Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
senin bi calisman vardi...onu tartismaya acabiliriz....subat 20 yi beklerken...
graflarini koy....goruslerini yaz bitanem
Emmim başından beri takip ettiğim sayım böyle...bunun bir üçgen düzeltme olmadığını fx de h4 D de çok karşılaşılan C si çok sert ve derin olan bir düzeltme olacağını düşünüyorum bu tip düzeltemenin tek sıkıntısı B nin son düzleminde sert yukarı yapmasıdı bu da oldu...Artık tabana kitlenen C istiyorum...u100 için 2 rakamım var 49 ve 32...
bist için
garan için
saygılar...
Sayın kuzu bide profilinize eskiden kullandığınız avatar resmini koysanız çok güzel olacak.
Resim olmayınca bazen eski yazılarınızı ararken zorlanıyorum
gel kim olursan ol gene de gel. done done gel. Guzu hocamiz hazir gecmis kuskunluklerin ustune cizik atmisken bilginin, yorumun ocagina gel aydinlan ama edebinle gel, bilginle gel,sorularinla gel. Yansitilan isikdan nurlanin, faydalaanin. O ki gocamaan bir cinar tek ve hur.
Sayın kuzu,
Ben de borsa diye sizi takip etmeye başladım ama gördüm ki sizdeki engin bilgi ve tecrübe bundan çok çok daha fazlası. Yıllardır sizi dünyayı daha iyi anlamak, daha iyi yorumlayabilmek için okuyorum ve bunları bizimle paylaştığınız için çok teşekkür ediyorum.
Kuzu bu boru deellll...
SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yorum