önce 50 000 ler sonra 300 000 ler....

Collapse
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • Money DOCTOR
    Katılımcı
    • 20 Haziran 2018
    • 139

kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    MONEY...ISTOP-LOSS olayını çözdükten sonra...ne yaptıysam...PARALAR ÜSTÜME AKTI....20 YILDIR BÖYLE....sadece 2009 da okkalı bir kol kestim....bunun dışında her hareketim kar yazdı...SEBEB...KUZU KURALLARIDIR....
    Hocam

O sene sizde biliyorsunuz ki sistem hikayeleri daha yeniydi. Biz de anlamadığımız ama sistem olduğuna kanaat getirdiğimiz bir formülün de yardımı ile (aşırı kaldıraçla beraber ) bir günde sıfırlandık. Şimdi işin içine aile kavramı da girince risk minimum kar da minimum şekilde işlem yapmaya çalışıyorum. Bu işlemlerde sizin katkınızın da büyük olduğunu bilmenizi isterim.

Yorum

• kuzu
      furuşan akıncı
      • 11 Aralık 2008
      • 13961

Money....borsada esas olan...RİSK YÖNETİMİDİR....elindekinin ondabirini riske atarsın....kalan onda dokuz...SENİ AYAKTA TUTAR...borsa bir MARATON KOSUSUDUR...yolda tükenmeyeceksin....yarısı bitirinceye kadar sermaye tutacaksın yedekte.

dikkar ediyorsan...HEMEN PRAMİDLERİ KAPIYORUM HER 2000 PVANDA...İÇERDEKİ PARAYI ONDA BİRE DÜŞÜRÜYORUM....

MİSAL HEDEF 100 000 DEDİM AZ ÖNCE...ama ben 101 000 lerde piramitleri kaparım....beklemem onu...kuzu kuralı bu...her 2000 puvan...bu VIPOTA 2600 PUVAN YAPAR...ORTALAMA...
      YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• Money DOCTOR
        Katılımcı
        • 20 Haziran 2018
        • 139

MONEY...ISTOP-LOSS olayını çözdükten sonra...ne yaptıysam...PARALAR ÜSTÜME AKTI....20 YILDIR BÖYLE....sadece 2009 da okkalı bir kol kestim....bunun dışında her hareketim kar yazdı...SEBEB...KUZU KURALLARIDIR....

bir örnek vereyim...kerim ağamla IHLAS HOLDİNG kaardı üçün KURALLAR HAZIRLAMIŞTIK....rehmetli ENVER HOCAMI TOKATLAR....aasam kocoda ihlas süresini okur iraqıyı öyle çekerdik...parası bize halal ossun diye...böyyük bi HARAMZADE idi rehmetli hoca....gendi cemaatini soyuyordu...bizde yardım edirdik...ha ha ha

Kuzu hocam

İhlas mevzusunu biliyorum. O zamanlar Oyak menkul merkez Beytem plazadan işlem yapıyordum. Kendi cemaatlerinden bir tanesi adam piyasa bilmez ihlasdan dehşet para kazanmıştı. Endeks yanlış hatırlamıyorsam 55 bin civarındaydı . Adam kurumda hergün ağa gibi karşılanıp ağırlanıyordu. Buna kağıdın daha da gideceğini fısıldamışlar. O da elindekileri teminat saydırıp aracı kurumdan 1 e 2 kredi ile mal aldı. Piyasa bozdu. Biz buna nakide geç diye yalvardık ama bizi adam yerine koymadı. Kendisi borsacı ama biz KY olarak görünüyorduk. Endeks 40 küsürlere doğru satış geldiğinde ihlas 3 gün taban yaptı. Hemen aracı kurumun arka odasına alınarak satması konusunda uyarıldı. Teminatın karşılamayacağı anlaşılınca OYAK bunun mallarını satıp beş kuruşsuz kurumdan gönderdi. O dönem batan enayi tayfanın yeni versiyonları halen piyasada ve olur olmaz kişilerin ağzından çıkacak tüyo ile ona ağam buna paşam diyerek batmaya devam ediyor .

Yorum

• swayze
          Katılımcı
          • 07 Ekim 2008
          • 123

Money....borsada esas olan...RİSK YÖNETİMİDİR....elindekinin ondabirini riske atarsın....kalan onda dokuz...SENİ AYAKTA TUTAR...borsa bir MARATON KOSUSUDUR...yolda tükenmeyeceksin....yarısı bitirinceye kadar sermaye tutacaksın yedekte.

dikkar ediyorsan...HEMEN PRAMİDLERİ KAPIYORUM HER 2000 PVANDA...İÇERDEKİ PARAYI ONDA BİRE DÜŞÜRÜYORUM....

