önce 50 000 ler sonra 300 000 ler....

Collapse
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • kuzu
    furuşan akıncı
    • 11 Aralık 2008
    • 13961

ekonomik mucizeler varmıdır....hayır yoktur....

REALİTY 1....TURKİYE 2002 İLA 2007 ARASI...özelleştirmeler yapıp gelir elde etmiş...YANİ TASARRUFLARINI KULLANMIŞ....ve harcamıştır...buna ilaveten AB nedeniyle yabancı yatırım gelmiştir...

REALİTY 2.....TURKİYE 2007 İLA 2013 ARASI...ARAP BAHARI NEDENİYLE...suriye iraq ve diger arap ülkelerinden kacan zenginlerin getirdigi DÖVİZ ile....ve yurt dışı özel sektör borclanması ile kendini finansa etmiş...harcamıştır....

reality 3.....TURKİYE GENE BU DÖNEMDE....YAP İŞLET DEVRET MODELİYLE....cok sayıda projeyi....hayata geçirmiş büyük projeleri tamamlamıştır...

reality 4.....TURKİYE ARTIK....YUKARIDAKİ YOLLARDA KENDİNİ FİNANSA ETMEKTE YOLUN SONUNA GELMİŞTİR....yukarıda ki yollara KAR YAGMIŞTIR...artık yol yoktur...

SON YOL....varlık fonudur....bu yolla dolar bulamazda...mevcut tl ile OYNASIRSA....AKP den kurtulmak mermi hızıyla yaklaşır...bunu BASKANLIK SİSTEMİ....felan fişmaken durduramaz....
    YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• kuzu
      furuşan akıncı
      • 11 Aralık 2008
      • 13961

efendim YAYLA dan inip DERE ye girsem mi....efendim 5 iş günü dinlenmek icabider....kuzu kuralı bu....2 iş günü daha var....
      YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• kuzu
        furuşan akıncı
        • 11 Aralık 2008
        • 13961

efendim bu BEDEVİ DÖVİZ KREDİSİ NEYE BAGLIDIR....

koalisyonun....yani amriki plus suudi plus qatarın...turk ordusunun kobaniden girip raqqaya furmasına izin vermesi ile mümkün olur...

bunun dışındaki hiçbir çözüm...türkiyeyi ikna edemez...GÜVEN SIFIR CÜNKİ...

efendim bu olurmu....bende onu izliyorum DERE üçün....diyeceksiniz ki guzu gıs ula...DERE de donarız....heee ula...ele emme...termal derelerde var...

Yorum

• Misafir

Ha $öle az hizaya gel kuzu bayım,

hem ne borusuymuş neyin borusuymuş bu??,

kuzu'dan boru moru olur mu hiç,

töbe estafırullah.. Take it easy yaw..
          ...

Nekahat takılıyoz bu arada, demin yine kuzu

pirzolaları götürdüm inceden, ayıptır söylemesi..

Kimseler açlıkla terbiye olmasın dilerim umarım..

Yorum

• yorgun
            Yeni Üye
            • 12 Nisan 2012
            • 38

Kaldiraçli işlemler de oran 1:10 ile sinirlandirildi.minimum teminat 50.000 tl veya karşiliği dövizden az olamaz.

Yorum

• ihakki
              Tecrübeli
              • 02 Aralık 2008
              • 709

kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
              imzalarsa....anlaki QATAR isi tamam....30 milyar dolar elinde referandum RISK tasimaz....
              Kuzum CB imzaladı.
              30 milyar doları buldu mu?
              YAZDIKLARIM TAMAMEN HAYAL ÜRÜNÜDÜR.YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.

Yorum

• Misafir

Bizim Allahuekber yaylamızda kuzun, bakacak

daha haftasına.. Bi numresu olmaz bu i$lerin gari..

Yorum

• kuzu
                  furuşan akıncı
                  • 11 Aralık 2008
                  • 13961

ihakkı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                  Kuzum CB imzaladı.
                  30 milyar doları buldu mu?
                  kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                  efendim bu BEDEVİ DÖVİZ KREDİSİ NEYE BAGLIDIR....

koalisyonun....yani amriki plus suudi plus qatarın...turk ordusunun kobaniden girip raqqaya furmasına izin vermesi ile mümkün olur...

bunun dışındaki hiçbir çözüm...türkiyeyi ikna edemez...GÜVEN SIFIR CÜNKİ...

efendim bu olurmu....bende onu izliyorum DERE üçün....diyeceksiniz ki guzu gıs ula...DERE de donarız....heee ula...ele emme...termal derelerde var...

sanmıyorum....sebeb yukarıda ki yazımda....onu izle ihakkı...YAYLADA durup temiz hava makul ve mantıklıdır...biz neyiz DİNAZOR uz....kar yuzde 20...hemi tl bazlıda...hemi dolar bazlıda...AÇGÖZLÜ olmak eyi birbişey degildir...

