Rusya'da Boeing 737-800 tipi uçağın motor arızası nedeniyle acil iniş yaptığı bildirildi...
önce 50 000 ler sonra 300 000 ler....
Collapse
X
-
-
Abdülhamit'i büyük toprak kayıpları ve Düyunu umumiye ile biliyoruz,tefuksikret Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster..Kızacaksın ama Abdülhamit, bu coğrafyanın son 200 yıllık tarihinde emperyalizme direnebilen tek liderdir..
emperyalizme direnmişse bile sonuç kesin bir yenilgi olmuş..Sırça köşkte oturan komşusuna taş atmamalı..
Yorum
-
YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
KUZU KURALI...HAFTALIK HOLD-UP....bu hold-up da...motor kaartlarda....bireysel duzeltmeler olur....birileri yukari basilar...oburleri duzeltilir...sonar bunlar yukari basilar oburleri duzeltilir....ILK HAREKET HEP KCHOL den gelir....yonu belirliyendir.YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
Emmimmm... Bayrak gibi duruyor formasyon... Yukarı direği dikecek gibi bunlar bence seçime kadar...kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Yorum
-
ne diyordum....97 000 veya 108 000 diyordum....smartinvestor Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterEmmimmm... Bayrak gibi duruyor formasyon... Yukarı direği dikecek gibi bunlar bence seçime kadar...
bu kuralima baktin mi....haftalik HOLD-UP....90 000 ila 111 000 olustu....
ote yandan....gercek yatirimcinin yani fonlarin....baktigi gostergelerden biri olan BUTCE ACIGI ise artiyor....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
kolay mi....BORSADA FURUSMAK....hayir degil.....cok zor.....
ne diyordu kerzin biri....kuzu kufurlu yaziyor ondan onu cok okuyorlar....lemmm kerizz...SERGILE BOYLE BILGILERI SENIDE OKUSUNLAR....HA HA HAYAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
BAK...kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterKUZU KURALI...HAFTALIK HOLD-UP....bu hold-up da...motor kaartlarda....bireysel duzeltmeler olur....birileri yukari basilar...oburleri duzeltilir...sonar bunlar yukari basilar oburleri duzeltilir....ILK HAREKET HEP KCHOL den gelir....yonu belirliyendir.
ne diyor KCHOL...
122 000 ENDEKSTEKI ZIRVEMDEYIM DIYOR....
Yorum
-
Emmimmm... Skender de bence biriken short mazota bakıyor...kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterne diyordum....97 000 veya 108 000 diyordum....
bu kuralima baktin mi....haftalik HOLD-UP....90 000 ila 111 000 olustu....
ote yandan....gercek yatirimcinin yani fonlarin....baktigi gostergelerden biri olan BUTCE ACIGI ise artiyor....
Yorum
-
Şu açıdan bakmak yanlış mı olur emmimmm...kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Ben karlı ve sağlam bir holdingim... Krizi daha çabuk atlattım...
Daha endeks zirvesine gelmeden ben geldim... Bir de endeks gelirse... Siz beni görün...
Yorum
-
yesssssss.smartinvestor Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterŞu açıdan bakmak yanlış mı olur emmimmm...
Ben karlı ve sağlam bir holdingim... Krizi daha çabuk atlattım...
Daha endeks zirvesine gelmeden ben geldim... Bir de endeks gelirse... Siz beni görün...
,
Yorum
-
Atatürk, Abdülhamit'in kurduğu okullarda, Abdülhamit'in çevirisini yaptırdığı kaynakları okuyarak yetişti. Cumhuriyetin tüm kurucu kadrosu aynı şekilde yetişmiştir.METE99 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterAbdülhamit'i büyük toprak kayıpları ve Düyunu umumiye ile biliyoruz,
emperyalizme direnmişse bile sonuç kesin bir yenilgi olmuş..
Yorum
-
Yeni Zelanda'daki olayda, vahşinin yayınladığı manifestoda direk Türkler hedef alınmış.
İstanbul'un işgali, Ayasofyanın minarelerinin yıkılması, camilerin yıkılması falan filan...Bunlar Aytunç Altındal'ın yazdığı bir kitapta geçen Chalcondyles kenanetleri.
Batı dünyasında bunun bir tabanı yok. Milyonda bir kişi bunları savunabilir, ona da deli derler.
Fakat Batıda yabancı düşmanlığının ciddi bir tabanı var. Bu durum ekonomik gerekçelere dayanır. Bu forumda ve diğer forumda böyle saldırılar olacağını defalarca yazmıştım. Bunlar artarak devam edecektir. Artık dünya aşırı milliyetçiliğe kayıyor.
Bu olay Türkiyede milliyetçiliğin yelkenlerini şişirecektir.
Diğer taraftan Brexit sebebiyle, aks değiştiren İngiltere'ye ciddi bir uyarıdır. İngiltere buna ağır karşılık verir.
Artık İngiliz Parlemantosu devreden çıktı. İpin ucu tamamen Ab yani Almanya ve Fransa'nın elinde.
Twiterda pek çok analez var. Oku oku bitmez.
Yorum
-

Yorum