önce 50 000 ler sonra 300 000 ler....

Collapse
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • mohikan
    Katılımcı
    • 01 Kasım 2011
    • 168

akıncı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    doctor….

geldin mi yazıları oku....ve artık burada yaz....seni başka yerde anlıyamazlar...burada ELİT var...hepsi bilgili usaglar...seni anlarlar...

Emmi kısa vade çıkış benim sayımlarda bugün bitti. 100 bini geçeceğini sanmıyorum.

Çünkü Brezilya-Arjantin bugün ''all time high'' yapıyor. İkisi de bitiyor.

Rusya ve Çin felaket durumda. Avrupa ve ABD zaten ayı piyasasına girdiler.

Diğer konularda (seçim öncesi 90 bin'e inmesi gibi) kısımlarda sana katılıyorum.

Kırılım seçimlerden sonra olur.

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

Dolar 5 TL altını görebilir diyorum.

Günlük grafikte 3 dibi daha var.

Bu da beni ikilemde bırakıyor.

Borsa aşağı dolar aşağı olur mu?

Neden olmasın.

Yorum

• akıncı
      Tecrübeli
      • 24 Nisan 2018
      • 616

okudum....yazdıklarını....beni eleştir....eksiklerimi yaz....işin bu doctor….ana görüşlerde seninle en bastan beri 2013 yani....aynıyız....sen benim ekolde yetişen en kıvrak olanısın....çünkiiii….eliotta ustasın....başka yerde yazma....bu seni onların seviyesine indiriyor....değerini azaltıyorlar.....öyle olduğu üçün dostum güney suya hikayeden küfürler yazıp kendimi kovdurdum oradan....

sakın unutma....BİLGİ....bilgisize sunuldumu….MARAZ DOGURUR.....

Yorum

• mohikan
        Katılımcı
        • 01 Kasım 2011
        • 168

akıncı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
        okudum....yazdıklarını....beni eleştir....eksiklerimi yaz....işin bu doctor….ana görüşlerde seninle en bastan beri 2013 yani....aynıyız....sen benim ekolde yetişen en kıvrak olanısın....çünkiiii….eliotta ustasın....başka yerde yazma....bu seni onların seviyesine indiriyor....değerini azaltıyorlar.....öyle olduğu üçün dostum güney suya hikayeden küfürler yazıp kendimi kovdurdum oradan....

sakın unutma....BİLGİ....bilgisize sunuldumu….MARAZ DOGURUR.....
        Emmi şunu ilave edeyim.

100 bini geçip senin dediğin gibi 108 binlere gelse, yükseliş trendi oralarda bitmez, bitemez.

En azından 2018 zirvesi 121 bine kadar devam edebilir. Bunun için doların 4 TL'ye düşmesi gerekir.Bunun olma ihtimali SIFIR.

Dolarda ise 4.78 aşağısı yok.

Bu durumda 121 bin hayaldir. Dolayısıyla 108 binin görülmesini beklemiyorum.

beni ikilemde bırakan şey doların durumu.

Şimdi diyelim endeks 1-2 hafta içinde 94-95 bine düzeltmeye gitti.

Dolar 5'e düşerse endeks tekrar 100 bine dayanabilir. İkili tepe olur mesela.

Yorum

• akıncı
          Tecrübeli
          • 24 Nisan 2018
          • 616

SENİN 100....bankacılık endeksi...oradayız ve kırılan trende pull-back yaptı....7 ayda....bu 7 ay güçlü...

bu banada 108 000 zor diyor emme....benim başka kurallarım var...

Yorum

• Misafir

incirler olaydı bari.

Yorum

• akıncı
              Tecrübeli
              • 24 Nisan 2018
              • 616

bu ise....MARK TO MARKET sonrası....

free pic upload

Yorum

• akıncı
                Tecrübeli
                • 24 Nisan 2018
                • 616

yoggg efendim guzu atiy…..iktir ulen cehalet....ha ha ha....

efenim bangalarımız….ucan guşa bile para virdi...getir kimlik numarını al parayı dedi....

gus bu....ömrü kısa öliy…..GUSLAR ÖLDÜMÜ O PANGA ÖLDİİİİİİİİİİ.....MARK TO MARKET BU İŞTE....GUSLAR ÖLDÜMÜ....ÖLMEDİMİ...SEÇİMDEN SONRA BU ACIKLANACAK.

Yorum

• serapsuna19
                  Katılımcı
                  • 21 Haziran 2015
                  • 116

Açıklanan konkordatolardan daha farklı birsey mi dediğiniz.

SM-C5000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• AmurTemur
                    Katılımcı
                    • 06 Ekim 2012
                    • 120

mohikan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Çünkü Brezilya-Arjantin bugün ''all time high'' yapıyor. İkisi de bitiyor.

Rusya ve Çin felaket durumda. Avrupa ve ABD zaten ayı piyasasına girdiler.