Yorum

• kuzu
                    furuşan akıncı
                    • 11 Aralık 2008
                    • 13961

yorgun Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                    Kaldiraçli işlemler de oran 1:10 ile sinirlandirildi.minimum teminat 50.000 tl veya karşiliği dövizden az olamaz.
                    forex te kaybeden TURK....turkiyeden dısarı dolar yolluyor...bunun hacmini daraltıyorlar....makul bu....

hepsi kaybediyor....ve onu görüyorlar....hepsi kaybeder...bilgi düzeyleri FOREX te oynamaya uygun degil...

Yorum

• kuzu
                      furuşan akıncı
                      • 11 Aralık 2008
                      • 13961

turkiyenin....15 temmuzu unutması mümkün mü....MÜMKÜN DEGİLDİR...GÜVEN SIFIRDIR...

güven sıfırsa....al gülüm ver gülüm dışında hiçbirsey inandırıcı olamaz...kime...kime darbe yaptılarsa ona...oda kendi güvenligini herseyden öne alacaktır....

Yorum

• lonntermsteel

kuzu dayı TÜRKİYE tekrar amrikiyle müttefik olur rusya putin yine out borsa ne olur

çünkü rusya out olacak TÜRKİYE için

Zaten esad ile aynı yerde olmazdı

Yorum

• ihakki
                          Tecrübeli
                          • 02 Aralık 2008
                          • 709

Kuzum
                          Diğer tarafta Kazım'ın topiği'ni okuyordum, bugün topik yokedilmiş, bu konuda bilgi verebilirmisin!
                          YAZDIKLARIM TAMAMEN HAYAL ÜRÜNÜDÜR.YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.

Yorum

• celme
                            Katılımcı
                            • 31 Temmuz 2008
                            • 152

sn kuzu ağabeyim dün şöyle bir haber vardı:FED/Bullard: Çok daha yüksek enflasyon için şartlar oluşmuş değil;Faizler 2017 boyunca düşük kalabilir..bu ne anlama gelir yani etkisi ne olur bizim için???
                            kuzufun

Yorum

• phaon
                              Aktif
                              • 13 Şubat 2016
                              • 200

Kuzu üstat aklımda iki soru var:

1-Amerika'nın El-Bab'ta Türkiye'ye hiç destek vermemesi ve neredeyse köstek olması gelecekte Türkiye - ABD ilişkileri ile ilgili fikir verebilir mi? Senin düşüncen nedir?

2-El-Bab'da Türkiye aylardır bir sonuç alamazken Irak Musul'da epey aşama kaydetmiş gibi görünüyor, hatta bir ay içinde bitireceklerini söylüyorlar. Bizim ordunun itibarını nasıl etkiler? Ayrıca Ameriki PYD'yi bırakıp Türkiye ile Rakka'ya girecekse eğer, Türkiye'nin Bab'da sonuç alması gerekmez mi?
                              0.618

Yorum

• kuzu
                                furuşan akıncı
                                • 11 Aralık 2008
                                • 13961

lonntermsteel Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                                kuzu dayı TÜRKİYE tekrar amrikiyle müttefik olur rusya putin yine out borsa ne olur

çünkü rusya out olacak TÜRKİYE için

Zaten esad ile aynı yerde olmazdı

sen KEMALİST TURK ORDUSU OLSAN...basına geçirilen ÇUVALI...ergenekonu...balyozu unuturmuydun....

sen RECEP TAYYİP ERDOGAN OLSAN....15 temmuzda seni öldürmeye gelen timleri unuturmuydun....

sen ESAD gitmeli diye koparılan yaygarının...KURDİSTANI kurmak oldugunu öz gözlerinle görsen...bu yaygaraya inanırmıydın...

sen unutursan ve inanırsan....suanda iktidar olan BU İKİSİDE unuturdu ve inanırdı...ama sanmıyorum...saka degildi olanlar....

Yorum

Working...
                                X

Debug Information