Kuzu TAKDİRE ŞAYANSIN
önce 50 000 ler sonra 300 000 ler....
Collapse
X
-
-
Kuzu hocam valla gerçek milliyetçi sensin
Türkün palayla imtahanında
başkomutanımız sensin
saol varol
Yorum
-
-
topigim.....tessekkur ve takdirlerini ileten dostlarima acik....digerleri lutfen maydanoz olmasin....PAZAR AKSAMI...SIZIN SAATLE 8 PM DE....gelip onumuzdeki haftayi yazip....8.15 pm de silecegim....
ozamana kadar topc dostlarima ayrildi.....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
Kuzu emmimmm... Işığımızsın...
Emmimmm.... Bu gidişle pazartesi direk 97 açacak gibi... Tepki işi 97 den sonra 100 e kadar olacak gibi...
Yorum
-
beni kiskanmadan seven...ve hizmet etmemi hakeden insanlari tespit edip....gerisini dehliyecegim....
dehliyecegim....
cunkii....ben cok yoruluyorum bu furusmalari hazirlarken....bi tessekkuru cok goruyorsa...o insanla isim olmaz....
bak....COCUK ESIRGEME KURUMUNDA....ne diyordular...FED 2019 DA ARTIK FAIZ ARTIRMIYACAGIM dediginde....
5000 puvan arti acar....ha ha ha.....
gulmekten oluyordum okurken....halbuki FED ORDULARINA....GELISEN PIYASALARDAN CIKIN DEDI....anlami oydu...oymus bak...bugun bi turkiye dusmuyor ki....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
evett...pazar aksamina kadar sadece tessekkur yazisina izin var....baskasina...yoruma filan izin yok....yazmayin.
dostlarimla sevisme gunum....iki gun sevisecegiz....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
Yorum