kuzu Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
önce 50 000 ler sonra 300 000 ler....
Collapse
X
-
ağabeyim o teşekkür bizlere ait...sizin yaptıklarınızın yanında bir teşekkür nedir ki...dularımız sizinle...Allah her daim yolunuzu açık etsin...sağlıkla sıhhatle ailenizle birlikte sevdiklerinizle birlikte...saolun varolun sn kuzu ağabeyim!!!kuzufun
-
sevgili hal045....
senin bi calisman vardi...onu tartismaya acabiliriz....subat 20 yi beklerken...
graflarini koy....goruslerini yaz bitanemYAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbu yarislari durdurmak mumkun....bicak gibi kesmek mumkun....misal..qatar soverign fon deseki subat 20 gibi...ben bu fona 30 milyar dolar yatiracagim....herseyi ipotek ederek....
iste o an....DINAZOR dahil....herkez kabiz olur....
benim planlarimda bu...dolar-tl 2.80 ucun ongorulmustur...SIMULASYON 1 de....
varlik fonu kurulmasi ve bu fonun yabanci bi soverign fonla ortak olmasi....SIMULASYON 1 dir....
SIMULASYON 2 ISE bu yabanci fon bulunamadigi an...burada yayinlanacaktir....o bir felakettir...insallah yayinlamam...
SIMULASYON 3 U....yayinladim geride...1 de revizyondur o...SATINALMA PARITESINDE....
Kuzu hocam....senin dediğin gibi...
CB Erdoğan, referandum-Anayasa değişikliğini Meclis'e iade ederse simülasyonların değişir mi...“Tanrı iradesini hakim kılmak için yeryüzündeki iyi insanları kullanır; yeryüzündeki kötü insanlarsa kendi iradelerini hakim kılmak için Tanrı’yı kullanırlar”
Yorum
-
degisir tabii....referanduma giderek kendi ayagina kursun sikiyor....albica Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterKuzu hocam....senin dediğin gibi...
CB Erdoğan, referandum-Anayasa değişikliğini Meclis'e iade ederse simülasyonların değişir mi...YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
Kıymetli kuzu her an ne yazdığını görmek için tele bakıp duruyom. Sen bir bağımlılıksın. İyiki varsın allah sıhhat versin sana. Nur ol var ol bize.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yorum
-
imzalarsa....anlaki QATAR isi tamam....30 milyar dolar elinde referandum RISK tasimaz....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
ayin 10 unda gidecek GULF e....qatar...bahrein...suudi....12 sinde donecek....parayi getirdi getirdi....yoksa yandik....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
sn kuzu ağabeyim...dün bazı kuruluşların fona devredilmesi bu tarihlerde olumlu gelişmelerin ayak sesleri olabilir mi??nedersiniz?kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterayin 10 unda gidecek GULF e....qatar...bahrein...suudi....12 sinde donecek....parayi getirdi getirdi....yoksa yandik....kuzufun
Yorum
-
celme Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersn kuzu ağabeyim...dün bazı kuruluşların fona devredilmesi bu tarihlerde olumlu gelişmelerin ayak sesleri olabilir mi??nedersiniz?
bu hizla hareket...varlik fonu kurulusunda....bu gezisi ile ilntili....elinde colateralle gidiyor...vermezlerse...onlarda yanar...turkiye irani fistiklar...odleri dotlerinde BEDEVI nin...cunki turkiyede bulunan 3 milyon suriyeli onlarin yuzunden bizde...biz bu 30 milyar dolari suriye ve suriyelilere harcadik zaten...
kim karistirdi suriyeyi....bu bedeviler...dogal gaz hatlari cekip avrupaya ulasmak ucun...ne oldu...yerine...suriye kurdistani cikti...3 milyon suriyeli gocmen...turkiye al-bab da harpte sehitler verdi...
bana gore 60 milyar istemeli....30 az...YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
Gerçekten yazılarınızdan feyz alıyoruz.Sayenizde yeni bakış açıları geliştiriyoruz, piyasaya bakmayı öğreniyoruz. Size ne kadar teşekkür etsek azdır.Sağolun, var olun..
Size müsadenizle bu geziyle ilgili bir sorum olacak. Geçen haftalarda Suud büyükelçi Türkiye'nin Suriye konusundaki U dönüşünü ciddi bir şekilde eleştirmişti, belli ki Suud son zamanlarda Türkiye'den hoşnut değil.. Katar'da Rus kıskacında diye haberler vardı. Birde Amerika'nın bize karşı tutumu.Kısacası; Amerika ve Rus kıskacında körfezden bize para çıkarmı?
Yorum
-
neyi imzalarsa..kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterimzalarsa....anlaki QATAR isi tamam....30 milyar dolar elinde referandum RISK tasimaz....
haso tvf ?
dinazor kim..

karıştı..
Yorum
Yorum