MİSAL HEDEF 100 000 DEDİM AZ ÖNCE...ama ben 101 000 lerde piramitleri kaparım....beklemem onu...kuzu kuralı bu...her 2000 puvan...bu VIPOTA 2600 PUVAN YAPAR...ORTALAMA...
          Emmi 100 binde neden kapanıyorsun ordan 105e gidebilir diye mi?

SM-G975F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• kuzey
            Katılımcı
            • 28 Ağustos 2009
            • 162

gercekten de muthis bir tradersin kuzu. butun ovguleri hak ediyorsun. bir sorum olacak, musait bir zamaninda cevaplarsan sevinirim. kuzu kurallari paritelerde de calisiyor mu? mesela paritelerde stoploss uygulamadan islem yapilabilir mi? nasil uygulamak lazim.

Yorum

• Misafir

.

Yorum

• istinyetilkisi
                Aktif
                • 12 Temmuz 2016
                • 273

hocam bu hafta ihlas suresini bende okuyacam Allah kabul etsin))

Yorum

• liono
                  Tecrübeli
                  • 17 Ağustos 2011
                  • 420

Yorum

• gundwane
                    Tecrübeli
                    • 18 Ağustos 2011
                    • 1921

Yıl sonuna doğru 120.000 borsa bekliyorum..
                    ABD ile anlaşılmış alttan alta..
                    Geçen sene boyunca malı yüklenenlerin "bu malın bir kısmını en azından" sırtlarından atmaları lazım..

Gerçek manada satacak kimse kalmadı zaten borsayı..

Yorum

• Misafir

oltaya yem takmazsan butun gun beklersin.

Yorum

• hurolg2
                        Aktif
                        • 25 Ocak 2019
                        • 367

Kuzum....
                        Bugün yok Trump soyle dedi, yok RTE boyle dedi, yok suriyeden cikiyolarmis falan filan yukarı gel gele getirip milletin kucagina bırakmaca basladı...Belkim dedigin gibi 106 bine kadar en fazla yolu....
                        7 ceddinleyi baslattım bugün 105.000 den....hatta 77 ceddinledeyim...)
                        Kuzu skenderin kenesi...ben de Kuzumun kenesiyim valla...) Kuzum ne derse o...ne yaparsa o benim için...)
                        Sağolasın varolasın piyasaların bilgeler bilgesi Kuzu üstadımız....

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• kuzu
                          furuşan akıncı
                          • 11 Aralık 2008
                          • 13961

dün bu grafı asmaya gelmiştim....bugün onu gerçekleştirdi....MÜŞTERİ YARATMAK İCİPEDER...

COK KISA VADE....

kısa ok....uzun ok...ayrı bi nedenle oraya konuldu...bi hubarla ilgili o....uzun ok üçün...pazartesi....102 067 ye inip sonra 105 000 e yönlenmesi icipeder...BUNU YAPARSA...ORADA TIRI YÜKLER TÜYERİM....105 DE TEKRAR FURMAK ÜÇÜN....

ÖNEMLİ NOT...BU GRAFLARIN HEPSİ....MUSTERİ...VE ONUN SOYULMASI İLE İLGİLİDİR....borsayı tanımla dersen bana...derimki...ALİNİN VELİYİ SOYMASINA BORSA DENİR.gafı neye göre hazırlarsın kuzu dersen...bu soygunu gerçekleştirecek CIZGILARI CIZMAK ise grafic hazırlamaktır derim....

bi hubar bekliyorum demiştim....o hubar bu hubardı….AMRİKİ derini TRUMP ı azletme operasyonunu başlattı....TRUMP bu derinin en büyük projesi olan BOP u delerek...HALKINA....YANIMDA OLUN...BU SAVASIN AMRİKİ HALKINA HİÇBİR FAİDESİ YOK...TERSİNE PARA HARCIYORUZ DEDİ....dünki astıgım yazıda bunu ima ettim....

bu TRUMP ın ilki değil....DAHA ÖNCEDE...ORTADOGUDAN ÇEKİLECEGİM DEDİ...gecen aralıkta....DERİN LOBY durdurdu...bakalım şimdi ne yapacak....
                          YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• kuzu
                            furuşan akıncı
                            • 11 Aralık 2008
                            • 13961

TURKİYE ÜÇÜN EN ZOR DURUM OLUŞTU.....

SURİYE ile ilgili....herseyi...TURKİYENİN KUCAGINA BIRAKIP HERKES TÜYÜYOR....al qaidacılar...daes...pkk...ypg….aşiretler...Ticanil er....hepsi...

ve AMRİKİ ben yardım etmem sana diyor....ÇOK KARIŞTI ORTALIK....TURKİYE COK BÜYÜK Bİ YALNIZLIGA DÜŞTÜ...

Yorum

• kelmiker
                              Tecrübeli
                              • 02 Aralık 2008
                              • 554

Vuruşmaya başladık mı sayın kuzu

Yorum

• istinyetilkisi
                                Aktif
                                • 12 Temmuz 2016
                                • 273

🇹🇷