önce 50 000 ler sonra 300 000 ler....

Collapse
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • Hale Türk
    Aktif
    • 05 Haziran 2018
    • 318

[QUOTE=wisewell;662634]
    Hale Türk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sn.Kuzu herkes 4 gözle seni bekliyor. Aydınlat önümüzü. Bunlar ne yapmaya çalışıyor. 111.000 altına bile bırakmıyorlar...[/QUOT

kuzu gelir hale hanim,,,,,siz twiiter daki takipcilerinize bir aciklama yapmayi dusunmuyormusunuz?,,,,,,,,kacar gider diyenler hakli cikti yine malesef....:(
    109.800 üzeri stop demiştim. Açıklamaya gerek var mı. Piyasayı shortlayan herkes elliotcular dahil tıpkı Ocakta ki gibi yanıldık. Şimdi buradan en az zararla nasıl çıkarız buna bakıcaz. Zaten emin ol bir ben yanıldım. Benimle birlikte short kalan yoktur 108.000 üzeri. Bir sürü terbiyesiz adam var orada artık katlanamıyorum.

Yorum

• wisewell
      Aktif
      • 30 Nisan 2014
      • 246

[QUOTE=Hale Türk;662635]
      wisewell Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

109.800 üzeri stop demiştim. Açıklamaya gerek var mı. Piyasayı shortlayan herkes elliotcular dahil tıpkı Ocakta ki gibi yanıldık. Şimdi buradan en az zararla nasıl çıkarız buna bakıcaz. Zaten emin ol bir ben yanıldım. Benimle birlikte short kalan yoktur 108.000 üzeri. Bir sürü terbiyesiz adam var orada artık katlanamıyorum.
      bu aciklamayi orda yapsaniz inanin cok daha iyi olur,,,,,,herkes yanilir

Yorum

• gundwane
        Tecrübeli
        • 18 Ağustos 2011
        • 1922

Bugünde diplerde gezen tuprs ile piyasa tutuluyor
        Yanına biraz akbnk sos

440M işlem hacmi kimin malını alıyor yılbaşına 10 gün kala..??
        yaz çiz fiktif işlemler..

Yarın da eregl çizer yanına garanti koyar

bu arada thy geride kaldı reis çıkar thy yi dünyada 1 numara yapacaz sözünü sağda solda bi konuşmasına sıkıştırır yüzde 5-6 çizerler thy yi..

thy 16 ekim 18 kasım arası 10.50 lerden 14.25 lere gidiyor..
        18 kasımdan bu yana 1 tl bile gevşemeden dar bantta ısrarla tutuluyor..

yüzde 40 yukarı yapan bir kağıtta bu kadar dar bantta fiyat oluşumu imkansıza yakındır..
        hiç mi kar satışı gelmeyecek hiçmi daha aç alıcı gelmeyecek..

bellki gösterge soğutuluyor..
        bir kaç kağıtta işleri bittiği anda bunda kendi mallarını yukarı yaz çiz eşliğinde viop da bi posta daha sürecekler..

Yorum

• iki gozum

];Hale Türk 662635]
          ;Hale Türk 662634 Nickli Üyeden Alıntı

Tavukçu taner'in yazdığı Hale sizmisiniz?(Şeker piliçte hem kendini hemde takipçilerini batırmıştı bu herif)

https://twitter.com/TGDTGD_Taner

YTD

Yorum

• Hale Türk
            Aktif
            • 05 Haziran 2018
            • 318

[QUOTE=iki gozum;662639]

Tavukçu taner'in yazdığı Hale sizmisiniz?
            İki gözüm böle şeylerin yeri burası değil. Sn.Kuzu nun sayfası burası. O zavallı özelden çok telefonumu istedi kahve içelim vs... Vermedim. Kocaman herif kendini rezil esiyor. Sizde taşımayın bunları buraya. Gerek yok. Herkesin karı zararı kendisine.

Yorum

• iki gozum

[QUOTE=Hale Türk;662640]
              iki gozum Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

İki gözüm böle şeylerin yeri burası değil. Sn.Kuzu nun sayfası burası. O zavallı özelden çok telefonumu istedi kahve içelim vs... Vermedim. Kocaman herif kendini rezil esiyor. Sizde taşımayın bunları buraya. Gerek yok. Herkesin karı zararı kendisine.
              Neresi?

Yorum

• Hale Türk
                Aktif
                • 05 Haziran 2018
                • 318

İzmir.

Yorum

• iki gozum

İzmir.
                  P-Ç - ete bunlar.

Yorum

• iki gozum

Çabalama kaptan,batarsın.

YTD

Yorum

• sinterklass
                      Tecrübeli
                      • 17 Mayıs 2009
                      • 1522

Hem de ne çete...
                      Mutluluk uzun dönemde dengeye gelecektir .

Yorum

• iki gozum

Yabancı Takasında Yaşanan Gerileme Hakkında (AlnusYatırım)

Borsadaki yabancı payı son 1 ayda % 64den % 59 a geriledi. Ancak borsa bu süreçte %6 yükselerek 111 bini geçti. Böylesi hiç görülmedi. Fakat detaya baktığımızda yabancının yoğun bir kaçışını değil matematiksel düzeltmeler görüyoruz.

