önce 50 000 ler sonra 300 000 ler....

Collapse
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • istinyetilkisi
    Aktif
    • 12 Temmuz 2016
    • 273

Yorum

• AmurTemur
      Katılımcı
      • 06 Ekim 2012
      • 120

Bıyıklı bıyıksız yabancıdan hisse senetlerine 14-18 kasım arası 711.8 milyon dolar para gelmiş.

7-11 ocak haftasında bu rakam 115.1 milyon dolar idi.

Endeks 100.600 altında 15 dakikadan fazla kalamayınca Yarısını verdiğim hisseleri tekrar geri yerine koydum.

Stoplu devam...

Bundan sonra prim yapmamış 30 ve 50 dışı beklentisi olan diğer şirketlere de alımlar gelecektir.Tabi hisseniz abidik,gubidik hisse değilse.

Yorum

• AmurTemur
        Katılımcı
        • 06 Ekim 2012
        • 120

akıncı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

....yani çizgilerde görünmüyen….GEOPOLİTİC VAR....

MİSAL...ne diyorum aylardır....dolar-tl 4.60 a inecek....bu çizgilerde yok....AMA TURKİYE UYGUR TÜRKLERİ POLİTİKASINI ÇİN LEHİNE DEGİŞTİRDİ.....bu ne demek...çin büyük bi para ile turkiyeye yatırıma gelecek demektir....incik bu bilgi cızgıda yok...EMME BENDE VAR....cünkiii ben geleceği tahmin eden borsacıyım....gelecek ise....GELECEK PARA İLE ŞEKİLLENİR...

ONUNCÜN....ben ne dersem o olur....108 diyorsam 108....4.60 diyorsam 4.60 olur....
        Agam agam bilgi dolu agam...Çin lehine değişiklik tamam bir yıldır var....Asıl NYT e verilen mektubu detaylı okuyup,yanıbaşımızda ki geopolitic le ilgili gelişmeyi neden gizlersin.

4 ocaktan itibaren zaten tüm EM lere giriş başlamış.Bizde de 5-6 ocaktan sonra yakın geopolitic de, adamların istediği yola girilince bu sert çıkışın yolu açıldı.

Bunu da kendine sakliyisen değil mi....

Yorum

• Money DOCTOR
          Katılımcı
          • 20 Haziran 2018
          • 139

AmurTemur Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
          Bıyıklı bıyıksız yabancıdan hisse senetlerine 14-18 kasım arası 711.8 milyon dolar para gelmiş.

7-11 ocak haftasında bu rakam 115.1 milyon dolar idi.

Endeks 100.600 altında 15 dakikadan fazla kalamayınca Yarısını verdiğim hisseleri tekrar geri yerine koydum.

Stoplu devam...

Bundan sonra prim yapmamış 30 ve 50 dışı beklentisi olan diğer şirketlere de alımlar gelecektir.Tabi hisseniz abidik,gubidik hisse değilse.

SN AmurTemur

Yabancı girişi olarak görünen rakamın 510 mil dolarlık kısmının Akbank'ın bedelli sermaye artışından kaynaklandığı söyleniyor. Bu yüzden rakam bizi yanıltabilir.

Yorum

• Misafir

skender 2019 dan ne bekliyorsun ,bilmem ama patronların senden bir coşku beklediği kesin.

Yorum

• hurolg
              Aktif
              • 09 Mart 2016
              • 320

Dostlar yardıma ihtiyacım var. Notebook daki graf asmak istiyorum ama buraya simdiye dek hep telden girdim. Netten girmek icin laptopda forum uyelik kayit sifre vs istiyor ama ben hatirlamiyorum bile sifrelerimi. Ne yapi nssil edecegum usaklar

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• hurolg
                Aktif
                • 09 Mart 2016
                • 320

Bu arada asmak istedigim grafta benim de son nokta olarak gordugum seviye 104.524

Yorum

• hurolg
                  Aktif
                  • 09 Mart 2016
                  • 320

hurolg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                  Dostlar yardıma ihtiyacım var. Notebook daki graf asmak istiyorum ama buraya simdiye dek hep telden girdim. Netten girmek icin laptopda forum uyelik kayit sifre vs istiyor ama ben hatirlamiyorum bile sifrelerimi. Ne yapi nssil edecegum usaklar

Şifremi unuttum kısmında daha önce buraya hangi e posta adresi verdiğimi hatırlamıyorum ayrıca muhtemelen vermiş olduğum e mail adresine de ulaşımim yok. Ne yapacağım acaba sayın yönetim.?