[/url]
                    2017- 2018 yükseliş trendinde Bist 100, Güney kore KOSPI ile, çin SHCOMP 20018 ocak ayı sonunda en zirve rakamı aynı gün görüp,aşağı döndükden sonra her üçü de

4 ocak 2019 da tepkiye başlamış.Özellikle KOSPI ile birebir aynı hereket ediyoruz.Bugün her ikisi de hemen hemen çanak tamamlamış.

Sonucda bu son hareket tüm EM lerde oldu.

Ben EW bilgim yok.Ama klasik ta ile sanki düzeltmeden sonra çanağın üzerine çıkacak gibiler....

Şu anda olumluluk pompalanıyor...

30 hisselerinde biraz da pozisyon açtılar.

Ayrıca bizim hem bist 30 da hem de bist 100 de dörtgen formasyonu da var.100.600 üzeri dörtgen formasyobnu da devreye girer.

O formasyon çalışırsa hedefi 112 bine kadar uzanıyor.Bunu görüyordum 90 bin iken.Ama Suriye ye bir harekat global ile arayı açabilir düşüncesi ile,

iki ay içinde 88 binler aşağı kırılır dedik.Üstüne iki gün içinde başlıyoruz açıklaması geldi.Havuz medyası harekat başlıyor davulunu yüksek perdeden çalmaya başladı.

amriki nin çekiliyoruz söylentisine asla inanmadım.Peşinden konu ile ilgili Yeniçağ gazetesi köşe yazarlarının kaleme aldığı yazılarla işin boyutunun farklı olduğunu

ve piyasayı olumsuz değil,olumlu etkileyecek global ile eşgüdüm içinde olunduğunu gördük. Endeksin 92.000 üstüne atması ve bu hareketin tüm aşağı yönlü EM ler de

eş zamanlı başlaması ile 99.800 e geldik.Havuz medyası nasıl ki 2018 mart-haziran arası devamlı olumluluk pompalayıp kendilerini okuyan piyasa bilgisi zayıf yatırımcıyı
                    yüksek maliyetle mal da bıraktı ise,şimdi de Suriye konusun da oraya harekat olacakmış havası vererek kendilerini takip eden borsa yatırımcısının kafasını bulandırarak
                    yine yanıltmıştır.

Mohikan usta üstte bahsettiğim korale durumdan dolayı KOSPI ve SHCOMP endekslerini de bir sayabilirmisiniz.

KOSPI BİREBİR BİST 100 e uyuyor.Bakalım onlarda da mı yUkarı gidemez görünüyor sizin sayımlarda.

Yorum

• Money DOCTOR
                      Katılımcı
                      • 20 Haziran 2018
                      • 139

AmurTemur Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                      2017- 2018 yükseliş trendinde Bist 100, Güney kore KOSPI ile, çin SHCOMP 20018 ocak ayı sonunda en zirve rakamı aynı gün görüp,aşağı döndükden sonra her üçü de

4 ocak 2019 da tepkiye başlamış.Özellikle KOSPI ile birebir aynı hereket ediyoruz.Bugün her ikisi de hemen hemen çanak tamamlamış.

Sonucda bu son hareket tüm EM lerde oldu.

Ben EW bilgim yok.Ama klasik ta ile sanki düzeltmeden sonra çanağın üzerine çıkacak gibiler....

Şu anda olumluluk pompalanıyor...

30 hisselerinde biraz da pozisyon açtılar.

Ayrıca bizim hem bist 30 da hem de bist 100 de dörtgen formasyonu da var.100.600 üzeri dörtgen formasyobnu da devreye girer.

O formasyon çalışırsa hedefi 112 bine kadar uzanıyor.Bunu görüyordum 90 bin iken.Ama Suriye ye bir harekat global ile arayı açabilir düşüncesi ile,

iki ay içinde 88 binler aşağı kırılır dedik.Üstüne iki gün içinde başlıyoruz açıklaması geldi.Havuz medyası harekat başlıyor davulunu yüksek perdeden çalmaya başladı.

amriki nin çekiliyoruz söylentisine asla inanmadım.Peşinden konu ile ilgili Yeniçağ gazetesi köşe yazarlarının kaleme aldığı yazılarla işin boyutunun farklı olduğunu

ve piyasayı olumsuz değil,olumlu etkileyecek global ile eşgüdüm içinde olunduğunu gördük. Endeksin 92.000 üstüne atması ve bu hareketin tüm aşağı yönlü EM ler de

eş zamanlı başlaması ile 99.800 e geldik.Havuz medyası nasıl ki 2018 mart-haziran arası devamlı olumluluk pompalayıp kendilerini okuyan piyasa bilgisi zayıf yatırımcıyı
                      yüksek maliyetle mal da bıraktı ise,şimdi de Suriye konusun da oraya harekat olacakmış havası vererek kendilerini takip eden borsa yatırımcısının kafasını bulandırarak
                      yine yanıltmıştır.

