önce 50 000 ler sonra 300 000 ler....

Collapse
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • repalize
    Aktif
    • 05 Aralık 2011
    • 311

Kuzu bu boru değill

Yorum

• saleve
      Aktif
      • 27 Eylül 2013
      • 244

Agam bizimle egleniir.
      ÖFKE RÜZGAR GİBİDİR, BİR SÜRE SONRA DİNER; AMA PEK ÇOK DAL KIRILMIŞTIR. Liberte- Egalite - Fraternite

Yorum

• kuzu
        furuşan akıncı
        • 11 Aralık 2008
        • 13961

evetttt.....REALİTY ortada artık...ne o....BÜTÜN ÜLKELERDE OLAN...soverign fon...varlık fonu devrede....

bu fonların amacı....fiyatları manupile etmeye kalkanların KOLUNU KESMEKTİR....

İLLADA mal alır mı....hayır hiç almıyabilir....BENDE VARIM demesi yeterlidir...

şimdi elimizde bir gerçek var....HASO BİR MÜŞTERİ GELDİ PİYASAYA....

BU HASO MÜŞTERİ....tokatlanabilir mi....kim ve nasıl tokatlar onu ise...YENİ KONUMUZDUR USAGLAR....
        YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• kuzu
          furuşan akıncı
          • 11 Aralık 2008
          • 13961

BU YENİ HASO MÜŞTERİ....henuz aktif degildir....aktif hale gelebilmesine 15 gün var....ORGANİZASYONUNU ANCAK OLUŞTURUR....

PİYASA SU AN....

BU HASO MÜŞTERİNİN BELİRMESİ İLE....derin bir kuyuya düşmüş....kuyunun 88 000 rakımında tutunmuş asagı bakıyor...ne görüyor kuyunun dibinde...dev bir canavar agzını acmış bekliyor...BIRAKSA DÜŞSE...bu canavar onu yiyecek....kacayım kuyudan...çıkayım yukarıya YAYLAYA DESE...kuyunun cıkışında 102 500 rakımda dev bir AYI agzında köpükler bekliyor...

piyasa bu durumda....ölü numorosu yapıp...kıprasmadan dipteki ve tepedeki ÖLÜM TANRILARININ....sakinleşmesini bekliyecek....nerede...tutundugu yerde...
          YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• phaon
            Aktif
            • 13 Şubat 2016
            • 200

Haso müşteri varlık fonu mu kuzu? Sınıfı yanlış takip etmeyelim.
            0.618

Yorum

• kuzu
              furuşan akıncı
              • 11 Aralık 2008
              • 13961

phaon Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
              Haso müşteri varlık fonu mu kuzu? Sınıfı yanlış takip etmeyelim.
              evet o.....

o emme...inceledim gordum ki....bu fonun henuz 5 kurus parasi yok....

bu fon....elindekileri ipotek edip PARA bulacak....parasi yok ki....tokatlasinlar....

soruda su....bu elindekileri ipotek etse...KAC PARA BULUR....bu ipotek gecerlimidir...

Yorum

• kuzu
                furuşan akıncı
                • 11 Aralık 2008
                • 13961

dinazor....bu piyasada ossurukta ciddiyet var mi yok mu diye inceleme yaparken....ilk ossuruk ne kadar pis kokuyor onu koklar...duydugu ses...yani ossuruk sesi...ikinci bi duyu,,,koklama ile netlestirir....

dinazor....bu gaz ilacla tedavi edilebilirmi....onada bakar....tedavi ucun PARA VAR MI....

YOKSA buyur ossurdum dersen....bunun kiymati harbiyesi olmaz....

Yorum

• ainos
                  Aktif
                  • 27 Temmuz 2011
                  • 323

Sn kuzu bu varlık fonuyla batan geminin malları diyerek iyice talan edecekler gibi ülkeyi. Zaten şucu bucu diyerek milleti de iyice kutuplaştirdilar. Sonu iyi görünmüyor gidişin. ..
                  Trump da İran i 1 numaralı terörist devlet ilan etmiş. .. yeni olayların temeli oluşturuluyor galiba...

Yorum

• kuzu
                    furuşan akıncı
                    • 11 Aralık 2008
                    • 13961

kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                    evetttt.....REALİTY ortada artık...ne o....BÜTÜN ÜLKELERDE OLAN...soverign fon...varlık fonu devrede....

bu fonların amacı....fiyatları manupile etmeye kalkanların KOLUNU KESMEKTİR....

İLLADA mal alır mı....hayır hiç almıyabilir....BENDE VARIM demesi yeterlidir...

