önce 50 000 ler sonra 300 000 ler....

Collapse
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • Misafir

Keyifle okuduğum analizleriniz için elinize sağlık,teşekkür ederim.

Yorum

• starred messages
      Yeni Üye
      • 05 Ocak 2018
      • 44

kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
      evettt....nasildim usaglar....devam...en az 5 sahife SEVGI SELI GORMEK ISTIYORUM KI...dusmanlarim catlasin....yoksa yogumm....
      kuzu bu, boru DEEEEEEELLLLLLL.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

O KADAR LEM

Yorum

• kalekale17
        Katılımcı
        • 23 Mayıs 2012
        • 111

Kuzu ayakta alkışlanacak hareketler bunlar, Teşekkürler

Yorum

• optra
          Yeni Üye
          • 06 Mart 2009
          • 37

Helal olsun Kuzu, büyüksün...

Yorum

• culex
            Tecrübeli
            • 22 Eylül 2009
            • 908

yüreğine sağlık sayın kuzu...
            .

Yorum

• kuzu
              furuşan akıncı
              • 11 Aralık 2008
              • 13961

efenim kuzu atiyor....pohhh atiyor detyyuzzz....biyir gecmis iki secim....7 haziran...akp secimi kaybediyor....bak skender bunu biliyor...neyi biliyor....kaybedecegini....secim oncesi rally yapiyor 88 000 e cikiyor....secimden bi gun once 80 000 e iniyor....yuzde 10....simdiki durumda 106 di bugunki tepe....at yuzde 10....kac ediyor....97 000....kuzu ne diyordu....97 000....

bak kasim secimlerine....skender rally yapiyor....secime bi hafta kala asagi suryor....81 den 77 ye....bak 100 000...kuzu ne diyor 100 000....SECIMI KAZANACAGINI BILIYOR SKENDER....

BAK GECMIS IKI SECIM....

ne diii....ne diii....97 000 diii....vay gavat vay....emmmeee atmis haaa....

simdi bi yandan yazin....bi yandan 97 000 I izleyin....

bi yandanda TURKUMUZU CIGIRIN.....

neydi o turkumuz....

cancagizim cancagizim......cancagizim.....

HANGI DERDIME YANCAGIZIM......
              YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• kuzu
                furuşan akıncı
                • 11 Aralık 2008
                • 13961

USAGLAR....talanda neseli olacaksiniz.....BIN ATLI AKINLARDA COCUKLAR GIBI SENDIK.....aktolgali beylerbeyi kuzu haykirdi....ILERLE.....

GECTIIIKKKKKK TUNADAN BI ANDA KAFILELERLE.....
                YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• Kmlbs
                  Yeni Üye
                  • 23 Ağustos 2018
                  • 13

Tebrikler Kuzu, anlatmaya gerek yok görüyorsunuz diye bir reklam varya hani, işte bizde oradaki elemanın durumundayız, senle finansal enstrümanlar anlatılmaz, yaşanır...

Yorum

• kuzu
                    furuşan akıncı
                    • 11 Aralık 2008
                    • 13961

99 800 E INDI...ne udecek tepki koyacak....haftalik kapanis ucun...ne udecegiz....PIRAMITLIYECEGIZ GENE....

bele ogrettim degil mi....FURUSMAYI...uygula kerizzz....

Yorum

• kuzu
                      furuşan akıncı
                      • 11 Aralık 2008
                      • 13961

diecegimi didim....5 sahife sevgi ve takdir yazisi olmadan....tek kelime yazmam....kazim sende 5 sahife doluncaya kadar tayyip agan ve meral abani yazma....calismalarimin karsiligini kirlenmemis sahifeler olarak gormek istiyorum. haftasonu cunki....

Yorum

• freeyourmind
                        Katılımcı
                        • 12 Mart 2016
                        • 198

Valla kuzu hocam senin gibi delikanlı borsacı olsun çamurdan olsun bee.

Çok yaşa sen...

Sent from my SM-C5010 using Tapatalk

Yorum

• istinyetilkisi
                          Aktif
                          • 12 Temmuz 2016
                          • 273

diecegimi didim....5 sahife sevgi ve takdir yazisi olmadan....tek kelime yazmam....kazim sende 5 sahife doluncaya kadar tayyip agan ve meral abani yazma....calismalarimin karsiligini kirlenmemis sahifeler olarak gormek istiyorum. haftasonu cunki....
                          Hocam sana 5 sayfa değil 5 cilt teşekkür yazsak yinede azdır kuzu üniversitesinde okumak burada yoğrulmak ayrıcalıktır. saygılarımla

Yorum

• kordon68
                            Yeni Üye
                            • 17 Aralık 2008
                            • 23

Geleceği sen yazıyorsun sanki biz de önceden öğreniyoruz. Helal olsun Kuzu

Yorum

• mehmet.ozbilgic
                              Katılımcı
                              • 07 Haziran 2015
                              • 74

Finansal piyasaların kralı adına kuzu bir nomerosun sen.

Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yorum

• hurolg
                                Aktif
                                • 09 Mart 2016
                                • 320

Guzum daha once de didim ya hani...: "heykelini dikmeye kalksak daşşana beton yetmez diye" Meğer öyle deelmiş....artık anladim ki bir gılına bile cimento faprikaları yetisemezmis...) boyuksun ula dadaş...! ) Seni sevirek ula namıssız...! )

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

Working...
                                X

Debug Information