Aylardır çok paralar kazandık. Ammaaa bir şeyi atladık. Kuzu kuralı: kazandığını koru. Kaptırma. Şimdi burdan alıp 1x0.000 sürse hepimizin cebini boşaltır. (Aramızda ki longlar hariç) işte bu noktada ben yetersizim. Üstad gelip yol göstermeden yolumu kaybetmiş gibiyim. Cuma kapanışa kadar dayanır beyaz bayrağı sallarım skender ağama. Yapcak bişey yok. Bazen pişmek gerek kaybederek pişmek. Yoksa oldum dersin alırlar façanı aşağıya... Sn.Kuzuma sevgilerimle.
önce 50 000 ler sonra 300 000 ler....
Collapse
X
-
Ttkom satışı ile ilgili müthiş bir manipilasyon var piyasada.Sadece Bankalara gelen alımı açıklar nitelikte...Galiba piyasanın gerisinde kaldık bu sefer...Hale Türk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterAylardır çok paralar kazandık. Ammaaa bir şeyi atladık. Kuzu kuralı: kazandığını koru. Kaptırma. Şimdi burdan alıp 1x0.000 sürse hepimizin cebini boşaltır. (Aramızda ki longlar hariç) işte bu noktada ben yetersizim. Üstad gelip yol göstermeden yolumu kaybetmiş gibiyim. Cuma kapanışa kadar dayanır beyaz bayrağı sallarım skender ağama. Yapcak bişey yok. Bazen pişmek gerek kaybederek pişmek. Yoksa oldum dersin alırlar façanı aşağıya... Sn.Kuzuma sevgilerimle.
Yorum
-
skenderin cebine 3 5 kuruş harçlık girmiş .harfiyat parasına yetmez bu betonları nasıl delecek.Hale Türk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterTtkom satışı ile ilgili müthiş bir manipilasyon var piyasada.Sadece Bankalara gelen alımı açıklar nitelikte...Galiba piyasanın gerisinde kaldık bu sefer...
Yorum
-
sanada mı özelden yazmadı peki sayın akınca siz paylaşsaydınız bunca vatan evladını belkide korurdunuzakıncı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterkuzu yazamıyor pozlarını ve sımulasyonlarını….1 subatta kadar yassak....
KOPYA VERİYOR BİZE....acın yunan grafı ve simule edin....o simülasyonda....122 000 den 84 000 e....oradan 108 000 e ve oradan 60 000 e düşüş diye....coookkk gerilerde graf astı.....GÖZARDI ETMEYİN.....
kuyumculara yazdıkları ise....çoookkk uzun vade mala girme ile ilgili....yani mal al 10 yıl yatla ilgili....kısa ve orta vade ayrı....
Yorum
-
Spot30 ve bist beklediğim seviyelere geldi.ihakkı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterŞimdi benim örneğimde spot30 ; 120.000' i görebilir veya bist100; 94-95.000 leri görebilir diye öngörüyorum;bu durumda 121.000 , 123.000 , 125.000 , 3 kademe kene ve gerekirse 127.000 son kademe kene , ondan sonra Allaha emanetsin
Elimde 121.000 ve 123.000'den 2 kademe kene var , furuşma daha yeni başlıyor
YAZDIKLARIM TAMAMEN HAYAL ÜRÜNÜDÜR.YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
Yorum
-
Algılar hala çıkışın fake olduğu ve dolayısı ile sentiment de hala short ve short açmaya devam ediyor... Daha çok ayı kanı akacak gibi ...
Credit 10-15 gündür tonla kısayı kapatıp uzuna bile geçti sanırım...
Buna benzer dönüşü mart-mayıs düşüşünde uzundan kısaya şeklinde olmuştu....
Yorum
-
Uyarı için teşekkür ederim . ama akacak kan damarda durmuyor.Furuşmaya devam.smartinvestor Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster.. Daha çok ayı kanı akacak gibi ...
..
125.000 , 3.kademe kene alındı.
Ortalama 123.000YAZDIKLARIM TAMAMEN HAYAL ÜRÜNÜDÜR.YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
Yorum
-
Valla benimkide 121.000'de.Yarın yıkıldı yıkıldı yıkılmadı elimde beyaz bayrak skender ağama gidip af dileyecem. Ben ettim sen etme die...ihakkı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterUyarı için teşekkür ederim . ama akacak kan damarda durmuyor.Furuşmaya devam.
125.000 , 3.kademe kene alındı.
Ortalama 123.000
Yorum
-
Bu durum hepimize iyi bir ders olacak gibi duruyor Hale hanım. Neyse bu sefer de böyle olsun...Hale Türk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterValla benimkide 121.000'de.Yarın yıkıldı yıkıldı yıkılmadı elimde beyaz bayrak skender ağama gidip af dileyecem. Ben ettim sen etme die...
Sent from my SM-C5010 using Tapatalk
Yorum
-
Hale hanım çok tezcanlısınız , bence hatanız giriş kademelerinin aralıklarını çok az tutuyorsunuz.Bir de stoploss'unuz var.Kuzu ekolunde stoploss yoktur , yeterli teminat bulundurma vardır.Bu teminat overshootigler için güvencedir.Hale Türk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterValla benimkide 121.000'de.Yarın yıkıldı yıkıldı yıkılmadı elimde beyaz bayrak skender ağama gidip af dileyecem. Ben ettim sen etme die...
Neyse canınızı sıkmayın henüz maç bitmedi 121.000 ortalama longlar da para kazandırabilir ancak biraz kıvrandırır , tabi stoplamazsanız
YAZDIKLARIM TAMAMEN HAYAL ÜRÜNÜDÜR.YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
Yorum
-
97.800 üzeri başka birşey fiyatlanıyor demektir. Nolursa olsun beklicem. Teminatları ayarladım. Dönüşünde tepesinde olmazsam kahrımdan ölürüm valla...Açıkcası dirençleri böyle ok gibi delip geçmesini beklemiyordum. 2008 de bunu yaparak herkesi mallandırdı ve arkasından büyük çöküş geldi. Sanıyorum aynı şey oluyor. Asla mal almam. Ölümüne Short benim için bu piyasa...ihakkı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterHale hanım çok tezcanlısınız , bence hatanız giriş kademelerinin aralıklarını çok az tutuyorsunuz.Bir de stoploss'unuz var.Kuzu ekolunde stoploss yoktur , yeterli teminat bulundurma vardır.Bu teminat overshootigler için güvencedir.
Neyse canınızı sıkmayın henüz maç bitmedi 121.000 ortalama longlar da para kazandırabilir ancak biraz kıvrandırır , tabi stoplamazsanız
Yorum
-
Hale Türk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterVarolan durum benim için 2008 ile aynıdır. Sn.Kuzu'nun Mart ayını işaret etmesi ancak bununla örtüşüyor. Son bir güçlü dalgayı bankalar ile yaratıp algıları yerle yeksan ederek herkes mallandırılıyor. Benim gördüğüm bu.
Hale hanım inat ediyorsunuz. Buradan bir çizerlerse 136-137 hedefi var ki şu ana kadar veren versin modundalar.Ama genede kendiniz bilirsiniz. Ben de sizinle birlikte short pozdaydım 3700 puan zararla kol kestim. 200 günlüğün üzerindeyiz ve altına salmadı. Sanırım bunu en iyi siz biliyorsunuz.
Yorum

Yorum