önce 50 000 ler sonra 300 000 ler....
Collapse
X
-
YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
CUNKİİ NEREDE BU OLUR....bir kontrat yok edilir....fiyatın bolinger bandın dışında kalması ile gerçekleşir....tam burada....fiyat yatay olarak bolinger bandı içine çekilir....ortalamaların öpüşmesi sağlanır....bu olay ise....mevcut fiyatlarda.....84 000 İLA 90 000 ARASI GİDİP GELMELERDİR....DÜN GRAFINI KOMUSTUM BUNUN....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
bu soruya cevap verdim....FUR-KAC bölgesindeyiz iki hafta....84 000 ila 90 000 arası git geller….Money DOCTOR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterkuzu hocam tepkiye mal alacak mısınız ?
75 000 nihai hedef ise....usulet ve suhulet içinde olacak...suan SUHULETTEYİZ....
bu SUHULETİN tepesi 90 000....75 000 hedefimiz üçün SHORTLAMA yeridir....orada USULET devreye girecek...son dalga düşüş gelecektir....
sinyal....MAKAS DARALMASINDADIR....unutmayın....bir borsada ESAS DİP oluşumunda tek kriter vardır...BU EKSİ MAKASTIR....bu oldumu….o düşüşün sonu....ON YILLIK YENİ DİPTİR.....
BUNU....kuzu iki yerde bekliyor....ya 75 000 de....yada onda olmazsa....üçüncü dalga düşüş olacak 58 000 de....graflarını gerilerde verdim....topiğimin baslıgı olan rakkam yani.YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
ON YILLIK ESAS DİPTE....ikinci kriter ise....bilinen üç bez şirketin batmasıdır....HAYDAR CAVUS gibi...zaten buMAKASI EKSİYE CEVİRİR....eksiye çevrildi mi....bunu bizim bilmediğimizi bilenlerin işi sonucu olduğunu anlatıyorum...onlar herseyi ne olacağı bildikleri üçün....cünki o kararı verecek olanlar onlar....niyetlerini EKSİ MAKASTAN anlarız....
ve sonra....batacak şirketler açıklanır...YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
bu topiği....önce 50 000 sonra 300 000....baslıgı ile...PAPAZ MAKARİOS ile birlikte hissenette açtık....
oradada yazdım....müddet 4 yıl dedim....USULET VE SUHULET içinde bu olacak dedim....usaglar hemen yarın sandılar....ELE OLUR MU ULEN....hemen yarın....ON YILLIK CIKIS BU....bunun düzeltmesi 4 ila 5 yıl sürer....cünki bu düzeltmede....REJİM VE HÜKÜMET DEGİŞİMİ OLACAK....bütün KAPİTALİST ÜLKELERİN KADERİ BUDUR....
BU KADERİ....KADERİN ÜSTÜNDE Bİ KADER VARDIRI.....kapitalist mode….kapital akümülasyon prosesleri başlıklı....BİLİMSEL YAZILARIMDA ANLATTIM....kapitalist düzen nasıl çalışır....böyle çalışır....
KADERİN ÜSTÜNDE BİR KADER VARDIR....O KADER...KAPİTALİST MODE DUR.
kuzu dan....sevgilerimle....güzel yaradılmış….rafine olmuş....bilginin ısıgında yasıyan….KARDEŞLERİM.YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
BU yüzden....PAPAZ MAKARİOS....sizin bildiğiniz gibi biri değildir....cok iyi insandır....hicbirsey göründüğü gibi deellldir.
dün kerimmm….bi deste Atatürk papaza....bi deste Atatürk de babo ya verdi....TIRLARI YÜKLERKEN....ha ha ha
gibi dalaşmalarım....sevgimdendir....sevmediğim insan....benim dilime düşmez....ha ha haYAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
-
YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
BIZ NE YAPACAGIZ....kuzu kuralini uygulayacagiz.....5 gun uzak durup seyredecegiz....BELES SHOW....paralari aldik....gaci givrasiii....getirin onlari diii....yok yaw....ANAN GUZEL MI SENIN....HA HA HAYAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
popular names from 1960
ne diiii.....
ALTIN YUZUGUM VAR BENIM.....BARNAGIMA BOL BENIM.....
kuyumcuya gidip....daraltiyim diii.....
hangi kuyumcuya giderse gitsin....ISCILIK EN AZ 3 HAFTA FILAN SURER.....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum

Yorum