önce 50 000 ler sonra 300 000 ler....

Collapse
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • wawew
    Katılımcı
    • 15 Haziran 2010
    • 70

smartinvestor Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Aman Abi... Hiç bulaşmasaydın keşke... ya da en azından çok az poz almışsındır...

Çok ocaklar söndürdü shortlayanların... Millet Twitter'da sövüyor... O derece...
    Milleti shortta ve açıkta yakalamışlar sürdükçe yukarı sürüyor...
    Bir zamanlar VARYO vardı. Ondaki ne benzer bir momentum var.

pegi de V0 noktası ihtimall gördüğüm yerlerde risk alıyorum.

Yorum

• swayze
      Katılımcı
      • 07 Ekim 2008
      • 123

Kuzu emmi nerdesin özledik... 88k gelene kadar cali dibinde misin emmi

Yorum

• kuzu
        furuşan akıncı
        • 11 Aralık 2008
        • 13961

kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
        ne dedi...EVLİYAHULLAH....94 000 dedi...

bolinger alt bandı ayarlaması gerekiyordu...ayarladı....

upload photos online

EVLIYAULLAH....100 000 de iken hedef 94 000 demisti...boginki gun oraya geldik....

EVLIYAULLAH....94 000 DE SHORTLARI KAPATIP UC GUN SEYREDECEGIZ DEMISTI....kuzu kurali bu...bunun gerei...yapmiyan yanar demisti...yaptik.

EVLIYAULLAH.....IDLIP nedeniyle....hedefin 88 000 olabilecegini demisti....bunda poz almak ucun 3 is gunu bekliyecegiz...kuzu kurali buda...
        YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• swayze
          Katılımcı
          • 07 Ekim 2008
          • 123

EVLIYAULLAH....100 000 de iken hedef 94 000 demisti...boginki gun oraya geldik....

EVLIYAULLAH....94 000 DE SHORTLARI KAPATIP UC GUN SEYREDECEGIZ DEMISTI....kuzu kurali bu...bunun gerei...yapmiyan yanar demisti...yaptik.

EVLIYAULLAH.....IDLIP nedeniyle....hedefin 88 000 olabilecegini demisti....bunda poz almak ucun 3 is gunu bekliyecegiz...kuzu kurali buda...
          Emmi tepki nereye kadar

Yorum

• kuzu
            furuşan akıncı
            • 11 Aralık 2008
            • 13961

EVLIYAULLAH....100 000 den 94 000 gidis hareketi tamamlandi....OKLA GOSTERILEN....bu hareket sistemik 2 dibidir....IDLIP ve obur geoplitic gelisme...yeni bir oyun kurmami gerektirecek...bu oyunpazartesi aksami3 is gunu sonunda olacak...gelip poz alip...oyun planimi yazacagim...

find a huntington bank near me
            YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• DaMaT
              Yeni Üye
              • 13 Mayıs 2011
              • 26

EVLIYAULLAH....100 000 den 94 000 gidis hareketi tamamlandi....OKLA GOSTERILEN....bu hareket sistemik 2 dibidir....IDLIP ve obur geoplitic gelisme...yeni bir oyun kurmami gerektirecek...bu oyunpazartesi aksami3 is gunu sonunda olacak...gelip poz alip...oyun planimi yazacagim...

find a huntington bank near me
              Kuzu Dayı , çok profesyonel soyguncusun yemin ederim ... Adamlar tam ceplerindeki senin elini farkedecek , tereyağdan kıl çeker gibi çalıp sıvışıyorsun ))

Yorum

• kuzu
                furuşan akıncı
                • 11 Aralık 2008
                • 13961

DaMaT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                Kuzu Dayı , çok profesyonel soyguncusun yemin ederim ... Adamlar tam ceplerindeki senin elini farkedecek , tereyağdan kıl çeker gibi çalıp sıvışıyorsun ))
                ha ha ha....rebbim ele yaratmis...sivismami sagliyan KUZU KURALLARIDIR....

ne yapmistim 104 000 de shortladim hedef 98 000 dedim...geldi oraya hemen tuydum...sonar 97 000 ya indi...insin bana ne...ben tirimi yukledim gittim...3 is gunu bekledim...100 000 den shortladim hedef 94 000 dedim....indi...hemen tiri yukleyip tuydum...

bak ustteki cift ok...alttaki cift ok...simdi bekliyorum o yaralarini yaliyor...ben parayla bestas oynuyorum....firsat kolluyorum...OYUN PLANIM HAZIR....

bak...dalga boyu tespitime...6000 puvan...104 den 98 e...100 den 94 e...bu tespit ic dinamiklerle ilgili...kafadan atma degil...

closest gas station with e85 fuel

Yorum

• hurolg2
                  Aktif
                  • 25 Ocak 2019
                  • 367

Bu durmda aynı trend devam ederse 94.000 den 96.000 e ki şu an geldi oraya...oradan da tekrar nuracağımız tokatla 6.000 aşağısı olan 90.000 e midir ? kuzum... bekliyoruz furuşma yol haritamızı nerakla...)

