önce 50 000 ler sonra 300 000 ler....

Collapse
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • smartinvestor
    Tecrübeli
    • 29 Kasım 2015
    • 901

kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ula borsada neredeyiz....

yorumumu yazmadan önce bunu eyice bi anlayım....

neredeyiz borsada....

2008 dibindeyiz....dolar bazlı endekste 2008 dibine indik...oradan tepki koyup 106 bin endekse gittik....geri indik ve TEKRAR 2008 DİBİNDEYİZ....NEYDE DOLAR BAZLIDA...

ADI NE BUNUN....ıkili dip....dolar bazlıda....

şimdi bunu kafanıza eyice bi sokun ki...PAZAR GÜNÜ YAYINLIYACAGIM....baslıgı….

TEMEL VE TEKNİK ANALİZDE....CAN HAVLİ DURUMU....

Olan yazımı kolay anlıyasınız....yogusam...mitoloji yazar beyninizi dumura uğratırım haaaa….
    Emmimmm... Seni pazara değil mezara kadar bekleriz.... Pirimizsin skendere karşı vuruşmada... İşığımızsın...

Yorum

• kuzu
      furuşan akıncı
      • 11 Aralık 2008
      • 13961

YAYINLIYACAGIM SEY.....TEMEL ANALIZ.....YANI SIRKETLERIN SUANKI DURUMU ILE 1 YIL SONRAKI DURUMU HAKKINDA....

SIRKETLER SUREKLI ARIYOR.....tilifonlarim susmuyor....

vayyy efendim....SAKIN BENIM DEFTER DEGERIMI ELLEME.....YAPACAGIN ANALIZ ORANSAL OSSUN....MOKUNU YIYEM SUYA SABUNA DOKUNMA....ELLERIN KIRLI KALSIN....KIRLI EL MUBAREKTIR....topragi isledigini gosterir....patetes ektigini....sogan ektigini gosterir...

o ele diii....bu bele diii....TUSIAD baskani obur turlu diii.....

ehhh bizde insaniz....eccik erteledim....irica uzerine.....
      YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• labtek
        Tecrübeli
        • 11 Ekim 2009
        • 505

Anlasilmistir... Kuzu bilir... Yeterki netlessin...
        Insana dürüstlük öğretmeyen hiçbir inanç ve felsefeye saygı duymuyorum...

"Kutsal kitaplarda çokça adı geçen "şeytan" gerçek dünyada size ahlâk dersi veren bir yobazdan başka bir şey değildir..."

NIETZSCHE

Yorum

• ihakki
          Tecrübeli
          • 02 Aralık 2008
          • 709

kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
          [B]YAYINLIYACAGIM SEY.....TEMEL ANALIZ....eccik erteledim....irica uzerine.....
          Kuzum uygun gördüğün zaman gelince paylaşırsın,
          5 gün bekledik , Turnalar'dan haber var mı?
          YAZDIKLARIM TAMAMEN HAYAL ÜRÜNÜDÜR.YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.

Yorum

• kuzu
            furuşan akıncı
            • 11 Aralık 2008
            • 13961

svc44 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
            19 mayıs kutlu ve mutlu olsun borsadan önce 19 mayısı anlat sayin kuzu
            anlatayim....

Istanbul 1918....hersey bitmis....tum ordular dagitilmis....bir orduyu ingiliz dagitmiyor....o ordu erzurumda...basinda kazim karabekir pasa var....bu orduyu ingiliz dagitmiyor cunki bu orduya bictigi gorev....RUSYADAKI KOMINIZM IN ANADOLUYA YAYILMASINI DURDURMAK....

ISTANBULDA TUM OSMANLI PASALARI...INONU DAHIL....bu is bitti....manda filan olalim diyorlar...tum seyhler...hacilar...hocalar....evliyalar ve embiyalar ise....INGILIZ MUHARIPLERI DERNEGINI KURMUS....INGILIZE CALISIYOR...

YUCE REBBIM....mavi gozlu deve....URYASINDA ....INGILIZE KARSI KOMINIZM SILAHINI CEK DIYOR...INGILIZ KOMINIZM YAYILIRSA TUM KOLONILERINI BASTA hindistan KAYBEDECEGINI BILIYOR....

19 MAYIS 1919 DA....SAMSUNA CIKIYOR....burada neredeyse 1 aY kaliyor....karadenizden bi tekne geliyor....kuzeyden....icinde bi kominist albay.....konusuyorlar....silah ve para garanti.....

hickimsenin aklina gelmiyeni....aklinin ucundan bile gecmiyeni....ilan ediyor....KURTULUS SAVASIMIZI....

