önce 50 000 ler sonra 300 000 ler....

Collapse
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • greenspan41
    Aktif
    • 30 Nisan 2009
    • 327

KREDİ BÜYÜMESİ İLE ALAKALI OLAN BU MUYDU KUZU ÜSTADIM?

bu politikalar ve uygulamaları...üç simulasyon yapmama neden oldu....

misal...turkiye simulasyonumda....bunu senin üçün şimdi yazayım...detayları martta...

dolar-tl ilk etapta 2.80 e düşecek....sonra 5.6.....bu parasal genişlemenin ENFLASYON la emilmesi SIMULASYONUMDA böyle....borsa ise...300 000.....

Yorum

• kuzu
      furuşan akıncı
      • 11 Aralık 2008
      • 13961

SIMULASYON 2.....KENE KADEMELERİ....

İLK FURUS....89 500 KAPANISTA.....bu gerceklesmeli...ve furus devrisi gün...

İKİNCİ FURUS...91 500...

ÜÇÜNCÜ FURUS...93 500....

DÖRDÜNCÜ FURUS...95 500...

bugunki bu hareket....SİMULASYON 2 nin silkelemesidir...

HİÇBİRSEY GÖRÜNDÜGÜ GİBİ DEELLLDİR....by kuzu....
      YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• kuzu
        furuşan akıncı
        • 11 Aralık 2008
        • 13961

greenspan41 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
        Kuzu üstadım Dolarda da yazarsan seviniriz hareket tarzı mızı ?
        dediklerim neydi...dolar-tl 3.55 asagı kırılamazsa....SIMULASYON 3 ölür....SIMULASYON 2 aktive olur....

kırdımı....hayır...oraya indi ve döndü...3.67 de...şimdi....5 iş günü var....yeniden denemesine....

emme....ben bir umut kaldı diyemem artık....bunu diyemiyorum....çünki MEHDİ PUTİN plan B devrede suan....

acele etme....SABIRLA BEKLE...İKİNCİ DENEMEYİ YAPSIN...eylemi emin oldugunda yap....5.6 diyoruz...bunun üçün ha 3.67 de girmissin ha 3.74 de girmissin...NE FARK EDER....bi bekle ula deyyuuuzzz...
        YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• gundwane
          Tecrübeli
          • 18 Ağustos 2011
          • 1921

Kuzu zaman olgusunu neden analizin içinde bu kadar değişmez kural olarak koyuyorsun..

Misal 20 gün sonra 3.55 i kırsa olmadı mı diyecez..

Neden 5 günü var..

Bişiler kaçırdı isem özür..

Yorum

• kuzu
            furuşan akıncı
            • 11 Aralık 2008
            • 13961

gundwane Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
            Kuzu zaman olgusunu neden analizin içinde bu kadar değişmez kural olarak koyuyorsun..

Misal 20 gün sonra 3.55 i kırsa olmadı mı diyecez..

Neden 5 günü var..

Bişiler kaçırdı isem özür..
            güzel soru....

bende iç dinamikleri günnük izliyen bir program var...bunu 15 000 dolara satınaldım....babo biliyor bunu...bu program maliyetlenmiş vetan evlatları...ve onların davranışlarını sergiler....o program 5 iş günü gösteriyor şuan....bu 5 iş günü sonunda...MALİYET KEMİKLEŞMESİ diyorum ona....o olacak...geldigimiz bu seviyeye her kaart aynı anda gelemez...hala cıkacak kaartlar var....kaarttan kaarta geçişler var....bunnar tamamlanmalı ki...KEMİKLEŞME OLUSSUN....BU kemikleşmenin ilk işareti reverse hareketlerin baslamasıdır...misal garan yüzde 5 düşerken o an akkız yuzde 5 çıkar...gibi bi sürü...gösterge izliyorum bu programlarda...

bu ve benzeri bazı proglamlar....SIMULASYONUMDAKİ sapma ve sebebleri izah eder bana....

şuan....sakin bulaşma diyorlar....bu göstergelerim....kadayıfın altı kızarsın bekle diyorlar...BEKLİYORUM....

BUGÜNE KADAR Kİ DENEYİMLERİMDE...bu 5 yıldır var bende...sadece ani çıkan haberler...bu göstergeleri override yaptı....onun dışında çok sıhhatli çalıştılar....bazen terste kalıp cok süründügümü görmüşsündür....evettt...sürünmenin sonunda pozlarım 2009 kol kesmem hariç tümü karla kapatıldı emme...bütün zorlamama ragmen kendimi....HABERLERİN ETKİSİNE GİRMEKTEN kendimi alıkoyamadıgımdandır bu...misal...davutoglu rus ucagı olayında...bu göstergeler yerine davutogluna yönelmem...bu birazda ülkemle ilgili herseye duygusal yaklasmamla olmustur....o an...ülkemin onuru önemliydi benim üçün....ve ona uydum iki ay süründüm...gene karla kapattım...

Yorum

• BogAyv
              Katılımcı
              • 09 Aralık 2015
              • 117

önce 50 000 ler sonra 300 000 ler....

Kuzum 5,60;
              2,80 in iki katıydı.