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• kuzu
                    furuşan akıncı
                    • 11 Aralık 2008
                    • 13961

hurolg seni kiramam...pazartesi asacaktim...simdi asayim...sistemik 2 DUZELTME simulasyonum...

incik diyeceksin ki...yaaa EVLIYAULLAH...senin cizdigin teknikleri hickimse cizmiyor...kitaba gore degil hicbir cizdigin...derim ki...heeee ele.....

not...bu cizgilar MALIYET TARAMASINA GOREDIR....kredili mal sahibi buyuklerin tabiiki...gindil usaglarin degil....88 000 e indigimizde 96 000 YENI NORMALDIR...bu boyyuk usaglar ucun...122 000 den 84 000 iniste yaratilan NORMAL 106 000 DI...hicbir tepki orayi asamadi....

sistemik 3 u EYLULDE yazacagim demistim....bu 96 000 ise sistemik 3 tepkilerinin gidecegi en yuksek yer olacak...70 000 ila 96 000....

Yorum

• swayze
                      Katılımcı
                      • 07 Ekim 2008
                      • 123

hurolg seni kiramam...pazartesi asacaktim...simdi asayim...sistemik 2 DUZELTME simulasyonum...

incik diyeceksin ki...yaaa EVLIYAULLAH...senin cizdigin teknikleri hickimse cizmiyor...kitaba gore degil hicbir cizdigin...derim ki...heeee ele.....

not...bu cizgilar MALIYET TARAMASINA GOREDIR....kredili mal sahibi buyuklerin tabiiki...gindil usaglarin degil....88 000 e indigimizde 96 000 YENI NORMALDIR...bu boyyuk usaglar ucun...122 000 den 84 000 iniste yaratilan NORMAL 106 000 DI...hicbir tepki orayi asamadi....

sistemik 3 u EYLULDE yazacagim demistim....bu 96 000 ise sistemik 3 tepkilerinin gidecegi en yuksek yer olacak...70 000 ila 96 000....
                      Emmi tepki buraya kadar miydi? Nereden vuracaksin tepesine?

Yorum

• kuzu
                        furuşan akıncı
                        • 11 Aralık 2008
                        • 13961

son durum....3 is gunu demistim....daha ust cizgiya gaddin gidecek....

Yorum

• kuzu
                          furuşan akıncı
                          • 11 Aralık 2008
                          • 13961

swayze Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                          Emmi tepki buraya kadar miydi? Nereden vuracaksin tepesine?
                          kuzu kurali....3 is gunu...yani sali....belkim kiprasirim....bu kurallari 25 yilda yarattim...kellemi kes bunlardan sasmam....

ne diyordu ELIYAULLAH....SKKENDERIN DERDI BENIMI GERDI....tirimi yukledim tuydum...birak surunsun deyyuzzz....ben aldigim paralarla bes tas oynuyorum suan ve mutluyum...

Yorum

• kuzu
                            furuşan akıncı
                            • 11 Aralık 2008
                            • 13961

3000 puvan dipten....bu...boyyuk para shortcuya....seni agustos vadede yatirir ikerim demek icin yapiliyor...vadeye az kaldi...motlere nisadir surulecek...kenara cekil bekle....FILLER TEPISIYOR DEDIM MI...dinliyeceksin beni TALIP....

yarim saat once....sagdan gelen ucuncu kolordu....dusmani salavatsiz kesti...insan kiymiyorki baksin...EYIKI TUYMUSUM 94 000 DE...DEYIP...mutlu mutlu dashaklarimi avucluyorum...

Yorum

• hurolg2
                              Aktif
                              • 25 Ocak 2019
                              • 367

Kuzum teşekkürler beni kırmayıp cevapladığın ve yolumuzu erken aydınlattığın için...Büyük insansın....!

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• kuzu
                                furuşan akıncı
                                • 11 Aralık 2008
                                • 13961

SEREFİNİZE USAGLAR....

hafta sonuna girdik biraz sohbet edelim...birazda ben susayım siz yazın...yoklama olur...kim var kim yok...kim sag...kim utulmuş gibi...

konu su usaglar…

KİMDİR O....kim bu alemlerin EVLİYAULLAHI....kuzu mu...yogusam offlu cazim efendi hazretlerimi...

çeksem barnagımı kaldıraç noktasından....düşermi finansal dünya....düşşe finansal dünya....altında kim ezilir...

hangi MUAVİYE ve YEZİD tarafından yazdırılan...hadisler ve serifler...tıraş sünnetler...durdurur bunu...

Yorum

Working...
                                X

Debug Information