HEPSI....cepheden cepheye kosmus....bir avuc osmanli pasasi....IMKANSIZI....imkanli yapiyorlar....TURKE....TURKUN ONURUNU VERIYORLAR....

BAYRAMINIZ KUTLU OSSUN....TURKUN YIGIT EVLATLARI....
            YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• kuzu
              furuşan akıncı
              • 11 Aralık 2008
              • 13961

AL ULEN....ANA YORUMUMU YAZMADAN....senin istegini yaptim....dun evde degildim...partilere akmistim....bugun yazdim.

herkesin yazdigindan farkli bisey yazayim dedim...nede ossa ben KUZU yum.....FARKLIYIM.

Yorum

• e.yegen
                Tecrübeli
                • 05 Mart 2009
                • 530

108.000 ertelendimi baskan gozumuz yollarda kaldi kafalar iyice karisti ..

Yorum

• istinyetilkisi
                  Aktif
                  • 12 Temmuz 2016
                  • 273

Kuzu Hocam Amerika İran’ın Suriye ve Irak’taki proxy leri ile savaşacakmı? Fransa kıbrısa üs kuracakmış! Buna İngiliz nasıl bakar? Newyork tan. Ülkemizin bir MR cek ve yorumla burda kızgın sac üstünde hoplayan nohuta dönermiyiz? Saygılarımla

Yorum

• kalekale17
                    Katılımcı
                    • 23 Mayıs 2012
                    • 111

BDDK gerçek kişiler için 100K$ ve üzeri döviz alımlarının bir gün sonra hesaba geçmesi kuralını getirmiş.

Yorum

• kuzu
                      furuşan akıncı
                      • 11 Aralık 2008
                      • 13961

Türkün evlatlarından hiçbiri bu günle ilgili birşey paylaşmadı
                      İlkin memleket sonra borsa dolar skender vs
                      dediklerin doğruda....19 mayısı kutluyanlara bakılırsa sok oluyor insan....

tüm ömrünü....ıngilizden maas alıp....ATATURK e küfrederek geçiren....keşke YUNAN kazansaydı diyen....fesli kadirin cesedine YUNAN bayrağı yerine....TURK bayrağı sararak....neredeyse yarım devlet töreni ile...CEHENNEME yolluyan insanlarda dün samsundaydılar....bu yüzden bir gün sonrayı seçtim....onlarla aynı gün....BENİM KARİZMAMI CIZARDI....bitanem….

KILICDAROGLU...gene hatalarıyla gündeme gelecek....bir MERAL AKSENER olamıyor....yazık.

Yorum

• kuzu
                        furuşan akıncı
                        • 11 Aralık 2008
                        • 13961

ihakkı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                        Kuzum uygun gördüğün zaman gelince paylaşırsın,
                        5 gün bekledik , Turnalar'dan haber var mı?
                        var ihakkı…

baaa dedilerki….GUS DİLİNDE TABİİİ...kuzu kurallarını uygula.....bende ele edirem….onlar bi yere konacak en sonunda...konsunlar önce.

TURK OLİGARŞİ....guslara bakıyor....guslar hevada dönüyor hala....süzülüyorlar....rakım belli...84 ila 90 arası....git gel konya altı saat....

Yorum

• kuzu
                          furuşan akıncı
                          • 11 Aralık 2008
                          • 13961

NE YAPMISTIK....NE DEMİŞTİK...NE OLDU....

efenım….95 500 den shortlamıstık….ilk hedef 84 000 demiştik....ikinci hedef 75 000 demiştik...ve usulet ıle suhulet uygulanır demiştik...

ne yapmıştık nıye yapmıştık....

KUZU KURALI....gereği....paramız ikiye katladığı ucun....pozizyonumuzu 85 500 den kapamıştık...5 gün önce...iş günü...

ne diyordu öbür kuzu kuralı....bele oldumu….paranı ikiye katladın mı....geri vermemek üçün 5 iş günü bulaşma....BULASMADIK....

O NE YAPTI....88 000 e gitti....agır agır geri süzüldü....bizim kapadığımız yere indi....85 500 e ikili dibi yaptı....6 cı iş gününde.

biz ne bekliyoruz....84 000 e inip....oradan 90 000 e bi tepki koyacak diyoruz....bunada bı tık kaldı....

graficte demiştik ki....bu hareket üçün....ortada bulunan ortalamanın 90 000 e inmesi lazım....bugün oda indi...kapattığımızda 93 000 di.

