önce 50 000 ler sonra 300 000 ler....

Collapse
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • celme
    Katılımcı
    • 31 Temmuz 2008
    • 152

kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    cok tessekkurler ediyorum bitanem....yazdiklarin ilac gibi bana...motive ettin....gonlun gibi ZENGIN olmani dilerim.
    ağabeyim o teşekkür bizlere ait...sizin yaptıklarınızın yanında bir teşekkür nedir ki...dularımız sizinle...Allah her daim yolunuzu açık etsin...sağlıkla sıhhatle ailenizle birlikte sevdiklerinizle birlikte...saolun varolun sn kuzu ağabeyim!!!
    kuzufun

Yorum

• hal045
      Yeni Üye
      • 05 Kasım 2013
      • 47

Emmim sadece ekonomiyi borsayi ogretmiyor hayati ogretiyor.benim gibi gencler icin vazgecilmez hazine....kuzu bu boru deel....

Yorum

• kuzu
        furuşan akıncı
        • 11 Aralık 2008
        • 13961

sevgili hal045....

senin bi calisman vardi...onu tartismaya acabiliriz....subat 20 yi beklerken...

graflarini koy....goruslerini yaz bitanem
        YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• albica
          Aktif
          • 03 Aralık 2008
          • 287

bu yarislari durdurmak mumkun....bicak gibi kesmek mumkun....misal..qatar soverign fon deseki subat 20 gibi...ben bu fona 30 milyar dolar yatiracagim....herseyi ipotek ederek....

iste o an....DINAZOR dahil....herkez kabiz olur....

benim planlarimda bu...dolar-tl 2.80 ucun ongorulmustur...SIMULASYON 1 de....

varlik fonu kurulmasi ve bu fonun yabanci bi soverign fonla ortak olmasi....SIMULASYON 1 dir....

SIMULASYON 2 ISE bu yabanci fon bulunamadigi an...burada yayinlanacaktir....o bir felakettir...insallah yayinlamam...

SIMULASYON 3 U....yayinladim geride...1 de revizyondur o...SATINALMA PARITESINDE....

Kuzu hocam....senin dediğin gibi...

CB Erdoğan, referandum-Anayasa değişikliğini Meclis'e iade ederse simülasyonların değişir mi...
          “Tanrı iradesini hakim kılmak için yeryüzündeki iyi insanları kullanır; yeryüzündeki kötü insanlarsa kendi iradelerini hakim kılmak için Tanrı’yı kullanırlar”

Yorum

• kuzu
            furuşan akıncı
            • 11 Aralık 2008
            • 13961

albica Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
            Kuzu hocam....senin dediğin gibi...

CB Erdoğan, referandum-Anayasa değişikliğini Meclis'e iade ederse simülasyonların değişir mi...
            degisir tabii....referanduma giderek kendi ayagina kursun sikiyor....
            YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• mehmet.ozbilgic
              Katılımcı
              • 07 Haziran 2015
              • 74

Kıymetli kuzu her an ne yazdığını görmek için tele bakıp duruyom. Sen bir bağımlılıksın. İyiki varsın allah sıhhat versin sana. Nur ol var ol bize.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yorum

• kuzu
                furuşan akıncı
                • 11 Aralık 2008
                • 13961

imzalarsa....anlaki QATAR isi tamam....30 milyar dolar elinde referandum RISK tasimaz....

Yorum

• kuzu
                  furuşan akıncı
                  • 11 Aralık 2008
                  • 13961

ayin 10 unda gidecek GULF e....qatar...bahrein...suudi....12 sinde donecek....parayi getirdi getirdi....yoksa yandik....

Yorum

• celme
                    Katılımcı
                    • 31 Temmuz 2008
                    • 152

ayin 10 unda gidecek GULF e....qatar...bahrein...suudi....12 sinde donecek....parayi getirdi getirdi....yoksa yandik....
                    sn kuzu ağabeyim...dün bazı kuruluşların fona devredilmesi bu tarihlerde olumlu gelişmelerin ayak sesleri olabilir mi??nedersiniz?
                    kuzufun

Yorum

• stefano
                      Aktif
                      • 13 Kasım 2008
                      • 229

Sayın büyüğüm Kuzum, beynine, beyninden geçenleri yazan parmaklarına sağlık. Allah uzun ömürler versin.

Yorum

• kuzu
                        furuşan akıncı
                        • 11 Aralık 2008
                        • 13961

celme Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                        sn kuzu ağabeyim...dün bazı kuruluşların fona devredilmesi bu tarihlerde olumlu gelişmelerin ayak sesleri olabilir mi??nedersiniz?

bu hizla hareket...varlik fonu kurulusunda....bu gezisi ile ilntili....elinde colateralle gidiyor...vermezlerse...onlarda yanar...turkiye irani fistiklar...odleri dotlerinde BEDEVI nin...cunki turkiyede bulunan 3 milyon suriyeli onlarin yuzunden bizde...biz bu 30 milyar dolari suriye ve suriyelilere harcadik zaten...

kim karistirdi suriyeyi....bu bedeviler...dogal gaz hatlari cekip avrupaya ulasmak ucun...ne oldu...yerine...suriye kurdistani cikti...3 milyon suriyeli gocmen...turkiye al-bab da harpte sehitler verdi...

bana gore 60 milyar istemeli....30 az...

Yorum

• yigit64
                          Yeni Üye
                          • 10 Mart 2016
                          • 13

Kuzu her gün yeni bilgiler yeni tecrübeler sayende öğreniyorum Sağolasın sağlık ve sıhhatine

Yorum

• chronical
                            Yeni Üye
                            • 05 Haziran 2009
                            • 24

Gerçekten yazılarınızdan feyz alıyoruz.Sayenizde yeni bakış açıları geliştiriyoruz, piyasaya bakmayı öğreniyoruz. Size ne kadar teşekkür etsek azdır.Sağolun, var olun..
                            Size müsadenizle bu geziyle ilgili bir sorum olacak. Geçen haftalarda Suud büyükelçi Türkiye'nin Suriye konusundaki U dönüşünü ciddi bir şekilde eleştirmişti, belli ki Suud son zamanlarda Türkiye'den hoşnut değil.. Katar'da Rus kıskacında diye haberler vardı. Birde Amerika'nın bize karşı tutumu.Kısacası; Amerika ve Rus kıskacında körfezden bize para çıkarmı?

Yorum

• gundwane
                              Tecrübeli
                              • 18 Ağustos 2011
                              • 1921

imzalarsa....anlaki QATAR isi tamam....30 milyar dolar elinde referandum RISK tasimaz....
                              neyi imzalarsa..

haso tvf ?

dinazor kim..

karıştı..

Yorum

• azina
                                Katılımcı
                                • 17 Ağustos 2011
                                • 196

Üstat bu son tahlil süperdi. Ama bu iş tutmasın da ülke de batsın diyen çok kişi var etrafta emin ol.
                                ...::[AZİNA]::...

Yorum

Working...
                                X

Debug Information