Keyifle okuduğum analizleriniz için elinize sağlık,teşekkür ederim.
önce 50 000 ler sonra 300 000 ler....
Collapse
X
-
kuzu bu, boru DEEEEEEELLLLLLL.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterevettt....nasildim usaglar....devam...en az 5 sahife SEVGI SELI GORMEK ISTIYORUM KI...dusmanlarim catlasin....yoksa yogumm....
O KADAR LEM
Yorum
-
-
ne diii....ne diii....97 000 diii....vay gavat vay....emmmeee atmis haaa....kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterefenim kuzu atiyor....pohhh atiyor detyyuzzz....biyir gecmis iki secim....7 haziran...akp secimi kaybediyor....bak skender bunu biliyor...neyi biliyor....kaybedecegini....secim oncesi rally yapiyor 88 000 e cikiyor....secimden bi gun once 80 000 e iniyor....yuzde 10....simdiki durumda 106 di bugunki tepe....at yuzde 10....kac ediyor....97 000....kuzu ne diyordu....97 000....
bak kasim secimlerine....skender rally yapiyor....secime bi hafta kala asagi suryor....81 den 77 ye....bak 100 000...kuzu ne diyor 100 000....SECIMI KAZANACAGINI BILIYOR SKENDER....
BAK GECMIS IKI SECIM....

simdi bi yandan yazin....bi yandan 97 000 I izleyin....
bi yandanda TURKUMUZU CIGIRIN.....
neydi o turkumuz....
cancagizim cancagizim......cancagizim.....
HANGI DERDIME YANCAGIZIM......YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
USAGLAR....talanda neseli olacaksiniz.....BIN ATLI AKINLARDA COCUKLAR GIBI SENDIK.....aktolgali beylerbeyi kuzu haykirdi....ILERLE.....
GECTIIIKKKKKK TUNADAN BI ANDA KAFILELERLE.....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
99 800 E INDI...ne udecek tepki koyacak....haftalik kapanis ucun...ne udecegiz....PIRAMITLIYECEGIZ GENE....
bele ogrettim degil mi....FURUSMAYI...uygula kerizzz....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
diecegimi didim....5 sahife sevgi ve takdir yazisi olmadan....tek kelime yazmam....kazim sende 5 sahife doluncaya kadar tayyip agan ve meral abani yazma....calismalarimin karsiligini kirlenmemis sahifeler olarak gormek istiyorum. haftasonu cunki....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
Valla kuzu hocam senin gibi delikanlı borsacı olsun çamurdan olsun bee.
Çok yaşa sen...
Sent from my SM-C5010 using Tapatalk
Yorum
-
Hocam sana 5 sayfa değil 5 cilt teşekkür yazsak yinede azdır kuzu üniversitesinde okumak burada yoğrulmak ayrıcalıktır. saygılarımlakuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterdiecegimi didim....5 sahife sevgi ve takdir yazisi olmadan....tek kelime yazmam....kazim sende 5 sahife doluncaya kadar tayyip agan ve meral abani yazma....calismalarimin karsiligini kirlenmemis sahifeler olarak gormek istiyorum. haftasonu cunki....
Yorum
-
Finansal piyasaların kralı adına kuzu bir nomerosun sen.
Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yorum
-
Guzum daha once de didim ya hani...: "heykelini dikmeye kalksak daşşana beton yetmez diye" Meğer öyle deelmiş....artık anladim ki bir gılına bile cimento faprikaları yetisemezmis...kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterdiecegimi didim....5 sahife sevgi ve takdir yazisi olmadan....tek kelime yazmam....kazim sende 5 sahife doluncaya kadar tayyip agan ve meral abani yazma....calismalarimin karsiligini kirlenmemis sahifeler olarak gormek istiyorum. haftasonu cunki....
) boyuksun ula dadaş...!
) Seni sevirek ula namıssız...!
)
SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yorum
Yorum