önce 50 000 ler sonra 300 000 ler....

Collapse
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • kuzu
    furuşan akıncı
    • 11 Aralık 2008
    • 13961

kelmiker Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Vuruşmaya başladık mı sayın kuzu
    ELİMDEKİ 113 000 E MALİYETİ İTİLMİŞ MALI VE PRAMİTLERİ...103 000 de kapadım...yukarıda yazdım 102 067 ye inmedi...

yeni KENE....YENİ FURUSMA....

1 KADEME 105 000 ELDE...

2...….....107 000

3...…..…...109 000

4...…..…….111 000...

hedef 98 000 idi....şimdi bu TRUMP olayı ile...HEDEF 90 000 OLDU....ÖNCE 98 000 ORADA GENE tırı yükleriz...sonra ikinci tır 90 000....detayları grafı sonra koyacağım....

AMRİKİ TÜM MESARIFI TÜRKİYEYE YIKIP TÜYÜYOR...diğer suriyenin argadasları ülkeler gibi...63 ülke idik...başrolde biz....gene başroldeyiz...emme cok feci bi durumda....

hiçbirsey göründüğü gibi deelldir...by kuzu

baby boy names and meanings 2015
    YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• swayze
      Katılımcı
      • 07 Ekim 2008
      • 123

kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
      ELİMDEKİ 113 000 E MALİYETİ İTİLMİŞ MALI VE PRAMİTLERİ...103 000 de kapadım...yukarıda yazdım 102 067 ye inmedi...

1 KADEME 105 000

2...….....107 000

3...…..…...109 000

4...…..…….111 000...

hedef 98 000 idi....şimdi bu TRUMP olayı ile...HEDEF 90 000 OLDU....
      Emmi hedef feza mi? Şortlar tanga olur valla

SM-G975F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• kelmiker
        Tecrübeli
        • 02 Aralık 2008
        • 554

Sayın kuzu bunlar malı yıkmışa benziyor.. kene ye fırsat bırakmıycaklar gibi..

Yorum

• kuzu
          furuşan akıncı
          • 11 Aralık 2008
          • 13961

swayze Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
          Emmi hedef feza mi? Şortlar tanga olur valla

ne FEYZASI ULEN....DURUM DAHADA KÖTÜ....HEMDE FECİİİ KÖTÜ....EN KÖTÜ SENERYOM BU İDİ....İÇ POLİTİKAYA DIS POLİTİKAYI KURBAN ETMEK....TRUMPDA YAPTI BUNU...İÇ POLİTİKA ÜÇÜN.
          YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• kuzu
            furuşan akıncı
            • 11 Aralık 2008
            • 13961

kelmiker Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
            Sayın kuzu bunlar malı yıkmışa benziyor.. kene ye fırsat bırakmıycaklar gibi..
            LEM 105 İ GÖRDÜ YAA....panicti o...niye çakmıyorsun...yazımı okumadın mı....

Yorum

• swayze
              Katılımcı
              • 07 Ekim 2008
              • 123

ne FEYZASI ULEN....DURUM DAHADA KÖTÜ....HEMDE FECİİİ KÖTÜ....EN KÖTÜ SENERYOM BU İDİ....İÇ POLİTİKAYA DIS POLİTİKAYI KURBAN ETMEK....TRUMPDA YAPTI BUNU...İÇ POLİTİKA ÜÇÜN.
              Yok emmi 106 üstü olması açısından dedim

Yorum

• kelmiker
                Tecrübeli
                • 02 Aralık 2008
                • 554

İlkini çakmıştım 2. Parti için sormuştum.. teşekkürler sayın kuzu.. ilk parti 130.225 2. Parti 128.225

Yorum

• ihakki
                  Tecrübeli
                  • 02 Aralık 2008
                  • 709

1 KADEME 105 000 ELDE...
                  Kuzum 105.000 ilk kademe keneyi , 103.000 de kapadın mı?
                  YAZDIKLARIM TAMAMEN HAYAL ÜRÜNÜDÜR.YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.

Yorum

• kuzu
                    furuşan akıncı
                    • 11 Aralık 2008
                    • 13961

ihakkı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                    Kuzum 105.000 ilk kademe keneyi , 103.000 de kapadın mı?
                    hayır....benim furusmalarımda PARA İKİYE KATLAMADAN KAPANMAZ...113 İ 103 DE KAPADIM...PARA İKİYE KATLAMIŞTI....KUZU KURALI BU....

BU 105 000 NİN HEDEFİ 98 000....YOLDA PİRAMİTLİYEREK ORAYA İNECEGİM...PARA İLİYE KATLADIMI KAPATACAGIM....adı....RİSK YÖNETİMİ....

Yorum

• ihakki
                      Tecrübeli
                      • 02 Aralık 2008
                      • 709

hayır....benim furusmalarımda PARA İKİYE KATLAMADAN KAPANMAZ...113 İ 103 DE KAPADIM...PARA İKİYE KATLAMIŞTI....KUZU KURALI BU....

BU 105 000 NİN HEDEFİ 98 000....YOLDA PİRAMİTLİYEREK ORAYA İNECEGİM...PARA İLİYE KATLADIMI KAPATACAGIM....adı....RİSK YÖNETİMİ....
                      Kuzum benim senden öğrendiğim,
                      Eğer ilk kademe kara geçerse bu fake dir, 2000 point karı al!
                      Yanlış mı biliyorum?
                      YAZDIKLARIM TAMAMEN HAYAL ÜRÜNÜDÜR.YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.

Yorum

• kuzu
                        furuşan akıncı
                        • 11 Aralık 2008
                        • 13961

şimdi elimizde MÜŞTERİ OLARAK....ROBOTİKLER KALDI...o usaglar agır usaglar….onların ISTOP LOSS yeri 98 000 yandımı...

