84000 u asagi kirsaydi neler olurdu.106000i yukari kirdi neler olacak sorularinin cevabini bilen tirlari doldurur.rakamlarin dili
önce 50 000 ler sonra 300 000 ler....
Collapse
X
-
kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterEFENİM YA makaRİOS GELİRDE...ipnelik yapmayın kapatın derse....desin mamına koyim...kapatmıyacagım….kor gavat….iki eliyle bi ikini tutamıyor....gelip baaa akıl veriyor....ha ha ha

Adamın hasıdır, kıvırma heç.
Makarios
Yorum
-
hahaha...uğursuz papaz....ayaklarımın altını yalıyacaksın….imanlı imansız kerizzzz….mersel65 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
guner Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterneden dow bitti.?
elliot sayımı diyor diyemi.?
varmı böyle bir şey.?
bunun fedi var,temel verileri var,siyasal olayları var,spekülasyonu var,balonu var..
TRENDİ VAR
var oğlu var.
elliot ne ki.?
TAMAM DOW BURADA BİTSİN.BEN ZATEN BIRAKIRIM BU İŞLERİ.
AMK BÖYLE İŞLERİN DERİM..
Sizin aylık gösterge bütün bunları hesaba katıyor mu yani?
eğer katmıyorsa bu söyleminiz saçmalık ve sizin de burada benim aylık şunu gösterdi bunu gösterdi demeniz aşakasız. Yok eğer sizin gösterge bunları gerçekten hesaba katıyorsa burada ne işiniz var yav
Yorum
-
çok saçma yazmışsın yav.freeyourmind Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSizin aylık gösterge bütün bunları hesaba katıyor mu yani?
eğer katmıyorsa bu söyleminiz saçmalık ve sizin de burada benim aylık şunu gösterdi bunu gösterdi demeniz aşakasız. Yok eğer sizin gösterge bunları gerçekten hesaba katıyorsa burada ne işiniz var yav
gösterge orada ,temel verilerde tv de geliyor görmüyormusun.
cevap verecek laf bulamadım.
Yorum
-
Ee ayni sey elliot icin de gecerli olamaz mi? O mesaji neye istinaden yazdim anlamamissiniz galiba. Siz demediniz mi bemim aylik dondu ben de dondum diye.
Sent from my SM-C5010 using Tapatalk
Yorum
-
benim göstergelerim hiç bir zaman burası son demiyor.trendi gösteriyor sadece.freeyourmind Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterEe ayni sey elliot icin de gecerli olamaz mi? O mesaji neye istinaden yazdim anlamamissiniz galiba. Siz demediniz mi bemim aylik dondu ben de dondum diye.
Sent from my SM-C5010 using Tapatalk
elliot düşerken burası son,çıkarken burası son diyor.
amma saçma konuşuyoruz yav.
dow dün bitti ne demek.trend çıkarken.?.
Yorum
-
TURKİYENİN SON 17 YILI....BASARILARI VE ADAPTASYONU....
biliyorsunuz ben tarafsız olarak olaylara bakarım....tarafı olduğum tek sey...TURKİYE CUMHURİYETİ VE GELECEGİDİR....
bu onyedi yılda....AKUPE nin benimde oy verdiğim AKUPE nin...2008 e kadar uyguladığı politika...
YURTTA SULH CİHANDA SULH....adını....KOMSULARLA SIFIR PROBLEM komuslardı...
bu politikada....TURK TIRLARI(GERCEK ORDULAR….SURİYEYE GİRİP oradan Mekke ve medineye ve mısıra kadar gidiyorlardı....EKONOMİK BÜYÜMEMİZ....GÖZ KAMASTIRIYORDU...
ARAP BAHARI BASLAMADAN ÖNCE.....türk basınında....YENİ OSMANLILAR RUZGARI ESTİRİLDİ...ve turkiye...yeni Osmanlı politikasına girdi....bu 2013 e kadarki dönemdi...
arap baharı başladıktan sonra...turkiyede basın...ULUHAKANABDULHAMİDHAN ın dizileri ile...büyük basın bombardımanı ile....PAN-ISLAMİZM....ISLAMCILIK politikasına döndü...bunu uyguladı....
AKUPE haziran seçimlerini kaybedince....birden ve aniden...tum basında...milliyetçilik....pan-turkizm…..TURKCULUK....POLİTİKALARINA DÖNÜLDÜ....bununla...MHP VE ULUSALCILAR BEN DAHİL...ehhh nihayet doğru yolu buldular deyip...sesimizi kestik...sessizce başarılarını alkışladık...
bir ulusalcı AMİRALİN yazdığı ve tum ulusalcıların ardına düştükleri....MAVİ VATAN.... İLE....nihayet TURKİYE LİBYA ile bi anlaşma yaparak...ki bunu Libya hukumetı bu kadar zayıflamadan once yani 1 yıl önce yapıp....Libya ya asker çıkarmalıydık...şimdi yaptılar...yapmaları gereken libyada ki hukumeti ayakta tutmak....libyanın onda birine büzüştüler....tripoli ve misrata...
son 17 yılda AKUPE....tanzimatattan bu yana uygulanan...200 yıl boyunca...4 ıdeolojiyi de uygulayarak....200 yılı...17 yıla indirgedi….
uyguladığı ıdeolojiler….sırasıyla...
1....yurtta sulh cihanda sulh...KOMSULARLA SIFIR PROBLEM...MUSTAFA KEMAL ATATURK.
2.....YENİ OSMANLILIK....namık kemal ve takipçileri...
3.....PAN-ISLAMİZM....ISLAMCILIK....uluhakan abulhamidhan….
4.....PAN-TURKİZM....TURKCULUK....ziya Gökalp....
not...BİR TURK MİLLİYETCİSİ OLAN KUZU...olaylara...turkun...zaman zaman dini...zaman zaman popülizmi kullanarak...TURKUN DEVLET KURMASI VE KURDUGU DEVLETLERİ GENİŞLETMESİNİ....normal görür...beni böyle okuyun.
not 2...libyada...URUS ile karsı taraftayız...aynı suriye gibi....ve fekat...urus la suriyedeki gibi anlaşıp...libyadanda batı ülkelerini ile onlara satılmış körfez araplarını İKTİR ETMEMİZ COK MÜMKÜN...idlibteki cihadcı orduyu libyaya çekmemiz yeterlidir...iktir et idlibi...
bagli olarak....
YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
Güncel Aracı kurum işlem hacimleri alttaki linkdedir.(pasta)
http://forum.keyborsa.com/showthread...854#post662854
Yorum

Yorum