Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
NE DEDİM GERİDE....sistemik 3 e giriyoruz....hedef 58 000 dedim....
kime dedim bunu...gerçek Müslümanlar ve dindarlara dedim...
hüküm allahındır….
YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Finansal Kibriya Kuzu hazretleri müsadenizle bir sualimiz olacak:
Kainatın nizamı cycle üzerine kurulu.
Bir döngü içinde akıp gidiyor hayat.
Ve zamana karşı bütün yapılar hükmen mağlup.
Tarih ilmi bu işleyişin kayıtlarını tutuyor.
Sanayi devrimiyle kurulan kapitalist sistemin döngüsünü tamamlamış olma şartı nedir?
Rahmetli Lenin komünizmin kapitalizmin sonunu getirdiğini söylemiş vakti zamanıda.
Fakat komünizim zamanın görünmez mezarlığına defnedilmiş 90 larda.
Yeni dünya düzeni denilen sistem kapitalist döngünün tamanlanması olabilir mi?
Yeni yapının prosesleri hakkında ulaşabildiğniz bilgileri şiir tadında anlatımınızla okumak isteriz.
biri amrikide….BİREYLERİN ELİNDE toplanan servet...geriye kalan herkez köle....
biri ruskide….DEVLETİN ELİNDE toplanan servet....geriye kalan herkes köle....
bu....ikisinide süper güç yaptı....ÇÜNKİ....ikisede dinden kurtulmuştu...din uyuşturucudur....ilaçtır soyulmak üçün icadedilmiştir...
onuncun....islamın ayakta kalması üçün...en cok para harcıyan amrikidir...uyuşturmak üçün...islam dünyasındaki bütün seyhullah ve evliyahullahlara para amrikiden gelir...misal...fethulillah….misal...akit tv...PARA AKIOR...İSLAMI ANLATSINLAR DEYU...usaglarda cok eyi musulmanlar hegidi….İNSAN KIYMIRKİ BAKSIN...HA HA HA
Kuzum ne komünizmi ne kapitalizmi asla sevmedim, sevmeyeceğim. İnsana deger vermeyen hiçbir sistemi sevmem desteklemem.
Benim merak ettiğim kapitalizmin ömrünü tamamlaması ve kurulacak yeni sistemin yapısı hk da kıymetli görüşleriniz idi.
Sizi seviyorum.
Merhaba forum üyleri
Forum paralı olursa , forumdan atmak istediğiniz kişiyi bu sefer atamayacaksınız. Bunun yerine forumun dışarı kapalı olması , forum yöneticileri ve Sayın Kuzunun elini güçlü tutacaktır. Saygılar.
Merhaba forum üyleri
Forum paralı olursa , forumdan atmak istediğiniz kişiyi bu sefer atamayacaksınız. Bunun yerine forumun dışarı kapalı olması , forum yöneticileri ve Sayın Kuzunun elini güçlü tutacaktır. Saygılar.
Ben de bu görüşe katılıyorum. Para çok mühim değil cüz-i bişey ödenir. Ama bu sefer böyle fettöşçü inbeler vb lerini atmak sıkıntı olur hukuken. Onun yerine yeniden bir sadeleştirmeye gidip referansı olmayanlara kapatılsa uygun olur....
SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
bence ;
1-forumun ücretli olması özgürlüğünün garantisi olacaktır.
2-Sayın Dilaver Bey ‘ in yükünü azaltacaktır.
3- foruma , ücret ödedin diye ; bir hukuki hak doğmaz. en fazla paran iade edilir. hesabın yine kapatılır.
4-bedava sirke baldan tatlı gelse de; fazla sirke tokanır. azı ise herzaman zaten sirkedir.
5-çok yüksek fiyat ise ; emeğin bedelidir. işine gelen alır. işine gelmeyen almaz. kimse kimsenin kölesi değil baba. herkez emeğini , bilgisini satmanın derdinde zaten bu dünyada.
6- Cennet bile beleş değil. hak etmeyen , bedelini ödemeyen Cehenneme gidiyormuş , öyle diyorlar. forum niye beleş olsun ki ?;
7-Racon KUZU BABA ‘nın dır. O kadar. KUZU , ne derse ; O olur.
bence ;
1-forumun ücretli olması özgürlüğünün garantisi olacaktır.
2-Sayın Dilaver Bey ‘ in yükünü azaltacaktır.
3- foruma , ücret ödedin diye ; bir hukuki hak doğmaz. en fazla paran iade edilir. hesabın yine kapatılır.
4-bedava sirke baldan tatlı gelse de; fazla sirke tokanır. azı ise herzaman zaten sirkedir.
5-çok yüksek fiyat ise ; emeğin bedelidir. işine gelen alır. işine gelmeyen almaz. kimse kimsenin kölesi değil baba. herkez emeğini , bilgisini satmanın derdinde zaten bu dünyada.
6- Cennet bile beleş değil. hak etmeyen , bedelini ödemeyen Cehenneme gidiyormuş , öyle diyorlar. forum niye beleş olsun ki ?;
7-Racon KUZU BABA ‘nın dır. O kadar. KUZU , ne derse ; O olur.
Evet dedikleriniz dogrudur ancak benim fikrim de herkesin karşılıklı bilgi paylaşım platformunu da cok yuksek ucretlerle bir ticaret unsuru haline getirmemek gerekir....Demokratik anlayışım gereği çogunluğa da uyarım sahsen...
SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
overcredit....halki ve sirketleri krediye bogmak...
overproduction....ihtiyactan fazla uretim..
GUMRUK DUVARLARI....overproduction in fiyatlarini zorla artirmak...TRUMP yapiyor...bu tum duzeni cokertir...
YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
overcredit....halki ve sirketleri krediye bogmak...
overproduction....ihtiyactan fazla uretim..
GUMRUK DUVARLARI....overproduction in fiyatlarini zorla artirmak...TRUMP yapiyor...bu tum duzeni cokertir...
bu fazda...iki bölüm var...ilk bölümde dolar-tl yatayda....70 000 e iniş....i
ikinci bölümde....dolar-tl 4.70 e inerken...borsada 58 000 e inecek....herkesin bildiğinin tersi bu...eeee kuzu bu.....herkesin bildiğini yazmaz ki....işte bu fazda....türkiyeye 100 milyar dolar girecek...
geopolitik nedeniyle....
sakın unutmayın....hersey...usulet ve suhulet içinde olur....gargaraya ve lagalugaya gelmeyin...TALAN herzaman...planlı ve programlı iş yapanındır....ne diii graf 94 000 de shortları kapat diii...yoggg kapatmam dersen ebenin örekesini görürsün...
buda öbürü...94 000 ortak....98 000 e gidemiyor...hubar var...MALİYET TARIYOR...
az önce cehennemden seyhulislam ebu suud efendi aradı....ey EVLİYAULLAH dedi....kurtar beni bu azaptan...fetwalarımla kellelerini uçurttuğum ADEMLER....cennetten gelip kaynamakta olan kazanımın altına odun atıyorlar....
bunnara borsa öğret....beni bu cefadan kurtar...eyyy alevi milletinin piri....cancagızım yanıyor...500 yıldır kayniram…
üffff….üfff ki üff….yardım etsem bi türlü...yardım etmessem öbürtürlü...adam 500 yıldır kaynıyor kazanda...
usaglara...borsayı öğretsem...meşgul olur gitmezler...emme...bu sefer onlar cayır cayır yanar borsada...
Yorum