Mohikan usta üstte bahsettiğim korale durumdan dolayı KOSPI ve SHCOMP endekslerini de bir sayabilirmisiniz.

KOSPI BİREBİR BİST 100 e uyuyor.Bakalım onlarda da mı yUkarı gidemez görünüyor sizin sayımlarda.

Sn AmurTemur

Kospi an itibari dolar bazlı 2008 fiyatlaması altında işlem görüyor. Biz ise üstünde işlem görüyoruz. Kospi sanki bizim 88000 ve üstü hareketimizi 2200-2380 aralığında yaşamış gibi gördüm.

Yorum

• akıncı
                        Tecrübeli
                        • 24 Nisan 2018
                        • 616

kuzu üniversitesi profları başladılar....neye başladılar....BİLGİYİ YOGURMAYA.....

bu usaglar….

kılınclarını çekip sahaya indimi.....

kan gövdeyi götürür.....

kuzu bu işte....İskender efendi....

Yorum

• akıncı
                          Tecrübeli
                          • 24 Nisan 2018
                          • 616

ülkemde durum....

yıl 2009....

alanyada bi bes yıldızlı oteldeyim aile olarak...sahibi arkadaşım....yatı var...gezdiriyor eğlendiriyor....borsadan para furanlardan...Tuncelili alevi kürt...borsada piriyim.

KONYADAN iki otobüs yerli turist geldi...epsi kadınların tesettürlü....otel lobisini...NİNCA KAPLUMBAGALAR DOLDURDU....aksam üstü 8 civari…...şok oldum....ne işleri var dedim bunların burada....

üç gün kaldılar....

biri hariç....

herkes acık saçık bikinili....plajda....

o birinin oglu….

benim 5 yasındaki oğlanla arkadaşlık cattı…

dolayısıyle….kadınla konuşmam gerekti....bi o...ayaktan boğaza kadar siyah bi bol denize girecek kıyafet giymiş....

bacım dedim....sen otobustan indiğin gibisin hala....öbürlerinde o yok....niyekineki….

dediki kadın....

KONYADA ALLAH VAR....alanyada yok olduğuna inanıyorlar...ondan bele donsuzlar....

karıma dedimki….

ben bu ülkede yasamam artık.....ülke seç....amrikiyi seçti gacı…..

Yorum

• akıncı
                            Tecrübeli
                            • 24 Nisan 2018
                            • 616

ülkemde durum....

yıl 1980....

ihtilal olmuş....kenan pasam basta....nitekim....tv lerde islamı anlatıyor...bizim alevi köylerde...cemevlerini yıkıp...yerine cami yaptırıyor.....imam atıyor....imamda sonunda alevi oldu....köye yerleşti...bizden biri şimdi....

nitekim....ipne kenan evren paşaya kim demişse demiş.....mezarında çift dönsün satılmış....mecbur et....tüm devlet daireleri...tüm büyük şirketler....ZAMAN gazatası….ile TÜRKİYE gazatasına üye ossun….alsınlar okusunlar....ikiside dinci....biri FETHULLİHAIN....öbürü ENVERullahın…..çüşşşşş…..

sonunda....FETHULİLLAH ipne çıkmazmı…..ENVERULLAH ipne mi değil mi...ise CEM KÜÇÜK denilen....küçük oğlana bağlı...hala o gazatada….

Yorum

• akıncı
                              Tecrübeli
                              • 24 Nisan 2018
                              • 616

ülkemde durum....

yıl 2019....

CEM KÜÇÜK hala yazarken....Kemalist susuyor.....SUSMAMALI.

madem iktidar ortağıyız....gereğini yapın....

efenim...oda Kemalist olacak....konyada allah var....alanyada yok gibim mi....kesin kellesini ulen.

ajan...satılmış....Kemalist olamaz....bu doğaya aykırıdır....

Yorum

• akıncı
                                Tecrübeli
                                • 24 Nisan 2018
                                • 616

ülkemde durum....

yıl 2002 ila 2019 arası...

LİDER SORUNU....

tayyip bey diyorki….ahanda 2 metro kumaş....bu benim kefenim....ben bu yola baskoydum….

bu liderdir....

öbürleri....yanı yattı çamura battı....bene oy verin...bende maas alayım....tayyip bey yönetsin.....ALAN MEMNUN VEREN MEMNUN.

LİDER YOK...tayyip bey dışında....

Kemalist düşünce....lider buysa....bunu değiştirelim.....DEGİŞTİ.

hadise budur....bunun lagalugası yoktur....bizim bi Kemalist liderimiz var....oda tayyip beydir.... ise RESMİ GÖRÜŞTÜR...

türksen sen....buna uyacan….

Yorum

Working...
                                X

Debug Information