22 Kasım'da 22 milyar 20 milyon adet hisseye sahip olan yabancılarda 29 Kasım'da 678.4 milyon adet, 17 Aralık'ta ise 811 milyon adet azalış görüldü. İki günü hariç tutarsak diğer 15 günde toplamda 122 milyon adet azalış var.

Bu süreçte DENİZ son olarak 14 Kasım'da BOYP 5 Aralık'ta işlem gördü. Biz ilk düşüşü DENİZ'den sandık ama adetler tutmuyordu. Yabancıların Banka rehni dendi, bir miktarı olabilir ama o kadar rehin olacak banka yok!

Bugün itibariyle anlaşıldı ki
                        *29 Kasım'daki yabancıdan yerliye geçiş BOYP'dan kaynaklandı. İş Yatırım'dan Alternatif Yatırım'a 655 milyon hisse geçişi yaşanmış. Demek ki İş Yatırım, yabancı adına saklama yapmış.
                        *17 Aralık'taki düşüş adedi ise DENİZ'in toplam adedi olan 827 milyona yakın 811 milyon adet. Dolayısıyla DENİZ'in takastan düştüğünü söylesek yanlış olmaz.

2020'de QNBFB da borsadan çıkarsa yabancı payı daha doğru sonucu gösterecektir. Çünkü yabancı payını % 4 civarı artı gösteren QNBFB'nın dolaşımdaki payı % 1in altında. Yani portföy yatırımı değil de sabit yatırım gibi. Onun çıkması halinde yabancı payı % 56 ya inecektir.

2019'a başlarken borsadaki yabancı payı % 64.8 iken hisselerin yabancı payları aşağıdaki şekilde dağılmıştı.

Alnus Yatırım Menkul Değerler A.Ş
                        www.alnusyatirim.com

Yasal Uyarı

Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamında değildir.Yatırım danışmanlığı hizmeti ; aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır.Bu görüşler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabılır.Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Yorum

• iki gozum

Fitch Ratings: ABD-Çin arasındaki ticari gerilim azalsa da sorun çözülmedi -AA

LONDRA (AA) - Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Fitch Ratings, ABD ve Çin arasındaki ticaret geriliminin azaldığını ancak henüz tamamen ortadan kalkmadığını bildirdi.

Fitch Ratings'den yapılan açıklamada, ABD ve Çin arasındaki ticaret müzakerelerinde birinci faz olarak adlandırılan sürecin mutabakatla sonuçlanmasının olumlu karşılandığı ancak iki ülke arasındaki ticari geriliminin hala sürdüğü kaydedildi.

ABD ve Çin arasındaki ticari gerilimlerin ilerleyen süreçte artma ihtimalinin bulunduğuna dikkat çekilen açıklamada, ABD'nin daha önce Çin'den yapılacak ithalata yüzde 25 oranında ek vergi getirmeyi planladığı ancak son mutabakatla bunun yüzde 16'ya çekilmesinin kararlaştırıldığı hatırlatıldı.

Açıklamada, son gelişmelerin etkisiyle Çin'in 2020'de büyümesine ilişkin beklentinin yüzde 5,7'den yüzde 6'ya yükseltildiği ortaya kondu.

Küresel ekonomik büyümenin ise bu yıl yüzde 2,6, gelecek yıl için de yüzde 3,2 seviyesinde olmasının öngörüldüğü bilgisi paylaşıldı.

Kaynak : Anadolu Ajansı

Yorum

• iki gozum

31 TEMMUZ 2019 TARİHİNDE 406 GRM DAN ÇOK HIZLI GERİ ÇEKİLMİŞ İDİ.
                            13.12.2019 TARİHLİNDE YİNE 406 GRM DAN GERİ ÇEKİLMİŞ ama 3 GÜNDÜR DİRENİYOR.
                            394 GRM KIRILIRSA 378 GRM A DÜŞER.
                            394 GRM DAN YUKARI DÖNER 406 GR MI GEÇERSE HEDEF 483 GRM.
                            ÖNÜMÜZDEKİ GÜNLERDE HABER AKIŞI BELİRLİYECİ OLACAK.(bence)

YTD

Yorum

• iki gozum

Twitter üstatları gibi yorum yaptım.
                              Öyle olursa bu olur,böyle olursa şu olur.
                              Her ne olursa olsun ben tutturmuş olacağım.

YTD

Yorum

• iki gozum

Haber akışı.

ABD Senatosu, Kuzey Akım-2’ye yönelik yaptırımları içeren bütçeyi onayladı

Dışişleri Bakanlığı: "(ABD Savunma Bütçesi) Türkiye'nin, aleyhindeki bu tasarruflara karşı gerekli tedbirleri alacağından kimse şüphe duymamalıdır." -AA

Dışişleri: "(ABD Savunma Bütçesi) Tehdit dilinin Türkiye'yi ulusal güvenliği için gerekli adımları atmaktan asla vazgeçiremeyeceğini hatırlatırız." -AA

Kaynak : Anadolu Ajansı

Yorum

Working...
                                X

Debug Information