VE FEKAAT ORAYA GİTMEZ HEMEN....önce shortcu müşteriyi kesecek....niye dersen...BU İŞ BELE....
                        dün bu grafı asmaya gelmiştim....bugün onu gerçekleştirdi....MÜŞTERİ YARATMAK İCİPEDER...

COK KISA VADE....

kısa ok....uzun ok...ayrı bi nedenle oraya konuldu...bi hubarla ilgili o....uzun ok üçün...pazartesi....102 067 ye inip sonra 105 000 e yönlenmesi icipeder...BUNU YAPARSA...ORADA TIRI YÜKLER TÜYERİM....105 DE TEKRAR FURMAK ÜÇÜN....

ÖNEMLİ NOT...BU GRAFLARIN HEPSİ....MUSTERİ...VE ONUN SOYULMASI İLE İLGİLİDİR....borsayı tanımla dersen bana...derimki...ALİNİN VELİYİ SOYMASINA BORSA DENİR.gafı neye göre hazırlarsın kuzu dersen...bu soygunu gerçekleştirecek CIZGILARI CIZMAK ise grafic hazırlamaktır derim....
                        NE DEDİM....102 000 E İNDİGİMİZDE....ÖNCE SHORTCU MÜŞTERİYİ KESECEK....

sonraki mesajımda ne diyorum....BİR HUBARLA...105 000 E GİDİP SHORTCULARI KESECEK...

KESTİ BUGÜN....

şimdi konya yolu acık....hedef 98 000....

Yorum

• kuzu
                          furuşan akıncı
                          • 11 Aralık 2008
                          • 13961

şimdi elimizde MÜŞTERİ OLARAK....ROBOTİKLER KALDI...o usaglar agır usaglar….onların ISTOP LOSS yeri 98 000 yandımı...

VE FEKAAT ORAYA GİTMEZ HEMEN....önce shortcu müşteriyi kesecek....niye dersen...BU İŞ BELE....
                          ihakkı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                          Kuzum benim senden öğrendiğim,
                          Eğer ilk kademe kara geçerse bu fake dir, 2000 point karı al!
                          Yanlış mı biliyorum?
                          doğru...emme PANİCTE DEGİL O KURAL...bu haberle hedef FEYZA diyenler oldu....PANİC OLUŞTU...SHORTCUYU KESTİ...geri dönerse….short trenine müşteri alır...delimi yapsın onu....şimdi longu kışkırtma yeri...100 000 ler artık...oraya gaddin irahatız...BORSA...alinin veliyi soymasıdır....ISTOP-LOSS çalıştırmaktır...ÇALIŞTIRDI.

Yorum

• kuzu
                            furuşan akıncı
                            • 11 Aralık 2008
                            • 13961

ŞİMDİ...bi hubar daha var....peşindeyim....onun gerceklesmesine az kala graf asar iki ok koyarım....

o hubar...LONGA YARIYACAK....

Yorum

• kuzu
                              furuşan akıncı
                              • 11 Aralık 2008
                              • 13961

bu haber iki türlü okunmalı....amrikiden izinli...izinsiz....

üçüncü okunması ise...PAZARLIKTALAR....teyyip bey gireceğiz deyip elini güçlendiriyor...

emme....bu haberin ebadı hangisi olursa ossun...bu kullanılarak...grafda ELİPS le işaret ettiğim usagları...100 000 e süzülerek....ISTOP-LOSS yaptırabiliriz....MÜŞTERİ VELİNİMETTİR....

BİZİ YÜCE REBBİM EYİ USAGLAR OLARAK YARATTI...

GRAFTA ELİPSLE İŞARET ETTİGİM USAGLAR....neörecekler...CANCAGIZLARINI KURTARACAKLAR...nasıl....ISTOP-LOSS ederek....EEEEE BİZ OLMAZSAK ONLARA PİRAMİTLERİMİZİ VERMESEK....NASIL ISTOP OLACAKLAR...

BİZ O USAGLARIN hızır aleyhiselamıyız...çok üzülüriik onlar üçün....

baggg….sekkizgün boyunca mal almışlar....

where can i upload pictures to share for free
                              O HUBARA KADAR BU GERCEKLESEK....bu sefer kimi ISTOP ETTİRİP PARA GAZANACAGIZ....ELİPSTEKİ USAGLARI...

BAKIN BENİM GRAFLARIM NEYE GÖRE HEP...MÜSTERİYE GÖRE...ONA STOP-LOSS YAPTIRMAYA GÖRE...

yogggg oboymus….yoggg tobo mus….yogg destekmiş...yoggg köstekmiş gibi...saçma sapan şeylere göre değil....o celik cocugun işi...yani...VELİNİMETLERİMİZİN....ele öğretilmişler ki...kolay soyalım..

Yorum

• swayze
                                Katılımcı
                                • 07 Ekim 2008
                                • 123

O HUBARA KADAR BU GERCEKLESEK....bu sefer kimi ISTOP ETTİRİP PARA GAZANACAGIZ....ELİPSTEKİ USAGLARI...

BAKIN BENİM GRAFLARIM NEYE GÖRE HEP...MÜSTERİYE GÖRE...ONA STOP-LOSS YAPTIRMAYA GÖRE...

yogggg oboymus….yoggg tobo mus….yogg destekmiş...yoggg köstekmiş gibi...saçma sapan şeylere göre değil....o celik cocugun işi...yani...VELİNİMETLERİMİZİN....ele öğretilmişler ki...kolay soyalım..
                                Yakışıklı emmim geri dönmeyecekse 98 bine inip oradan 106 üzerine mi atacak?

Yorum

Working...
                                X

Debug Information