Şimdi madem 2,80 yerine 3,55 den döndüysek bu hedefin değişmesi gerekmez mi?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yorum

• kuzu
                furuşan akıncı
                • 11 Aralık 2008
                • 13961

kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                SIMULASYON 2.....KENE KADEMELERİ....

İLK FURUS....89 500 KAPANISTA.....bu gerceklesmeli...ve furus devrisi gün...

İKİNCİ FURUS...91 500...

ÜÇÜNCÜ FURUS...93 500....

DÖRDÜNCÜ FURUS...95 500...

bugunki bu hareket....SİMULASYON 2 nin silkelemesidir...

HİÇBİRSEY GÖRÜNDÜGÜ GİBİ DEELLLDİR....by kuzu....
                KENE bu....böyle yayılmış olması işte bu anlattıklarımla ilgilidir....harekete geçmem ise göstergelerime baglıdır...

Yorum

• kuzu
                  furuşan akıncı
                  • 11 Aralık 2008
                  • 13961

ilk kursun....makuldur...gene FUR-KAC....

Yorum

• kuzu
                    furuşan akıncı
                    • 11 Aralık 2008
                    • 13961

evett....dlianlının harman oldugu andayız....110 300....SHORT.....niye makuldur....asagı giderse 1500 puvan al çık....yukarı giderse KENE kademelerine devam et ESAS mala girdir bu....

Yorum

• kuzu
                      furuşan akıncı
                      • 11 Aralık 2008
                      • 13961

maliyet kemikleşmesi operasyonu bitiyor....geride kalan 6 kaartta....bugün çıkışlarını yaptılar....

şimdi sıra....reverse hareketlerde....yani misal garan yüzde 5 düşecek...aynı anda akkız yüzde 5 çıkacak bu isimleri ve yüzdeleri atıyorum....

anlamı....FUR-KAC ortamındayız....short-long...short-long...VOB 24 para yapar kalan 3 iş günü....

yazım gerilerde kaldı...YENİ NORMAL le ilgili,....tüm kaartlar bu YENİ NORMAL de ki degerlere mutlaka gelmelidir....KUZU KURALI...

Yorum

• kuzu
                        furuşan akıncı
                        • 11 Aralık 2008
                        • 13961

BUGÜN...yeni normale ulaşan...ENKAİ...ALARKO...TEKFEN...v.s....KLASİKLE RDİR....hep geride kalır bunnar...

bunnar....8 kaart bende....YENİ NORMALLARINA geldigi an....MALİYETLER KEMİKLEŞMİŞTİR...kaarttan kaarda geçişler tamamlanmıştır...

sıra...REVERSE HAREKETLERDEDİR...

BU HAREKETLERDE SU YAPILIR....YENİ HEDEF İÇİN POZİZYON AYARLARI YAPILIR....açıga satışlar gibi....shortcu dograma gibi...

ÖGREN LEM imdat....ölü yıkayıcı durzüüü....ha ha ha

Yorum

• kemal erdem
                          Aktif
                          • 15 Mayıs 2009
                          • 224

sn kuzu bu arada ote koyde bikmis broker altin vurus 5 e baslamis.
                          siz bu konuda ne dersiniz?
                          Ilim ilim bilmektir. ilim kendin bilmektir.
                          Sen kendini bilmezsen, ya nice okumaktir.
                          Yunus Emre der hoca, gerekse var bin hacca.
                          Hepisinden iyice, bir gonule girmektir.
                          Yunus Emre

Yorum

• kuzu
                            furuşan akıncı
                            • 11 Aralık 2008
                            • 13961

kemal erdem Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                            sn kuzu bu arada ote koyde bikmis broker altin vurus 5 e baslamis.
                            siz bu konuda ne dersiniz?
                            sen yazınca gidip baktım kemalim....hayırlı ossun....

3 numaralı gönderisini buraya taşı....o gönderide ÖKÜZ FORNASYONU var....

babo onu anlamaz....daha hiç anlatmadım....kimse bilmiyor....zaten herseyi benden ögrendikleri için...yeni bişey yok...

artık zamanı geldi kemalim.....ÖKÜZ FORNASYONUNU ögretmeliyim....sen tası buraya....

Yorum

• sea48
                              Katılımcı
                              • 08 Mart 2016
                              • 137

https://fred.stlouisfed.org/graph/?id=BAMLH0A1HYBB,

Indikator olarak bence çok faydali ( ne kadar duserse o kadar olumlu borsalar için )

2014 dip 2.34 = naig (USA cds) 55

2017 dip 2.36 = naig -- 59 ( 55'e gidebilir )
                              YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
                              Al/Sat/Tut/Tavsiye/Öneri değildir!.

Yorum

• mayki05
                                Katılımcı
                                • 14 Mayıs 2008
                                • 92

sea48 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                                https://fred.stlouisfed.org/graph/?id=BAMLH0A1HYBB,

Indikator olarak bence çok faydali ( ne kadar duserse o kadar olumlu borsalar için )

2014 dip 2.34 = naig (USA cds) 55

2017 dip 2.36 = naig -- 59 ( 55'e gidebilir )
                                Sayın sea48 anlık görüntüde size katılmakla, bence ne kadar düşerse borsalar okadar şişmiş ve buradaki düşüş terse döndüğünde mal borsalarda okadar dağılmış olmakta. Paylaşım için teşekkürler

Yorum

Working...
                                X

Debug Information