şimdi elimizde bir gerçek var....HASO BİR MÜŞTERİ GELDİ PİYASAYA....

BU HASO MÜŞTERİ....tokatlanabilir mi....kim ve nasıl tokatlar onu ise...YENİ KONUMUZDUR USAGLAR....

dinazor....ossuruk nedir iyi bilir...

kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                    dinazor....bu piyasada ossurukta ciddiyet var mi yok mu diye inceleme yaparken....ilk ossuruk ne kadar pis kokuyor onu koklar...duydugu ses...yani ossuruk sesi...ikinci bi duyu,,,koklama ile netlestirir....

dinazor....bu gaz ilacla tedavi edilebilirmi....onada bakar....tedavi ucun PARA VAR MI....

YOKSA buyur ossurdum dersen....bunun kiymati harbiyesi olmaz....

gucu ne ki bunun deyu....SATISTA BOY GOSTERIR....Yoklar....gidiklar...hadi ossur...hadi ossur der...

ossurdu ossurdu....ossuramazsa bu KABIZ lem der...

Yorum

• kuzu
                      furuşan akıncı
                      • 11 Aralık 2008
                      • 13961

onumuzde ki 15 gun...OSSURUK YARISLARI ILE GECECEK....

Bizde gendi formumuzda....en iyi ossuran kimse onu secmeliyiz ki...YARISA KATILALIM...

biyirin adaylarinizi gosterin.....

Yorum

• celme
                        Katılımcı
                        • 31 Temmuz 2008
                        • 152

bilgi herzaman saygıyı hakeder...bilgili olmak herşey demek değildir...bilgiyi sentezleyebilmek, ileriyi görebilmek, karanlığı görebilmek ve bütün bunları yaparken benim gibi cahillerin bile anlayabileceği düzeye indirgeyebilmek anlatılanları...yok yok sn kuzu'yu tek kelime ile özetlemek isterdim ama tek kelimeye sığdıramadım...sevgi ve saygılarımla sn kuzu ağabey!!!
                        kuzufun

Yorum

• kuzu
                          furuşan akıncı
                          • 11 Aralık 2008
                          • 13961

bu yarislari durdurmak mumkun....bicak gibi kesmek mumkun....misal..qatar soverign fon deseki subat 20 gibi...ben bu fona 30 milyar dolar yatiracagim....herseyi ipotek ederek....

iste o an....DINAZOR dahil....herkez kabiz olur....

benim planlarimda bu...dolar-tl 2.80 ucun ongorulmustur...SIMULASYON 1 de....

varlik fonu kurulmasi ve bu fonun yabanci bi soverign fonla ortak olmasi....SIMULASYON 1 dir....

SIMULASYON 2 ISE bu yabanci fon bulunamadigi an...burada yayinlanacaktir....o bir felakettir...insallah yayinlamam...

SIMULASYON 3 U....yayinladim geride...1 de revizyondur o...SATINALMA PARITESINDE....

Yorum

• kuzu
                            furuşan akıncı
                            • 11 Aralık 2008
                            • 13961

USAGLAR....

bana verdiginiz destek ucun....hepinize cok tessekkurler ediyorum...LISTESINI YAPIYORUM...devam edin lutfen...listede olun...

COK ONEMLI NOT...listede adiniz ossun usaglar...bu cok onemli...sonra kusmeyin bana...

Yorum

• celme
                              Katılımcı
                              • 31 Temmuz 2008
                              • 152

ben ağzım açık dinliyorum valla!!!dün gece ve bugün bütün yazılanları okudum ...hatta bugün ikinci turu attım
                              kuzufun

Yorum

• kuzu
                                furuşan akıncı
                                • 11 Aralık 2008
                                • 13961

celme Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                                bilgi herzaman saygıyı hakeder...bilgili olmak herşey demek değildir...bilgiyi sentezleyebilmek, ileriyi görebilmek, karanlığı görebilmek ve bütün bunları yaparken benim gibi cahillerin bile anlayabileceği düzeye indirgeyebilmek anlatılanları...yok yok sn kuzu'yu tek kelime ile özetlemek isterdim ama tek kelimeye sığdıramadım...sevgi ve saygılarımla sn kuzu ağabey!!!
                                celme Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                                ben ağzım açık dinliyorum valla!!!dün gece ve bugün bütün yazılanları okudum ...hatta bugün ikinci turu attım

cok tessekkurler ediyorum bitanem....yazdiklarin ilac gibi bana...motive ettin....gonlun gibi ZENGIN olmani dilerim.

Yorum

Working...
                                X

Debug Information