Yorum

• kemal52x
                    Aktif
                    • 11 Ocak 2011
                    • 237

yanlış anlama ama bence yeni hesap aç yeni isimle mesela yenihurolg.

Yorum

• hurolg
                      Aktif
                      • 09 Mart 2016
                      • 320

kemal52x Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                      yanlış anlama ama bence yeni hesap aç yeni isimle mesela yenihurolg.
                      Estagfurullah niye yanlış anlayayım dost...Valla sanırım hakısin son care bu gibi...tesekkurler...

Yorum

• hurolg
                        Aktif
                        • 09 Mart 2016
                        • 320

Estagfurullah niye yanlış anlayayım dost...Valla sanırım hakısin son care bu gibi...tesekkurler...

Sabahtan beri ugrasiyorum olmuyor. Serefsiz yahoo... mail adresime eristirmiyor bir türlü....tr uzantısızdı tr uzantılı olunca olmadı bir türlü...neyse artık yeni isimle girince rica ederim kuzu ve yöneticimiz okeylerse laptopla da devam edebilirim...

Yorum

• liono
                          Tecrübeli
                          • 17 Ağustos 2011
                          • 420

Sabahtan beri ugrasiyorum olmuyor. Serefsiz yahoo... mail adresime eristirmiyor bir türlü....tr uzantısızdı tr uzantılı olunca olmadı bir türlü...neyse artık yeni isimle girince rica ederim kuzu ve yöneticimiz okeylerse laptopla da devam edebilirim...

Dostum telefondan giriş yaparken hangi browser'ı kullanıyorsun

Yorum

• akıncı
                            Tecrübeli
                            • 24 Nisan 2018
                            • 616

mersel65 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                            En iyi Otçu 50 guzudur.!!!

yahudimidir bilmem..

Oskayım lafı gaçayım..

HA HA HA....namıssız….cesussun sen...lazın cesusu…..heeee tarafsızsın....hem beni sevirsen hemde laz guneysuyu….ula ben dadaşım o laz....daha gecen sene Müslüman oldu ula.....ha ha ha

böyyük dedesi PAPAZ idi....MAKARIOS a benziyordu....dedem anlatırdı....rizeden gelir bizim erzurumda un toplarmış....ac susuz biilaçmış.....rehmetli….ha ha ha

Yorum

• akıncı
                              Tecrübeli
                              • 24 Nisan 2018
                              • 616

akıncı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                              bu iki yazıyı birlikte okuyun....ŞİRKET SAHAPLARI....satışa gelir diir benimki...sonra çolak Temur altta furguluyor eski yazılarımı....DEVALUASYON hasar tespiti....mart seçimlerinden sonra anca olur diyordum eski yazılarımda....

BU HASARI BİRCOK ŞİRKET BİLİYOR ZATEN....biz bilmiyoruz....bu hasarı olan şirketler ya batacak....yada bedelli sermaye artıracak...

bedelli artıracaksa....ondan önce elindeki tüm MALI ÜFLER....bu üfleme 108 000de olur....ve seçimden önce olur....bu üflenecek mal az buz değildir....adamın mamına kor...hangi adamın...spotu yukarı basıp türevdeki usagları soyayım diyen adamın...O ADAM...102 000 E KADAR İRAHAT....

EMMEEEE.....

ORADAN SONRA....

KARSISINDA KİMİ BULACAK.....

TUREVLERDE BENİM GİBİ DİNAZORLARI....yatırıp ikecegiz….

biz tam gidip gelirken....kartal pendik yani...

ŞİRKET SAHAPLARI SPOTA CAKTILAR MI....

İSKENDERİ GENE BÖGÜRTECEGİZ....

eee ehhhhhh…..GENE KONDU DURNALAR......

NE Dİİİ....ukkarıda….102 bine kaddin irahat…..

sonra ne diii....

orada benim gibi DİNAZORLAR GELİR KENE İLE BEDENE YAPISIR Dİİİ....

neredeyiz....102 binde....KENE nerede....otta mı....yogggg ula bedende.....

Yorum

• akıncı
                                Tecrübeli
                                • 24 Nisan 2018
                                • 616

ne diii....aldım ikimi elime gidirem diii....

nere gideisen ula gavat….

bu dağlar....tekin delki.....iti var kopegi var....kuzusu var...koçu var....adamın mamına cakarlar….

sen burayı LAZ GUNEYSUNUN rizesi mi sandın....ha ha ha

Yorum

Working...
                                X

Debug Information