önce 50 000 ler sonra 300 000 ler....
Collapse
X
-
-
BİRİLERİMİZ SATIYOR....BİRİLERİMİZ ALIYOR....birilerimiz....NE SEHİT OLDU NE GAZİ...PİSİPİSİNE GİTTİ BİZİM NİYAZI OLACAK....umarım bu ben değilimdir.....
doları bizimkiler 5.80 altına basmamalılar....basarlarsa CAVİR borsayı satar...şimdilik satamıyor...dolar bazlıda yüzde 10 dan fazla göçtük...YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
bu KENE de....97 500 leri kapıyorum....1000 puvan kar....98 700 deyiz...98 500 den kurtuldum.kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterKENE LONG...DAR KENE....
1 ci kademe....98 500 elde....
2 ci kademe....97 500
3 cü kademe....96 500
4 cü kademe....95 500
verdiğim hedef neydi....98 000 LER YANDIMI DEMİŞTİM...YANDI.
ortalıkta harb yok...karsımızda bir devlet yok...TERORLE MUCADELE KAPSAMINDA BİR SINIR HAREKETİ BU...İLGİLİ TÜM DEVLETLERİNDE ONAYI ALINMIŞ DURUMDA....SURİYENİN BİLE....
YENİ KENE....
97 500 İLK KADEME ELDE....
96 500
95 500
94 500
MALİYET İYİLEŞTİRMESİ YAPTIM....cumaya var daha....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
bak karanlık birden aydınlık oldu....1000 puvan kardayım ve FURUSMANIN içindeyim....
PİYASA YAPICIDA AYNEN BENİM GİBİ OYNUYOR....pozizyon ayarlıyor....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
SORU SUDUR HEP....bu borsada milyarlarca doları olan...TURK OLİGARŞİ....bunun yokolmasına izin verir mi....
küçük oğlanın üç gurusu var....onu düşünüyor....LEM KERİZZZ ADAMIN MİLYARLARCA DOLARI ORADA....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
Bugüne dek nasıl verdiyse öyle verir sayın kuzu.. ne yazıkki deveden büyük fil varkuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSORU SUDUR HEP....bu borsada milyarlarca doları olan...TURK OLİGARŞİ....bunun yokolmasına izin verir mi....
küçük oğlanın üç gurusu var....onu düşünüyor....LEM KERİZZZ ADAMIN MİLYARLARCA DOLARI ORADA....
Yorum
-
MONEY DOCTOR....bunları iyice not et....sana yazıyorum....DAR KENE...GENİŞ KENE...MALİYET İYİLEŞTİRME...GECEYE AZ RİSKLE GİRME....TEK KADEME....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
YARIN...1000 puvan eksi acar....1000 de assagı gider dipten kaparsa....İŞİMİZ BİTER...DİREKT 103 BİN.
UNUTMAYIN...üçüncü kademe maldan sonra...yeddicedinleye geçer kene...PİRAMİTLEME
BU ÖRNEKTE 95 500....PİRAMİTLEME YERİ....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterMONEY DOCTOR....bunları iyice not et....sana yazıyorum....DAR KENE...GENİŞ KENE...MALİYET İYİLEŞTİRME...GECEYE AZ RİSKLE GİRME....TEK KADEME....
Ah hocam ah. 134500 den 12.ay shortlarım vardı. Sırf kendime dik kafalılığım yüzünden minik karla kapattım. Keşke....
Bugünde 1025 puan longdan aldım. Son hareketteki alışıma longu vermeden 100 puan üstden döndü
Yorum
-
Abi cumaya daha var diyorsun ama yarın cuma.. Zaman anlamında bir şey kalmadı.. Long kenesinde pramid olmaz artık bence..kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbu KENE de....97 500 leri kapıyorum....1000 puvan kar....98 700 deyiz...98 500 den kurtuldum.
YENİ KENE....
97 500 İLK KADEME ELDE....
96 500
95 500
94 500
MALİYET İYİLEŞTİRMESİ YAPTIM....cumaya var daha....
Keza pazar günü Amerika da Trump tayyip görüşmesi var.
Görüşmede olumlu bir gelişme olursa beklediğin 2000 puan artı pazartesi günü gelir.
Görüşme tırt çıkarsa 94.500 de kurtarmaz artık..
Yorum
-
Sayın Kuzu emmi..Merhaba..Forumda yeniyim..Senin furuşmalarını okudum..Çok kuvvetli furuşisun..Bu LONG lar Ekim Vade de mi yapıyorsun..Ekim Vadeyi diplerden Kapatırlar diye bekliyordunuz..O da değişti o zaman..Kolay gelsin..Kazan müberek olsun..Arnavutluktaki Dervişlere selam olsun..kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterYARIN...1000 puvan eksi acar....1000 de assagı gider dipten kaparsa....İŞİMİZ BİTER...DİREKT 103 BİN.
UNUTMAYIN...üçüncü kademe maldan sonra...yeddicedinleye geçer kene...PİRAMİTLEME
BU ÖRNEKTE 95 500....PİRAMİTLEME YERİ....
Yorum
-
Kuzu long ve longda kene Allah sonumuzu hayır etsin. 😀kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterKENE LONG...DAR KENE....
1 ci kademe....98 500 elde....
2 ci kademe....97 500
3 cü kademe....96 500
4 cü kademe....95 500
verdiğim hedef neydi....98 000 LER YANDIMI DEMİŞTİM...YANDI.
ortalıkta harb yok...karsımızda bir devlet yok...TERORLE MUCADELE KAPSAMINDA BİR SINIR HAREKETİ BU...İLGİLİ TÜM DEVLETLERİNDE ONAYI ALINMIŞ DURUMDA....SURİYENİN BİLE....
SM-C5000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yorum

Yorum