYET Bİ TEPKİ KODU....biz 99 000 den bekliyorduk....o 98 000 den kodu....

kuzu kuralı....ard arda gelen düşüşlerden sonra TEPKİ GELDİMİ....KANAL MUTLAKA DEGİŞTİRİLİR....

yeni kanal oluşturacak üç iş gününde....BU KANALDA....DÜŞÜŞ ŞİDDETİ AZALTILACAKTIR....

şimdi işimiz bu kanalı bulmak.

Yorum

• kuzu
                            furuşan akıncı
                            • 11 Aralık 2008
                            • 13961

TEKNİK YORUM....İLK CONSOLİDASYON BÖLGESİ....

TEPEDEN....24 000 puvan düştük....bu yuzde 20 lik bi düşüştür....bunun consolide edilmesi gerekir....

yani....98 000 ila 102 500 arasını GERGEF GİBİ ÖRMESİ İCİPEDER....asagıdaki işaretledigim gibi....

Yorum

• kuzu
                              furuşan akıncı
                              • 11 Aralık 2008
                              • 13961

öte yandan....doların düşebilmesi üçün....BORSANIN 87 000 e inmesi sarttır....bununla TL BULMA....kaart ipotekle....GÜÇLESECEKTİR....

102 500 DEN.....87 000 E OLACAK DÜŞÜŞ....

İKİNCİ CONSOLİDASYON BÖLGESİNİ GETİRİR....

Yorum

• kuzu
                                furuşan akıncı
                                • 11 Aralık 2008
                                • 13961

EN ÖNEMLİ SORUDA SU....seçime hangi consolidasyon bölgesinde girecek.....

seçimi muhalefetin kazanacagına inanıyorsa.....seçime 87 000 bölgesinde girer....herkesi dökmek üçün....ve ver elini 300 000 demek üçün...

secimi....MEVCUT un kazanacagına inanıyorsa.....hedefi 50 000 olacagı üçün....seçime azar azar düşerek girer....

KUZU kimdir....FURUSAN AKINCIDIR....

özelligi nedir....DEGİŞEN DÜYNAYLA BİRLİKTE DEGİŞMEKTİR.....beynindeki bilgilere saplanıp kalmak yerine....O BİLGİLERİ GÜNCELLER....

günceller ki....POZİZYON ALIP....PARA KAZANABİLSİN....

BU GÜNNER....işte o günner....bilgilerin günceleştirilmesi gereken günner.

Yorum

Working...
                                X

Debug Information