şimdi işte....GUSLARIN Bİ YERE KONMA VAKTİ GELDİ.....KONABİLMELERİ ÜÇÜN KARANLIK ODADA MİLYONLARCA LOTLARIN EL DEGİŞTİRMESİ İCİPEDER....BUDA BUGÜN VE YARIN OLACAK...

not...NE DER TEKNİK ANALİZ KİTAPLARI....bolinger alt bandan koptuk mu mal al der....o usaglar tekniğe uyup mal aldılar 4 iş günü önce...bugün hepsini....ABDULLAH kutmu kumaştan bi yatağın üstünde hasat etti....bak yoruluyor...İŞ ÜSTÜNDE.O USAGLARA TEKNİK NE DİYOR...bolinger alt banda indimi....İSTOP YAP diyor....o nerede...84 000 de....

Yorum

• kuzu
                            furuşan akıncı
                            • 11 Aralık 2008
                            • 13961

BELECE....skenderin cebinden aldığımız paralar cepcegimizde olarak....oncağızın yeni bi hareketini...HUZUR İÇİNDE BEKLEMEKTEYİZ...

DİGER Bİ DEYİŞLE....palabıyıklı ABDULLAH ın…..cinsel yorgunluğa düşmesini yani....

neden kuzu kuralı...5 iş günü konulmuş....

sele...

skender….teknikçilere karsı...günnükçülere karsı....sistemcilere karsı...kuracağı tuzakları...ANCAK 5 İŞ GÜNÜNDE TAMAMLIYORDA ONDAN KUZU 5 İŞ GÜNÜ KURALINI KOMUS...bak sebebleri var....ABDULLAH YANİ....TECAVÜZ....polis ve jandarma...vesaire....

bugun ve yarın....ikikler karakola giderler....ikildik diye...poliste onlara...sizde ikmeye gitmiştiniz emme...burası borsa...normaldir...gidin MERHEM sürün ve unutun diyecek.….

Yorum

• kuzu
                              furuşan akıncı
                              • 11 Aralık 2008
                              • 13961

usaglar….

gendimi….elimden geldiği kadar halk diliyle annatmaya çalışıyorum....

bu yazdıklarımda küfür filan yoktur....kestirmeden anlatmak vardır....yogusam ikilmiş birine ikik demek gibi bi amacım yoktur...neden ikik onu anlatıyorum...

isterseniz bi süre yazmıyayım….diliniz bozulmasın....valla vicdan azabı cekkiiimmm….

tekniği bilim sanan birine...tekniğe göre ikilmiş....

günnükçü birine.....günnüge göre ikilmiş....

sistemim var diye böbürlenene....sistemine göre ikilmiş....

demek....valla terbiyesizliktir....

ele bir niyetim yoktur ula....derdim....derdimi kolay anlatabilmektir....

bilmem....ANNATABİLDİM Mİ.....

üzür dilerim....ha ha ha…

BENDE BİLİİM....zor....ikilmiş olmak zor....yaralı bi CEYLAN gibisiniz suan….acıyy….

nereden biliyorsun...sen hep ikiyorsun diyeceksiniz incik...

bu doğru....

arkadaşım...PAPAZ MAKARİOS tan biliyorum....o cok ikildi...ötede.

geliy...HAC CIKARIY.....DERDİNİ ANLATIYOR BAAA....okuyup üflüyüp yollıyım….kırıta kırıta gidiy….

namıssız….ABDULLAH a alışmış....gözü başka hiçbişeyi görmiy….gacıymıs maçıymış onlar bos işler diiii….ABDULAH....ahhh ABDULLAH....diii....

Yorum

• hurolg2
                                Aktif
                                • 25 Ocak 2019
                                • 367

Kuzu emmi bloomberght izliyorum...az önce H2A diye bi kurumun eleman (ve insanı dövecek gibi konuşup tırsıtan ki ben ekrandan bile tırstım valla gacıdan) bir abla diyi ki 72.000-74.000 e kadar satış olabilir ve hatta olmalı diyir bu seviyede bi poh olmiy yabancı gelmiy diyir...Acep milleti gorgutup alamasınlar biz burdan malları gapıp gidek diyemi öyle diyikine...gafamda deli sorular...emme senin rotayı izliyom ben...yani 84.000 in hop 90.000 ćık bin ordan oyununu oynecem...

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

Working...
                                X

Debug Information